toimitus

toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Minä olen, niin kuin aina olen ollut, iätön, ikuinen ja aina läsnä. Mistä lapseni haluaisit puhua tänään?  Itsensä rakastamisesta.
Olen nimeä vailla tai kaikki nimet. Olen iätön ja aina läsnä. Koet minut sellaisena kuin miksi minut luot. Siksi minulla on niin monta ilmenemismuotoa. Voin olla uskosi mukainen tuomitseva, ankara isähahmo, voin olla muslimien Allah, wiccojen Äiti maa tai Budhha. Voin olla tuulenpuuska taivaalla, syntymätön sikiö kohdussa, puron solina. Olen myös itsevaltias, tappava salama ja olen siellä missä tapahtuu auto-onnettomuus ja kuolema.

Avautuvat ovet

24.05.2019
Tervehdys, rakkaat ystävät. Olen Ajanpitäjä, ja olen tullut viemään teidät pienelle matkalle. Kerron teille, mitä planeetallanne tapahtuu, koska se on hyvin jännittävää. Kuitenkin tiedämme, että teillä on ollut huonoja uutisia ja näette planeetallanne tapahtuvan asioita, joiden ohi ihmisten on erittäin vaikea mennä. Ns. tragedioita tapahtuu säännöllisesti.
Kohoavat värähtelyt herättävät miljoonat ajattelemaan tavallista syvemmin, "laatikon ulkopuolella" voitaisiin sanoa, ja tämä uusi kokemus on hämmentävä. He kuulevat myös korkeista Schumannin resonanssiarvoista, valoaalloista, auringonpurkauksista, taajuuksista, jäävuorien sulamisesta, minijääkaudesta, napamuutoksesta. Mitä ne enteilevät elämälle maan päällä?
Olen postannut vuosia egon häviämisestä. Ego ei ole muuta kuin tarinoidemme vartija – hyvien ja huonojen. Kaikilla on sellainen. Sillä on merkitystä, samaistuuko egoonsa vai sieluunsa. Suosittelen suuresti aloittamaan (tai syventämään) samaistumisenne sieluun, koska käy ilmi, että ego sijaitsee nopeasti kehittyvissä soluissa.
Kollektiivinen energia on erittäin vaikeaa tällä hetkellä. Näemme suurempaa polarisoitumista, kuin olemme kokeneet koskaan ennen, ja se vaatii todella paljon kyvyltämme pysyä sydäntilassa.
Eben Alexander toimi neurokirurgina, kun hän vuonna 2008 koki voimakkaan kuolemanrajakokemuksen. Tutkijana ja lääkärinä Alexander tiesi, että aivot eivät voi enää tuossa tilassa toimia ja niinpä skeptinen neurokirurgia tutkii tällä haavaa syvällisempää maailmankaikkeutta.
Suomalaisista puhutaan metsien kansana ja metsät ovatkin osa kansallista identiteettiämme. Ne ovat tarjonneet elantoa, suojaa ja luontoelämyksiä vuosisatoja. Suomen maa-alasta metsät peittävät noin 70 prosenttia ja tilastojen mukaan Suomi on maailman kymmenenneksi metsäisin maa, mutta  lähempi tarkastelu paljastaa kuitenkin metsien karun tilan. Suomessa on 77 erilaista metsätyyppiä. Niistä peräti kaksi kolmasosaa on arvioitu uhanalaisiksi. Intensiivinen metsätalous, voimakas maankäyttö ja soiden ojitus ovat metsien monimuotoisuuden uhkia. Erityisen uhattuja metsätyyppejä ovat runsaslahopuustoiset kangasmetsät, lehdot sekä karukkokankaat. Myös melkein kaikki korpityypit ovat uhanalaisia. Metsät ovat kuitenkin erityisen tärkeitä elinympäristöjä, sillä noin puolet Suomen eliölajeista elää metsissä. Mitä metsä sinulle antaa? Saatko metsältä elannon, mielenrauhaa, marjoja, luontoelämyksiä vai kohtaatko luonnonhenkiä?  
Karkuun juokseminen ja kuoleminen on hyvin tavallista unessa. Ja se on todella pelottavaa, kun joku/jokin seuraa, etkä pääse siitä eroon. Mutta mitä se voisi tarkoittaa? Unitutkija Olavi Moilanen tulkitsi karkuun juoksemis-unta. 
Voikukka on koko Suomessa yleinen tuttu kasvi, joka usein valtaa pihojen nurmikot. Ravintoarvojensa puolesta se on kuitenkin mitä mainioin villivihannes. Voikukan kaikki osat ovat syötäviä ja ne sisältävät esimerkiksi C-vitamiinia moninkertaisesti useimpiin salaattikasveihin verrattuna.
Sivu 1 / 77

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net