Oletko kokenut edesmenneen läheisen läsnäolon? Et todellakaan ole yksin kokemuksesi kanssa. Entä mitä meedioiden avioissa tapahtuu, kun he kommunikoivat kuolleiden kanssa? Lue jutusta, miten näitä ilmiöitä tutkitaan, ja mitä niistä tässä vaiheessa tiedetään.
Eben Alexander toimi neurokirurgina, kun hän vuonna 2008 koki voimakkaan kuolemanrajakokemuksen. Tutkijana ja lääkärinä Alexander tiesi, että aivot eivät voi enää tuossa tilassa toimia ja niinpä skeptinen neurokirurgia tutkii tällä haavaa syvällisempää maailmankaikkeutta.
Mystinen DMT-psykedeeli saa ihmiset kohtaamaan henkiolentoja ja vannomaan kokemustensa olevan tosia. DMT loihtii käyttäjänsä nähtäväksi sykähdyttäviä geometrisia kuvioita, siihen liittyy kokemuksia kehon ja tietoisuuden irtaantumisesta toisistaan. Mistä DMT:ssä on kyse - ja miksi kehomme tuottaa sitä?
Kuolemanrajakokemukset ovat vastoin yleistä uskomusta hyvinkin vaihtelevia, eikä sitä luvattua "valoa tunnelin päässä aina näy". Samoin kadoksissa saattavat olla niin sukulaiset, ystävät kuin valo-olennotkin. Kevin Williams tutki rajatapauksia ja keräsi tietoa siitä, millaisia muita asioita lääketieteellisesti kuollut henkilö henkimaailman puolella on kokenut.
Saan paljon kysymyksiä kuolemasta ja taivaasta: Mikä on taivas ja mitä tapahtuu, kun fyysinen keho lakkaa olemasta? Entä mitä meille tapahtuu kuoleman jälkeen? Aloitetaanpa järjestäytyneillä uskonnoilla, jotka on luotu kontrolloimaan meitä ja saamaan aikaan tottelevaisuutta, pelkoa ja jakautumista ihmisrodun kesken. Monet, monet ihmiset pelkäävät kuolemaa, koska heidän sielunsa ei muista, että on kuoleman jälkeinen elämä. Ja uskonnot ovat asettaneet vaatimuksia, jotka täytyy täyttää päästäkseen taivaaseen. Onko tämä totta? Ei ole.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net