05 huhti 2019

Intiaanioppaan ajatuksia - hiljentymisen tärkeys

Kirjoittanut 

Rakas ihmislapsi, milloin viimeksi olet viettänyt aikaa hiljaisuudessa? Milloin olet hiljentynyt sisimpääsi? Milloin olet antanut itsellesi omaa aikaasi olla kaikessa rauhassa, ilman että tutkit älylaitteita? Milloin olet antanut itsellesi aikaa olla omien ajatustesi parissa?

Täydellistä hiljaisuutta voi olla vaikea löytää. Luontokin on puhkeamassa keväisiin ääniin. Keho pitää omaa ääntänsä, ja mieli omaansa. Ystävä hyvä, opettele kääntymään sisäänpäin niin että et anna ympäristön äänien häiritä itseäsi. Sulje silmäsi, ja tiedosta ensin kehosi ja sitten äänet niin lähellä kuin kaukana. Tiedosta myös kehostasi kuuluvat äänet. Anna kaikkien äänien johdattaa itsesi syvään rentoon ja meditatiiviseen tilaan. Ajatuksia sinun on vielä vaikeampaa sulkea pois, mutta kun keskityt rauhassa hengittämään syvään sisään ja ulos, niin päässä pyörivistä ajatuksista on helpompi päästää irti - ja vain olla. Voit myös hiljentyä silmät auki, ja keskittyä esimerkiksi tuijottamaan kynttilän liekkiä. Osalle ei sovi paikallaan olo. Liikunta, käsityöt, taiteet ja arkiaskareet voivat myös olla hyvin meditatiivisia, mieltä rauhoittavia, kun vain keskittyy tekemiseen. Aivotkin tarvitsevat lepoa sadoista ja tuhansista ajatuksista. Kiire ja stressi voivat tuoda vaikeuksia keskittyä ja nukahtaa. Hiljentyminen - meditoiminen säännöllisesti auttaa niin kehoa kuin mieltä pysymään tasapainossa.

Meditatiivisessa tilassa ollessasi voit pyytää myös henkiopastasi tai muita henkimaailman auttajiasi lähellesi. Voit kokeilla keskustella heidän kanssaan mielessäsi. Voit ehkä nähdä vastaukset kuvina tai kuin filminauhana tai voit kuulla äänen pääsi sisällä. Tieto voi tulla myös tuntemuksina tai suoraan päähäsi. Opi luottamaan saamaasi tietoon, vaikka tuntuisikin siltä, että oma mielikuvituksesi on kaiken takana. Tiede ei tunne ihmistä niin kuin me täällä henkimaailmassa teidät tunnemme. Ihminen ei käytä kuin murto-osaa aivokapasiteetistaan, monella henkiset lahjat ovat kuitenkin avautumassa. Kehittääksesi henkisiä lahjojasi, meditoi säännöllisesti. Löydä oma tapasi hiljentyä syvälle sisimpääsi, ja avaudu sille viisaudelle mitä sielussasi on.

Kun mietit omaa elämääsi, mikä sinulle on tärkeintä? Oma terveys ja hyvinvointi kärsivät, jos et pidä itsestäsi huolta. Pääkoppa tarvitsee tuuletusta ja keho liikuntaa. Mitä sinä voisit tehdä jo tänään oman hyvinvoinnin parantamiseksi? Hiljentyminen on yksi keino. Ei sinun tarvitse olla ajan tasalla kaiken maailman asioista, joista niin värittyneesti mediassa kerrotaan. Riittää kun tiedät itse mitä teet ja mitä elämääsi haluat. Hiljentyä voi myös keskittymällä johonkin itselleen hauskaan puuhaan. Voit myös antaa itsellesi luvan olla tekemättä mitään.

Koskaan ei ole liian myöhäistä hiljentyä itseensä. Sisimpäsi tietää mikä on hyväksesi. Anna sille mahdollisuus tulla kuulluksi hiljentymisen avulla. Olet siunattu, valon lapsi!

 

Viimeksi muutettu 15 huhti 2019
Intiaanioppaan ajatuksia - Marjaana Kaakinen

Olen kiitollinen henkimaailman avusta ja johdatuksesta. Monien oppivuosien jälkeen olen löytänyt itsestäni auttajan ja saanut rohkeutta toimia meediona, Prananadi-energiahoitajana ja -reinkarnaatioterapeuttina. Yhteys henkimaailmaan löytyi vuosia sitten kirjoittamisen avulla. Nyt se vahvistuu myös henkiopastani ja hänen viisaita ajatuksiaan ja neuvojaan kanavoimalla. Hyviä lukuhetkiä! https://m.facebook.com/MarjaanaKaakinenPrananadiHealing/

Jätä kommentti

Huom! Nimi tai nimimerkki näkyy kaikille lukijoille, sähköpostiosoite jää vain toimituksen tietoon.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU