14 syys 2018

Intiaanioppaan ajatuksia - muutoksen tuulet

Kirjoittanut 

Rakas ihmislapsi, syksy saapuu vääjäämättä. Luonto värjäytyy hetkeksi kauneimpiin väreihinsä ja valmistautuu pikkuhiljaa talvea kohti. Syksy on suuren muutoksen aikaa luonnolle ja eläimille, mutta myös ihmisille. Hyvin monet käyvät läpi puhdistautumista. Se voi olla fyysistä puhdistautumista syksyisen nuhakuumeen muodossa. Se voi olla vaatekaapin sisällön muuttamista kesäisemmistä vaatteista lämpimämpiin. Se voi konkreettisesti olla myös tavaroiden vähentämistä kodin nurkista, mutta myös muutto uuteen ympäristöön, uuteen kotiin. Se on vanhojen energioiden vapauttamista ja uusien energioiden virtaamista elämään.

Syksy on aikaa, jolloin voit rauhassa miettiä, mihin suuntaan haluat suunnata elämääsi. Mitä olisit aina halunnut oppia tai kokeilla? Mitä asioita haluat jättää elämästäsi pois? Se voi olla hakeutuminen uuteen työpaikkaan tai jopa ero parisuhteesta, joka ei tuo sinulle enää sellaista iloa kuin aiemmin. Syksy on aikaa siivota kaikki turha pois elämästä, kaikki sellaiset asiat, tavarat ja ihmiset, mitä et enää tarvitse elämässäsi. Syksy on aikaa itsenäistyä, löytää oma aito itsensä, pitää itsestään parempaa huolta ja oppia rakastamaan itseään. Syksy voi purkaa pitkiäkin suhteita. Mutta se voi olla myös uusiutumisen aikaa - keskustelua siitä, mitä haluatte parisuhteesta, mitä haluatte vielä yhdessä ja erikseen kokea.

Monet takertuvat vanhaan liittoon, kun olisi jo aika siirtyä eteenpäin. Taloudellinen tilanne ei ole este, jos sen rohkean askeleen päätät ottaa. Sinua autetaan, kun pyydät sitä. Keskustele puolisosi kanssa avoimesti, miksi tunnet näin - miksi tunnet, ettei sinulla ole enää annettavaa tälle suhteelle. Puhukaa toisillenne, ottakaa aikaa, miettikää yhdessä onko tämä tässä vai onko teillä vielä kipinää? Ja miten sitä kipinää voisi kasvattaa, miten sitä voisi tukea? Parisuhde parhaimmillaan tukee molempien osapuolien kasvua ihmisenä, antaa vapautta olla aidosti sitä mitä on. Se ei takerru toiseen, se ei alista. Se on pyyteetöntä rakkautta kahden ihmisen välillä. Mutta jos suhteessasi on negatiivinen osapuoli, on ehkä parempi siirtyä eteenpäin, rohkeasti. Muutoksen tuulet puhaltavat joka paikkaan. Mikään ei ole enää samaa. Mutta älä pelkää muutosta. Muutos tekee hyvää!

Mitä sinä, rakas ystävä, haluaisit vielä omassa elämässäsi kokea, mitä saavuttaa? Ole toki realisti, vaikka unelmilla on taipumus toteutua. Ota askel rohkeasti eteenpäin - älä hangoittele muutosta vastaan. Suuria muutoksia on tulossa niin Suomeen kuin muualle - muutokset mahdollistavat monta hyvää asiaa. Mikään ei pysy paikoillaan. Antaudu muutoksen tuulille, ota kaikki hyvä vastaan. Syksy on vapautumisen aikaa olla aidosti sitä mitä on. Se on aikaa löytää itsestään korkeampi minä - se aito sinä, sielu ihmiskehossa. Olet siunattu!

Viimeksi muutettu 14 syys 2018
Intiaanioppaan ajatuksia - Marjaana Kaakinen

Olen kiitollinen henkimaailman avusta ja johdatuksesta. Monien oppivuosien jälkeen olen löytänyt itsestäni auttajan ja saanut rohkeutta toimia meediona, Prananadi-energiahoitajana ja -reinkarnaatioterapeuttina. Yhteys henkimaailmaan löytyi vuosia sitten kirjoittamisen avulla. Nyt se vahvistuu myös henkiopastani ja hänen viisaita ajatuksiaan ja neuvojaan kanavoimalla. Hyviä lukuhetkiä! https://m.facebook.com/MarjaanaKaakinenPrananadiHealing/

Jätä kommentti

Huom! Nimi tai nimimerkki näkyy kaikille lukijoille, sähköpostiosoite jää vain toimituksen tietoon.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU