Kysymyksiä Henkimaailman mestareille 7.-14.6.16 http://www.freeimages.com/photo/camargue-landscape-1560012
30.06.2016

Kysymyksiä Henkimaailman mestareille 7.-14.6.16

Mestarit, olen ollut henkinen lapsesta saakka. Olen keskittynyt henkiseen kasvuun, seurannut universumin merkkejä ja meditoinut 13-vuotiaasta saakka, ja olen nyt noin 35-vuotias. Uskon tavanneeni äskettäin kaksoisliekkini, minkä tiesin vasta erottuamme.

Elämäni on muuttunut ja minusta tuntuu, että tulen paremmaksi ja palvelen muita. Olen kiitollinen, että tapasin hänet. Huomaan kuitenkin haluavani ja kaipaavani häntä kamalasti. En voi olla yhteydessä häneen, koska en tunne tarvetta siihen intuitiivisesti. Hän katosi ja hänen on voitettava ego – niin tunnen. Haluan henkisyyteni kasvun jatkuvan ja haluan seurata polkuani, joten meneekö tämä voimakas tunne (näyt, unet, sielua raastava tuska) koskaan pois? Se on vienyt henkisyyteni epätasapainoon. Mikään ei näytä auttavan. –Danielle, USA

Vastaus:

Et tavannut kaksoisliekkiäsi, koska jos olisit tavannut, ette olisi eronneet niin helposti. Rakensit kokonaisen unelmamaailman hänen ympärilleen ja liitit häneen ominaisuuksia, joiden vasta nyt uskot olleen olemassa. Hän tuli elämääsi, jotta voisit tutkia rakkautta eri tilanteissa.

Sinulla oli erittäin mukavaa tuossa suhteessa ja epäröit avautua uuteen mahdollisuuteen. Piiloudut sen varjoon, että jatkuvasti muistelet ja projisoit, mitä luulet olleen. Siksi et pysty rikkomaan sitä mallia, että haluat palata tuohon energiaan.

Henkinen kasvu määritellään niiden oppituntien oppimisella, jotka valitsit, mikä johtaa elämässäsi kaiken negatiivisen egotuomitsemisen korvaamiseen ehdottomasti rakastavilla ja positiivisilla valinnoilla. Ne voimakkaat tunteet joita sinulla on, liittyvät ego- ja tuomitsemiskysymyksiin, joita et ole saattanut loppuun.

Tunnet pettämistä, hylkäämistä ja hyväksikäyttöä entisestä suhteestasi. Tunnet itsesi tyytymättömäksi, koska annoit hänelle kaiken, mitä ajattelit hänen haluavan, ja kuitenkin hän lähti. Tunnet syyllisyyttä, että hän lähti sinun vuoksesi. Sinun täytyy tutkia tuota tuntemusta, nähdä, ettei se ole totta, ja sitten päästää siitä irti. Sen myötä menee paljon voimakkaita tunteita, jotka vainoavat sinua.

Yksi oppitunti tästä on nähdä, että omien valintojesi tekemisen antaminen toiselle kuluttaa energiaasi ja itsearvostustasi. Älä koskaan tee mitään pelkästään siksi, että ajattelet toisen ihmisen vastaavan siihen rakkaudella. Kunnioita itseäsi ja yksilömatkaasi. Joka kerta kun sinusta tuntuu surulliselta tai huonolta, kysy tiedostamattomalta osaltasi, mikä sen aiheuttaa. Mene tuohon tapahtumaan ja näe, kuuluuko se oikeasti sinulle vai onko se mielikuvitustasi siitä, mitä oli. Jos et tarvitse sitä, lähetä se matkoihinsa.

Kysymys:

Mestarit, Afrikassa musta magia ja moniavioisuus on yleistä. Mikä on teidän kantanne niihin? –Akbar, Nigeria

Vastaus:

Henkisellä matkalla jonka sielu tekee maan päällä, mikään ei ole oikein tai väärin henkisestä näkökulmasta katsottuna. Koko kehossa olemisen syy on kokea oppitunteja ja yrittää ymmärtää, miksi valitsit ne ja mitä voit oppia käymällä ne läpi.

Maaplaneetta on kaksinaisuus, jossa on yhtä paljon negatiivista ja positiivista energiaa. Oppitunnit esitellään negatiivisuudessa, jotta sielu voi tunnistaa, mitä ne ovat, ja päättää, haluaako se jäädä negatiivisuuteen vai haluaako se valita positiivisen reitin pois pimeydestä.

Monet sielut valitsevat negatiivisuuteen uppoutuneen elämän kokeakseen kontrollin muihin. Esimerkkejä tämän tyyppisistä elämistä ovat diktaattorit, massa- ja sarjamurhaajat ja ne, jotka käyttävät toisia hyväkseen erilaisia menetelmiä käyttäen, mm. musta magia.

Todellinen musta magia on energian käyttämistä toisten päätöksentekoprosessin ottamiseksi hallintaan tai fyysisen, mentaali- ja tunnevaurion aiheuttamiseksi jollekin. Se on oppitunti siinä missä mikä tahansa – emme tuomitse sitä tapaa, jonka sielu valitsee oppiakseen. Jokaisella sielulla on valinnanvapaus.

Suostuvaisten aikuisten harjoittama moniavioisuus on elämänvalinta. Taas kerran, henkisellä tasolla ei ole oikeaa tai väärää – tällaiset valinnat ovat pelkästään eri tapoja kokea oppitunteja. Osallisten täytyy tiedostaa, tekevätkö he vastoin asuinpaikkansa säännöksiä. Päätös osallistua moniavioisuuteen on kuitenkin heidän, mutta he voivat saada rangaistuksen kolmannen ulottuvuuden egotuomitsevan yhteiskunnan lakien mukaan.

Kysymys:

Mestarit, löysin rakkauteni. Nyt etsin tehtävääni. Mikä on tehtäväni tässä elämässä maan päällä? Kysyn, koska minulla on vanhoja tavoitteita, jotka eivät materialisoidu tai tapahdu haluamallani tavalla. Ovatko nämä tavoitteet linjassa tehtäväni kanssa? Tunnen halua olla suurempi ja parempi nyt, todellinen palvelija ja hyödyllinen. Tämä aiheuttaa erittäin suurta ahdistusta ja tiedän se estävän minua. Miten kontrolloin sitä? Liittyykö tämä tunne entisiin elämiin? Mestarit, haluaisin tietää koko sydämestäni, mikä estää minua olemasta koko potentiaalini ja toteuttamasta todellista tehtävääni maan päällä? –Rafael, Brasilia

Vastaus:

Sielun tehtävä, tarkoitus, tavoite elämässä – tai miksi sitä halutaankin kutsua – on saattaa loppuun ne oppitunnit, jotka se valitsi tähän elämään, tuntea itsensä sielua ja tuoda esiin ne luontaiset voimat ja kyvyt, jotka se Lähde-energian osana saa. Jokaisen ihmisen elämä on kaikkien näiden tehtävien suorittaminen yksin. Ei ole mitään velvollisuutta vaikuttaa kenenkään muun elämään kuin omaansa, koska kaikki oppivat käyttämällä omaa valinnanvapauttaan.

Useimmat ihmiset on johdatettu uskomaan, että kaikilla on tehtävä palvella toisia. Se on yhteiskunnallinen ja uskonnollinen uskomus, jottei noiden organisaatioiden tarvitse antaa palveluksia, joista ne saavat jonkun uskomaan, että hänen on toimitettava ne.

Vanhat tavoitteesi olivat hyvin yksityiskohtaisia odotuksia, joiden uskoit olevan tarpeellisia kasvaaksesi henkisesti. Kaikki odotukset luovat rajoja elämääsi, koska ellet toteuta niiden joka aspektia täsmälleen kuvittelemallasi tavalla, tunnet, ettet ole onnistunut.

Ahdistusta syntyy, kun uskot, että sinulla on velvollisuus tehdä jotain, ja tunnet, ettet kykene siihen. Rentoudu ja mene universumin virran mukana. Se esittelee sinulle ne asiat, joiden ymmärtämisen valitsit aiemmin, eikä koskaan anna enempää, kuin pystyt käsittelemään.

Mikään entinen elämäsi ei tuonut vaikeuksia tähän elämään – älä käytä tuota ajatusta tekosyynä kyvyttömyyteen tunnistaa intohimoa. Olet kompastuskivi eteenpäin liikkumiselle. Lakkaa kiinnittämästä huomiota siihen, mitä yhteiskunta ja ihmiset sanovat, että sinun pitäisi tehdä.

Luota aina omiin tunteisiisi jostain tilanteesta ja suuntamuutoksesta. Älä jumita yhdessä paikassa. Näe potentiaali ympärilläsi ja hyppää siihen, mitä ilmestyy. Etsi jotain toimintaa, johon tunnet vetoa – se on intohimosi. Tämä on sinun elämäsi elää ja ohjata. Ole ensin huolissasi itsestäsi kaikessa, mitä teet.

Kysymys:

Mestarit, vaikka rakastammekin parina toisamme, meille näyttää olevan kamppailua päästää irti egostamme ja siirtyä ehdottomasti rakastavaan suhteeseen. Meneekö meiltä jokin tässä ohi? Onko se toistoa aiemmasta kuviosta, jota emme ole oppineet? Näkemystänne siitä, mikä saattaisi auttaa, arvostetaan. –D, Iso-Britannia

Vastaus:

Ehdoton rakkaus on vaikea löytää, kun on edelleen fyysisessä kehossa ja käsittelee kolmannen ulottuvuuden kaksinaisuutta. Sellainen rakkaus on helppo löytää, kun ympärillä ei ole negatiivisuutta eikä koskaan ole tarvetta tuomita, arvostella tai arvottaa jonkun toisen käyttäytymistä. Toisin sanoen, missä tahansa paitsi maan päällä!

Kaikki mitä teette, tehdään yhteiskunnassa, joka antaa sääntöjä ja määräyksiä jokapäiväiseen käyttäytymiseenne riippumatta siitä, hyväksyttekö ne osaksi henkilökohtaista uskomusjärjestelmäänne. Saisitte mielipiteen perheeltä, ystäviltä ja työtovereilta siitä tavasta, jolla te kaksi elätte elämäänne, jos ette pitäydy tiukasti yhteiskuntanormeissa. Tämä ei ole huono asia, jos se tuntuu mukavalta teistä.

Eläminen ehdottomassa rakkaudessa olisi sallia (hyväksyen) kumppanisi tehdä, mitä hän haluaa, silloin kun haluaa. Tähän sisältyisi syrjähypyt toisten kanssa, kaikkien rahojesi käyttäminen, lempiasioidesi myyminen ja huomion kiinnittämättömyys siihen, mitä sinulla on sanottavana, kun rakastat ehdottomasti ajatellen, että hänellä on oikeus tehdä sellaista.

Eikö kuulosta erittäin hyvältä nyt? Henkinen polku valaistumiseen ja oleminen lähempänä todellista itseäsi sieluna – Lähteen osana – on karistaa mahdollisimman paljon negatiivisuutta ja laittaa egoistinen tuomitseminen sivuun. Joka kerta kun tunnet tuomitsevasi kumppanisi, astu etäämmälle ja kysy, mikä saa sinut tekemään sen. Pelot ja epäilyt osoittavat tietä elämänoppitunteihin, jotka tulit selvittämään, kohtaamaan ja lähettämään matkoihinsa. Tämä auttaa teitä kumpaakin kasvamaan.

Tämä vaikeus minkä kohtaatte, ei liity mitenkään entisiin elämiin, paitsi siihen että henkisen polun etsiminen oli alun alkaen maapallolle tulemisen tarkoitus. Pärjäät oikein hyvin tällä matkalla, koska olet tunnistanut egon ongelmaksi ja tutkit, mitä egosta vapautuminen merkitsee sinulle.

Jatka työtäsi ja pääset niin lähelle ehdotonta rakkautta, kuin se on mahdollista maan päällä, tekemättä myönnytyksiä siihen, kuka olet.

Kysymys:

Mestarit, olen kiitollinen avusta, jota voitte antaa, ja minun on kiitettävä kaikesta avusta, mitä annatte meille. Kysymykseni saattaa olla yksinkertainen, mutta se saa minut silti hämmentymään. Aina kun istun hetkeksi takapihalleni, kun olen leikkinyt koirani Lunan kanssa, ja todella kuuntelen luontoa ihaillen samalla taivasta, kuulen paikallisten pikkulintujen ja papukaijojen sirkuttavan, kutsuvan ja leikkivän. Ja kun kuuntelen, kuulen korvieni alkavan jyskyttää, kuin värähtely rummuttaisi tärykalvoani. Ja olen utelias, mitä tämä voi olla – voiko se olla jotain niin yksinkertaista kuin tinnitus tai muu. Sitä tapahtuu pääasiassa, kun keskityn lintuihin. –Richard. Australia

Vastaus:

Värähtelyjä on kaikkialla luonnossa. Maalla on oma taajuutensa, minkä voi tuntea kehossa, jos rentoutuu riittävästi tunteakseen sen. Kehollasi on oma värähtelykenttänsä, ja mitä enemmän avaudut ja mitä herkemmäksi tulet, sitä enemmän se voi yhdistyä ympärillä olevan luonnon ja Maan taajuuksiin.

Jokaisella elävällä asialla on jatkuvasti muuttuva energia, jota se lähettää ulospäin, riippuen mielialasta ja vuorovaikutuksesta toisten kanssa. Kun keskityt lintujen ääniin ja ympäröivään luontoon, kehosi reagoi liittymällä sinfoniaan. Jyskytys on kehosi tapa vastata siihen, mitä se tuntee.

Tiede on pystynyt mittaamaan ja tallentamaan eri taajuuksia, jotka ovat yleisiä planeetassa ja luonnossa, kuten eläimet ja kasvit. Kosmoksessa jokaisella planeetalla on oma värähtelytaajuutensa, joka vaikuttaa kaikkeen, minkä kanssa se on kontaktissa.

Esimerkiksi, auringonpurkaukset lähettävät Maata kohti värähtelytaajuusimpulsseja, jotka ovat vuorovaikutuksessa sähkölaitteiden kanssa ja häiritsevät niitä. Useimmat ihmiset ovat tietämättömiä luonnon ominaisuuksista, elleivät he avaudu kuuntelemaan tuota kuoroa.

Kokeile keskittymistä toisiin luonnon aspekteihin ja katso, mihin muuhun pystyt yhdistymään. Nauti.

Kysymys:

Mestarit, minulla on suuri ongelma, joka liittyy ruokaan ja ahdistukseen. Tiedän, mikä on hyvä keholleni, ja joitain aikoja (2-4 kuukautta) syön oikein, kontrolloidusti ja painoni putoaa, ja minusta tuntuu hyvältä fyysisesti ja tunteellisesti. Mutta sitten jotain tapahtuu – kuten matka, ongelma koulussa tai työssä, suhteen loppu – ja suhteeni ruokaan muuttuu tavalla, joka saa oloni, kehoni ja tunteeni huonoksi. Tunnen olevani aina täynnä, syön enemmän ja enemmän, enkä pysty kontrolloimaan sitä. Miksi olen tehnyt tätä monta vuotta? –Giovanna. Brasilia

Vastaus:

Ongelmasi on oppia rakastamaan itseäsi ja ymmärtää tarvettasi löytää lohtua. Pyrit olemaan rakastettu ja ymmärretty, kun tunnet maailman olevan sinua vastaan, joten käännyt ruuan puoleen, joka on aina valmiina lohduttamaan sinua ja tekemään olosi hyväksi. Se on korvikkeesi rakkaudelle, jota saadaan toisilta ja itseltäsi.

Valitettavaa on, että se tyydyttää välittömän lohduntarpeesi, mutta sitten muistuttaa sinulle, ettet ole kontrollissa tämän tiedostamattoman reaktion vuoksi elämään. Sinulla on sitten toinen syy olla järkyttynyt, koska nyt haluat kritisoida itseäsi tästä automaattireaktiosta, joka tapahtuu ilman tietoisesti tehtyä päätöstä.

Nähdäksesi, miten reagoit aina tällä tavalla stressitekijöin, palaa lapsuuteesi ja tutki sitä mallia, jonka perheesi muodosti sinulle. Miten ja milloin sinua palkittiin voitoista elämässä? Miten perheesi kompensoi vaikeudet? Sinut ohjelmoitiin näkemään ruoka ainoana jatkuvasti ulottuvilla olevana mukavuusalueena.

Sinun tarvitsee luoda itsellesi ruuan korvike – emmekä tarkoita ravitsemusmielessä. Kehosi kaipaa mukavuutta. Yritä tyynnyttää se rauhoittavalla musiikilla, meditoinnilla, visualisoinnilla tai itsehypnoosilla. Kun tunnet maailmasi romahtavan, projisoi syömisen sijasta itsesi lohduttavaan ja turvalliselta tuntuvaan paikkaan lepäämään ja toipumaan. Etsi musiikki tai meditatiivinen värähtely, jonka tunnet toimivan koko kehossasi ja ajavan pois negatiivisesti hankaavan vaatimuksen ruokaan. Pidä sitä valmiina soitettavaksi aina, kun tunnet selkkauksen syntyvän. Löydä rauha ja rentous musiikkivärähtelystä ilman tarvetta ruokariippuvuuteen.

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

7.6. – 14.6.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

 

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net