01.04.2019

Kysymyksiä Henkimaailman mestareille 26.2.-5.3.19

Mestarit, aiemmin olin yhteydessä sähköpostitse mieheen, joka asuu toisella puolella maailmaa. Valokuvan perusteella, tapaamatta tai puhumatta koskaan 3D:ssä, aloin voimakkaasti ja rutiininomaisesti visualisoida tosielämän tunne- ja fyysistä vuorovaikutusta. Pian sen jälkeen tämän yksilön eetterikeho ilmestyi minulle. Se laukaisi kundaliinin täyden aktivoitumisen ja kolmannen silmän avautumisen.

Minua pommitettiin numeerisilla kaavoilla ja hyvin täsmällisillä merkeillä ja synkronismilla. Energiakehojen yhdistymiseltä tuntuva tila jatkuu edelleen, muun metafyysisen toiminnan kera. Voitteko valaista tätä vähän? –J, USA

Vastaus:

Se mitä kuvaat, on yksi mahdollisuuksista, kun kundaliinienergia joka on kerällä kehossa syntymästä saakka, vapautuu ja aktivoituu fyysisesti jonkin stimuloidessa sitä. Tämä energia – jota kutsutaan myös praanaksi, elämänvoimaenergiaksi tai chiksi – on puhdasta, positiivista ja ehdottomasti rakastavaa energiaa suoraan Lähteestä. Mystikot ja henkistä tietoisuutta etsivät yksilöt pyrkivät aktivoimaan sen etsiessään vuosia yhteyttä Lähteeseen.

Sinulla aktivoituminen tapahtui, koska olit hyvin sitoutunut energiayhteyteesi tämän yksilön kanssa, jolla on puhdas energia-aspekti. Et yhdistynyt tämän henkilön energiaan, vaan universaaliin Lähde-energiaan. Kundaliinin nousemisen stimulointi kehossa voi olla jotain niin yksinkertaista kuin visualisointi tai niin monimutkaista kuin syvä, meditatiivinen rituaali. Olet tiedostamatta valmistautunut tähän tapahtumaan monta vuotta.

Totuttelu tähän voimakkaaseen energiaan voi jatkua pitkiä aikoja, jopa kuukausia tai vuosia. Tämä on kuin päivittymistä autorämästä kilpa-autoksi. Sinun täytyy tottua käytössäsi olevaan voimaan. Kaikki on voimakkaampaa ja kirkkaampaa ja siihen voi liittyä myös fyysisiä tuntemuksia, kuten värähtelyjä.

Kaavat joita havaitset, ovat universumin kommunikointia. Olet avannut osan akaasisia tiedostojasi ja tarkastelet tietoasi. Tämä on fyysisen itsesi sulautumista henkiolemukseesi – jotkut kutsuvat tätä valaistumiseksi. Tämä olisi tapahtunut sinulle riippumatta siitä, oliko sinulla kontakti tuohon ihmiseen, koska olit valmistautunut siihen.

Se mitä teet tällä vastalöydetyllä energialla, riippuu sinusta. Voit ohjata sen johonkin, mikä on intohimosi, käyttää sitä uusien yhteyksien muodostamiseen henkimaailmoissa olevien kanssa, laajentaa sillä ilmentämisvoimiasi tai mitä tahansa noista voimista ja kyvyistä, jotka ovat sinun Lähde-energian osana. Tai voit yrittää tietoisesti sulkea sen – minkä huomaat erittäin vaikeaksi.

Kysymys:

Mestarit, huomaan, miten minussa on edelleen rajoittavia uskonnollisia uskomuksia sosiaalisesti, kulttuurillisesti jne. Tuntuu siltä, että saan harvinaisia väläyksiä tunteesta, että olen vapaa sielu Lähteestä. On erittäin vaikeaa olla kaksinaisessa todellisuudessa. Karmasta – olisiko se tämän planeetan laki, joka toisi meidät takasin tänne ratkaisemaan asioita, vai olisiko se tavallaan sen tiedostamista, mitä teimme väärin jollekin tai jossakin, ja tämä tekisi meistä syyllisen siinä määrin, että palaisimme Maahan ja yrittäisimme selvittää tämän energian? –Sérgio, Brasilia

Vastaus:

Uskomusjärjestelmäsi saa sinut kysymään karmasta, koska se on negatiivinen kontrolloiva tekijä monissa yhteiskunnallisissa ja uskonnollisissa uskomuksissa. Se todellisuus jossa ihmissielu viettää aikansa maan päällä, luodaan uskomuksilla, jotka se hyväksyy ja joita se haluaa noudattaa.

Uskomusjärjestelmiä muodostavat ensin tiedostamatta ne, jotka kouluttavat teitä elämään. Heitä ovat vanhemmat, opettajat, uskonnolliset ikonit ja yhteiskunta yleisesti. Aloitat uskomalla ne säännöt, joita ympärilläsi olevat pitävät pakollisina. Et edes ajattele, pätevätkö ne sinuun, kun sinusta tulee yksi lampaista, joita ohjataan elämän läpi.

Sitä useimmat ihmiset eivät tunnista, että he voivat muuttaa uskomuksiaan koska tahansa. Pelkästään siksi että maailma sanoo taivaan olevan vaaleanpunainen, sinun ei tarvitse hyväksyä sitä, jos tiedät sen olevan sininen. Tutki jatkuvasti, miksi käyttäydyt niin, kuin käyttäydyt. Onko niin siksi, että päätät tehdä jotain tietyllä tavalla, vai koska "maailma" tekee asiat sillä tavalla ja ajattelet, ettei sinulla ole vaihtoehtoa?

Karma on käsitys, uskomusjärjestelmä, negatiivisuus joka löytyy vain Maasta ja sen kaksinaisuudesta. Kun lähdet kaksinaisuudesta, ei voi olla karmaa, koska se on negatiivinen rangaistususkomus. Sinua rangaistaan jostain, mitä olet tehnyt kaksinaisuuden negatiivisuudessa.

Syyllisyys on elämänoppitunti. Jos olet tutkinut sitä kokemalla, sinun ei tarvitse elää sitä uudestaan toisessa elämässä, ellet halua tutkia monimutkaisempia syyllisyyskysymyksiä. Ihmisinkarnaatioon ryhdytään yksittäisen sielun hyödyksi. Se mitä tapahtuu vuorovaikutuksessa toisen sielun kanssa, ei pakota jotain velvollisuutta toimivalle sielulle. Et ole sille mitään velkaa, koska se tekee vain juttuaan, kuten sinäkin. Et ehkä koskaan enää jaa ihmiselämää tuon sielun kanssa.

Sielu tekee kaikki valinnat myöhemmästä elämästä. Sillä ei ole mitään velvollisuutta palata mihinkään, mitä se on tehnyt aiemmin, tai jatkaa oppituntia, jota se ei ole ymmärtänyt. Karmaa ei ole olemassa sielulle, ellei se päätä luoda vaaditun reaktion johonkin, mitä se on tehnyt aiemmin.

Irrottaudu uskomuksista, jotka eivät auta sinua halutuissa oppitunneissa. Pyri elämään positiivisessa, rakastavassa energiassa. Jos huomaat tekeväsi jotain etkä tiedä miksi, lopeta se ja mieti uudelleen sen syytä. Sinulla on aina vaihtoehtoja.

Kysymys:

Mestarit, tarkoitukseni ei ole olla pinnallinen, mutta miksi jotkut ihmiset ovat erittäin viehättäviä ja esteettisesti miellyttäviä, kun taas toiset eivät ole ja kärsivät usein fyysisistä sairauksista ja vaivoista? Kysyn tätä, koska olen värjännyt hiuksiani monta vuotta, koska en pidä luonnollisesta kastanjanruskeasta väristäni. Minua kiusoiteltiin ja kiusattiin kamalasti lapsena hiusteni värin vuoksi, ja se on tehnyt minusta epävarman tähän päivään saakka. Estääkö itsensä muuttaminen esteettisesti henkistä evoluutiota? –Sara, Uusi Seelanti

Vastaus:

Käsitykset viehättävyydestä, miellyttävyydestä ja kauneudesta ovat kaikki egopohjaisen yhteiskunnan tuomitsemisia. Elät yhteiskunnassa, joka arvioi, arvostelee ja arvottaa kaiken, jotta ihmiset voivat määrittää, keitä he uskovat olevansa tuossa ihmisryhmässä.

Yksilönä sinulla ei ole ketään, jota vasten arvioida itseäsi. Ainoastaan silloin, jos päätät pelata "olen parempi kuin sinä" -peliä, sillä on vaikutusta, miltä toiset mielestäsi vaikuttavat. Kun menet heidän arvostelunsa mukaan, annat heille kaiken voimasi ja sanot, että he tuntevat sinut paremmin, kuin tunnet itsesi.

Lapset voivat olla erittäin julmia, koska he haluavat tuntea olevansa tärkeitä – esim. että on nätimpi kuin joku muu. Jos kaikilla muilla ryhmässä on ruskeat hiukset, niin kastanjanruskeat hiukset tekevät sinusta ainutlaatuisen ja he yrittävät tehdä tuosta erosta mitättömän tai väärän. Sinun itseluottamuksenpuutteesi salli sen tapahtua.

Voit antaa edelleen toisten mielipiteen kontrolloida elämääsi tai peruttaa päätöksesi antaa heille valta sinuun. Kunnioita sitä, kuka olet. Olet se, kuka päätit olla ennen tulemistasi maan päälle. Tämä oli valinta katsoa, voisitko ymmärtää seuraamukset ja käsitellä fyysisen ja tunneloukkaantumisen.

Siihen ei liity mitään henkisiä seuraamuksia, miltä näytät tai miten pukeudut. Se miltä sinusta tuntuu, on määräävä tekijä. Tee jotain vain, koska se tuntuu oikealta sinusta, ei tarkoituksena piiloutua tai lepyttää joku muu. Se värjäätkö hiuksesi tai leikkaat ne jopa kokonaan pois, pitäisi olla päätös, joka perustuu pelkästään siihen, miten sinä haluat asioiden olevan.

Kysymys:

Mestarit, mitä voitte kertoa minulle sieluni työstä henkimaailmassa? Selvänäkijä kertoi minulle, että työskentelen kirjastossa ja autan sieluja opiskelemaan ja integroimaan entiset elämänsä (jokseenkin sitä teen reaalielämässä). Omassa elämienvälisen elämän hypnoosisessiossani näin opettavani muodon muuttamista sieluille, jotka olivat hiljattain kuolleet maan päällä ja olivat edelleen jumissa entisen elämänsä rooleissa ja kehokuvassa. Se oli kuin teatterikurssi, ja olin heidän draamaopettajansa, ja he opettelivat tulemaan joksikin muuksi näytelmässä, mutta näkemään myös itsensä muuttamassa muotoa. Resonoin myös kovasti tutkijasielujen kanssa, ja minulla on ollut monia elämiä muilla planeetoilla tai tutkien universumia. Haluisin todella saada selkeyttä tästä! –Irina, USA

Vastaus:

Henkimaailmassa ei ole fyysisiä paikkoja, ellei sieluryhmä päätä kollektiivisesti luoda sellaista. Sielut ovat epämääräisiä (ilman muotoa) henkikodissaan. Vaikka on totta, että sielu voi auttaa toista integroitumaan takaisin elämään sieluna tai ymmärtämään tai suunnittelemaan seuraavaa elämää, se tehdään enimmäkseen ajatusprojektiolla.

Olet vanhempi sielu, joka on ollut inkarnoituneena monta elämää. Sinusta on tullut kaikenlaisten tapojen mestari auttaaksesi ihmisiä oppimaan, että he ovat sieluja, ja hyödyntämään kasvumahdollisuudet maan päällä ollessaan. Tieto ja ymmärrys ovat työkalujasi.

Näit elämienvälisessä elämässäsi erilaisia tapoja, joilla olet auttanut juuri palanneita sieluja pois välivaiheestaan, jossa he eivät hyväksy täysin energiatilaansa, mikä aiheuttaa heille osittaisen pysymisen fyysisessä ulottuvuudessa, kunnes he päästävät irti fyysisestä muodostaan. Havainnollistat heille, miten siirrytään muodosta toiseen aloittaakseen eri elämän.

Olet tosiaankin tutkinut muita maailmoja, kaksinaisuutenne ohella, saavuttaaksesi tietoa, jota voisit jakaa toisten kanssa, ja mahdollisesti ohjata heitä uusiin kokemuksiin, joita he eivät ole ehkä koskaan ajatelleet. Tämä on kaikki valintaasi olla matkustavien sielujen neuvonantaja.

Kaikkien elämiesi ajan on kasattu henkilökohtaista viitemateriaalikirjastoa intohimostasi auttaa toisia. Tämä on esittänyt merkittävää roolia useimmissa aiemmissa elämissäsi ja myös nykyelämässäsi. Siihen sisältyy edelleen intohimoenergiaa, vaikka olet jo monta kertaa päättänyt olla mukana siinä, ja luultavasti päätät jatkaa – mutta valinta on sinun.

Kysymys:

Mestarit, käyn elämässäni läpi erittäin vaikeaa vaihetta. Viisitoistavuotias lapseni kertoi olevansa homoseksuaali. En pysty käsittelemään tätä tilannetta. Sieluuni sattuu syvin tuska, jota olen koskaan tuntenut. Sanoinkuvaamaton tuska. Haluaisin hyväksyntää ja viisautta tarttua tähän ongelmaan. Pyydän opastusta. –Maria. Brasilia

Vastaus:

Jokainen sielu tulee kehoon maan päälle elämään positiivis-negatiivisessa kaksinaisuudessa kokeakseen ja kokeillakseen valinnanvapautta. Useimpiin oppitunteihin liittyy yksi sielu, mutta joskus olette sopineet ennalta, että sielu joka jakaa saman aikajanan, esittelee tilanteita, jotka sallivat teidän kohdata jonkin elämänoppitunnin.

Sinä ja lapsesi sovitte olevanne yhdessä. Hän halusi kokea homoseksuaalisuuden, kaikkien sen aiheuttamien sosiaalisten vaikeuksien kera. Sinä halusit käsitellä niitä uskomusjärjestelmiä, jotka olet kerännyt tämän elämän aikana, kaikkine ennakkoluuloineen ja tuomitsemisineen.

Lapsesi elämä on hänen elettäväkseen, ei sinun kontrolloitavaksesi. Se, että jokin mitä hän haluaa, on vastenmielistä sinulle, ei tee sitä vääräksi hänelle. Et ole hänen kehossaan tai psyykessään, joten et tiedä, mitä hän tuntee. Olet hyväksynyt uskomuksesi omaksi tavaksesi elää, mutta se ei merkitse, että voit tuputtaa niitä hänelle.

Tässä on yksi varoitus: kun lapsesi elää talossasi, voit tehdä tiettyjä sääntöjä ja määräyksiä, joita hänen täytyy noudattaa, tai voit heittää hänet pois kotoa ja olla enää turvaamatta hänen tarpeitaan. Tämä ei luultavasti muuta, mitä hän tuntee asioista, ja hän saattaa lähteä talosta mahdollisimman pian, mutta se on keino saada tahtosi läpi.

Sinun täytyy myös käsitellä voimakas reaktiosi tähän ilmoitukseen. Miksi se vaikuttaa sinuun niin kovasti? Muistuttako se sinua jostain muusta tilanteesta, jolta olet piiloutunut? Vai oletko huolissasi siitä, mitä "naapurit" tai kirkon jäsenet ajattelevat? Tutki ajatuksiasi ja perusteluja niiden takana, jotta näet, mikä ongelmana on oikeasti tässä tilanteessa.

Kysymys:

Mestarit, eläminen sieluna ihmiskehossa voi olla hyvin vaikeaa toisinaan. Yritämme kaikki parhaamme mukaan elää parasta elämää sielumme kannalta ja kehomme pysymiseksi mahdollisimman positiivisena ja terveenä! Mutta tiedämme kaikki erittäin hyvin, ettei se ole aina mahdollista. Ihmisenä eläminen voi olla haastavaa joka päivä. Mielemme yrittää pysyä positiivisena, mutta joskus tarvitsemme apua päästäksemme läpi vaikeista ajoista. Mestarit, onko jokin tapa, jolla voimme auttaa ja opettaa mieltämme vain unohtamaan jotkut huolet ja vaikeudet, joita käymme tai olemme käyneet läpi, tekemään elämästämme vähän helpompaa elää? Yritän parantaa itse kehoani ja sieluani, mutta jotkut ihmiset eivät ehkä tiedä, mitä tehdä! –Sylrose, Iso-Britannia

Vastaus:

On ystävällistä, että olet huolissasi toisten auttamisesta käsittelemään oppituntejaan, mutta sielun matka on yksilöhanke. On myös mahdotonta saada toinen tekemään mitään, ellei hän ole halukas tekemään muutoksia, jotka sinä voit nähdä ulkoa, mutta joita hän ei näe sisältä. Jotkut ihmiset eivät ainoastaan ole tietämättä, miten ratkaistaan omat testinsä, vaan he eivät ehkä edes tunnista niitä sellaisiksi, koska he eivät pysty näkemään yhteiskunnan egotuomitsemisen ohi. Ne jotka luottavat toisten ohjeisiin ja mielipiteisiin omien tunteidensa sijasta eri asioista, pysyvät samana.

Ellei sielu jolla on ihmiskokemus, tunnista, että se on matkalla ja että onnellisuus ei ole ja voi olla negatiivisuudessa, se ei pysty ohjaamaan elämäänsä päästäkseen eroon niistä peloista ja epäilyistä, jotka hahmottelevat oppitunnit. Ymmärtääkseen, että oppimisessa on kyse valintojen tekemisestä, täytyy haluta korjata käyttäytymistään ja tarttua siihen.

Tapa muuttaa ympäristöäsi, on ensin hyväksyä, että sitä voidaan muuttaa. Et ole juuttunut johonkin syvään, pimeään ja pohjattomaan kuoppaan. Joka kerta kun löydät itsesi negatiivisesta energiasta, kysy itseltäsi, mihin se liittyy. Seuraa sitä sen lähteeseen ja sitten tutki tuota lähdettä, kunnes näet, miksi se on siinä. Voit sitten päättää, haluatko sen pysyvän vai eikö sitä enää tarvita.

Iso osa onnellisuuden ja rauhallisen elämän löytämistä on rakastaa itseään. Itsensä rakastaminen perustuu hyväksyntään. Hyväksy, että olet suurenmoinen sielu, joka päätti olla, missä olet, ja kohdata, mitä kohtaat, ja että sinun täytyy ymmärtää tuo negatiivisuus ja oppia siitä, ennen kuin voit lähettää sen matkoihinsa.

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

26.2.–5.3.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net