Meditaatio tarkoittaa monille ihmisille silmien sulkemista, paikoillaan istumista, ja hengittämistä. Tämä mielikuva onkin aivan oikein, mutta vain yksi reitti meditaatioon.
Meditaatio on sisäinen harjoitus, jossa ihminen keskittyy mieleensä ja kehoonsa. Meditaation avulla ihminen pyrkii muutokseen – esimerkiksi jonkin henkisen voimavaran tai vaikkapa luovan tietoisuudentilan saavuttamiseen, tätä ”haluavaa” meditaatiotapaa voi luonnehtia hypnoosiksi. Toisaalta meditaation avulla voidaan pyrkiä tilaan, jossa ihminen ei enää halua mitään, eikä hän lopulta edes halua "olla olemassa". Tämän toisen tavan avulla saavutetaan niitä kuuluisia hengellisiä kokemuksia.
Henkisessä parisuhteessa seksi saa uuden ulottuvuuden, kun molemmat ymmärtävät, että seksi on paljon muutakin kuin vain fyysinen akti. Mutta miten päästä irti vanhoista rakastelutavoista ja nousta ylöspäin tietoisuuden tikkaita?
Meditoinnin avulla pyritään eroon arkisista ajatuksista, meditointi rauhoittaa, rentouttaa, sekä auttaa hallitsemaan stressiä ja verenpainetta. Nyt on myös tieteellisesti todistettu, että orgasmi tekee aivoissa saman asian - seksi vaikuttaa aivojen eri osassa, mutta lopulta näiden kahden vaikutus ihmisessä on sama. Meditointi ja seksi siis auttavat ihmisiä rentoutumaan, mutta meditoimalla voi myös parantaa seksielämää ja syventää seksuaalista nautintoa.
Kesä on luonnon ja kasvimaailman ilotulituksen aikaa. Kaiken runsauden keskellä yksittäiseen kasviin keskittyminen rauhoittaa ja auttaa katsomaan ympäristöä uudella tavalla. Luomalla yhteyden kasviin voi vahvistaa samalla omia juuriaan ja luontoyhteyttään.
Muutama päivä ilman vettä, pitempään ilman ruokaa. Sitten koittaa kuolema, meille on opetettu. Mutta on myös olemassa tarinoita, jotka kyseenalaistavat tiedon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net