Minä olen, niin kuin aina olen ollut, iätön, ikuinen ja aina läsnä. Mistä lapseni haluaisit puhua tänään?  Itsensä rakastamisesta.
Olen nimeä vailla tai kaikki nimet. Olen iätön ja aina läsnä. Koet minut sellaisena kuin miksi minut luot. Siksi minulla on niin monta ilmenemismuotoa. Voin olla uskosi mukainen tuomitseva, ankara isähahmo, voin olla muslimien Allah, wiccojen Äiti maa tai Budhha. Voin olla tuulenpuuska taivaalla, syntymätön sikiö kohdussa, puron solina. Olen myös itsevaltias, tappava salama ja olen siellä missä tapahtuu auto-onnettomuus ja kuolema.
Älä tavoittele lähimmäisesi omaisuutta. Älä tavoittele lähimmäisesi puolisoa, työntekijöitä jne... Jaa, raamatun 9- 10 käsky ovat hyvin samankaltaisia. Älä tavoittele toisen omaa.
Kahdeksas käsky kehottaa meitä olemaan valehtematta ja panettelematta lähimmäistä. Olenpa siihen syyllistynyt. Toden totta, monta kertaa. Eniten taidan kuitenkin valehdella itselleni.
Seitsemäs käsky kieltää varastamisen. Pitääpä pohtia asiaa, onko varastaminen aina väärin?
Kuudes käsky raamatun mukaan on "Älä tee aviorikosta". Niin, mikä sitten on aviorikos ja onko rakkaus yksinkertainen asia ja onko rakkaudella ja avioliitolla tekemistä keskenään?

Älä tapa

15.06.2016
Viides käsky: Älä tapa! Yllättävän vaikeaa elämän kunnioittaminen vielä monelle on. Elämä on turhan halpa.
Neljäs käsky kehottaa kunnioittamaan isääsi ja äitiäsi. Se on aika paljon monesti pyydetty. Pitäisikö myös vanhempien opetella kunnioittamaan lastaan?
Kolmas käsky kuuluu: Pyhitä lepopäiväsi. Tästä Raamatun kohdasta olen ainakin osin samaan mieltä.
Kymmentä käskyä pitäisi raamatun mukaan totella. Käsitelläänpä seuraavaksi toinen käsky, joka sanoo että ei saa käyttää väärin Jumalan nimeä.
Sivu 1 / 3

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net