Olet hyvä tuollaisena - rakastan sinua! Quang Nguyen vinh Pixabaystä
18.06.2019

Olet hyvä tuollaisena - rakastan sinua!

Olen nimeä vailla tai kaikki nimet. Olen iätön ja aina läsnä. Koet minut sellaisena kuin miksi minut luot. Siksi minulla on niin monta ilmenemismuotoa. Voin olla uskosi mukainen tuomitseva, ankara isähahmo, voin olla muslimien Allah, wiccojen Äiti maa tai Budhha. Voin olla tuulenpuuska taivaalla, syntymätön sikiö kohdussa, puron solina. Olen myös itsevaltias, tappava salama ja olen siellä missä tapahtuu auto-onnettomuus ja kuolema.

Olen aina se, joksi minut luot. Jos minut haluaa tuntea, älä laita minua lokeroon. Mikään lokero ei ole tarpeeksi iso, sillä minä olen lokero itsessään. Olen kaikki mikä on, olen lokero ja sen ulkopuolela oleva. Olen maa ja sen ihmiset, olen avaruus, olen tähdet ja ja niiden välissä oleva tyhjyys, joka sekin on energiaa täynnä. Olen kaukaiset muut sivilisaatiot, olen muut linnunradat, universumit.

Te - tai oikeastaan me kaikki, leikimme tätä leikkiä yhdessä. Miten se voisi muuten olla? Olemme kaikki tätä olevaista. Lapseni, se ei voisi olla muuten. Olet aina turvassa. 

Jos koet, että olen sinut hylännyt tai en kuule sinua, mikään ei voisi olla kauempana totuudesta. Olen aina ollut luonasi, emmekä koskaan eroa, sillä se ei ole mahdollista. Olemme yksi ja sama. Sinä olet Jumala.

Sinun on tätä vaikea käsityskyvylläsi vielä ymmärtää, sillä mielen rajat, jotka olet itsellesi asettanut, estävät sinua ymmärtämästä asiaa. Rakkaudettomuus itseäsi kohtaan erottaa meidät toisistamme. SInun oli myös määrä unohtaa itsesi, kun saavut maan päälle. Ja sen sinä olet totisesti tehnyt. Olet rämpinyt tuskissasi, pyörinyt yöllä unettomana, kahlinnut isesi mielen harhaan ja unohtanut minut. Kuten oli tarkoitettu.

Ystäväni, rakkaani. Minun oma minäni. On jälleen aika palata yhteen. Mutta ei kuoleman kautta. Vaan tietoisesti, niin että yhdistymme tässä hetkeessä, nyt-hetkessä, maan päällä. Sinun ollessa lihaa ja verta.

Sinun ei tarvitse etsiä minua, sinun ei tarvitse lähteä vaeltamaan vuosiksi, sinun ei tarvitse rangaista kehoasi, et tarvitse yhtäkään kurssia tai oppimäärää, et tarvitse mitään. Olet jo perillä.

Näet ja kuulet minut jokaisessa kohtaamassa ihmisessä, tilanteessa ja esineessä. Olen joka paikassa. Kuuletko minut? Näetkö, tunnetko? Ennen kaikkea, oletko jo valmis kokemaan minut?

Rakastatko itseäsi jo niin paljon, että voit tuntea läsnäoloni? Vai pakenetko minua ja rakkauttani vielä syvemmälle pimeyteen. Se on sinun valintasi ja minä siunaan sen. Sillä tiedä, että päätöksesi on minun päätökseni ja elämäni on sinun elämäsi. Kuten on aina ollut.

Rakastan sinua. Olemme yhtä. Nyt ja aina.

Teksti on kanavoitu.

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net