Kaisa ja Simo Kuurneen uutuuskirja on positiivinen yllätys. Kovakantista ammattikirjallisuutta kielellä, jota maallikkokin ymmärtää. Kirjaan valittu sanasto on virkistävää. Orvon ja onnenohjelmien käsitteet tekevät tutun asian käsittelystä raikasta ja tuovat siihen uusia näkökulmia.
Kirjoittaja Mo Gawdat on Google X:n liiketoimintajohtaja. Kirjassa Onnellisuuden yhtälö hän hyödyntää ongelmanratkaisukykyään selvittääkseen onnellisuuden salaisuuden – varsin kunnianhimoinen tehtävä. Kirjan kirjoittamista on edeltänyt Mo Gawdatin havainto siitä, että hän on onneton.
Meidän ei pidä katua liikaa tekojamme tai sanojamme. Kohtaamme kuitenkin elämässä asioita, joita emme osanneet nuorempana hyödyntää yhtä tehokkaasti, kuin olisimme ehkä nykypäivänä toivoneet. Saatamme toivoa, että nuori minä olisi ollut tietoisempi käsittelemään silloin saamaamme tietoa elämästä. Koskaan ei kuitenkaan ole myöhäistä vaihtaa näkökulmaa ja oppia lisää elämästä, sekä sen tuomista mahdollisuuksista.
Hyvän mielen reseptejä ...hmmm...Ihania suklaaherkkuja? Ystävien kanssa herkuttelua? Ei, kysymys on tällä kertaa ravinnosta jota tarjotaan sielulle ja mielelle 38 erilaisen reseptin muodossa.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net