Intuitiolla, kuuletko sisäisen viisautesi? -kirjan (esiteltiin viime viikolla sivustolla) pariksi sopinee hyvin Katja Frangen Intuitiolla -työkirja, Sisäisen viisauden harjoituksia. Työkirja auttaa jokaista omakohtaisesti kokemaan mitä se intuitio oikeasti on.
Intuitiosta kirjoittaminen on haastava tehtävä, sillä intuitiota on vaikea kuvata - se on niin moniulotteinen, mystinen, yksilöllinen, mysteerinen ja autuas asia - että sen auki kirjoittaminen voi mennä metsään. Katja Frange kirjassaan Intuitiolla, kuuletko sisäisen viisautesi? onnistuu tehtävässä kuitenkin hienosti.
Meidän ei pidä katua liikaa tekojamme tai sanojamme. Kohtaamme kuitenkin elämässä asioita, joita emme osanneet nuorempana hyödyntää yhtä tehokkaasti, kuin olisimme ehkä nykypäivänä toivoneet. Saatamme toivoa, että nuori minä olisi ollut tietoisempi käsittelemään silloin saamaamme tietoa elämästä. Koskaan ei kuitenkaan ole myöhäistä vaihtaa näkökulmaa ja oppia lisää elämästä, sekä sen tuomista mahdollisuuksista.
Elämän kolhuissa ja somaattisissa sairauksissa tarvitaan henkisyyttä. Tarkemmin ajateltuani ymmärrän, että sitä tarvitaan kaikessa muussakin; olemassa oleminen on henkistä! Tämän ajatuksen syventäminen onnistui maanmainiosti Bernie S. Siegelin uutuusteoksen lukuhetkinä. Kun kirjoittaja on lääketieteen tohtori länsimaissa, en saattanut odottaa henkisyyden korostusta. Sellaiseenhan emme ole tottuneet. Toisin kävi!

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net