04.02.2016

Kysymyksiä Henkimaailman mestareille 5.-12.1.16

Mestarit, muutama vuosi sitten minulla oli matkustaessa lyhyt romanttinen kohtaaminen, jossa tunsin erittäin voimakkaan sieluyhteyden.

Olosuhteet olivat mahdottomat, kun asuimme eri mantereilla emmekä luultavasti näkisi toisiamme uudestaan, joten jätimme sen siihen. Kotiin palatessa aloin olla taas vanhan rakkauden kanssa, jonka kanssa minulla on varmaan sopimuksia, ja sen seurauksena meillä on lapsi ja elämme suhteellisen vakiintunutta ja tyytyväistä elämää yhdessä. En voi silti karistaa tuota kummallista kaipauksentunnetta tätä kaukaista ystävää kohtaan. Minua kiehtoo sielukumppaneiden luonne ja eri mahdollisuudet, kun tullaan erilaisten kumppanien ja/tai polkujen valitsemiseen elämämme aikana. Voitteko valaista minua tästä aiheesta? –Utelias, Yhdistynyt kuningaskunta

Vastaus:

Sielukumppanit ovat sieluja, joiden olemassaolo alkoi suunnilleen samoihin aikoihin kuin sinun. Kuten ryhmä lapsia, joiden kanssa kasvoit ja jaoit kokemuksia koulussa, sielukumppanit liittyvät johonkin elämäsi osaan. Tunnistat heidät helposti tavatessanne ihmisinkarnaatiossa, koska heidän energiansa on samanlaista kuin sinulla ja resonoit heidän auransa kanssa. Tunnet heidät, vaikkette sopineetkaan tekevänne mitään erityistä yhdessä tai edes tapaavanne elämän aikana.

Kaikilla sieluilla on vapaus valita, mitä ne haluavat tehdä elämässään. Voit tehdä suunnitelmia toisen sielun kanssa suhteesta, mutta sitten kuvioon tulee vanha sielukumppani, johon tunnet yhteyttä ja joka tuntuu tutulta. Tämä on tavallisesti osa oppituntia, mitä päätät työstää. Sielut eivät suunnittele jokaista tilannetta elämässään, vaan päättävät sen perusteella, mitä niiden elämään tulee.

Sinulla ei ollut erityissopimuksia romanttisista suhteista, mutta olet herkkä energialle. Tämä on vetänyt sinulle nykykumppanisi ja jättänyt muiston tunteistasi lyhyttä romanssiasi kohtaan. Oppituntina tässä on selkeys ja erottelukyky: selkeys jokaisen yhteyden osana ja siinä, mitä ne merkitsevät tässä elämässä, ja erottelukyky siinä, mitä voit oppia eniten kunkin jatkuessa.

Jokaisessa elämäntilanteessa unelmamme tekevät asiat siksi, mitä haluamme kokea. Kaipaat jännitystä ja seikkailua ja tunnet, että lyhytaikainen suhteesi voi antaa sitä. Olet vähän kyllästynyt nykysuhteessasi ja mietit, mitä tekisit, jotta tuntisit olevasti enemmän elossa. Mikään ei ole oikein tai väärin oppituntien valitsemisessa, joten kokeile noita oppitunteja saadaksesi vastauksesi.

Kysymys:

Mestarit, olen äskettäin käynyt läpi henkisen heräämisen. Minulla on kyky tehdä automaattikirjoitusta, kun pääsen käsiksi akaasiseen tiedostooni. Ongelma on, että saan joskus ulkopuolisista lähteistä ristiriitaista informaatiota verrattuna oppaideni antamaan informaatioon. Olen tällä hetkellä osa pientä ryhmää ja usein pääsen käsiksi akaasiseen tiedostooni tavattuamme ja minulle annettava informaatio on vähän erilaista kuin heidän oppaidensa informaatio. Olen epävarma siitä, kuka tai mikä on täsmällistä, kun tiedän, että olemme kaikki henkiä, joilla on ihmiskokemus, mutta haluan tai minun tarvitsee tietää, onko kanavani puhdas vai onko tietoinen mieleni tai egoni pilannut sen vai onko heidän informaationsa tahraantunutta?! –Stephanie, USA

Vastaus:

Niiden jotka kanavoivat informaatiota ei-fyysisestä maailmasta, tarvitsee tuoda se fyysisen kehonsa kautta. Kehoa kontrolloi mieli, joka valmennetaan syntymästä saakka tuomitsemaan egopohjaisesti. Mitään ei pidetä tärkeänä, ellei sitä tuomita tai arvostella yhteiskunnan muuta informaatiota vasten.

On vaikeaa kanavoida itselleen, koska kysymyksesi ajatteleminen merkitsee, että käytät ajattelevaa mieltäsi, egon tyyssijaa. Käyttämääsi muotoon – automaattikirjoitus – vaikutetaan vähän vähemmän kuin pelkkään verbaaliseen kommunikointiin. Kyky puhdistaa mieli täysin ennen sanelun vastaanottamista estää paljon häiritsemistä.

Ihmiset kanavoivat siinä värähtelyssä, jonka he ovat saavuttaneet henkisen valaistumisensa kautta. Ihmisen joka on lähellä egopohjaisia energioita, on vaikea saada selkeää aineistoa. Sellainen joka on poistanut suurimman osan egoa ja negatiivisuutta, voi saada suurta selkeyttä positiivisessa ja ehdottomasti rakastavassa energiassa.

Kun vastaanotat informaatiota tietyltä sielulta ja joku toinen käyttää samaa lähdettä, materiaali on lähempänä identtistä, värähtelysuodattimen vaikutusta lukuun ottamatta. Jotkut ihmiset pystyvät vastaanottamaan viestejä vain peruskoulutasolla, toiset lukiotasolla ja vielä toiset college- tai maisteritasolla. Älä ole riippuvainen identtisten raporttien näkemisestä.

Joinain päivinä sinusta on helpompaa saada yhteys ja kerätä vastauksia mielen- tai tunnetilasi vuoksi. On tärkeää, ettei ole mitään odotuksia yhteytesi tuloksista. Luota siihen, mitä tunnet lopputuloksesta, äläkä huolestu siitä, mitä ajattelet siitä.

Kysymys:

Mestarit, uskotaan, että kun sielu jättää fyysisen kehon, se antaa anteeksi kaikille, jotka ovat loukanneet sitä maamatkan aikana. Mihin siis sopii ajatus sielukumppanista ja sieluryhmästä? Miksi sielumuodossa olisi yksilöitä, jotka ovat rakkaampia kuin toiset? Ne ovat kaikki samaa, eikö niin? –Sree, Yhdistyneet arabiemiirikunnat

Vastaus:

Kaikki sielut ovat Lähteestä murrettua energiaa ja ovat ydinolemukseltaan identtisiä. Sieluja jotka yksilöityivät suunnilleen samaan aikaan, kutsutaan sielukumppaneiksi. Niiden kyky aistia itselleen läheiset sielut, perustuu yhteiseen luomisajankohtaan. Energia on tuttua ja sen tunnistaa helposti, kun tavataan muuna aikana, kuten maan päällä. Se ei saa niitä vaikuttamaan rakkaammilta, koska ehdottomassa rakkaudessa ei ole arvostelua tai tuomitsemista – jokainen pystyy vain tunnistamaan energiapuumerkin.

Kun yksittäiset sielut kokevat omia ihmiselämiään, ne keräävät viisautta, jota eivät ole keränneet ehkä edes niiden lähimmät sieluystävät. Sanotaan esimerkiksi, että olette kolmoset. Yksi veli tulee samaan urheilujoukkueeseen kanssasi. Toinen veljesi on älykkö ja välttää kaikkia fyysisiä aktiviteetteja. Sinulla on asioita jaettavana joukkuetoverisi kanssa, joita toinen veljesi ei koskaan ymmärrä, mutta olette silti kaikki fyysisesti identtisiä.

Kun sielut lähtevät Maan kaksinaisuudesta, mikä on ainoa paikka negatiivisuuden kokemiseen, ne ovat ehdottomassa rakkaudessa, jossa ei ole mitään ihmisten oppitunteja, kuten vihaa, anteeksiantoa tai kostoa. Kaikki sielut koostuvat edelleen identtisestä ydinolemuksesta, mutta ne kantavat niitä ainutlaatuisia kokemuksia, joita ovat eläneet.

Samasta sieluryhmästä tuleminen tekee todennäköisemmäksi, että kaksi sielua jakaa samat kokemukset valintansa mukaan. Mutta sielu voi päättää tehdä sopimuksen jonkun kanssa eri ryhmästä, joka haluaa samoja elämänoppitunteja samassa elämässä. Valinnanvapaus määrittää kaiken jokaisella sielulla.

Kysymys:

Mestarit, olen kiinnostunut pimeyden ja valon suhteesta, erityisesti niiden sielujen roolista jotka ovat kerran valinneet pimeän polun. Minusta näyttää siltä, että tarvitsemme pimeää tai negatiivista energiaa järjestääksemme haasteita, joita kohtaamme, joten sillä on tärkeä rooli. Siirtyvätkö nuo sielut kuitenkaan koskaan luonnostaan valoon? Ovatko ne alati jumissa, kunnes hyväksyvät apua siirtyäkseen eteenpäin? Miten ne kehittyvät? Kierrätetäänkö yhtään lopulta lähteeseen? Mikä on niiden kokemusten arvo? Henkilökohtainen matkani on sisältänyt syvän negatiivisuuden valitsemisen, joten mietin, miten sellaisia sieluja voi parhaiten auttaa, kun ne ovat valmiita muuttumaan? Mikä on paras tapa suojella itseään ja toisia, jotka ovat herkkiä, kun kohtaa pimeitä olentoja? –Dave, Yhdistynyt kuningaskunta

Vastaus:

Viittausta valoon ja pimeyteen käytetään kuvaamaan sitä tunnetta, joka useimmilla sieluilla on, kun ne käsittelevät positiivisen ja negatiivisen energian eroa. Tämä kaksinaisuus, ainakin negatiivisuuden tai pimeyden olemassaolo, on vain maaplaneetalla.

Olet oikeassa, että pimeyttä tarvitaan niiden elämänoppituntien selvittämiseen, jotka on valittu ennen tulemista. Kaikki oppitunnit on järjestetty negatiivisuudessa, jotta sielu voi nähdä, tunnistaako se halutun testin, ja osaako se sitten päättää, miten se käsitellään. Siirtymistä pimeydestä valoon on valittujen oppituntien ymmärtäminen ja niistä oppiminen. Ei ole mitään luonnollista kehittymistä, vain sielun oma halu työskennellä valaistumista kohti. Se on soolomatka – mikään tai kukaan ei tule pelastamaan.

Koska ihmisen oppitunneista ovat merkkinä pelot ja epäilyt, tällaisten tapahtumien tarkasteleminen elämässäsi auttaa selvittämään haasteet ja siirtymään positiiviseen energiaan. Kaikilla sieluilla on täydellinen valinnanvapaus, joten se aika jonka ne viettävät negatiivisessa tai positiivisessa energiassa, riippuu täysin niistä.

Pimeät tai negatiiviset olennot ovat jotain muuta. Päätös olla negatiivisuudessa vaikuttaa vain sieluun, joka tekee tuon valinnan. Kuitenkin silloin kun sielu on antanut koko elämänsä negatiivisuudelle, se voi levittää tuota negatiivisuutta kaikkiin, joiden kanssa se on kontaktissa, jos tuo ihminen on avoin eikä tiedosta ympäröivää energiaa.

Suojautuaksesi negatiivisilta ihmisiltä sinun täytyy tiedostaa tunteet, joita sinulla on. Jos huomaat tulevasi surulliseksi, vihaiseksi, epävarmaksi jne. toisen seurassa, sinun täytyy kutsua positiivista energiaa estääksesi itseäsi antautumasta tuon ihmisen negatiivisuudelle. Ehdottoman rakkauden tuominen universumista työntää pois pimeyden. Kuten kaikkien ihmisten, sinun täytyy suojautua tekemilläsi valinnoilla.

Kysymys:

Mestarit, toivon, että voitte auttaa minua ymmärtämään, miltä dementia näyttää taivaassa sielusta, joka on kokenut sen ennen kuolemistaan. Minusta tuntuu jatkuvasti siltä, että isoäitini 70-vuotiasta versiota nöyryyttää hänen 90-vuotias itsensä. Mitä hänen täysin eheä sielunsa tuntee niistä heikentyneen elämän loppuvuosista, joita hänen kuolevat aivonsa yrittävät elää? Opetteleeko hän edelleen elämänoppitunteja vai onko tämä osa hänen elämäänsä enemmän oppitunti perheenjäsenille? –Alissa. USA

Vastaus:

Kaikki fyysinen, älyllinen tai tunteellinen mikä vaikuttaa ihmiskehoon, on kokemus, josta sielulla on pysyvä tallenne. Kaikki fyysisesti negatiivinen, tuhoava, häiritsevä tai muu este, mitä sielu kokee ihmiselämänsä aikana, tehdään oppimistarkoituksesta.

Kun sielu palaa Kotiin, se voi tarkastella kaikkea, mitä on tapahtunut, ja tutkia, mitä viisautta voidaan viedä seuraaviin elämiin valmiiksi saaduista oppitunneista. Se voi myös määrittää, tarvitseeko sen käyttää lisäaikaa joihinkin aspekteihin, joita se ei ole täysin ymmärtänyt.

Dementia valitaan monista syistä. Sielu joka opiskelee kontrollointiasioita, saattaa haluta kokea mielen kontrollointikyvyn vähittäisen menettämisen, mikä vaatii olemaan riippuvainen toisista. Se oivallus ettei enää muista, miten huolehditaan itsestään, muuttuu sen päättämiseksi, miten käsitellään noita rajoituksia, silloin kun ollaan vielä tietoinen.

Kun potilaan tietoisuus on saavuttanut pisteen, jossa ei enää tiedosteta jokapäiväisiä tarpeita, oppitunnit ovat silloin yleensä sukulaisille, ystäville ja hoitajille. Sielu alkaa viettää enemmän aikaa tietoisuudessaan fyysisen kehon ulkopuolella kuin omassa kehossaan, joten potilasta ei voisi vähempää kiinnostaa, mitä tapahtuu.

Kun isoäitisi on takaisin Kotona, hänellä ei ole kehoa ja hän voi olla haluamansa ikäinen tavatessaan toisia. Hän tietää, että kaikki mitä hänelle tapahtui kehossa, oli oppimistarkoitusta varten. Ei ole katumista, nolostumista tai surua. On vain saavuttamisen ja loppuunsaattamisen tunne.

Kysymys:

Mestarit, auttakaa minua ymmärtämään, tapahtuuko tämä kaikki sen vapaan tahdon vuoksi, joka meillä on maan päällä. Uskon, että olen tavannut sielun, jonka oli tarkoitus jakaa elämäni maan päällä, ja hänen piti myös suorittaa yhteistehtävä kanssani. Odotettuani kuusi vuotta oikeaa yhdistymisaikaa, hän torjui minut. Karkaako hän yhteydestä, koska hän ei pysty kohtaaman itseään? Minusta tuntuu, että päätimme tavata tässä elämässä, mutta en tunne, että valitsin tämän tapahtumisen. Minusta tuntuu enemmän, että hän karkaa yhteyttä, koska hän pelkää. Tiedän myös, että olen avannut sydämeni ja olen valmis päästämään sisään jonkun, joka kulkee samaa tahtia kanssani. Tiedän myös, ettei minun tarvitse olla suhteessa tehtäväni loppuunsaattamiseksi. –Hannele, Suomi

Vastaus:

Ensinnäkin sinun täytyy ymmärtää, ettei ole yhtä tiettyä sielua, jonka kanssa sinun "on tarkoitus jakaa elämäsi". Voit joka päivä käyttää valinnanvapauttasi ja päättää, mitä haluat tehdä tuona päivänä. Ehkä päätät viettää aikaa tietyn kumppanin kanssa tänään ja oivallat huomenna, että olet oppinut kaiken, mitä voit oppia tuolta sielulta, ja on aika löytää toinen seuraavia oppituntejasi varten.

Et myöskään valitse ennen maapallolle tulemistasi, mihin tehtäviin osallistut – poikkeuksena elämänoppitunnit. Jos olet päättänyt työstää sarjan oppitunteja, ymmärrettyäsi ne sinulla ei ehkä ole riittävästi aikaa jäljellä suorittaaksesi myös lisätehtävän toisen ihmisen kanssa.

Sinun (ja kaikkien) tehtävä, jos sitä niin halutaan kutsua, on oivaltaa, kuka olet Lähteen osana ja mitä kykyjä sinulla on. Opettelet voimiasi ja sitä, miten tuot elämääsi asioita, joita tarvitaan vahvuutesi ymmärtämiseen ja käyttämiseen.

Et voi koskaan saada toista tekemään, mitä haluat, vain siksi, että uskot jonkin tarvitsevan mennä kuvittelemallasi tavalla. Hän ei pelkää, häntä ei vain kiinnosta. Hänellä ei ole samoja tunteita sinua kohtaan kuin sinulla häntä kohtaan. Teidän kahden oli tarkoitus (eli te päätitte) tavata – ei työskennelläksenne yhdessä, vaan jotta näkisit, ettet voi kontrolloida toista.

Olet oppinut valtaosan oppitunneistasi ja olet ollut riittävän tietoinen avataksesi sydämesi ja ollaksesi jokaisen käytettävissä, joka voisi liittyä matkallesi. Nyt on aika alkaa ilmentää energiaa, joka tuo seuralaisen sinulle. On erittäin tärkeää, että olet tietoinen nyt-hetkestä, jottei uusi kumppani mene sivu suun, silloin kun hän on lähellä. Luota universumiin äläkä pidä yllä erityisodotuksia.

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

5.1. – 12.1.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net