Naisellista energiaa talveen - herätä sakraalichakrasi https://www.freeimages.com/photo/flamengo-dancer-1438252
19.12.2017

Naisellista energiaa talveen - herätä sakraalichakrasi

Liian moni meistä keskittyy liikaa työhönsä, toimii vain järjen varassa ja tekee automaattiohjauksella yksitoikkoisia päivittäisiä rutiinejaan. Työnteko on tietysti välttämätöntä ja järjen käyttö on hyvä asia, mutta joskus olisi myös aika tehdä päätöksiä inspiraation ja luovien impulssien varassa. Ei ole epäilystäkään siitä, että suurin osa meistä tarvitsee elämäänsä (varsinkin näin kaamosaikaan) enemmän iloa ja leikkimielisyyttä. Sakraalichakran avaaminen auttaa meitä löytämään naisellisen energiamme ja sen voi vieläpä tehdä hauskalla tavalla!

1. Tanssi ja liiku. Aistilliset lanteita keinuttavat rytmit ovat parhaita - kokeile salsaa, zumbaa tai vatsatanssia. Jos tanssiminen ei ole sinun juttusi, voit kokeilla vaikka hula-vanteen pyörittämistä. Tärkeintä on että annat kehosi liikkua spontaanisti (sponttaanius on suuri osa sakraalichakraa).

2. Hengitä ja maadoita lantiosi ja vatsalihaksesi. Kuvittele että keuhkosi ovat lantiosi tasolla ja hengität maailmankaikkeutta itseesi, uloshengityksessä puhallat ilman äiti maahan. Tämä keino saa sinut samanaikaisesti keräämään itseesi aistillista energiaa ja yhtymään äiti maan kanssa - erinomainen yhdistelmä.

3. Muuta jokin vanha tapa päivittäin. Sakraalichakran vastakkainen chakra on maskuliinisuutta edustava juurichakra, joka vastaa tavoista ja rutiineista kun taas sakraalissa on kyse muutoksista ja vaihtelusta. Tämän takia on tärkeää tehdä muutoksia elämässään eikä jäädä junnaamaan vanhoihin rutiineihin.

4. Juhlista ja tunne tunteesi. En käyttänyt sanaa ilmaise tunteitasi. Tunteiden ilmaisussa ei ole mitään väärää, päinvastoin se on tärkeässä asemassa suuren kuvan kannalta, mutta niiden hallinta voi joskus olla vaikeaa: joskus tunteita ei ilmaise tarpeeksi ja joskus niitä ilmaistaan liikaa (toisille). Tunteiden ilmaisussa itselleen ei voi mennä mönkään, joten sitä kannattaa harjoittaa. Voit kirjoittaa päiväkirjaa, laulaa tunteita herättäviä kappaleita, puhua itsellesi ja olla niin tunteellinen kuin haluat. Tunteiden ilmaiseminen on aina positiivista, kunhan hyväksyt niiden koko kirjon. Tämän harjoituksen tarkoituksena on saada parempi suhde omiin tunteisiisi ja saada ne virtaamaan.
Elämme aikaa jossa naisellinen energia ei ole aina "pehmeää" (kuten Dalai Lama sanoi, me naiset olemme tulevaisuudessa muutoksen tekijöitä), mutta se on voimakasta ja virtaa suoraan lantiosta. Tunne siis lantiosi ja astu aitoon olemukseesi!

Lähde:
https://consciouslifenews.com/4-ways-open-sacral-chakra-joy-sensuality/11143446/

Jaa tämä:
JannikaA

Nuori ja innokas harjoittelija, joka etsii innolla uusia, mielenkiintoisia juttuja. On innokas matkustelemaan ja etsimään haasteita. Pätee varsinkin käännösjutuissa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net