Anna kevään virrata sisääsi – viisi yksinkertaista tapaa puhdistaa energiasi https://www.pexels.com/photo/woman-in-black-dress-standing-near-body-of-water-during-daytime-132941/
24.04.2017

Anna kevään virrata sisääsi – viisi yksinkertaista tapaa puhdistaa energiasi

Monet asiat voivat latistaa mielialaamme ja saada olomme tuntumaan tyhjältä ja musertuneelta. Tämän vuoksi omaa energiaa tulisi puhdistaa päivittäin. Kokosimme viisi rituaalia, joiden avulla puhdistat ei-toivotut, jumittuneet energiasi ja päästät kevätauringon loistamaan sisääsi.

1. Liiku talviunilta heräävässä luonnossa. Luonto on poikkeuksellisen vahva puhdistautumisen väline. Luonnossa vietetty aika auttaa sinua purkamaan päivittäisi paineita, sillä luontoäidillä on lumoava kyky säädellä kehon hermojärjestelmää. Jo muutaman luonnossa vietetyn minuutin jälkeen hengityksesi alkaa syventyä, lihaksesi vapautua ja kiireinen mielesi rentoutua. Paljain jaloin tepastelu lisää näitä luonnon maagisia hyötyjä, sillä se vahvistaa fyysistä yhteyttä maahan - ja tämä yhteys juurruttaa sinut kehoosi. Sinun tulee vain löytää sopiva paikka, jossa voit antaa luontoäidin hoitaa taikojaan. Muista pitää huomio jaloissasi ja havainnoi sitä, miltä maan rakenne ja lämpö tuntuvat jalkojasi vasten. Keskity aistimuksiin, tuntemuksiin ja yhteyteen. Tämän jälkeen havainnoi, millaisia vaikutuksia tunnet muualla kehossasi. Muista kuitenkin malttaa odottaa tarpeeksi leutoa säätä, ettet kutsu kevätflunssaa luoksesi.

2. Luo yhteys ääneen. Äänellä on kyky liikuttaa energiaa. Kun ilmaiset äänelläsi jotain kehosi tunnetilaa, voit myös kääntää sen tavaksi tasapainottaa sisäistä energiaasi. Voit kokeilla tätä tekemällä erilaisia äänteitä, kuten omm, amm, oooh ja aaah löytääksesi sellaisen äänen, joka resonoi sinussa parhaiten. Tunnet kyllä, kun jokin ääni alkaa soida sinussa ja saa sisälläsi aikaan erilaisia tunnetiloja ja rentoutumista. Muista asettaa kätesi vatsallesi ja tunnustella sitä, missä kohdassa äänesi resonoi. Oman äänen löytäminen ja siihen yhteyden luominen voi olla hidas prosessi. Ole siis armollinen itsellesi ja anna yhteyden kehittymiselle aikaa.

3. Savusta Salviaa ja pyhää Palo Santoa. Luonnollisten kasvien savustaminen on tehokas tapa puhdistaa energiaa ja vahvistaa sisäistä selkeyttä ja itsetietoisuutta. Voit kerätä pienen määrän Salviaa tai Palo Santoa ja etsiä niiden savustamiseen paikan, joka ei villitse tulta. Tässä puhdistusprosessissa on tärkeää asettaa etukäteen tarkoitus sille, mihin puhdistautuminen kohdistuu. Näin prosessi on tehokas ja ei-toivottuja energioita poistava. Anna siis turhan energian virrata itsestäsi savun mukana ilmaan.

4. Liiku tietoisesti. Säännöllinen liikunta auttaa vapauttamaan endorfiinia kehoosi, ja lisäämään sisäistä rauhaa ja stressinsietokykyä. Liikunnan ei kuitenkaan tarvitse olla raskasta – jo 20 minuutin kävely tai joogasessio riittää. Muista kuitenkin olla liikkuessasi tietoisesti läsnä, sillä näin edistät tukkeutuneiden energioiden liikkeitä tehokkaammin. Kiinnittämällä huomiota siihen, mitä kehosi sisällä tapahtuu, auttaa sinua pitämään fokuksen tekemisessä. Myös hengityksen ohjaaminen tietyille alueille tukee läsnäoloasi – sisään hengittäessä kohdista hengityksesi erityisesti niille alueille kehossasi, jotka tuntuvat jäykiltä. Uloshengityksellä ikään kuin vapautat näitä jäykkyyksiä kehostasi.

5. Puhdista itsesi vedellä. Vesi on meidän ihmeaineemme, jota voimme käyttää niin sisäisesti kuin ulkoisestikin koko kehon puhdistamiseen. Juomalla 1,5 litraa vettä päivässä kosteutat kehosi ja tuet myös muita elintoimintojasi. Säännöllinen veden siemailu auttaa poistamaan tarpeettomia myrkkyjä kehostasi, jolloin kaikki turha energia poistuu. Myös suihkussa käyminen voi olla puhdistava kokemus. Nauti veden kosketuksesta kehollasi ja anna sen viedä mukanaan kaikki huonon energian jäänteet ympäriltäsi – näin olet valmis kutsumaan kevätauringon puhdistuneeseen kehoosi! Ja mikä olisikaan parempi tapa rentoutua pitkän työpäivän jälkeen, kuin rauhallinen, puhdistava suihku.

Lähde: http://www.mindbodygreen.com/0-27778/bring-on-the-good-vibes-5-simple-ways-to-cleanse-your-energy.html

Jaa tämä:
Johanna R

Johanna R. on puheviestinnän tohtoriopiskelija ja viestinnän moniosaaja. Hän on kirjoittaja, ajattelija, runoilija ja urheilija. Johannan lempiaiheita ovat hyvinvointi, ravitsemus, viestinnän eri osa-alueet ja seksi. Johanna myös rakastaa matkustelua ja hengittää positiivista energiaa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net