Kohti voimaantunutta naiseutta – viisi ikivanhaa salaisuutta voimaantumisen tielle https://pixabay.com/fi/nainen-luonto-ymp%C3%A4rist%C3%B6-nuoret-1581202/
24.02.2017

Kohti voimaantunutta naiseutta – viisi ikivanhaa salaisuutta voimaantumisen tielle

Nyt on voimaantumisen aika! Yhdisty uudelleen juuriesi kanssa - ja myös sen viisauden kanssa, joka elää sisällämme. On aika löytää jälleen syvempi yhteys naisena olemisen perusolemukseen. Koska naiseuteen liittyy usein epävarmuutta, voi siitä päästä eroon ymmärtämällä omaa naiseutta paremmin. Ikivanhat opit naisen voimaantumisesta saavat aikaan sisäistä kasvua, joka voi mullistaa naisena olemisen ihanuuden!

Voimaantuminen lisää seksuaalisuutta. Seksuaalisuus liittyy voimakeskukseemme. Jos seksuaalisuus on arjessa kateissa, on myös oma voimayleensä hukassa. Vahvuutta voi saada esimerkiksi suoritusten kautta, mutta luonnollisemmin se kumpuaa meidän sisältämme – naisilla feminiinisyydestä. Luonnollinen seksuaalisuutemme taas kumpuaa luonnon viisaudesta ja omasta tasapainostamme. Kyse on siis enemmän sisäisestä olotilasta, oman kehon tuntemusten arvostamisesta, sen ylistämisestä ja siitä, miltä oma, naisellinen seksuaalisuutesi näyttää.

Opi tuntemaan ja rakastamaan kuukautiskiertoasi. Kuukautisen ovat lahja jokaiselle naiselle, sillä ne yhdistävät sinut pyhimpään naiselliseen viisauteen. Kuukautiskiertosi yhdistää sinut luonnon prosesseihin sekä naisten yhteisöllisyyteen – se on suuri voimavara, jota vieroksutaan ja vältellään turhaan. Kuukautiskiertomme tekee meistä herkkiä ja jopa yliluonnollisia psyykikoita. Tänä aikana voimme kuulla sisäisen opastuksemme ja löytää meidän luovan inspiraatiomme. Kiertomme aikana kohtumme vahvistuu ja vapautamme ulos kaiken, mikä ei enää palvele meitä. Tämä on täydellinen mahdollisuus naiselliseen uudelleensyntymiseen ja uuden kappaleen avaamiseen – puhtaana ja inspiroituneena. Opettele siis tuntemaan kiertosi ja ole avoin kaikelle, mitä se sinulle opettaa. Voit pitää esimerkiksi päiväkirjaa kierrostasi ja sen herättämistä tuntemuksista – psyykkisistä ja fyysisistä. Ole siis avoin tälle lahjalle, jonka olet naisena saanut – nauti kuukautisistasi ilman pelkoja ja arvosteluja!

Yhdisty äitimaan kanssa. Me olemme maan tyttäriä. Luonnossa vietetty aika rauhoittaa meitä ja tasapainottaa mieltämme - tulemme yhdeksi luonnon kanssa. On tärkeää oppia päästämään irti ainaisesta stressistä, teknologiaorjuudesta ja muista häiriötekijöistä – luonnossa olemiseen on varattava täysin oma, rauhallinen aikansa. Ulkoilma puhdistaa ja ravitsee aivojamme – ja usein parhaat ja villeimmät ideat syntyvätkin ulkona oleilun aikana. Äitimaa on meidän elinehto. Se on osa naisellista viisautta ja kauneutta. Äitimaa ravitsee meitä – se on paljas ja todellinen. Ja kuinkas usein luontoäiti on vienyt päänsärkysi ja saanut sinut paremmalle tuulelle? Ylistyshuuto!

Löydä oma luova kielesi. Olemme oman sisimpämme luojia. Meidät kaikki on suunniteltu luomaan uusia asioita. Jos emme ole luovia, emme yksinkertaisesti ole yhteydessä omaan itseemme. Muinoin naiset viettivät aikaa laulaen ja tanssien papittarien temppeleissä, luoden taidetta ja rakastellen. Jokaisella naisella on siis oma naisellinen kielemme, kuinka itseämme ilmaista. Tutkiskele, mikä inspiroi sinua eniten ja raivaa aikaa tämän asian tekemiselle. Joidenkin keho janoaa tanssia, toisten juoksemista, toisten laulamista. Ole siis avoin sille, mitä naiseutesi tarvitsee kokeakseen voimaantumisen tunteita, ja ole rohkea tätä tarvetta toteuttaessasi!

Luo oma naisten voimaympyräsi. Naisellinen voimamme ja viisautemme unohtuu usein silloin, kun tunnemme olomme yksinäisiksi. Kun naiset kokoontuvat yhteen syvällisessä mielessä, on siitä saatava tyydytys kiistämättä väkevämpi. Tämä ei tarkoita kuitenkaan tapaamista shoppailemisen tai juoruilun merkeissä, vaan ennemminkin syvällistä ja autenttista yhdessäoloa – toinen toistaan kannustaen. Tällaisen yhdessäolon tarkoitus on katsoa pelkojamme, mustasukkaisuuttamme ja tuomitsemisiamme suoraan silmiin ja purkaa ne yhdessä, yksi kerrallaan rakkaudella. Muinaisajan naisille kokoontuminen oli elämäntapa ja meidän tulisi nyt elvyttää tämä käytäntö. Kun naiset kokoontuvat yhteiseen voimaympyrään, he muistavat olevansa osa kaunista ja vahvaa naisyhteisöä, joka on voimaantunut ja pysäyttämätön!

Lähteet: http://mytinysecrets.com/5-ancient-secrets-to-become-an-empowered-woman/

Jaa tämä:
Johanna R

Johanna R. on puheviestinnän tohtoriopiskelija ja viestinnän moniosaaja. Hän on kirjoittaja, ajattelija, runoilija ja urheilija. Johannan lempiaiheita ovat hyvinvointi, ravitsemus, viestinnän eri osa-alueet ja seksi. Johanna myös rakastaa matkustelua ja hengittää positiivista energiaa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net