Kaikki manipuloivat toisiaan, yleensä tiedostamattomasti. Käytämme yleensä joko kahta tai useampaa hallintadraamaa, saadaksemme toiselta ihmiseltä huomion ja sen myötä energiaa. Ensimmäinen askel on tiedostaa, millaista toimintatapaa käyttää, tämän jälkeen on helpompi tietoisesti päästä draamasta eroon.

***

Sinä käytät hallintatapanasi koppavan roolia

Koppavan ihmisen maailmaa leimaa pelot, heikko itsetunto ja ristiriidat. Hän esittää arvoituksellista tai välinpitämätöntä toivoen, että muut yrittävät saada hänet ulos kuorestaan. Koppava ajattelee, että hänen pitää selvitä yksin ja hän tarvitsee tilaa ympärilleen. Koppava on yleensä välinpitämätön, torjuva ja yhteistyöhaluton. Ihmisestä tulee koppava, kun hänen näkemyksensä ja ajatuksensa on lapsuudessa kyseenalaistettu, eikä hän ole saanut tunnustusta.

Kun koppava eheytyy ja irtaantuu sivullisen roolistaan, hänen vahva intuitiivinen kykynsä tuo viisautta ja luovuutta elämään.

***

Käytämme hallintadraamoja, koska emme aina ole yhteydessä maailmankaikkeuden energioihin. Emme tarkoituksella varasta toisilta energiaa. Kun yhteytemme todelliseen lähteeseen löytyy ja tiedostamme tapamme toimia, pääsemme eroon hallintadraamoistamme.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU