Rakas ihmislapsi, oletko sanojesi mittainen ihminen - teetkö sen mitä lupaat? Suunnitteletko elämääsi eteenpäin tehtävälistojen avulla? Vai elätkö enemmän päivä kerrallaan, ja teet ja toimit sen mukaan mikä tuntuu hyvältä? Ihminen stressaantuu helposti tekemättömistä työtehtävistä ja kotitöistä, mutta myös siitä mitä kaikkea lomalla pitäisi ehtiä tehdä - käydä sukuloimassa, tavata ystäviä - harrastaa ja matkustaa.
Pirjo Laineen energiaa välittäen suomentamia kanavointeja on luettu sivustolla jo vuodesta 2014 alkaen Viestintuojat-palstalta. Kuka on nainen suositun palstamme takana? Miksi hän käyttää vapaa-aikaansa englanninkielisten tekstien kääntämiseen?
“Rakkaus on suurin ase - ketään et voi muuttaa, vain ja ainoastaan itseäsi. Rakasta toisia, ole myötätuntoinen ja vahva. Ole rohkea sanoissasi ja kuitenkin herkkä. Mieti siis sanojasi ja ajatuksiasi, jotta antaisit hyvän kiertää.”
Luin kirjan yhdessä illassa. Kirjan teksti on selkeää ja helppotajuista. Kuten takakannessakin sanotaan, niin henkimaailmalle ihmiselämän moninaiset ongelmat ovat hyvin yksinkertaisia ja helppoja ratkaista.
Täysi tunnustus täytyy antaa Annika Radlöville ja Tuula Partaselle rohkeudesta tarttua näinkin arkaan aiheiseen kuin Henkien opissa - kommunikointia henkien kanssa.
Energiamaalaus on kuva, joka tuo saajalle viestiä hänen sen hetkisestä elämäntilanteesta ja energiasta. Lisäksi sen mukana tulee usein myös aimo annos parantavaa energiaa. Se on paketti, joka auttaa tässä hetkessä. Avaan kirjekuoren varoen. Kuoresta paljastuu maalaus kahdesta sudesta, joista toinen seisoo kivisellä ja harmaalla maalla, toinen susista vehreällä niityllä, katse suunnattuna punaiseen kukkaan. Siinä se on, tilaamani energiamaalaus ja sivun pituinen tulkinta kuvasta.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net