Minä olen, niin kuin aina olen ollut, iätön, ikuinen ja aina läsnä. Mistä lapseni haluaisit puhua tänään?  Itsensä rakastamisesta.
Olen nimeä vailla tai kaikki nimet. Olen iätön ja aina läsnä. Koet minut sellaisena kuin miksi minut luot. Siksi minulla on niin monta ilmenemismuotoa. Voin olla uskosi mukainen tuomitseva, ankara isähahmo, voin olla muslimien Allah, wiccojen Äiti maa tai Budhha. Voin olla tuulenpuuska taivaalla, syntymätön sikiö kohdussa, puron solina. Olen myös itsevaltias, tappava salama ja olen siellä missä tapahtuu auto-onnettomuus ja kuolema.
Naisen parantava matka juurilleen johtaa esihistorialliseen aikaan, sillä itseään voi ymmärtää vasta kunnolla, kun ymmärtää historiaa. Tuhansien vuosien ajan kätköön jääneen ajan ymmärtäminen johtaa naiseuden alkulähteille. Se auttaa tiedostamaan ajan, jolloin naiseus oli arvostettua, kunnioitettua ja pyhä.
Käsi ylös, onko jumala ystäväsi? Jaa, muutama käsi nousi, mutta useimmat katsoivat vähän vinoon. Mitäh! Eihän jumalan kanssa voi ystävystyä. Minäpä väitän että voi!

Olemme Lähde

20.01.2017
Kun ymmärrät, ettet ole erillään mistään tai kenestäkään tai Lähteestä, koet itsesi, kaikki muut ja kaiken puhtaana rakkautena. Siksi tiedostat, että kaikki mitä koet ja jaat, on rakkautta. Silloinkin kun tuomitset, ettei jokin ole rakkautta, oivallat, että kaikki on rakkautta, vaikka se saattaakin häiritä sinua. Mutta se häiritsee sinua vain, jos sisälläsi on jotain, mikä ei ole rakkautta.
Ykseys on ollut minulle vaikea asia ymmärtää. Miten me voimme kaikki olla ”yksi”? Laavalampusta on ollut verraton apu....
Etsiessämme henkistä kehitystä pyrimme suuntaamaan katseemme Korkeimpaan, Jumalaan. Annamme Hänelle monia nimiä ja eri kulttuureissa ja opeissa Häntä kuvataan eri tavoin. Nämä käsitykset ja opit toimivat ihanteinamme ja ohjaavat henkistä pyrkimystämme.
Tulikiven katkuista päivää kaikille! Syntisiä olemme jo syntyessämme ja vain armo pelastaa (kuolemalta, jota ei ole...) Mutta sekin pitää kai ansaita. Puppua kaikki.
Älä tavoittele lähimmäisesi omaisuutta. Älä tavoittele lähimmäisesi puolisoa, työntekijöitä jne... Jaa, raamatun 9- 10 käsky ovat hyvin samankaltaisia. Älä tavoittele toisen omaa.
Kahdeksas käsky kehottaa meitä olemaan valehtematta ja panettelematta lähimmäistä. Olenpa siihen syyllistynyt. Toden totta, monta kertaa. Eniten taidan kuitenkin valehdella itselleni.
Sivu 1 / 2

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net