Onnenohjelmat eli tiedostamattomat toimintamallit ovat tapoja, joilla tavoittelemme turvallisuutta, hyväksyntää ja rakkautta. Kaikkiin onnenohjelmiin liittyy, että sen ohjaama toiminta on joskus hedelmällistä ja rakentavaa, joskus tuhoisaa ja petollista. Tutustu viiteen tavallisimpaan onnenohjelmaa ja tiedosta, mihin niistä saatat turvautua itse.
Maksan toimintaa kuormittavat useat asiat, kuten prosessoitu ruoka, stressi ja myös ympäristön saasteet. Jos maksa ylikuormittuu, se ei pysty toimimaan normaalisti ja tämä puolestaan kerää erilaisia myrkkyjä elimistöön. Maksaa suositellaankin puhdistettavaksi kaksi kertaa vuodessa, sillä maksa auttaa pitämään kehon puhtaana ja terveenä. Listasimme parhaat ruoka-aineet maksan puhdistamiseen.
Elämän kolhuissa ja somaattisissa sairauksissa tarvitaan henkisyyttä. Tarkemmin ajateltuani ymmärrän, että sitä tarvitaan kaikessa muussakin; olemassa oleminen on henkistä! Tämän ajatuksen syventäminen onnistui maanmainiosti Bernie S. Siegelin uutuusteoksen lukuhetkinä. Kun kirjoittaja on lääketieteen tohtori länsimaissa, en saattanut odottaa henkisyyden korostusta. Sellaiseenhan emme ole tottuneet. Toisin kävi!
Vatsakipu, ripuli ja oksentelu saavat olon niin kurjaksi, että sitä voi jopa tuntea olevansa kuoleman kielissä. Oireet aiheuttavat tavallisesti virukset, ja joskus myös bakteerit. Olemme alttiimpia niille vieraissa ympäristöissä, eli matkustaessamme, ja silloin kun oma mikrobitasapainomme on kadoksissa. Sen voi saada sekaisin esimerkiksi hyviä bakteereja tuhoavat antibiootit.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net