Intiaanioppaan ajatuksia
Rakas ihmislapsi, olet ainutlaatuinen ihminen. Vaikka olisit identtinen kaksonen, niin olet silti ainutlaatuinen, oma yksilö. Jokainen ihmiselämä on arvokas ja erilainen. Ihminen tekee elämänsä aikana valtavan paljon erilaisia valintoja. Osa valinnoista tapahtuu niitä paljoakaan ajattelematta, luonnostaan. Joitakin päätöksiä on saattanut edetä paljon miettimistä ja järkeilyä, on ehkä valittu järkevästi tai jopa “päättömästi” sydäntään kuunnellen, mikä on se oikea tapa.
Rakas ihmislapsi, elämä on kuin virtaava joki. Sekin saa alkunsa lähteestä. Alkuun joki on kapea, pikkuhiljaa se kasvaa. Välillä on mutkia, tyventä, koskia, akanvirtaa ja kareja, mutta vesi virtaa kuitenkin koko ajan eteenpäin. Joen varrella on saaria, taloja, mökkejä - on uimareita, kalastajia, pilkkijöitä... Lopulta joki yhtyy järveen tai mereen - joen vesi on osa suurempaa kokonaisuutta, mitä se on ollut koko ajan, mutta nyt se on vapaa muodostaan.
Rakas ihmislapsi, ajattelepa sanaa mieli ja siitä johdettuja sanoja? Mieliala, mielihalu, mielikuva, mielikuvitus, mielipide, mielisairas, mielenkiintoinen, mielellään, mielleyhtymä… Mitä ne nostavat mieleen? Mieli on ihmiselle tärkeä edelleen, mutta sen rooli on muuttumassa. Se ei enää ole se joka sanelee mitä tehdä, jos kuuntelet ja toimit sydämesi mukaan.
Rakas ihmislapsi, kun aika on sitä ja kun aika on tätä, niin sitten… Enää ei ole tekosyitä jättää tuonnemmaksi oman henkisen hyvinvoinnin huomioimista. Ei ole enää tekosyitä olla tekemättä itselleen hyvää. Ei ole mitään syytä asettaa itseään sellaiseen asemaan, jossa sydän ei ole mukana. Älä ole uhri, älä vieritä syitä toisten niskaan. Älä keksi tekosyitä, miksi et voisi elää elämäsi parhainta aikaa juuri nyt eikä vasta joskus hamassa tulevaisuudessa.
Rakas ihmislapsi, olet varmaan pienestä pitäen kuullut erilaisia sanontoja kuten “Se joka kuuseen kurkottaa, katajaan kapsahtaa” tai “Itku pitkästä ilosta” tai “Raha tulee rahan luo”. Monet sanonnat ovat juurtuneet ihmismieliin, ja ne ovat jopa voineet muokata ihmisten omia ajatuksia ja uskomuksia.
Rakas ihmislapsi, elämä on mielenkiintoinen lahja. Olet jälleen kerran opiskelemassa myös ihmissuhdetaitoja. Jokainen ihmissuhde opettaa jotakin, vaikka et sitä sen koommin ajattelisi.
Rakas ihmislapsi, ikäviä asioita tapahtuu niin maailmalla kuin koti-Suomessa. Autoja ja kirkkoja palaa, lapsia ja naisia kohdellaan kaltoin. Ihmisiä kuolee katastrofeissa ja terroriteoissa. Mihin tämä maailma on menossa?
Rakas ihmislapsi, sulje hetkeksi silmäsi ja kuuntele! Luonto kutsuu sinua maadoittumaan. Luonto kutsuu sinua löytämään yhteytesi ympäröivään luontoon.
Rakas ihmislapsi, milloin viimeksi olet viettänyt aikaa hiljaisuudessa? Milloin olet hiljentynyt sisimpääsi? Milloin olet antanut itsellesi omaa aikaasi olla kaikessa rauhassa, ilman että tutkit älylaitteita? Milloin olet antanut itsellesi aikaa olla omien ajatustesi parissa?
Rakas ihmislapsi, olet energiaa, kaunis valo-olento ihmiskehossasi. Olet oppimassa ihmisenä erilaisia asioita, mutta olet myös tuomassa valoa ympärillesi. Autat omalla tavallasi läheisiä, ja tuntemattomat ihmiset avautuvat sinulle helposti. Olet auttamassa ihmiskuntaa nostamaan omaa värähtelytasoaan korkeammaksi.
Rakas ihmislapsi, olet energiaa, aivan kuten kaikki ympärilläsi. Kaikki on energiaa! Kun useat ihmiset omaksuvat samanlaiset ajatukset, voit nähdä tunnistettavia esineitä, rakennuksia jne. Nekin ovat energiaa, vaikka joku on ne valmistanut. On näkymätöntä ja näkyvää energiaa - on näkymätöntä energiaa, jota voidaan “lukea”.
Rakas ihmislapsi, sinulla on paljon monenlaisia taitoja ja lahjoja, vaikka siltä ei tuntuisikaan. Olet kehittänyt lahjojasi niin tässä kuin aikaisemmissakin elämissäsi. Miten luulet ihmelasten taitojen kehittyneen? Ne ovat kehittyneet monien elämien aikana intohimosta jotain tiettyä taitoa kohtaan, mutta myös mahdollisuudesta oppia lisää ihmiselämien välissä - taivasmaailmassa.
Rakas ihmislapsi, olet valontiellä, vaikka et olisi sitä liiemmin tiedostanut tai juurikaan tullut ajatelleeksi aiemmin. Mutta koska olet juuri siinä, herkkä ihminen herkistyen koko ajan lisää, olet kiinnostunut henkisistä asioista, niin olet yksi valontien edelläkävijöistä. Et välttämättä ole ihan kärkijoukoissa, mutta tarkoitus ei olekaan verrata itseään kehenkään. Riittää kun itse tiedostat sen missä olet ja mihin kuljet.
Rakas ihmislapsi, olet saanut monia lahjoja syntyessäsi jälleen kerran tänne maapallolle. Koko kehosi on valtavan hieno kokonaisuus erilaisista toiminnoista koottuna ihmiseksi. On lahja syntyä ihmiseksi tai jollekin toiselle planeetalle. Elämää on muuallakin. Se ei välttämättä ole samanlaista kuin täällä, mutta elämää on hyvin monessa muodossa.
Rakas ihmislapsi, olet tehnyt elämäsi aikana lukemattomia valintoja, jotka ovat johdattaneet sinut elämässäsi tähän hetkeen, siksi mikä ja kuka olet tänä päivänä. Oletko tyytyväinen valintoihisi? Oletko tyytyväinen elämääsi? Et ehkä toisinaan ole ollut niin tyytyväinen siihen, mitä ne päätökset - valinnat ovat lopulta tuoneet tullessaan. Mutta miksi jossitella, tehty mikä tehty. Sitä paitsi olet aiemmat valintasi tehnyt sen tiedon perusteella mitä sinulla silloin oli. On vain valintoja, ei hyviä eikä huonoja.
Rakas ystävä, oletko miettinyt, mitä ystävyys sinulle merkitsee? Ovatko ystävät sinua varten vai oletko sinä ystäviä varten? Onko sinulla joku sydänystävä, jonka kanssa voit jakaa niin ilot kuin surut? Ystävien määrällä ei ole merkitystä - vain todellisella ystävällä on.
Rakas ihmislapsi, kanavoijani kirjoittaa tätä tekstiä Valon nimipäivänä. Kuinka sopiva aihe se onkaan. Ihminen tarvitsee ihan konkreettisesti valoa nähdäkseen pimeässä. Ihminen tarvitsee myös aurinkoa, ei pelkästään D-vitamiinin takia vaan siksi että ihminen on myös valoenergiaa. Kuinka moni oikeasti haluaisi antaa lapselleen nimen Valo? Ei varmastikaan kovin moni syystä että hän ei haluaisi lastaan kiusattavan nimen takia. Valo on tavattoman kaunis nimi, eikä kovin moni kykenisi kantamaan sitä nimeä valon arvoisesti. Mutta jokainen Valo sen tekee, ovathan he olleet valitsemassa omaa nimeään jo ennen syntymää.
Hyvä, ihmisystävä! Kehosi käy monenlaisia muutoksia kohotessaan korkeammille energiatasoille. Toisinaan käytetään sanaa värähtelytaso. Kehosi puhdistaa itsestään ruoansulatuksen yhteydessä hyvin paljon sellaisia aineita, jotka eivät kuulu kehossasi olla. Keho puhdistaa itseään erilaisten eritteiden avulla, mutta myös sairauksien kautta.
Rakas ihmislapsi, paljon on muuttunut elämässäsi asioita. Osa ihmisistä viivähtää elämässäsi vähän pidempään, osa vain käväisee hetken. Elämäsi on muuttumassa edelleen. Mutta miten, aika näyttää. Elämään on tulossa uusia tuulia, ihan konkreettisestikin. Uusia ovia avautuu, kun jätät vanhoja asioita ja ihmisiä taaksesi. Päästät irti sellaisista asioista ja ihmisistä, joihin sinulla ei ole enää tarvetta ylläpitää yhteyttä - jotka eivät tuo enää iloa elämääsi.
Rakas ihmislapsi, kuka on määritellyt sen, mitä on hyve ja mitä on pahe? Ihminen. Mitä ihminen on? Erehtyväinen. Niin se vain on, että niin pitkään ihmisiä on painostettu monin eri tavoin - jos teet syntiä, et pääse taivasten valtakuntaan vaan joudut kadotukseen. Ihmisiä on peloteltu iät ja ajat. Tytöt on kasvatettu kilteiksi, ja pojille on suotu enemmän liikkumavaraa - pojat on poikia.
Sivu 1 / 4

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net