23 marras 2017

Uusi Aika, uusi Kultainen Aika

Uusi Kultainen Timanttiaika. Hetken puhtaus, kauneus, pyyteettömyys, rakkaus, valosäteily, avoimuus, rehellisyys, harmonia, armollisuus, viisaus, voima, Ykseys.

Menemme persoona- ja sielutason ”yli”. Menemme hengen tietoisuuteen. Ilmennämme oman hengen tietoisuudesta käsin, omasta ydin-itsestämme. Tämä on meidän sisimpämme. Miksi emme uskalla sukeltaa syvään itseemme? Mitä pelkäämme? Omia varjopuoliamme? Itsemme tuomitsemista? Rakkaat, nämä ovat vain pintaa, harhaa oman ytimemme pinnalla. Harhaa, jonka olemme itse sinne asettaneet. Hälvennä pelkosi. Sukella syvälle itseesi. Näe ja koe todellinen itsesi. Tunne ja tunnusta oma kauneutesi, hyvyytesi ja rakkautesi. Sytytä ydin-itsesi valo ja rakkaus. Säteile tätä upeaa itsesi energiaa kaikkialle itseesi: kehoosi, chakroihisi, auraasi. Sytyttämällä itseesi Jumalan kipinän, joka todellisuudessa olet, säteilet upeaa valoa ja rakkautta itsesi ulkopuolelle. Valo ja rakkaus leviävät ympärillesi ja auttaa myös muita tavoittamaan oman itsensä korkeimman tarkoituksensa.

Viimeksi muutettu 14 marras 2017
Kristallitähtiajatuksia - Maarit Susanna

Olen energiahoitaja ja kosmetologi. Kiinnostukseni henkimaailmaa kohtaan on kuulunut elämääni vuosien ajan. Alkuun kävin energiahoitajakoulutuksia ja muita kursseja, (sekä lukuisten kirjojen lukemisia) lisätietojen hankkimiseksi. Tiedon tarve on ollut valtava. Samalla olen prosessoinut ja työstänyt omaa itseäni.

Energiahoitajakoulutuksiani ovat olleet mm. Eneia, Universal Reiki ja Kristallienergia. Olen myös Diana Cooper Foundation opettaja seuraavista aiheista: Lemurian kristallienergia, Enkelit, Yksisarviset, Kultainen Atlantis ja Ylösnousseet Mestarit/ Ylösnousemus. Hoitolassa teen nykyisin Kristallienergiahoitoja. Lisäksi kanavoin korkeavärähteisten Valo-olentojen viestejä Korkeimmasta Valosta ja Rakkaudesta. Autan ihmisiä löytämään oman ydin-itsensä. Meissä kaikissa on valtavan suuri upea ja rakkaudellinen valo <3 Nyt on aikamme loistaa <3

Uusimmat artikkelit kirjoittajalta Kristallitähtiajatuksia - Maarit Susanna

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU