Johanna Davies

Johanna Davies

Suurempi visio

16.12.2015
Viime aikoina minulla on herännyt taas unelma ensin kauniimmasta Suomesta ja siten myös kauniimmasta maailmasta, sillä en usko, että ensimmäistä on mahdollista saavuttaa ilman toista.
Muu maa mustikka. Ja minä pidän molemmista. Lähdin blogin alussa Yhdysvaltoihin miettimään haluaisinko rakentaa kotini sinne.
Suomessa liputetaan tänään Unelmaa. Mitä hyvää unelmointi on tuonut elämääsi? Entä onko siitä ollut jotain haittaa?
Yksi valmennettava sai minut tajuamaan, kuinka ihmiset yleensä luulevat haluavansa, että kaikki muuttuisi täydelliseksi taikasauvan iskusta.
Kiinalaisen sananlaskun mukaan elämän tarkoitus on jatkaa sukua, rakentaa talo ja kirjoittaa kirja. Minulta on tekemättä vielä tuo talon rakentaminen, jotta elämäntarkoitukseni olisi täyttynyt, joten lähdetäänpä tavoittelemaan vaikka tuota unelmaa.
Jatkan nyt järkevän unelmoinnin ja käytännöntekojen suhteen käsittelyä.
Amerikassa kaikki on suurta, myös unelmat. Aika hurjaa on siksi myös nähdä kaikki se kurjuus, jota täällä on.

Ole unelmasi

28.10.2015
Viime viikolla puhuin siitä, että jos haluamme jonkun unelman toteutuvan, meidän tulee samaistua siihen ilman tarrautumista.

Unelman aika

21.10.2015
”Kuinka kauan unelmien toteutumisessa kestää?” on kysymys, jonka unelmaansa toteuttamaan lähtenyt ihminen usein kysyy. Ehkä olennaisempaa on kuitenkin kysyä, miksi pohdit sitä.
Tällä viikolla lupasin puhua visualisointikeinoista, koska unelman toteutumisessa luonnollisesti auttaa, että kykenee näkemään ja tuntemaan mahdollisimman selkeästi tilanteen, jossa unelma on toteutunut.
Sivu 1 / 3

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net