Kuinka avaat kolmannen silmäsi ja herätät yliaistilliset lahjasi https://pixabay.com/fi/tukka-kiharat-kauniita-naisia-kuva-1806272/
02.05.2017

Kuinka avaat kolmannen silmäsi ja herätät yliaistilliset lahjasi

Kolmas silmä, otsachakra tai ajna charka on portti jumalallisiin maailmoihin sekä selvänäköisyyteen. Kun kolmas silmäsi on auki, ajatuksesi ovat selkeitä, olet yhteydessä intuitioosi ja sinulla on älyllistä tasapainoa.

Tukkoinen kolmas silmä luultavasti kertoo siitä, että kamppailet ahdasmielisyydestä, ylianalysoinnista, tukahduttavista ajatuksista. Ehkä etsit tarkoitusta elämällesi ja sinulla on vaikeuksia saada yhteys sieluusi.

Laajenna tietoisuuttasi avaamalla kolmas silmä

Selvänäkö, intuitio, paranormaalit kyvyt ja mediaaliset kyvyt avautuvat kolmannen silmän myötä. Meillä kaikilla on luontaisia valmiuksia näihin, mutta meidän pitää virittää taajuutemme kuntoon, jotta kyvyt pääsevät esille. Tälläisiä kykyjä ovat mm. selvätietoisuus, - kuuloisuus, - tunteminen sekä ennen kaikkea oman intuition herääminen.

Olemme lähes kaikki eläneet ympäristössä, joka ei ole kannustanut meitä avaamaan kolmatta silmää. Meidät on opetettu kuuntelemaan järkeä, ei vaistoa, selkeästä tietämisestä puhumattakaan. Sillä millä tavoin pystyt perustelemaan kantasi väittelyssä...."minä vain tiedän sen todeksi", ei taida olla riittävä. Kun lapsesta asti on joutunut tukahduttamaan luontaisen vaistonsa ja kykynsä, vie hetken aikaa tyhjentää pää vanhoista uskomuksista ja tavoista. Mutta se kannattaa!

Muutamia vinkkejä kuinka avata kolmas silmä:

1. Älä jää mukavuusalueellesi, vaan laajenna näkemystäsi asioista. Ole älyllisesti utelias. Haasta ennen kaikkea itsesi tutkiskelemalla tottumuksiasi ja uskomuksiasi.

2. Vahvista kolmatta silmää seuraavilla asioilla:
väri - indigonsininen
kivet - lasuurikivi, atsuriitti, indigonsininen safiiri, lapis lazuli, musta helmi, fluoriitti
tuoksu/kasvit - jasmiini, orvokki, minttu, hyasintti, pelargonia
ruoka - mungpavut, karhunvatukka, luumut, adukipavut, mustat pavut
musiikki - kosmiset soinnit, new age
luonto - öinen tähtitaivas, järvien ja lampien syvä sini

3. Ravinto
Syö puhtaita elintarvikkeita, mieluiten luomua. Rajoita prosessoitujen ruokien käyttöä, kuten myös lihan. Juo yrttiteetä joka sisältää esim. neidonhiuspuuta, rosmariinia tai passionkukkaa. Ravitse kehoasi antioksidanteilla, jotka puhdistavat ja vahvistavat kehoa.

4. Meditaatio
Tarkkaile ajatuksiasi meditaation aikana, älä yritä hallita. Seuraa meditaation aikana mitä mielesi ja kehosi tekee. Opettele olemaan nyt-hetkessä.

5. Seuraa mielesi työskentelyä aina kun "muistat". Yksi merkki kolmannen silmän häiriöstä on ylianalysointi ja liiallinen järkeistäminen.

6. Harrasta liikuntaa (joogaliikkeistä esim. balasana, shavasana ovat oivia harjoitteita) ja juo vettä paljon, sillä vesi huuhtelee myrkkyjä kehosta.

7. Pidä tunnepäiväkirjaa päivittäin. Tunteiden kirjaaminen selkeyttää ajatuksiasi ja saat harjoituksesta runsaasti henkisistä hyötyä.

8. Käytä ääntäsi. OM äänne kantaa mukanan voimakasta energiaa, joka lataa ja puhdistaa kolmatta silmää. Myös kulhot, ääniraudat, kellot ja laulaminen ovat hyväksi kolmannelle silmälle.

9. Visualisointi
Rentoudu, hengitä syvään ja kuvittele sykkivä indigonvärinen pallo avaamassa ja puhdistamassa kolmatta silmääsi. Tee joka päivä viiden minuutin ajan. Kiinnitä huomiota millaisia tuntemuksia harjoituksen päätteeksi sinussa nousee esiin.

10. Kristalleista lasuurikivi, safiiri ja labradoriitti auttavat meditaatiossa ja visualisoinnissa.

Mistä tietää kolmanen silmän avautuvan?

Toki on selvää, että jokaisella on omanlaisensa kokemus kolmannen silmän avautumisessa, mutta joitakin yleisluontoisia tapahtumia tai oireita ovat esim. seuraavat:

- pistely tai kutina otsassa
- päänsärky tai migreeni
- meditaation aikana yliaistillisia kokemuksia
- mystiset kokemus
- intuitio vahvistuu
- ajattelun selkeys

Kolmannen silmän avaaminen vaatii omistautumista ja halua tehdä muutoksia elämässä, mutta se siunaa sinua intuition ja selkeyden valolla.

lähde: 

https://lonerwolf.com/how-to-open-your-third-eye/

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net