Raivostuttaako - kolme vinkkiä joilla palaudut hyvään fiilikseen https://pixabay.com/fi/hillo-moottoritie-site-suvanto-1699089/
30.06.2017

Raivostuttaako - kolme vinkkiä joilla palaudut hyvään fiilikseen

Kaikilla on elämässään raivostuttavia hetkiä; kun liikenne ei toimi tai kun lapsi ei vain lopeta kirkumistaan. Vihan tunteita on silloin tällöin hyvä kokea, kunhan muistaa palata vihanpurkauksesta takaisin, ettei koko päivä muutu huonoksi. Näitä keinoja voit käyttää apuna päästäksesi taas rauhalliseen, rentoutuneeseen ja hyvään fiilikseen.

Kuva. Pidä mukanasi valokuvaa joka tekee sinut todella iloiseksi. Se voi olla lapsesi, seurustelukumppanisi tai vaikkapa uuden autosi kuva. Mikä tahansa, josta tulet positiiviselle mielelle. Kun tunnet tunteidesi kuumenevan ja tiedät että nyt pitäisi rauhoittua, vedä kuva esille ja katso ja keskity siihen parin minuutin ajan. Positiiviset energiat joita kuvasta saat, auttavat sinua sivuuttamaan asian, joka oli tehdä sinusta alun perin vihaisen.

Hengitystekniikka. Myös viiden sekunnin hengitystekniikka auttaa, kun hermojen kiristyminen lähenee uhkaavasti. Vedä rauhallisesti ilmaa sisäänpäin viiden sekunnin ajan, pidätä hengitystä viiden sekunnin ajan ja puhalla ilma ulos viiden sekunnin ajan. Tämä tekniikka aktivoi parasympaattista hermostoa, joka hidastaa sydämen sykettä ja tätä kautta rauhoittaa sinua. Harjoittele säännöllisesti ja lopulta se alkaa ja toimii raivostuttavissa tilanteissa kuin itsestään.

Hauskat videot.Kun olet vihainen, vedä älypuhelimesi taskustasi tai katso tietokoneelta YouTubesta vaikkapa hauskoja videoita kissoista tai mistä tahansa joka on mielestäsi hauskaa. Nauru on paras tapa rentouttaa mieli ja nostattaa positiivista energiaa.

Viha toimii kuin vetovoiman laki; mitä tahansa tunnet ja ajattelet – sitä universumi myös antaa. Joskus vihalla on tarkoituksensa, mutta silloin kun se on turhaa, tiedät sen itsekin ja silloin on hyvä nostattaa positiivisia energioita nopeasti.

http://consciouslifenews.com/3-quick-techniques-raise-vibration-when-youre-angry/1180721/

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net