05 loka 2018

Intiaanioppaan ajatuksia - anna valosi loistaa

Kirjoittanut 

Syksy on monille avautumisen aikaa omaan itseensä, kääntymistä sisäänpäin. On tärkeää huolehtia omasta hyvinvoinnistaan. Yhtä tärkeää, jopa tärkeämpää, on huolehtia myös omasta henkisestä hyvinvoinnistaan. Jos mielesi on jostain syystä raskas, vaikuttaa se ennen pitkää myös fyysiseen kehoosi. Syksy saattaa masentaa joitakin ihmisluonteita. Pimenevät illat, sade, kylmyys, putoavat lehdet saavat ajattelemaan elämän loppumista. Syksy saattaa joillakin laukaista synkkiä ajatuksia. Mutta on myös ihmisiä, jotka rakastavat syysmyrskyjä ja kynttiläiltoja.

Olet valoa

Ihmiset käsittelevät asioita, ajatuksia, eri tavoin. Meillä on erilaisia mieltymyksiä. Olemme tehneet erilaisia valintoja. Vaikka kaikki tulemme yhdestä ja samasta paikasta, olemme kuitenkin erilaisia, omia persoonia. Älä vertaa itseäsi toisiin, älä vertaa omaa tietäsi toisten teihin! Arvosta itseäsi entistä enemmän! Tässä elämässä olet halunnut kokea tiettyjä asioita. Tarkastelet ehkä rakkautta eri näkökulmasta. Olet valinnut vanhempasi sen mukaan. Toiset ovat tehneet omat valintansa. Heidän valintansa ovat saattaneet johdattaa heidät pitkälle yrityselämässä tai politiikassa. Joistakin on tullut kuuluisia taiteilijoita kuin leikiten, kaikki tuntuu onnistuvan niin helposti. Joku siivoaa työkseen. Kaikki työ on arvokasta! Kaikki kokemukset ovat arvokkaita, vaikka ne eivät olisikaan niin mieluisia. Vaikka valintasi ei olisi johdattanut sinua yliopisto-opintoihin, olet yhtä arvokas. Sinulla voi olla elämänkokemusta ja sydämen viisautta paljon enemmän. Olet elämänkoulussa! Sinusta itsestäsi löytyy kaikki vastaukset, mitä etsit! Henkisellä tiellä olet juuri oikeassa paikassa - ei ole oikopolkuja, ei kiitoteitä.

Rakas ihmislapsi, olet valoa, kaunista valoa. Valo on myös sinun kotisi. Valosta tulet, ja sinne myös palaat fyysisen ihmiselämän käydessä loppuun. Valo on sinussa aina, myös ihmiskehossasi. Erilaiset ihmiskokemukset kasvattavat sinua ihmisenä, mutta korkeampi minäsi on täydellinen - onhan sielusi kaikkein korkeimmasta, osa sitä! Kun meditoit, valosi laajenee kehosi ulkopuolelle. Kun iloitset, naurat ja rakastat, valosi laajenee vielä lisää. Synkät ajatukset, negatiivisuus pitää valon pienenä. Mutta valo on edelleen sinussa. Kun rukoilet, alkaa valon liekki kasvaa. Sinussa on kaikki, kaikki mitä tarvitset - voima, viisaus, lempeys, myötätunto, rakkaus, ilo - valo. Herkistyt koko ajan, kun kuljet henkistä tietäsi eteenpäin. Valosi voima kasvaa! Valosi laajenee ja kirkastuu. Loistat valoa ympärillesi, ilman että edes olet tullut sitä ajatelleeksi.

Oletko huomannut, kuinka vedät puoleesi ihmisiä, autettavia? Oletko huomannut, kuinka tuiki tuntemattomat ihmiset avautuvat sinulle? Oletko huomannut, kuinka pienet lapset katselevat sinua? Oletko huomannut, kuinka eläimet eivät pelkää sinua? He tiedostavat valosi. Olet avautumassa rakkauden tielle. Ensin sinun kuitenkin täytyy oppia rakastamaan itseäsi. Niin yksinkertaista se on - kaikki löytyy itsestäsi.

Avaudu korkeammalle minälle

Hiljenny, ja kuuntele, mitä sydämesi haluaa sinulle kertoa! Keskity, ja tiedosta oma kehosi. Ole siinä kaikessa rauhassa. Tiedosta sen jälkeen ympäristön äänet edelleen tiedostaen oman kehosi. Ole edelleen kaikessa rauhassa. Tiedosta sitten se paikka kehostasi, missä korkein itsesi asuu - on se sitten sydän tai joku muu paikka. Tiedosta edelleen myös koko kehosi ja ympäristön äänet. Tunne, kuinka siinä kohti kehoasi, missä sielusi majailee, sykkivän valoa. Anna sen valon laajentua täyttämään koko fyysinen kehosi. Tee näin kaikessa rauhassa. Anna sen sitten laajentua myös auraasi, energiakenttääsi. Tee tämä kaikessa rauhassa, ei ole kiirettä. Kun sinusta tuntuu siltä, että olet valmis, niin kutsu sitten korkeampi minäsi ihan liki itseäsi. Voit myös pyytää henkioppaasi lähelle. Jos sinulla on jotain asioita, mitä mietit, niin kysy nyt korkeammalta minältäsi tai henkioppaaltasi apua - neuvoa. Luota saamaasi vastaukseen. Kirjoita, jos se tuntuu sinusta helpommalta.

Sinussa on valo. Anna sen valon loistaa! Älä arkaile, ole ylpeä itsestäsi hyvällä tavalla. Olet luonut oman elämäsi omilla valinnoillasi. Olit sitten mielestäsi valinnut oikein tai väärin, niin olet silti yhtä kaunis, yhtä arvokas kuin kaikki muutkin. Me kaikki olemme valoa - kaikki, myös rikolliset ja murhaajat, poliitikot ja pomot, auttajat ja autettavat - ihan kaikki!

Viimeksi muutettu 05 loka 2018
Intiaanioppaan ajatuksia - Marjaana Kaakinen

Olen kiitollinen henkimaailman avusta ja johdatuksesta. Monien oppivuosien jälkeen olen löytänyt itsestäni auttajan ja saanut rohkeutta toimia meediona, Prananadi-energiahoitajana ja -reinkarnaatioterapeuttina. Yhteys henkimaailmaan löytyi vuosia sitten kirjoittamisen avulla. Nyt se vahvistuu myös henkiopastani ja hänen viisaita ajatuksiaan ja neuvojaan kanavoimalla. Hyviä lukuhetkiä! https://m.facebook.com/MarjaanaKaakinenPrananadiHealing/

Jätä kommentti

Huom! Nimi tai nimimerkki näkyy kaikille lukijoille, sähköpostiosoite jää vain toimituksen tietoon.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU