Huhtikuun painotus oli murtautumisessa vapaaksi, ja monet meistä tekivät juuri sen. Kuitenkaan jotkut meistä eivät kyenneet siihen huhtikuussa. Nämä ovat niitä, jotka katsovat edelleen tavallisista vanhoista paikoista mielellään, eivät sydämellään. Jos yritämme löytää uusia ratkaisuja käyttäen vanhaa lineaarista ja loogista ajattelutapaamme, se ei yksinkertaisesti toimi. Tämä johtuu siitä, ettei se mitä etsimme, sijaitse enää vanhoissa paikoissa, eikä sitä voi löytää mielellä.
Metatron: Tuntemanne aika on kalibroitu uudelleen. Aika on muuttunut lineaarisesta enemmän ympyräksi. Aika on tekijä luomisprosessissa, mutta ei sillä tavalla, kuin olette tottuneet käyttämään sitä. Rationaalisen mielenne voi olla vaikea tajuta sen ympyräliikettä.
Sosiaaliseen mediaan addiktoituminen voi olla kuin huumeriippuvuus, joka vie ihmisen mennessään kuin marionetin. Some-riippuvuus voi saapua ihan puun takaa kenelle tahansa, eikä sitä välttämättä itse edes tunnista. Oma todellisuus muuttuu ikään kuin taikaiskusta somen tapahtumista riippuvaiseksi ja aidommat, oikeasti merkitykselliset asiat alkavat hämärtyä. Hetkinen. Mitä ovat ne asiat, joita et löydä somesta?
Hyvä ihmislapsi, sinun aikasi maan päällä on rajallinen. Se on rajallinen omasta tahdostasi. Sinä valitset syntyä ja sinä valitset kuolla, se mikä aika jää niiden väliin, se on myös sinun valintasi. Toisinaan teet vain pyrähdyksen maan päällä, joskus vietät aikaasi pidempään. Aikaa ei ole täällä toisessa ulottuvuudessa, rakkauden ja ilon maailmassa. Ihmismielen on sitä vaikea ymmärtää, koska ihminen kokee asioiden alkavan ja loppuvan. Sielu on ajaton.
Ajan luonne on muuttuva. Aika näyttäytyy maailmoissa, joissa siihen uskotaan ja kun usko aikaan horjuu, se häviää. Aika on fyysisessä maailmassa edesauttamassa kokemusten syntymistä, sillä ilman aikaa fyysisen on mahdotonta ilmetä. Kun vesi valuu hanasta altaaseen, se käyttää hyväkseen ajan ilmiötä ja luo todeksi alaspäin viettävän virtauksen. Tätä kokemusta vailla olivat kaikki he, jotka astuivat maahan ja tätä kokemusta taivaissa palvotaan, sillä ajan ja fyysisen ulkopuolella ei ole muuta kuin valoa ja energiaa, ajatuksia jotka tiivistyvät aineeksi tai jäävät tiivistymättä.
Monilta puuttuu yhteys aitoon, universaaliin itseen. Tällöin minuus tarkoittaa yhteyttä kehoon ja sen fyysiseen olemassaoloon sekä/tai yhteyttä mieleen; älyyn, ajatuksiin, uskomuksiin ja pelkoihin ja olemassaolon psykologiseen tasoon. Ihminen samaistuu kehoonsa tai mieleensä. Yhteys aitoon, syvään itseen jää vaillinaiseksi.

Ajan harha

16.12.2013
Aika on vekkuli keksintö. Toisten mielestä sitä ei ole edes olemassa, toisilla on sitä liikaa ja useimmilla liian vähän. Suhteellisuusteorian mukaan maailmankaikkeus on aika-avaruuden muodostama neliulotteinen möhkäle.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net