Rakas ihmislapsi, elämä on kuin virtaava joki. Sekin saa alkunsa lähteestä. Alkuun joki on kapea, pikkuhiljaa se kasvaa. Välillä on mutkia, tyventä, koskia, akanvirtaa ja kareja, mutta vesi virtaa kuitenkin koko ajan eteenpäin. Joen varrella on saaria, taloja, mökkejä - on uimareita, kalastajia, pilkkijöitä... Lopulta joki yhtyy järveen tai mereen - joen vesi on osa suurempaa kokonaisuutta, mitä se on ollut koko ajan, mutta nyt se on vapaa muodostaan.
Jos taattu onnistuminen olisi ainoa kriteerimme asioiden kokeilemiseen elämässä, emme koskaan tekisi mitään. Koko tuo voitto-häviö ja onnistuminen-epäonnistuminen -juttu luo paljon tarpeetonta painetta ihmisille.

Suurin lahja

03.06.2019
Olen tuntenut muutaman vuoden kaverin nimeltään Lance. Hän on puolisoni ystävän ystävä. Kun näin hänet ensimmäistä kertaa, olin utelias hänen tarinastaan, kun näin, että hänen hermonsa olivat riekaleina ja kolme alinta chakraa oli sammunut. Sain pian selville, että hän oli vammautunut veteraani, jolla oli vakava traumaperäinen stressihäiriö, joten siinä mitä näin hänen energiajärjestelmässään, oli tolkkua.
Mestarit, aiemmin olin yhteydessä sähköpostitse mieheen, joka asuu toisella puolella maailmaa. Valokuvan perusteella, tapaamatta tai puhumatta koskaan 3D:ssä, aloin voimakkaasti ja rutiininomaisesti visualisoida tosielämän tunne- ja fyysistä vuorovaikutusta. Pian sen jälkeen tämän yksilön eetterikeho ilmestyi minulle. Se laukaisi kundaliinin täyden aktivoitumisen ja kolmannen silmän avautumisen.
Sielulintu on ollut paitsi ihmisen sielua kuljettava lintu, myös sen (sielun) vartija. Sielulintuja on kunnioitettu ja muistettu monin tavoin, esimerkiksi laittamalla hautuumaalle lintulautoja, joilla vainajien sielut, eli sielulinnut saattoivat ruokailla. Tiesitkö, että myös tunnettu joululaulu Varpunen jouluaamuna kertoo sekin sielulinnusta?
Jos lohturuoka ei ole yleensä keholle hyväksi, huono sielunruoka tukkii henkiset suonemme. Oli kyseessä sitten TV:n katselu, yliannos sosiaalista mediaa tai työriippuvuus, on riski että elämämme on täynnä, mutta se ei ole täyttä. Silloin olo on usein tyhjä ja uupunut. Henkisen ravinnon laatua voi kuitenkin parantaa, mikä taas lisää sielun hyvinvointia. Lue vinkit sydämen ja sielun ruokkimiseen.
Hypnologi Michael Newton kehitti tekniikan, jonka avulla hänen asiakkaat saattoivat muistaa asioita menneistä elämistään. Sitä käyttäessään hän teki hurjan havainnon. Hän onnistui viemään sielut paikkaan, jossa ne ovat ennen siirtymää elämästä toiseen. 7000 ihmisestä valtaosalla oli hämmästyttävän samankaltaisia muistoja paikasta, jota useat nimittivät kodiksi.
Rakas ihmislapsi, elämä on sitä, mitä ajattelet, mitä sanot ja miten toimit. Olethan jo huomannut sen, kuinka vedät negatiivisia asioita puoleesi, kun suureen ääneen julistat, ettet sellaista ja sellaista asiaa elämääsi kaipaa ja saat juuri sitä! Toisinaan saatat yllättyä iloisesti, kuinka joku ihana toiveesi toteutuu aivan yllättäen, olithan melkein jo unohtanut koko asian. Olet sielu kaikkein korkeimmasta, usko jo!
Ennen kuin edes sain käsiini Miia Kontron ajatuksia aukaisevan tutkimuksen, ”sattuma” oli vihjaillut hänen kirjastaan. Ymmärsin, että median jo kasvaneesta kiinnostuksesta kertoi se, miten ihmisiä johdatellaan aiheen piiriin kokiessamme tätä elämää. Jotkut kuitenkin ovat saaneet kokea uteluttavan kuolemanrajakokemuksen. Jos ei julkisesti, niin salaa on moni pohtinut syntyjä syviä rummuttamatta kiinnostustaan muille. Kun sitten avautuu sopiva tilaisuus ja varsinkin, jos joku läheinen on avoimesti kiinnostunut, portit aukenevat monille. Huomataan, että hei: minäkin olen kokenut tuonkaltaisen tilanteen.
Oletko koskaan katsonut vieraan ihmisen silmiin ja kokenut välittömän yhteyden? Oletko ihmetellyt, miksi podet ahtaanpaikankammoa tai pelkäät korkeita paikkoja? Vastaus saattaa löytyä aikaisemmasta elämästä. Voi hyvinkin olla, että useat luonteenpiirteemme, kokemuksemme ja jopa taitomme liittyvät läheisesti aiempaan elämäämme. Mutta mistä voi tietää, että olet elänyt ennenkin?
Sivu 1 / 4

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net