Kysymyksiä Henkimaailman mestareille 6.-13.11.18 https://pixabay.com/fi/linnunrata-maailmankaikkeus-henkil%C3%B6-1023340/
03.12.2018

Kysymyksiä Henkimaailman mestareille 6.-13.11.18

Mestarit, ilmastonmuutos aiheuttaa ahdistusta ympäri maailmaa. Jotkut sanovat, että ihmiskunta loppuu. Kanavoijat puhuvat uuden maailman rakentamisesta, mutta miten nämä kaksi aspektia kohtaa toisensa? –Anna, Suomi

Vastaus:

On mahdollista löytää jostain joku, joka puolustaa mitä tahansa ehdotustanne. Maaplaneetta on käynyt jatkuvasti läpi ilmastomuutoksia pitkän olemassaolonsa aikana. Niihin sisältyisi tulivuorenpurkauksia, maanjäristyksiä, myrskyjä, jääkausia ja kuivuutta, planeetan muuttuessa jatkuvasti sopimaan yhteen fyysisten voimien kanssa.

Nykyiset asukkaat ovat teoillaan – liikakaasujen tuottaminen jne. – vaikuttaneet näiden ilmiöiden suuntaan planeetan pinnalla. Tämä on johtanut muutoksiin ilmakehässä ja näin myrskyihin ja virtauksiin, jään sulamiseen lämpötilan noustessa ja tuottavuuden menettämiseen haitallisten saasteiden myötä. Tätä on tapahtunut aiemminkin maan päällä, kun massiiviset tulivuorenpurkaukset ovat syösseet kuumuutta, tuhkaa ja pimeyttä peittämään auringonsäteet.

Ihmiskunta ei lopu, koska tämä kaksinaisuus luotiin sen kasvua varten. Ne jotka haluavat kokea elämänsä vaikeina aikoina, nauttivat näistä muutoksista. Nyt inkarnoituvien ihmisten täytyy valita, minkä todellisuuden he haluavat hyväksyä. Jonkin sellaisen pelkääminen, mihin teillä on vähän tai ei mitään kontrollia, vie energiaa, jota voidaan käyttää toteuttamaan elämän muita aspekteja ja haluttuja oppitunteja.

Ottaessanne informaatiota kanavilta teidän täytyy ymmärtää heidän lähteensä, filosofiset sympatiansa, tulkintoihin vaikuttavat opinkappaleet ja ulottuvuus, johon he viittaavat ennusteissa. Koska jokainen sielu jolla on fyysinen kokemus, luo oman todellisuutensa uskomusjärjestelmillään, jokainen voi rakentaa mieleisensä uuden maailman melko helposti.

Henkisessä mielessä ei ole oikeita tai vääriä tekoja tai vastauksia ihmistoimintaan. Kaikki on suunniteltu oppimiskokemukseksi. Tietoisuuden kasvuun ja siirtymiseen todellista Lähde-energiaolemustanne kohti, liittyy kaiken negatiivisuuden poistaminen elämästänne ja tietoisuudestanne ja sen korvaaminen ehdottomalla rakkaudella. Tämä muodostaa maailman, jossa negatiivisuutta ja negatiivisia ajatuksia ei sallita.

Kysymys:

Mestarit, siitä lähtien kun kävin läpi tietyn elämänvaiheen ja menetin äitini, elämä ei ole ollut enää entisensä. Toivon, että hän on onnellinen siellä teidän kanssanne, ja tunnen, että hän on lähellä. Haistan hänen parfyyminsä. Pidin häntä kädestä, kun hän otti viimeisen hengenvetonsa ja meni takaisin kotiin. Toivon, ettei hän kärsinyt. En tunnu saavan iloa asioista niin, kuin ennen. Suuren osan ajasta olen kyllästynyt, masentunut enkä jaksa ja minusta tuntuu, että jotain puuttuu, mutten tiedä, mitä tai miksi. Johtuuko osa tästä hormoneista tai elämästä sellaisena, kun se on? Päätinkö kokea, millaista masennus on? Olen kyllästynyt analysoimaan jatkuvasti tietämättä, olenko oikeilla raiteilla. Auttavatko vai estävätkö ottamani tabletit? Se ei auta, että mieheni käy läpi omia juttujaan. –Jo, Iso-Britannia

[USA:n lakien mukaisesti Henkimestarit eivät diagnosoi lääketieteellisiä sairauksia tai määrää lääkkeitä niihin. Heidän havaintonsa perustuvat henkeen ja koskevat elämänoppitunteja. Lukijat haluavat ehkä katsoa yksityiskohtia Mestarien parantamista koskevasta kirjasesta/e-kirjasta.]

Vastaus:

Äitisi teki siirtymän erittäin helposti ja on helpottunut, ettei hänen tarvitse enää käsitellä fyysisiä asioita. Hän lähettää rakkauttaan ja pyytää kertomaan sinulle, että on aika herätä ja jatkaa taas elämää. Hän muistuttaa sinulle, että luomme jokainen oman todellisuutemme etkä sinä tee omasi kanssa kovin hyvää työtä tällä hetkellä.

Kaikki mistä olet puhunut, liittyy eri elämänoppitunteihin, jotka valitsit tähän elämään. Kun olit huolissasi äitisi tilasta, olit automaattiohjauksella näihin testeihin ja loppuelämääsi liittyen. Nyt kun hän on palannut Kotiin, olet hukassa, melkein kuin aloittaisit alusta. Sinulla on myös monia vaihtoehtoja, mitä tehdä ja miten reagoida asioihin – olet pakahtunut.

Tämä on jakso, jolla tutkit kaikkea itsetietoisuudesta, itseluottamuksesta ja itserakkaudesta. Sinusta on tulossa tietoinen asioista, joita et "nähnyt" aiemmin, koska olit liian mietteissäsi. Sinulla ei ole enää vain yhtä vaihtoehtoa, joten tunnet jotain masennusta vastaavaa, koska ei ole yhtä vaikutelmaa siitä, mitä tarvitsee tehdä. Valinnat ovat sinun ja niiden myötä vastuu, ja se pelottaa sinua.

Reaktiona tähän uuteen tietoisuuteen luulet, että sinun täytyy analysoida jokainen teko, jottet kadu sitä myöhemmin. Ei ole mitään oikeita raiteita. Kukaan ei ole aiemmin tehnyt päätöksiä puolestasi ja jättänyt sinua löytämään tien niihin. On tärkeää kuunnella sisäistä ääntäsi. Seuraa vain sitä, mikä resonoi kanssasi. Ymmärrä, ettei ole oikeaa tai väärää suuntaa, mutta paikallaan seisominen ei ole vaihtoehto, jos haluat päästä läpi elämäsi tästä osasta.

Aviomiehesi ottaa paljon mallia sinun toimistasi. Kun olet stressaantunut, hänkin on. Kun olet masentunut tai hämmentynyt, hänkin on. Kun löydät vakauden itsellesi, näet, että hänkin löytää. "Epäselvyytesi" johtuu jossain määrin käyttämistäsi tableteista. Tämä ei ole hormonaalinen ongelma, niin helppoa kuin sitä olisikin syyttää.

Kysymys:

Mestarit, käytän mielelläni heiluria vastausten saamisessa asioihin, joita tapahtuu elämässäni. Voitteko kertoa, onko tämä menetelmä paikkansapitävä vai tulkitseeko heiluri vain toiveitani? –Vikki, USA

Vastaus:

Heiluri on ennustamistyökalu, jota voidaan käyttää kontaktin ottamiseen toisiin energioihin universumissa – on kyse sitten oppaistasi, ruumiittomista sieluista, edesmenneistä sukulaisista ja ystävistä tai korkeammasta itsestäsi. Ennen kuin aloitat, sinun pitäisi ilmaista aikomus, että kontakti on vain korkeimmaksi ja suurimmaksi parhaaksesi. Sitten on tärkeää, että puhdistat mielestäsi omat odotuksesi, jottet vaikuta tulevaan informaatioon. Tämä irrottautuminen voi olla sinulle helpompaa joinain päivinä kuin toisina, tunnetilastasi riippuen. Kun sinulla on suuria epäilyksiä, laita se pois ja yritä myöhemmin uudestaan.

Omaa informaatiota varten monet ihmiset käyttävät heilureita, taikavarpuja, tarot- tai muita kortteja, I Ching -kolikoita, riimuja, lihastestausta tai astrologiaa. Kaikki yllämainitut rajoitukset pätevät kaikkien näiden työkalujen tulkintaan. Paikkansapitävyys riippuu eri asioista. Jos etsit vastausta kysymykseen, joka ei liity vain sinuun, vaan myös muihin ihmisiin, sinulle voidaan kertoa ainoastaan, mitä noiden muiden ihmisten aikomukset ovat kysymishetkellä. Jos he muuttavat mieltään, vastauskin muuttuisi.

Vastaavasti jos muutat sen, mitä olit aikonut tehdä saamasi vastauksen perusteella, niin vastauksesta tulisi virheellinen esitettyyn kysymykseen, koska kysymyksen perusta on muuttunut.

Sinun olisi tärkeää myös tiedostaa se vaikutus, joka millä tahansa merkillä tai vastauksella on sisäiseen ydinolemukseesi tai energiaasi. Olet Lähde-energian osa ja värähtelet kaiken muun energian kanssa, johon sinulla on kontakti. Jos korkeampi itsesi tai sielusi antaa vastauksia, sinun pitäisi tuntea resonanssi tai sopusointu ihmiskuoressasi. Jos vastaus ei tule olennolta, joka pyrkii korkeimpaan ja suurimpaan hyvääsi, tunnet vastauksen aiheuttavan hankausta tai kovuutta.

Kysymys:

Mestarit, voin (tavallaan) ymmärtää sen ajatuksen, että ihmiset "ajatus-projisoidaan" fyysiseen elämään, jota muodostamme kulkiessamme. Mutta Maa, sellaisena kuin tunnemme sen, kuolee ja voisi romahtaa 40 vuodessa. Mikä on Äiti Maan tulevaisuus? Voimmeko korkeammalla tasolla muuttaa niitä dramaattisia tapahtumia, joita ennustetaan? Jos Maa kuolee, minne sielut menevät oppimaan? –Martha, USA

Vastaus:

Sallit itsesi pelätä jotain, mikä on tulevaisuudessa ja mikä on vain osa todellisuuttasi tällä hetkellä, koska olet väittänyt sitä faktaksi, vaikkei sitä ole vielä tapahtunut. Maa suunniteltiin näyttämöksi sieluille, joilla on ihmiskokemus, jotta ne voivat käydä läpi, mitä tulivat oppimaan. Se on tarpeellinen osa sielun matkaa, ja siksi se on aina läsnä.          

Olet osa Lähde-energiaa ja siksi sinulla on kaikki ne kyvyt ja voimat, joita Lähteellä on. Tämä merkitsee, että voit tehdä, mitä haluat – jos se sopii suunnitelmaasi tätä elämää varten ja on korkeimmaksi ja suurimmaksi hyväksesi.

Kaikki on energiaa ja ottaa muodon tehdäkseen ne fyysiset asiat, joita tarvitset elämänmatkaasi varten. Luot ympäristösi uskomalla, että se sisältää tietyt elementit. Pöytä tai tuoli on olemassa, koska haluat sen olevan – tämä on sitä projisointia, josta puhut.

Maan funktio ja "terveys" voi muuttua, kun riittävä määrä ihmisiä kohdistaa mielensä tuohon aiheeseen. Maa ei kuole, koska sekin on illuusio, jota sielut tarvitsevat työtään varten. Ne auttavat sitä vakautumaan tai muuttumaan muotoon, joka sallii oppimisprosessin jatkua.

Jotkut sielut tulevat saadakseen "sairaalla" planeetalla olemisen haasteen, mikä vaatii erilaista sopeutumista, kuin ne ovat kokeneet aiemmin. Ja planeetta on riittävän suuri, jotta siellä on paikkoja, jotka eivät ole käytännössä muuttuneet siitä, mitä ne ovat aina olleet. Sielun täytyy vain valita paikka, jota se haluaa.

Kysymys:

Mestarit, ihanalla tyttärellämme on ADHD ja hänellä on ongelmia erityisesti matematiikassa. Toiset lapset eivät leiki hänen kanssaan paljon, koska hän on vähän erilainen kuin muut ikäisensä tytöt. Mieheni ja minä yritämme auttaa häntä ja toivomme, että hän menestyy koulussa hyvin. Hän on hyvin suloinen, ystävällinen ja hyvin herkkä, ja se sattuu, kun hänellä ei ole ystäviä. Miten voimme auttaa häntä paremmin? Miksi hänellä on tämä ongelma? –Paula, Sveitsi

Vastaus:

Hän päätti nähdä, millaista olisi kokea tämä tila. Se liittyy osittain hänen itseluottamus- ja itsearvostusongelmiinsa, jotka valittiin elämänoppitunneiksi. On tärkeää, että hänen opettajansa ovat tietoisia niistä vaikeuksista, joita olette nähneet. Heidän pitäisi kyetä auttamaan häntä integroitumisessa luokkaan ja saada aikaan enemmän vuorovaikutusta tyttärenne ja muiden oppilaiden välille.

Tyttärenne on äärimmäisen herkkä, välittävä ja rakastava. Auttakaa häntä löytämään koulutyön ulkopuolella joitain asioita, jotka kiehtovat ja stimuloivat häntä. Tämä antaa hänelle erikoistaidon, joka on erilainen kuin luokkatovereilla ja jonka nämä haluavat jakaa hänen kanssaan. Katsokaa erityyppisiä taiteellisia asioita – hän on erittäin terävä siinä mielessä.

Varokaa sekaantumasta liikaa hänen kehitykseensä, koska hänestä voi tulla riippuvainen teidän osallisuudestanne eikä hän yritä hyväksyä vastuuta omasta elämästään. Kaikki lapset käyvät läpi jaksoja, jolloin heillä on epämukavaa suojelevan kotielämän ulkopuolella. Antakaa hänen ottaa selvää, miten kommunikoida paremmin ikätoveriensa kanssa.

Hänen opiskeluvaikeuksiinsa voidaan tarttua tutoroinnilla. Hän katsoo asioita eri tavalla, kuin toiset, ja tällä hetkellä se aiheuttaa ongelman läksyjen ratkaisemisessa. Kahdenkeskinen aika jonkun olettajan kanssa tuo valoa havaintotapaan, joka hänellä on. Tämä on ratkaistavissa oleva ongelma.

Jatkakaa hänen rakastamistaan ja sen tuen antamista, jota teillä on. Hänellä on vaikeita aikoja edessään, mutta mitään ei ole mahdotonta voittaa.

Kysymys:
Mestarit, miksi sanotte, ettei Maan kaksinaisuus – positiivisuus ja negatiivisuus – koskaan lopu? Jos tavoitteena on jatkaa täällä negatiivisuutta, miksi marssitte Maan taivaalla valoina ja miksi suunnittelette maailmanjohtajien kanssa paljastaa, että on olemassa hyväntahtoisia maanulkopuolisia olentoja? Eikö tämä ole suunnitelma lopettaa Maan negatiivisuus? –Daniel, Brasilia

Vastaus:

Maa muodostettiin sieluille alustaksi oppia negatiivisuudesta ja valinnanvapautensa käyttämisestä. Ei ole kerrassaan mitään suunnitelmaa muuttaa tuota funktiota, ikinä. Negatiivisuutta on vain teidän planeetallanne, eikä ole aikomusta luoda toista Maan kaltaista planeettaa.

Emme puutu sielujen elämään, joilla on ihmiskokemus. Siksi uskomuksesi, että teemme jotain Maan aluerajojen sisällä, on väärä. Emme juonittele maailmanjohtajien tai pahojen salaseurojen kanssa salaisella informaatiolla. Emme marssi ihmisten näkemällä alueella mikään aikomus mielessä, tai totta puhuen lainkaan.

Joillakin sieluilla jotka ovat viettäneet aikaa maan päällä ja päättäneet olla palaamatta ollakseen täällä meidän kanssamme, on omia aikomuksia olla vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa. Saatat havaita heidän energiajälkiään.

On myös joitain sieluja, joilla on elämä muussa kuin ihmiskehossa ja jotka ovat lähestyneet Maata vaihtaakseen ideoita. He eivät ole meitä. He tulevat paikoista, joissa negatiivisuutta ei ole, ja se saattaa tulla shokkina, kun he kohtaavat negatiivisuuden ensimmäistä kertaa.

Yrität rinnastaa omenoita ja appelsiineja, kuten sanotaan, ja sekoitat keskenään fyysisen ja ei-fyysisen maailman. Toinen on kaksinaisuus, ja toinen koostuu ainoastaan ehdottomasta rakkaudesta. Maa on fyysinen, niiden uskomusten kera jotka henkilö haluaa hyväksyä osaksi todellisuuttaan, ja toinen koostuu sieluista, jotka eivät voi puuttua siihen, mitä tapahtuu fyysisyydessä.

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

6.11.–13.11.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net