02.01.2016

Kysymyksiä henkimaailman mestareille 8.12. - 15.12.

Mestarit, tunnen vetoa mieheen, joka ei pysty sitoutumaan minuun, mutta on kiinnostunut minusta – toisinaan tunnen hänen rakkautensa.

Hän on etäinen ja välttelevä, kun puhun tunteista, eikä vastaa. Hän ei kuitenkaan kykene antamaan – hän ottaa ja ottaa aina ja sitten häviää taas. Hän asuu yksin. Hän on Kung Fu sensei ja hyvin vastuullinen ihminen. Mikä hänen "tunnepyrkimyksensä" on? Mikä hänessä on vikana? –Katja, Suomi

Vastaus:

Tämä mies käyttää sinua hyväkseen lempeän ja anteliaan persoonasi vuoksi. Haluat niin epätoivoisesti saada suhteen, ettet näe hänessä rehellisyyden ja vilpittömyyden puutetta. Hän ei tiedä rakkauden merkitystä – hän tietää vain, miten otetaan ja saadaan toiset ajattelemaan, että hän on fantastinen. Se mitä tunnet, on kiinnostusta, ei rakkautta.

Kung Fu mestaruus ei merkitse mitään, jos sen näkee vain taistelulajiharjoituksena rahan tekemiseen ja toisten ihmisten pitämiseen ruodussa. Senseinä hän tuntee, että ihmisten pitäisi totella hänen pyyntöjään kyselemättä. Sisällään hän pelkää, että toiset huomaavat sosiaalisten taitojen puutteen, mikä saa hänet välttämään henkilökohtaista sitoutumista. Hän pelkää olla haavoittuva toisten edessä, koska hän ei pidä itseään arvokkaana. Tästä syystä hän ylireagoi niin raskaasti bisneksissään.

Kiehdot häntä, koska tiedät, kuka olet, etkä pelkää toisten näkevän onnistumisiasi, muttet myöskään epäonnistumisiasi. Häntä käytettiin fyysisesti ja psyykkisesti hyväksi lapsena. Hänen reaktionsa oli tulla riittävän vahvaksi, ettei hänen tarvitse pelätä fyysistä paremmuutta tulevaisuudessa. Psyykkisesti hän on etäinen ihmisille, jotta hän voi välttää tunnealttiuden vahingoittumiselle.

Hän on torjunut menneisyytensä ja muodostanut skenaarion, jossa hän on aina ollut vahva, pelätty ja koskematon. Tämä voimistaa hänen tarvettaan olla yksin, kaukana ihmisistä jotka saattaisivat nähdä, kuka hän on.

Hän työstää elämänoppitunteja, joita hän järjesti itselleen. Hänestä on tullut paljon tarkkaavaisempi viime aikoina ja hän yrittää ymmärtää, miten toiset ihmiset ovat vuorovaikutuksessa. Sinun tarkoituksesi hänen elämässään on olla esimerkki luottamisesta ja täydellisestä avoimuudesta toisen kanssa. Hän ei ole vielä valmis ottamaan tätä askelta. Ole kärsivällinen hänen kanssaan, jos haluat pysyä hänen elämässään.

Mikään ei ole oikein tai väärin matkallasi. Sinulla on täysi vapaus valita, pysytkö tässä tilanteessa vai siirrytkö eteenpäin, jolloin voit tavata jonkun, joka on valmis aloittamaan jakavan suhteen ilman pelkoa.

Kysymys:

Mestarit, minulla ei ole epäilyksiä seksuaalisesta mieltymyksestäni, mutta siitä lähtien kun kiinnostuin naisista, en ole onnistunut lainkaan vetämään puoleeni heitä ja edes puhumaan heidän kanssaan. Joka kerta kun haluan flirttailla jonkun naisen kanssa, minut valtaa selittämätön pelko. Tunnen olevani todellisuudessa ikään kuin nainen sisältä, joskus olen hyvin herkkä ja tasapainoton enkä luota itseeni, mutta työstän sitä ja löydän rakkautta sisältäni. Valitettavasti olen kateellinen joillekin ystäville, joille se on äärimmäisen helppoa, koska olen yksinäinen. Oikeasti minun täytyy tietää, tuleeko tämä pelko toisesta inkarnaatiosta vai onko tämä tekemäni sopimus tai miksi käyttäydyn tunteissani kuin nainen. Haluan todella tuntea itseni mieheksi. –Gustavo, Brasilia

Vastaus:

Käsittelet elämänoppitunteja, jotka ajattelit olevan hyvä selvittää ja ymmärtää tässä elämässä. Itseluottamus, ajattelun selkeys, mustasukkaisuus, itserakkauden puute ja usko itseesi olivat joitain valintojasi.

Olet sielu, kuten kaikki, joiden kanssa olet kontaktissa. Sielut ovat energiaa, joka on "murrettu" Lähteestä – ja se on kaikki, mitä tässä universumissa on. Sieluilla ei ole sukupuolta – ne sisältävät kaikki mahdolliset energiaominaisuudet, jotka ovat ihmisten käytettävissä.

Yhteiskunta on määritellyt sinulle, miten ajattelet, että miehen tai naisen pitäisi käyttäytyä. Kaikilla yhteiskunnilla ei ole samoja ajatuksia. Vaikeutesi naisten kanssa ei liity mitenkään feminiinienergiaan, joka on sinussa ja kaikissa muissa sieluissa. On myös sama määrä maskuliinienergiaa. Päätät, mitä haluat tuoda esiin tietyssä tilanteessa.

Olet mies, joka on herkkä toisten tunteille. Toisista tämä on feminiininen piirre, toisista se on selvä merkki toisen rakastamisesta ja hyväksymisestä. Sinun yhteiskunnassasi miehiä pidetään miehinä, jos he ovat machoja eivätkä välitä. Jos haluat luopua upeasta kyvystäsi tuntea toiset, voit tehdä sen, mutta miksi tekisit niin vain sopiaksesi piittaamattomien ja rivakoiden miesten joukkoon?

Mustasukkaisuus jota halusit tutkia, tulee esiin aina, kun luulet, että toisella on helpompi elämä kuin sinulla. Tätä kutsutaan "peilaamiseksi". Näet heidät täydellisenä ja itsesi vajavaisena. Kaikilla ihmisillä on sama potentiaali ja samat kyvyt, koska he ovat samasta lähteestä. Sinun täytyy vain hyväksyä, että olet samanlainen, ja antaa sen kontrolloida pelkoasi. Voit olla sellainen kuin he.

Samaa uskomusta käyttäen, että olet samanlainen kuin kaikki muut, voit rakentaa itseluottamuksesi samalle tasolle, minkä näet muissa. Ajatuksesi sabotoivat kumppanin ilmentämistä. Et usko olevasi riittävän hyvä, joten universumi vastaa sanomalla: "Okei, antaa hänen jäädä yksin, koska niin hän sanoo itsestään".

Kysymys:

Mestarit, olette auttaneet minua kovasti aiemmin ja mietin, voinko vaivata teitä taas. Isäni on Kotona ja kaipaan häntä. Puhun hänelle paljon, mutta harvoin, jos koskaan, tunnen hänen läsnäolonsa. Olen pyytänyt oppailtani unia hänestä, jotka muistan, muttei mitään ole tapahtunut. Epäilen tämän olevan epäonnistuminen minun puoleltani. Kenties olen liian tarvitseva tai kyseenalainen mielenterveydeltäni. Pystyttekö antamaan minun todisteen, jota etsin? En ymmärrä, miksei niillä kahdella kerralla joilla olen etsinyt tätä informaatiota, vastaus ole tullut läpi. Ja jos ette voi tehdä tätä, kertokaa hänelle, että rakastan häntä. –Karen, Yhdistynyt kuningaskunta

Vastaus:

Sielut jotka ovat jättäneet kehonsa ja ovat toisella puolella, ovat tietoisia siitä, mitä sanot ja ajattelet. Isäsi on tietoinen ahdistuksestasi ja myös rakkaudestasi häntä kohtaan. Kerro hänelle, mitä haluat välittää, ja hän tietää.

Sinun täytyy työstää tämän kommunikoinnin toista puolta – hänen energiansa vastaanottamista. Jos puoleltasi on jokin epäonnistuminen, se on, että sinulla on hyvin yksityiskohtaiset odotukset, mitä ja miten isäsi pitäisi kyetä tekemään. Sinun täytyy tutkia sitä, mitä pidät "todisteena".

Kun sielu palaa Kotiin, se ottaa energiamuotonsa. Energia on ei-fyysistä eivätkä kaikki fyysiset olennot ole riittävän herkkiä tunteakseen kontaktin sielulta energiamuodossa. Jos sinulla on ennakkoajatus, että kontaktinne on yhtä fyysinen, kuin se on aina ollut, etsit mahdottomuutta.

Pyytäessäsi oppailtasi unia hänestä, mitä oikeasti haluat? Voit itse muistaa maahetkiä hänen kanssaan ja saada ne kuvattuna kolmannen ulottuvuuden muodossa. Voit lähestyä häntä ja saada hänet käynnistämään sekä entisiä että nykyisiä tilanteita teidän kahden välillä. Mutta tämä ei tunnu siltä, että hän on samassa huoneessa kanssasi, koska hän on vain energiaa ja projisoisi kuvan ottamatta fyysistä muotoa.

Olet tarvitseva tällä hetkellä, koska haluat hänet edelleen osaksi fyysistä elämääsi. Yksi oppituntisi oli käsitellä tämä jakso hänen palattuaan Kotiin ja löytää voimaa siirtyä eteenpäin.

Ole kärsivällinen itsesi kanssa. Anna yhteyden tulla sitten, kun olet valmis hyväksymään muodon, joka on mahdollinen. Todisteesi eivät ole fyysisiä, vaan tunnet ne sydämessäsi.

Kysymys:

Mestarit, minulla näyttää yhtäkkiä olevan paljon ristiriitaa elämässäni. Ei mitään todella vakavaa, mutta ärsyttäviä ongelmia yhteisössä, jossa asun. Yritän ymmärtää, miksi esittelen itselleni nämä oppitunnit, mutta mitään erityistä oivallusta ei tule mieleen. Käsitän, että tämän tyyppiset ristiriidat voisivat liittyä egoon. En tajua, onko näin, ja minun pitäisi vain poistua konfliktista, päästää irti ja hyväksyä, mitä toiset päättävät. –Rain, Israel

Vastaus:

On kaksi tapaa, joilla sielut ovat vuorovaikutuksessa ympäristönsä kanssa. Ne voivat olla kietoutuneena johonkin tilanteeseen, koska juuri tämän oppitunnin ne päättivät kokea, tai ne ovat päättäneet olla silminnäkijä ja tarkkailla oppituntia nähdäkseen, miten toiset käsittelevät sen. Tilanne voi olla jälkimmäinen, koska sielut haluavat nähdä, haluavatko ne valita tuon kokemuksen jossain toisessa tilanteessa, tai koska ne ovat tehneet jotain samanlaista ja haluavat nähdä, voidaanko jotain muuta oppia tuosta muunnelmasta.

Jotta sielua voidaan kutsua mestariksi, sen täytyy olla kokenut tietyn ihmispiirteen kaikki mahdolliset aspektit. Sielu inkarnoituu lukemattomia kertoja saadakseen viisautta, jota voi tulla vain, kun käyttää Maan tarjoamaa valinnanvapautta tutkiakseen kaikkea tätä informaatiota.

Ristiriidat saavat aikaan ns. kontrollointidraamoja. Osapuolet tasapainoilevat jatkuvasti tullakseen paremmaksi ja ohjatakseen toisten toimintaa. Kaikki ristiriidat vaativat egon heräämistä. Ego kukoistaa tuomitsemisesta ja käyttää sitä määrittämään elämän jokaisen aspektin. Sitten kun sielut ovat käsitelleet draamat ja ymmärtävät, että tuomitseminen on haitallista valaistumiselle, ne siirtyvät arviointiin, jolloin ne eivät osallistu, valitse puolta tai kannusta ristiriitaa.

Ihmiselon arviointivaihe sallii hyväksyä sen, että jokainen sielu on ainutlaatuisella polulla. Se johtaa toisten sielujen matkan kunnioittamiseen julistamatta niiden olevan oikeassa tai väärässä. Olet astumassa tähän vaiheeseen. Aikomuksesi oli tässä vain tarkkailla ja olla silminnäkijä – mutta valinta on sinun. Sinun täytyy kysyä, onko sinulla oma etu lopputuloksessa vai ei.

Kysymys:

Mestarit, olen hämilläni vetovoimanlaista. Jotkut sanovat, että meidän pitäisi kuvitella lopputulos, ja toiset sanovat, että meidän ei pitäisi kuvitella tiettyä tilannetta, koska se luo odotuksen ainoastaan yhdentyyppisestä tuloksesta. Jos visualisoin, että haluan jotain, sanon, ettei minulla ole sitä, ja monet sanovat myös tämän olevan väärin. Miten voimme tehdä tämän oikealla tavalla? Ja jos toivon jotain suunnitelmien ulkopuolelta, sielun suunnitteleman ulkopuolelta, mikä seuraamus siitä on? –Dri, Brasilia

Vastaus:

Sekoitat universaaleihin lakeihin ne käsitykset, joita jotkut ovat kutsuneet "vetovoimanlaiksi", joka on toiminut monilla ihmisillä. Nämä periaatteet toimivat vain, koska yksilöt luovat oman todellisuutensa. Toisten opetukset määrittelevät sen, minkä he ovat huomanneet toimivan omassa elämässään. Koska jokainen sielu on ainutlaatuisella matkalla, asiat eivät ehkä toimi niin, kuin ne ovat toimineet opettajilla.

Sielun matkalla ei ole ehdottomasti mitään "ehdotonta". Jokaista elämää johtaa sielu erityiset tavoitteet mielessään. Ihmiset roikkuvat siinä ajatuksessa, että jokin mikä on toiminut muilla, toimii myös heillä, ja siksi he voivat välttää jonkin tilanteen, jonka he kohtaavat, mutta jota he eivät halua käsitellä.

Mutta jos päätät kokea köyhyyttä, mikään määrä kuvittelua, viestien lähettelyä universumille tai rikkaustavoitteen työstämistä ei onnistu – ellet käsittele ensin tuota oppituntia ja sitä, miksi tunsit sen olevan tärkeä sinulle. Opittuaan köyhyyden taustalla olevan tunnesisällön, useimmat pystyvät tuomaan vaurautta elämäänsä.

Se sääntö, ettei ole liian yksityiskohtainen, syntyy siitä tosiasiasta, että tuloksesi tuottamiseen tarvittavan ajan kuluessa saatat olla kasvanut ja tarpeesi ovat muuttuneet. Jonkin sellaisen pyytäminen, mikä oli sopivaa alussa, saattaa olla riittämätöntä tällä hetkellä, ja koko harjoitus epäonnistuu. Lause "tämä tai jotain parempaa" kattaa kaikki mahdolliset muutokset toteutumisen aikana.

Kaikkien pyyntöjen pitäisi välittää, että tulokset ovat jo toteutuneet. Sanonnat "tarvitsen" tai "minulla ei ole" kertovat universumille, ettei olotilasi sisällä – etkä halua sen sisältävän – mainittua asiaa. Aikomukset pitäisi muotoilla "minulla on 'haluttu lopputulos)'" Universumi näkee sen puuttuvan maailmastasi ja antaa sen, jos se ei ole ristiriidassa jonkin elämänoppitunnin kanssa.

Sieluilla on valinnanvapaus ja ne voivat muuttaa suunnitelmiensa suuntaa. Jos päätät poiketa dramaattisesti ennakkosuunnitelmastasi, tiedostamaton korkeampi itsesi puuttuu asiaan ja päättää – konsultoiden neuvonantajaneuvostoasi Kotona – haluatko tämän oikeasti tapahtuvan.

Kysymys:

Mestarit, olen miettinyt itsemurhaa monta kertaa. Itken päivittäin. Olen enimmäkseen surullinen ja haluan tämän elämän vain loppuvan. Loukkaannun jatkuvasti. Minulla ei ole itseluottamusta tai itserakkautta. Olen vihainen, vaikka ihailen taiteellisia ominaisuuksiani. En saa itseäni todella tutkimaan niitä. Opinko todella, mitä tulin oppimaan? –A., USA

Vastaus:

Olet täysin tietoinen oppitunneista, joita tulit käsittelemään, mutta et tee mitään oppiaksesi tai ymmärtääksesi niitä. Oppituntisi ilmenevät sinulle pelkoina ja epäilyksinä, joita juokset karkuun tai joista olet piittaamatta. Päivittäiset tunteet ovat valinta, jonka teet. Voit olla surullinen ja epätoivoinen tai onnellinen ja tuottelias – valinta on sinun.

Loukkaannut aina, koska kuljet elämän läpi sumussa. Et koskaan tiedosta asioita ympärilläsi ja törmäät niihin. Vietät niin paljon aikaa eksyneenä negatiivisiin tyytymättömyys- ja masennusajatuksiisi, ettet huomaa mitään ympärilläsi. Tämän muuttaminen vaatii sinulta työtä.

Kaikki sielut luovat sen todellisuuden, jossa ne elävät. Se voi olla negatiivinen ja tuhoava tai positiivinen ja kukoistava. Negatiivisuutta on helppoa käsitellä, koska sitä on kaikkialla. Se on Maan kaksinaisuuden oletusasetus. Positiivista energiaa on myös runsaasti, mutta täytyy nähdä negatiivisuus ja päättää korvata se positiivisuudella.

Sinulla on täydellinen tapa käsitellä kaikki negatiivisuus ja toivottomuus elämässäsi päättämällä keskittyä taiteellisiin kykyihisi. Yleinen negatiivinen käyttäytyminen estää sinua uskomasta riittävästi itseesi, että uskot voivasi kehittää niitä. Elämäsi muuttamiseksi sinun täytyy ottaa vain ensimmäinen askel taitosi käyttämisessä.

Kun heräät aamuisin, katso maailmaa ympärilläsi. Saa vaikutelma siitä, mitä tapahtuu. Kuvaa itsellesi, mitä tuo päivä vaikuttaa tuovan elämääsi. Jos jokin on negatiivista – kuten pakahtumisen tai surullisuuden tunne tai sää on kamala – muuta tuo käsitys välittömästi päässäsi.

Tiedä, että voit kohdata päivän yksi elementti kerrallaan. Ajattele onnellisinta tapahtumaa, jonka olet kokenut, ja tuo tämä energia kehoosi. Jos sataa, ajattele, miten se saa kukat kasvamaan ja puhdistaa pölyn ilmasta. Sitten – ja vasta sitten – aloita päiväsi tässä positiivisessa energiassa. Jokainen muutos positiiviseen vähentää negatiivisia epäonnistumisen tunteita sisälläsi. Mene ja saa tapahtumaan!

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

8.12. – 15.12.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net