Jeremy Qvick

Jeremy Qvick

Henkisen tien kulkija, kirjailija ja elämän tutkija Jeremy Qvick on tutkinut vuosia erilaisia henkisiä suuntauksia sekä ihmisyyden osa-alueita omakohtaisen kokemuksen ja opiskelun myötä.
Seuranamme on uusia luovia voimia. Ne voivat mahdollistaa ennennäkemättömiä luovuuden ja rakkauden tekoja, mutta ne voivat myös mahdollistaa mitä suurinta itsekkyyteen perustuvaa toimintaa, sellaista joka saattaa jopa tuhota koko maapallomme.
Muistatko kokeneesi, että todella ymmärrät toista ihmistä? Kun joku sanoo jotain, mikä saa sinut heräämään sisäisesti ja kokemaan uuden oivalluksen? Se tuntuu siltä, että palapelin palaset osuvat kohdilleen, että olette yhdessä löytäneet jotain uutta mitä kumpikaan ei olisi yksin löytänyt. Koet jopa, että olette astuneet uuden, taianomaisen maailman kynnykselle. Nämä kokemukset on avain suureen muutokseen.
Pääsiäinen on aina herättänyt minussa erityisen tunnelman ja jos tarkemmin havainnoin, koko vuosi on täynnä tällaisia erityisiä tunnelmia. Aivan kuin oma olemukseni eläisi ja muuntuisi vuoden aikojen ja juhlapyhien mukana. Uskon, että ihminen on nykyaikana vapaampi valitsemaan sen, haluaako hän kokea sydämessään tai koko olemuksessaan esimerkiksi vuodenaikojen tunnelmat. Jos aikaisemmin ihminen pakotettiin tuntemaan kirkossa hartautta, on nykyisin niin, että hänen täytyisi itse tahtoa sitä, jotta kokisi luonnon pyhyyden ja vuodenaikojen erityisyyden.
Olen kehittänyt itseäni vuosia. Olen harjoittanut mielen havainnointia, alitajuisten tapojeni tiedostamista, erilaisia meditaatioita, mantroja, joogaa ja muuta liikuntaa tai vaikka mitä muuta. Itsestään huolta pitäminen on tärkeää. Silloin voi kokea kehittävänsä omaa potentiaaliaan ja luovuuttaan sekä toimintatapojansa paremmiksi. Mutta mitä sitten olen tehnyt näillä lahjoilla, jotka olen kehittänyt? Olen kehittänyt niillä itseäni lisää, ja lisää vielä vähän enemmän. 

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net