Aikapula? Taltuta kiire vetovoiman lain avulla pixabay.com
25.03.2019

Aikapula? Taltuta kiire vetovoiman lain avulla

Aamu alkaa jatkuvalla juoksulla, kuppi kahvia, muksut päiväkotiin ja tukka putkella töihin....tavoitettavissa ollaan 24/7 ja stressi pukkaa. Kiire kuuluu niin olennaisena osana länsimaisen ihmisen elämään, että harva kyseenalaistaa sitä. Kuulut ehkä itsekin näihin "kiireisiin ihmisiin" ja huomaat tuon tuostakin sanovasi "ettei sinulla ole tarpeeksi aikaa." Olisiko jo aika muuttaa käsitystä ajasta?

Vetovoiman laki vahvistaa sitä, mitä koet, sanot, tunnet ja pelkäät. Kun joku sanoo, että hänellä EI OLE KOSKAAN AIKAA, voi olla varma, että tämä fraasi muuttuu todeksi. Vetovoiman laki toimii universaalilla tavalla ja voit itse vaikuttaa siihen millaiseksi elämäsi luot.

Jos haluat itsellesi aikaa, sinun pitää muuttaa ajatuksiasi kiireestä. Sen sijaan, että hoet itsellesi kaiken aikaa että sinulla ei ole aikaa, julista painokkaasti: "Minulla on aina tarpeeksi aikaa!". Tee tästä tunteesta itsellesi tosi. Keskity kiireen, hösöttämisen ja ympärijuoksemisen sijaan siihen, että sinulla on aina tarpeeksi aikaa (vaikka sillä hetkellä asia ei tunnu todelta, pyri mahdollisuuksien mukaan rauhoittamaan itsesi).

Tunne myös tunteiden tasolla, kuinka syvä rauha laskeutuu sydämeesi. Tunne ja tiedä, että sinulla on aina tarpeeksi aikaa. Kun tämä seikka alkaa toistamaan itseään ja uskot siihen, alat samalla myös luomaan itsellesi aikaa ja käännät ajatuksenjuoksusi toiseen suuntaan.

Kokeile niin huomaat tämän todeksi.

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net