23.07.2018

Kysymyksiä Henkimaailman mestareille 5.6.-12.6.18

Mestarit, selittäkää, mistä unihalvauksessa on kyse ja miksi joillain ihmisillä on sitä ja joillain ei. Aloin kokea sitä ensimmäisen kerran, kun henkinen polkuni avautui. Minulla on ollut melko pitkä tauko, mutta aivan yhtäkkiä tämä ilmiö alkoi taas. Ja miksi läsnä on yliluonnollinen pahansuopa olento? Mitä se merkitsee? –Salla, Suomi

Vastaus:

Unihalvaus on tila, jossa yksilö tulee vähitellen tietoiseksi paikastaan, muttei voi liikuttaa kehoa tai käyttää ääntä. Se tapahtuu yleensä palattaessa tietoiseksi unesta tai syvästä rentoutustilasta. Tähän on monia syitä, sekä fyysisesti että henkisesti.

Fyysisesti se voi tapahtua niiden aineiden vuoksi, joita ihminen on ottanut ennen levolle menemistä, kuten alkoholi tai huumeet. Unilääkkeet ovat suuri tekijä. Henkilö jolla ei ole säännöllistä nukkumisaikataulua, mikä johtaa univajeeseen, havaitsee myös tätä tapahtuvan. Joskus kehon asento nukkumisen aikana edistää sitä.

Mentaali- ja tunnetiloilla on suuri vaikutus. Jos on masentunut, surullinen, ahdistunut, epävarma tai pelokas, unihalvaus voidaan nähdä tapana paeta sitä, että tarvitsee olla tekemisissä maailman kanssa. Sairaudet edesauttavat sitä, erityisesti ne jotka liittyvät hengittämiseen. Geenit ja traumaperäinen stressihäiriö voivat myös vaikuttaa.

Henkisellä tasolla, ihminen joka on aktiivisesti yhteydessä oppaisiinsa unen aikana, huomaa toisiaan vaikeaksi palata nykyelämään, koska hän on keskellä jotain muuta toisessa maailmassa. Fyysinen keho tarvitsee lepo- ja rentoutumisaikaa päivittäin, mutta sielu ei nuku koskaan ja se menee vaeltelemaan kehon levätessä.

Kehosta irtautumiskokemukset, astraaliprojektio ja joskus myös kaukokatselu voivat saada ihmisen tuntemaan, että keho on erillään mielestä. Kun ihminen tulee tietoiseksi tästä ilmiöstä, hän tunnistaa sen useammin, vaikka sitä on saattanut tapahtua jo jonkin aikaa. Kun aika tiedostamisen ja keholiikkeen välillä on lyhyt, jotkut ihmiset eivät edes ajattele, että jokin estää heitä liikkumasta, eivätkä näin kuvittele halvausta olevankaan.

Jos sielu on käynyt toisten sielujen luona, tunne toisen olennon läsnäolosta on selvä. Ei-fyysisessä maailmassa vaeltaessaan kohtaa pahansuopia sekä hyväntahtoisia olentoja. Henkisesti tietoinen sielu tuntee lähellä olevien energian ja pystyy havaitsemaan sekä positiiviset että negatiiviset värähtelyt. Ruumiittomia sieluja ei ole hyökännyt kimppuusi tai kiinnittynyt sinuun.

Kysymys:

Mestarit, tunnen etsiväni jatkuvasti muuttamaan todellisuuteni oppimalla – kun olen opetellut olemaan mestarien tavalla. Miten voin muuttaa sitä, jos tunnen empaattisen mieleni ja kehoni johtavan minut haurauteen tässä prosessissa? Onko siinä jokin tarkoitus, että sieluni hakkaa minua ja upottaa syvemmälle tyhjiöön, josta ei pysty selviytymään, ottaen huomioon monet fyysiset olosuhteet ympärilläni? –João, Portugali

Vastaus:

Sielu luo oman todellisuutensa ja vetää puoleensa niitä olosuhteita, jotka se haluaa kokea. On mahdollista pysyä yhdessä paikassa ja olla koskaan oppimatta tai kasvamatta, mutta se on vastoin kaikkia suunnitelmia, joita sielulla on ennen tulemistaan Maahan. Halusit löytää henkisen lähestymistavan ymmärtämiseen ja teit tämän etsimällä noita polkuja, jotka resonoivat kanssasi ja selittivät elämänoppitunteja sinulle.

Sisäinen itsesi tietää, että vain työstämällä niitä merkkejä, joita elämänoppituntisi antavat – pelot ja epäilykset – pystyt etenemään. Tämä vaikuttaa sinusta ristiriidalta vakauden ja empatian tai sisäisen olemuksesi ja herkkyyksiesi välillä. Mutta sinulle nämä ovat työkaluja, jotka vievät sinut testiesi läpi ja johtavat koulutukseen ja viisauteen.

Olet liian kriittinen sen kaiken fantastisen menestyksen osalta, jota sinulla on. Astu etäämmälle hetkeksi ja näe, miten paljon olet omaksunut ja ymmärrät nyt. Se ei ole ollut mukavaa, mutta toisaalta kova työ ei koskaan tunnu olevan.

Tyhjiöt voivat olla hyviä paikkoja, koska ne sallivat sinun tarkkailla, mitä ympärilläsi on, puuttumatta näkymään. Tyhjiöt ovat tuomitsemattomia ja steriilejä paikkoja, joissa uudet ideat, suunnat ja uskomusjärjestelmät voivat kehittyä ja kukoistaa. Ota avosylin vastaan tämä tilaisuus.

Tunne intohimottomasti, mitä tapahtuu, äläkä mitenkään tuomitse sitä hätiköiden. Mene elämäsi ja universumin virran mukana ja visualisoi se paikka, jossa haluat olla. Ole kärsivällinen itsesi ja sen vanhan toimintamallin kanssa, jossa olet ollut hyvin pitkään. Muutos on tulossa.

Kysymys;

Mestarit, kamppailen todella tällä hetkellä elämän kanssa. Minun täytyy vaihtaa ammattiani. Avioliittokaan ei oikeastaan toimi. Tyttäreni ovat aikuisia. Haluan oikeasti tehdä merkittävän päätöksen ja muuttaa New Yorkiin tavoittelemaan sitä, mikä on ollut intohimoni koko elämän – eli olla näyttelijä. Tavoittelin tuota uraa 21–31-vuotiaana pienellä menestyksellä. Lähdin pois kasvattaakseni perheen, menin takaisin kouluun ollakseni opettaja ja elin yksinkertaista elämää. Mieheni ei halua muuttaa sinne, minkä ymmärrän täysin. Olisin omillani. Kysyn kai sitä, olisiko tämä typerä siirto vai löytäisinkö menestystä? –Patty, USA

Vastaus:

On liikaa muuttujia, jotta voitaisiin sanoa varmuudella, että menestystä on tulevaisuudessasi. Lähdit pois tästä ammatista niin kauan sitten, että monia asioita on muutettu ja muokattu sen jälkeen, kun olit alalla. Tunnistaminen ammatissa ja portfolio entisistä saavutuksista on ykkönen.

Jos tunnet voimakasta tarvetta hypätä takaisin mukaan, aloita pienesti nähdäksesi, vastaako se oikeasti sitä, minkä olet luonut mielikuvituksessasi. Kokeile jotain ystävällisempää paikkaa, kuten Chicago, Nashville, Las Vegas tai jopa paikalliset teatteriryhmänne. Puhu jonkun agentin kanssa ammattilaisen nykystandardin mukaisista vaatimuksista ja muodosta myös käsitys mainoksista, televisiosta ja muista mahdollisuuksista.

Näytteleminen on työvaltainen ammatti eikä tarkoitettu pelkureille tai epäröiville. Se on ollut myös "ruoho on vihreämpää aidan toisella puolella" -ajatus sinulle. Määrittele tarkkaan, mitä haluat tästä elämänmuutoksesta – et ole enää 21-vuotias. Valtaosa vanhemmista näyttelijöistä bisneksessä on tehnyt vuosikymmeniä kovasti töitä – harvoja tulokkaita pääsee alalle.

Osa vaellushimoasi on epätyydyttävä avioliittosi ja tunne totaalisesta innostuneisuuden puutteesta. Voit muuttaa tämän tuomalla lisää asioita ja ihmisiä elämääsi. Olet upea opettaja ja voisit aloittaa uuden näyttelijäsukupolven järjestämällä paikallisia esityksiä nuorten kanssa. Et tietenkään olisi produktion tähti, mutta olisit tähti heidän ja heidän perheidensä silmissä.

Keski-ikäinen tai vanhempi ihminen voi haluta tulla – sanotaan vaikka – olympiaurheilijaksi, koska hän oli hyvä urheilussa collegessa. Mutta hänen täytyy arvioida, mikä valmiustila hänen kehollaan, mielellään ja hengellään on nykyään omistautua mahdollisiin fyysisiin äärimmäisyyksiin, sovittaa ne ikääntyvän kehonsa tilaan. Ole realistinen. Miten todellisuus sanelee, minne voit mennä?

Kysymys:

Mestarit, miksi minulla on ollut hyvin monia pimeiden energioiden yhteensattumia elämässäni? Minulla on kummallisia psyykkisiä kokemuksia, unia, kohtaamisia, tapaan ihmisiä, jotka sanovat olevansa riivattuja, ja kuulen ihmisten puhuvan nukahtaessani, vain muutamia mainitakseni. Riivattuja ilmestyy nyt useammin ja he tuovat toisen tyyppisiä negatiivisia kokemuksia. Onko tämä vain mielikuvitustani? Liikaa televisiota? Joskus näitä henkiä tai olentoja tulee uniini ja nimeää itsensä. Onko tämä totta? Miten suojaan itseni ja muut näiltä negatiivisilta olennoilta? –Erika, USA

Vastaus:

Kokemuksillesi on eri syitä. Sinulla on todellakin hyvin aktiivinen mielikuvitus. Sinulla on myös laaja yhteys ei-fyysisiin olentoihin kaikesta henkisestä työstäsi, ja ne tulevat kutsuen sinua, koska tietävät, että sinä voit nähdä ja kuulla ne. Kaikki energia mitä olet kohdannut, ei ole pimeää tai negatiivista.

Ihmisiä tulee luoksesi, jos ruumiittomat vaivaavat heitä, koska he tuntevat, että pystyt auttamaan harhailijoita eteenpäin. Ydinolemuksesi sekä voimiesi ja kykyjesi etsinnän aikana olet puhdistanut suurimman osan omasta pimeydestäsi ja loistat kirkkaasti. Tämä tekee sinusta kuin valoa itikalle.

Vaikka kehosi tarvitsee lepoa, sielusi ei tarvitse, joten se lähtee matkustamaan. Äänet joita kuulet, ovat peräisin määränpäistä, joihin suuntaat, ja suurin osa näistä on ystäviä ja tuttuja. Negatiiviset olennot jotka lähestyvät sinua, yrittävät energisoitua energiastasi.

On tärkeää, että suojaat itsesi valkoisella valolla, kun negatiivisuus lähestyy sinua ja kun autat puhdistamaan ruumiittomia pois. Tämä voidaan tehdä käyttämällä aikomustasi ja pyytämällä valo-olentoja auttamaan itsesi peittämisessä ehdottomalla rakkaudella. Negatiivisuus ei voi tunkeutua rakkauteen. Voit myös visualisoida itsesi peitetyksi valkoisella valolla tai valosateenkaarella vesiputouksesta. Jotkut ihmiset näkevät suojakotelon, jota negatiivisuus ei läpäise.

Ei-fyysiset jotka nimeävät itsensä, tekevät sitä kahdesta syystä. Ne haluavat saada sympatiasi ja sinut samaistumaan niiden ahdinkoon, jotta sallit niiden syödä energiaasi, tai ne ovat sieluryhmäsi jäseniä tai muita tuttuja, jotka haluavat dialogia kanssasi.

Testaa, miltä nämä kontaktit tuntuvat – resonoivatko ne kanssasi vai antavat hankaavan tuntemuksen. Voit myös kysyä niiltä, miksi ne ovat siinä, ja katsoa, miten niiden vastaukset resonoivat fyysisen itsesi kanssa. Koska sinulla on valinnanvapaus, voit myös sulkea kaikki nämä yhteydet ilmaisemalla aikomuksen, että se loppuu. Voit pystyttää myös visuaalisen tiilimuurin estämään ne.

Kysymys:

Mestarit, mitä elämän jälkeen tapahtuu sellaiselle, joka teki itsemurhan? Saako sielu rangaistuksen? Valitseeko sielu ennen syntymäänsä myös, miten se kuolee? –Natasha, Singapore

Vastaus:

Ainoa paikka jossa on tuomitsemista, on maaplaneetan kaksinaisuus. Tuomitsemista tarvitaan negatiivisuuden vuoksi. Negatiivisuutta tarvitaan rangaistuskäsityksen olemassaoloon. Niinpä sitten kuin sielu jättää kehon ja palaa ydinolemukseensa, ehdottomaan rakkauteen, on mahdotonta tapahtua tuomitsemista ja rankaisemista.

Ottaen huomioon kaiken yllä olevan, sielu joka on päättänyt ihmiselämänsä itsemurhalla, palaa ympäristöön, jossa tuota tekoa ei koskaan tuomita tai rangaista. Sielu arvioi, mitä se on oppinut tuosta elämästä, mm. kaikki ne tekijät, jotka edesauttoivat päätöstä lopettaa ihmiselämä.

Itsemurha on voinut olla itselle valittu oppitunti tai sopimus niiden kanssa, jotka jäivät jäljelle. Se on voinut johtua myös pakahtumisentunteesta – tunteesta ettei hän kestänyt enää hetkeäkään maan päällä. Tai se on voinut johtua jostain sellaisesta, kun riippuvuus, joten vaikka hän kuoli oman käden kautta, se oli silti vähän vahinko.

Elämänkokemuksen päättäminen voi olla myös eräänlaista pakenemista valitsemistaan tehtävistä, koska ne hahmotetaan liian vaikeiksi eikä sielu halua enää tehdä töitä ymmärtääkseen, miksi ne valittiin. Sitten kun se palaa toiselle puolelle, tapahtumien arvioiminen auttaa sitä päättämään, haluaako se kokeilla niiden loppuunsaattamista myöhemmässä elämässä.

Sielut valitsevat monia asioita tulevista elämistään, mahdollisesti myös, miten ne haluavat palata Kotiin. Mutta muista, että jokaisella sielulla on täydellinen valinnanvapaus ja se voi muuttaa mieltään kesken toiminnan. Joskus tämä johtaa kuoleman lähikokemukseen, joka muuttaa sitä suuntaa, johon se oli menossa.

Kysymys:

Mestarit, miksen koskaan tunne olevani onnellinen tai tyytyväinen asioihin elämässäni, kuten työ ja rakkauselämä? En ikään kuin tiedä, miten ollaan onnellinen. Olen myös harvoin yhteydessä muihin ihmisiin, ja joskus olen surullinen siitä. Mikä syy tähän voisi olla? –Lisandra, Yhdistynyt kuningaskunta

Vastaus:

Eri elämänoppitunnit jotka valitsit ennen tulemistasi maapallolle, auttavat sinua luomaan elämäsi harhan. Jokainen sielu muodostaa oman todellisuutensa päättämällä, mitä piirteitä ja uskomuksia se haluaa käyttää tuon todellisuuden muotoilemiseen ja tulkitsemiseen. Tarkastelet maailmaasi lasein, joita sävyttävät valitsemasi uskomusjärjestelmät.

Kaikki päättävät, miten he haluavat tulkita ympäristöään. Jos sataa, voi olla surullinen, ettei ole aurinkoista ja kirkasta, tai voi riemuita, että kosteus saa kasvit kasvamaan ja puhdistaa saasteita ilmasta. Valinta on sinun. Perspektiivi on itse tekemäsi. Teet tämän kaiken osalta elämässäsi.

Se liikkuvatko valintasi negatiiviseen vai positiiviseen, riippuu kyvystäsi rakastaa itseäsi. Itsensä rakastaminen on niin yksinkertaista kuin hyväksyä, että elämä jonka olet valinnut, on sitä varten, että opit lisää itsestäsi ja saat tietoa tekemään elämästäsi runsaampaa. Jos voit ymmärtää, että jokainen teko edustaa mahdollista viisautta, voit onnitella itseäsi hyvin tehdystä työstä. Riemuitse menestyksestäsi, vaikkei se olisikaan samaa, mitä tapahtuu ympärilläsi oleville.

Silloin kun kyseenalaistat kaiken ja näet kaiken negatiivisena, onnellisuutta, täyttymystä ja saavuttamisentunnetta ei voi olla. Aina kuin hyväksyt, että olet onneton tai yksinäinen, juuri sitä koet. Jos hyväksyt, että voit olla onnellinen, se on ensimmäinen askel elämäsi näkemiseen onnellisena.

Tällä hetkellä pelkäät, että ihmiset kritisoivat sinua tai eivät pidä sinusta, joten välttelet kontaktia heidän kanssaan. Tiedä, että olet upea ihminen, jonka kanssa muut rakastaisivat viettää aikaa, ja vedät ihmisiä puoleesi. Luo maailma, jonka haluat. Jos asiat näyttävät negatiivisilta, hätistä se pois ja tuo sisään positiivista, rakastavaa energiaa.

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

5.6.–12.6.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net