Miten käyttää kristalleja parempaan uneen - näin pääset alkuun https://pixabay.com/fi/ametisti-violetti-helmi-top-1607247/
28.02.2017

Miten käyttää kristalleja parempaan uneen - näin pääset alkuun

Me kaikki tiedämme, että uni on tärkeä osa tervettä ja onnellista elämää. Jos kärsit uniongelmista, olet varmasti ehtinyt kokeilla jo kuumia kylpyjä, puhelinkieltoa ja kevyttä lukemista ennen nukkumaan menoa helpottaaksesi nukahtamista. Mutta mitä tehdä, jos uni ei siltikään tule silmään?

Jos unen kanssa on ongelmia, alkaa se nakertaa jaksamista hyvinkin nopeasti. Jotkut löytävät avun edellä mainituista rutiineista, toiset taas nauttivat kamomillateetä tai melatoniinivalmisteita nukkuakseen levollisemmin. Jos niin sanotut perinteiset keinot eivät tuo apua, kannattaa tutustua parantaviin kristalleihin. Tarkasti valittuna ne auttavat rentoutumaan ja saavuttamaan paremman unenlaadun. Esittelemme muutamia uniapureita, jotka voit asettaa joko yöpöydällesi tai tyynysi alle untasi turvaamaan.

Ametisti. Tämä kristalli on erityisen suojeleva. Suojelevan ominaisuutensa lisäksi kivi on kuin karkki - kauniin violetti. Ametisti on luonnollisesti rauhoittava, ja se auttaa sinua saavuttamaan korkeampia meditoinnin ja tietoisuuden tasoja. Näin myös unen kiinni saaminen käy helpommaksi, kun stressitasosi lähtevät laskuun. Äläkä säikähdä, jos ametisti tuo sinulle intuitiivisia unia – kiven nimittäin uskotaan värisyttävän myös korkeampia henkisyyden tasoja.

Sininen kalsiitti. Tämä rauhoittavan sininen kivi tunnetaan sen rentouttavista ja parantavista ominaisuuksistaan. Pääasiassa se auttaa sinua sammuttamaan virtasi iltaisin. Sinisen kalsiitin sanotaan edistävän rentoutumista siten, että se vapauttaa tukahdutettuja tunteita ja rauhoittaa hermoja. Kivi voi auttaa myös käsittelemään ja suodattamaan negatiivisia energioita, sekä kääntämään ne positiivisiksi voimavaroiksi.

Magnesiitti. Rehellisesti sanottuna tämä kivi ei ole se kaikista kaunein, mutta jos se kerran pitää silmäsi suljettuina läpi yön, et edes huomaa sen hailakkaa olemusta. Magnesiitin sanotaan houkuttelevan luokseen rauhaa ja rentoutumista, joten se on mainio meditoinnin tueksi ja unisieppariksi. Se tuo sinulle tasapainoa ja rauhoittaa tunnekuohuja ja stressitekijöitä, jotka valvottavat öisin.

Topaasi. Pelkkä topaasin katseleminen voi saada sinut hullaantumaan, sillä kivi on todellinen sinvihreä kaunotar. Kauneuden lisäksi topaasilla on monia muitakin ominaisuuksia. Se rauhoittaa ja rentouttaa kohdistamalla parantavaa energiaa sinne, missä sitä eniten tarvitset. Se voi vapauttaa jännitystiloja, jonka seurauksena saat rentoutuneemmat ja vähäkatkoksisemmat yöunet.

Joten älä enää odottele unta - kristalli kouraan ja pehkuihin!

Lähteet: http://www.mindbodygreen.com/0-27377/how-to-use-crystals-for-better-sleep-4-to-get-started-with.html

Jaa tämä:
Johanna R

Johanna R. on puheviestinnän tohtoriopiskelija ja viestinnän moniosaaja. Hän on kirjoittaja, ajattelija, runoilija ja urheilija. Johannan lempiaiheita ovat hyvinvointi, ravitsemus, viestinnän eri osa-alueet ja seksi. Johanna myös rakastaa matkustelua ja hengittää positiivista energiaa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net