Joidenkin naisten ja miesten välillä vallitsee hullunkurinen ”molemminpuolinen huijaus”, kun puhutaan orgasmin saamisesta – nainen teeskentelee saavansa orgasmin ja mies uskoo tämän. Jos olet huolissasi siitä, että naisesi saattaa teeskennellä saavansa orgasmin, jatka lukemista.
Kuulemme usein, että viestintä on avain onnelliseen, terveeseen ja vahvaan yhteyteen kumppanin kanssa. Seksistä keskusteleminen on kuitenkin parisuhteen usein haastavaa, minkä vuoksi seksiterapeutit ehdottavatkin muita tekniikoita intiimin keskustelun tueksi. Seksuaalisuus on meille usein hyvinkin intiimi asia – tämän vuoksi siitä puhuminen tuntuu usein hankalalta – jopa oman kumppanin kanssa. On haastavaa löytää oikeita sanoja seksielämän elvyttämiseen tai ongelmien ratkomiseen – kumppania ei haluta turhaan loukata. Avuksi voi ottaa myös nonverbaalisia keinoja – seksuaaliviestintä on ihan oma kielensä, jota emme kaikki puhu sujuvasti.
Psykoterapeutti Sigmund Freud julisti jo aikoinaan, että seksuaalisuuden tukahduttaminen on merkittävin psykologinen ongelma, jota kohtaamme yhteiskunnassamme. Vielä tänäkin päivänä suuri osa meistä kokee vaikeuksia nauttia seksistä ja seksuaalisuudestaan. Estot johtuvat vuosisatoja kestäneistä uskonnollisista dogmista jotka on iskostettu päähämme. Seksuaalisuuden tukahduttaminen on ongelma, joka on usein miten piilotettu "varjominämme" syvyyksiin. Sitä ei aina mielletä ongelmaksi, mutta oman seksuaalisuuden tutkiminen ja omaksuminen on merkittävässä roolissa, jotta pystyy olemaan fyysisesti, henkisesti, emotionaalisesti ja hengellisesti tasapainoinen henkilö.
Ayurvedinen perinne juhlii ihmisen seksuaalisuutta, koska se parantaa aistillista iloa, sekä lisää emotionaalista läheisyyttä ja keskinäistä kunnioitusta. Fyysisen liiton toimessa seksuaalisuus voi tuoda yksilöitä lähemmän oman jumaluutensa kokemusta.
Miehinen kulttuuri perustuu itseriittoisuuteen, jonka taustalla on haavoittuvuutta ja häpeää. Näiden asioiden tunnistaminen ja ymmärtäminen auttavat henkisessä kehityksessä ja syvempään läheisyyteen perustuvien ihmissuhteiden rakentamisessa.
Tiedemiehet ja lääkärit kertovat, että orgasmi liittyy verenkiertoon ja hermopäätteisiin. Tämä fyysinen selitys ei kata edes puolia siitä, mitä orgasmi todellisuudessa on. Orgasmi on pyhä – ja sen valtakuntaan tutustuminen avaa ovat sen näkymättömälle maailmalle.
Nyt on voimaantumisen aika! Yhdisty uudelleen juuriesi kanssa - ja myös sen viisauden kanssa, joka elää sisällämme. On aika löytää jälleen syvempi yhteys naisena olemisen perusolemukseen. Koska naiseuteen liittyy usein epävarmuutta, voi siitä päästä eroon ymmärtämällä omaa naiseutta paremmin. Ikivanhat opit naisen voimaantumisesta saavat aikaan sisäistä kasvua, joka voi mullistaa naisena olemisen ihanuuden!
Olit sitten sinkku, naimisissa tai parisuhteessa, seuraavat neuvot kohentavat seksielämääsi ja tuovat siihen kokonaisvaltaisen ulottuvuuden.
Henkisessä parisuhteessa seksi saa uuden ulottuvuuden, kun molemmat ymmärtävät, että seksi on paljon muutakin kuin vain fyysinen akti. Mutta miten päästä irti vanhoista rakastelutavoista ja nousta ylöspäin tietoisuuden tikkaita?
Moderni yhteiskunta ja media ovat yhdessä rakentaneet meille naisille hyvin selkeän ja jalostetun kuvan miehen seksuaalisuudesta. Mies esitetään usein villinä ja himokkaana olentona, joka naisten pitää vangita ja kesyttää – muuten mies saattaa karata levittämään siemeniään maailmalle.
Sivu 1 / 2

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net