14 marras 2017

Kuka Minä Olen?

Kuka sinä olet? Tunnistatko oman ydin-itsesi upean valon? Annatko muiden määritellä ja lokeroida itsesi? Nyt on tullut vihdoin aika tunnistaa ja tunnustaa oman itsen valo ja rakkaus. Jumalan/ Alkulähteen kipinä syntyi Korkeimmasta valosta ja rakkaudesta. Jumalan kipinä= kaunis ja upea valo-olento, henki eli sinä itse.

Jumalan rakkaus on ääretön, ehdoton, rajaton. Jumala loi sinut omaksi kuvakseen. Sinä olet rakkaus. Puhdas, voimakas, valo ja rakkaus. Näe itsesi, kuten Jumala sinut näkee. Ilman tuomitsemista, rakkauden valona.

Olet ehkä pohtinut elämäntehtäviäsi täällä maan päällä. Ehkä mietit, että joillakin on upeita, näkyviä tehtäviä auttajana, hoitajana, opettajana, ja itse tunnet riittämättömyyden tunnetta. Ettet osaa, pysty tai kykene vastaaviin ”töihin”. Tiedätkö, tärkeintä ja upeinta ”työtä” teet maan päällä olemalla se, kuka todella olet. Se, että uskallat loistaa valoa ja rakkautta. Näe itsesi todellisena valo-olentona, rakkaudessa. Teet sitten työksesi mitä tahansa. Se miten rakastat ja arvostat itseäsi, heijastuu itsesi ympärille. Se on tärkein elämäntehtäväsi. Huomaa oma upea ydin-itsesi, todellinen sinä. Se upea rakkaus joka sinä olet. Sinussa on upea rakkaus, valo, viisaus ja voima. On aika ottaa omat lahjasi käyttöösi.

Viimeksi muutettu 14 marras 2017
Kristallitähtiajatuksia - Maarit Susanna

Olen energiahoitaja ja kosmetologi. Kiinnostukseni henkimaailmaa kohtaan on kuulunut elämääni vuosien ajan. Alkuun kävin energiahoitajakoulutuksia ja muita kursseja, (sekä lukuisten kirjojen lukemisia) lisätietojen hankkimiseksi. Tiedon tarve on ollut valtava. Samalla olen prosessoinut ja työstänyt omaa itseäni.

Energiahoitajakoulutuksiani ovat olleet mm. Eneia, Universal Reiki ja Kristallienergia. Olen myös Diana Cooper Foundation opettaja seuraavista aiheista: Lemurian kristallienergia, Enkelit, Yksisarviset, Kultainen Atlantis ja Ylösnousseet Mestarit/ Ylösnousemus. Hoitolassa teen nykyisin Kristallienergiahoitoja. Lisäksi kanavoin korkeavärähteisten Valo-olentojen viestejä Korkeimmasta Valosta ja Rakkaudesta. Autan ihmisiä löytämään oman ydin-itsensä. Meissä kaikissa on valtavan suuri upea ja rakkaudellinen valo <3 Nyt on aikamme loistaa <3

Uusimmat artikkelit kirjoittajalta Kristallitähtiajatuksia - Maarit Susanna

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU