Rakkaat ystävät, olemme täällä auttamassa teitä heräämään syvemmin jumalaisen ydinolemuksenne luontaiselle kauneudelle ja armolle, niistä vaikeista kokemuksista huolimatta, joita joillakin teistä on tällä hetkellä. Tietäkää, että tässä evoluutiokohdassanne vaikeat kokemukset eivät ole enää sattumanvaraisia, vaan edustavat välttämättömiä oppitunteja, jotka valitsitte herätäksenne enemmän.

Mielen aika

22.05.2019
Kauan sitten, Atlantiksen aikoina, monet meistä osallistuivat mielen standardisointiin. Silloin teimme kokeita mielellä. Oli se yhteisymmärrys, että mieli oli periaatteessa identiteettimme. Uskoimme, että kaikkien tekeminen samanlaisiksi toisi mielen tyyneyttä ja iloa. Ennen sitä yritimme saada kaikki ihmiset näyttämään suhteellisen vakiolta fyysisesti ja biologisesti. Taaskin ajattelimme, että kaikkien standardisointi tekisi elämästä helpompaa. Sen tuloksena mieli ja keho ovat olleet paljon hypnoosin ja monien päällysteiden kohteena.
Olen postannut vuosia egon häviämisestä. Ego ei ole muuta kuin tarinoidemme vartija – hyvien ja huonojen. Kaikilla on sellainen. Sillä on merkitystä, samaistuuko egoonsa vai sieluunsa. Suosittelen suuresti aloittamaan (tai syventämään) samaistumisenne sieluun, koska käy ilmi, että ego sijaitsee nopeasti kehittyvissä soluissa.
Tulee melko rankaksi pysyä tarpeeksi yhdistyneenä tähän maailmaan kirjoittaakseen blogipostauksen. On neljäs päivä, kun istun kirjoittamaan tätä. Jos jollekin teistä on syntynyt halu välittää tietoaan jollain tavalla, aloittakaa se, kiitos. Kaikki on eri paikassa henkisessä heräämisessään, ja jotkut teistä saattavat olla toisten auttamispaikassa. Teemme kaikki oman osamme kollektiivin nostamisessa.
Rakas lukija, elämä ihmisenä on mielenkiintoista ja haasteellista. Vaikka olet kuinka henkinen ja matkalla ylösnousemukseen kehossasi ihmisenä, voit silti hetkellisesti pudota alas kaksinaisuuteen. Ei tarvita kuin sana tai kaksi, äänenpaino tai ilme tai jotain muuta, jolloin mielesi - egosi - loukkaantuu tai tulistuu jostain tapahtuneesta. Älä ole huolissasi, ihmiselämä on oppimista, myös hallitsemaan omaa mieltään.
Jooga ja meditaatio muodostavat kokonaisvaltaisen menetelmän itsensä kehittämiseksi. Niiden harjoittamiseen etenkin omin päin liittyy riskejä ja vaarojakin. On muistettava, että ihminen ei ole vain fyysinen ja psyykkinen olento, vaan myös henkinen olento.
LSD-huumetta pidetään vaarallisena, riippuvaisuutta aiheuttavana päihteenä, jonka käytöllä ei ole etuja. Siihen liittyvä toiminta on myös rikollista. Todellisuudessa se kuitenkin vaikuttaa olevan yksi turvallisimmista huumeista, ja mitä enemmän sitä tutkitaan, sen selvemmäksi käy, että siitä voi olla myös hyötyä mielenterveyden kannalta.
Oletko joskus tullut ajatelleeksi, että joogaa ja meditaatiota harrastavat ihmiset vaikuttavat pitävänsä itseään muita parempina? Uusien tutkimusten mukaan olet ollut oikeassa.
Yksi 5D-tietoisuuden keskeisimpiä piirteitä on syyllisyyden, häpeän ja itse-epäilyn täydellinen puuttuminen. Voitko kuvitella kokevasi tämän? Voitko kuvitella sen upean sisäisen vapaudentunteen, jonka tämä toisi?
Jos olet lukenut paljon henkisyydestä, olet varmasti huomannut että egosta puhutaan monesti halveksivaan sävyyn. Monilla on ajatus siitä että ego pitäisi hävittää, murskata tai jopa tappaa, mutta onko asia näin? Mikä ego oikeastaan on ja mitä voit oppia omastasi?
Sivu 1 / 4

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net