11.09.2018

Kysymyksiä Henkimaailman mestareille 31.7.-7.8.18

Mestarit, vaatiiko vanhempiensa valitseminen reinkarnoituvalta sielulta elämänsopimusta näiden vanhempien sielujen kanssa? –Marshall, USA

Vastaus:

Joskus kyllä ja joskus ei. Kun sielu valmistautuu inkarnoitumaan, se päättää, mitä elämänoppitunteja se aikoo työstää tuossa elämässä. Vanhempien valitseminen liittyy sen varmistamiseen, että haluttu ja tarvittu ympäristö annetaan. Vanhempien valitsemat oppitunnit voivat olla linjassa lapsen oppituntien kanssa, tai niillä ei ole mitään tekemistä lapsen aikomusten kanssa.

Sopimusta ei tarvittaisi, jos lapsi haluaa kokea avioliiton hajoamisen. Siihen sisältyisi vanhempien välinen sopimus, muttei sopimusta lapsen kanssa. Jos lapsi haluaa saada fyysistä, mentaalista tai tunnepuolen hyväksikäyttöä, se saattaa vaatia sopimusta – muttei sen tarvitse vaatia.

Sopimusta ei vaadittaisi, jos lapsen tarvitsee olla vain ympäristössä, joka sallii hänen tarkkailla riippuvuuksia, henkistä sairautta, köyhyyttä tai vastaavaa. Useimpiin tilanteisiin joihin lapsi syntyy epämuodostumien tai vammaisuuden kera, liittyy sopimuksellinen suostumus.

Elämänoppituntien koko tarkoitus on, että sielu ymmärtää ne ja päättää käyttää valinnanvapauttaan tuon tilanteen vaikutusten kumoamiseen. Sopimukseen sisältyy harvoin, jos koskaan, toisten valitsemien oppituntien oppiminen ja ymmärtäminen. Jokainen sielu, vanhempi tai lapsi, on omillaan vaikeuksiensa selvittämisessä.

Kysymys:

Mestarit, valaisisitteko henkisiä sopimuksia? Tiedän, että minun ja tämän naisen välillä oli sopimus olla romanttisesti yhdessä, mutta hän valitsi kuitenkin toisen polun. Olen haaveillut juuri tästä suhteesta koko elämäni. Ja menemättä yksityiskohtiin, hänen valintansa muuttaa elämääni paljon ja pakottaa minut harkitsemaan muita mahdollisuuksia, jotka eivät ole mukavia minulle, kuten ei-perinteiset suhteet (eli polyamoria) tai jopa elämä ilman romanssia. Jos sielu sopii suhteesta, mutta sitten jättäytyy siitä pois, miten tuo toinen ihminen voi silti saada haluamansa elämän? Ihmisille kaltaisessani tilassa on vaikeaa löytää suhde, ja luotin, että tuo henkilö on kanssani – haluan todella romanssia. Astuisiko joku muu tilalle ja lopulta löytäisi tiensä luokseni, vai täytyykö minun vain "elää asian kanssa"? –Melissa, USA

Vastaus:

Jokaisella sielulla on täydellinen valinnanvapaus kaikissa ihmiselämänsä aspekteissa. Tämä merkitsee, että se voi päättää muuttaa sopimusta, jonka se teki toisen kanssa. On mahdotonta saada sielua, jolla on oma fyysinen kokemuksensa, muuttamaan mieltään, ellei hän suostu siihen.

Jos sopimuksen toinen osapuoli päättää olla toteuttamatta sovittuja asioita, toinen osapuoli on saanut ennen tulemistaan tähän elämään jonkinlaisen ennakkovaroituksen siitä, että näin saattaisi tapahtua. Tietysti tullessasi tänne muistin menettäneenä, sinulla ei olisi mitään muistikuvaa tuollaisesta mahdollisuudesta.

Pääoppituntisi tässä elämässä oli kyetä selvittämään vaikeudet ryhdyttyäsi toimeen. Tyrmistyksesi syntyy siitä, että sinulla oli suuret odotukset ja olit vakuuttanut itsellesi, ettei mitään muuta kannattanut harkita.

Olet fiksoitunut tähän yksilöön siinä määrin, että olet varma, että teillä oli sopimus, vaikkei ollut. Hän halusi elämän, jossa annettiin liikkumavaraa seksuaalisessa suuntautumisessa ja kammottiin päällekäyviä ja kontrolloivia ihmisiä – jollainen sinusta on tullut.

Olet tällä elämänmatkalla yksin. Minkään mitä joku toinen tekee, ei pitäisi saada sinua tuntemaan, että sinut on petetty ja hylätty. Ainoastaan sinä olet vastuussa elämästäsi ja elämäntyylistäsi. Henkisellä matkalla ei ole ehdottomuuksia – vain äärettömästi mahdollisuuksia.

Luovu "loukkaantumisestasi" ja arvioi, missä olet nyt. Voit luottaa vain itseesi. On monia ihmisiä, joilta voit saada rakkautta. Sinun täytyy kuitenkin hyväksyä itsesi ja rakastaa itseäsi ensin, ennen kuin he haluavat olla missään tekemisissä kanssasi.

Tutki lisäksi, miten määrittelet itsesi. Kuka olet? Oletko varma identiteetistäsi? Vai onko se vain yksi odotus, joka rajoittaa sinua elämässä?

Kysymys:

Mestarit, onko minun mahdollista astua neljänteen ulottuvuuteen tai vaihtaa sydänpohjaiseen tietoisuuteen tai saavuttaa valaistuminen … (en tiedä parasta termiä, mutta luulen, että ymmärrätte) ja samaan aikaan pitää tavoitteeni kostaa sielulleni? Tiedän, että on ristiriitaista puhua sydämestä ja kostosta samaan aikaan, mutta minulla ei ole vaihtoehtoa. Teille saattaa olla upea kokemus tulla Maahan kärsimään uudestaan ja uudestaan ja uudestaan ja myöhemmin mennä toiselle planeetalle vielä suuremman tuskan ja suurempien vaikeuksien kera kärsimään vielä enemmän ja jatkaa tätä kiertoa loputtomasti, mutta minä en halua tätä enää, oikeasti. Tästä syystäkö olemme olemassa? Mitä minä saan kaikesta siitä? Olisinko parempi kuin ne, jotka eivät onnistu kestämään sitä? Sori, mutta minua ei kiinnosta. –E., Brasilia

Vastaus:

Kolmas ulottuvuus on kaksinaisuus, puoliksi negatiivista ja puoliksi positiivista energiaa. Neljännen ulottuvuuden henkinen aspekti saavutetaan poistumalla mahdollisimman paljon negatiivisuudesta ja keskittymällä ehdottomaan rakkauteen. Viidennessä ulottuvuudessa, liitossa Lähde-energian kanssa, yksilö on täysin vailla negatiivisuutta ja elää ehdottomasti rakastavassa, positiivisessa energiassa.

Ilman sielua sinulla ei voisi olla ihmiskokemusta, koska sielu elävöittää fyysisen kehon. Ihmistietoisuudella on vähän, jos yhtään, käsitystä sielusta, joka on kontrollissa. Vasta eteerisessä muodossaan, ehdottomasti rakastavan energian muodottomana pilvenä, sielu tuntee itsensä.

Olet sotkeutunut kolmannen ulottuvuuden egotuomitsemiseen, jossa arvostelet, arvotat ja tuomitset kaiken, myös ne asiat joista sinulla ei ole oikeasti aavistustakaan. Olet päättänyt, että tämä elämä ja kaikki muut elämät jotka sielusi on valinnut, ovat negatiivisia ja tuskallisia. No, kerrotaanpa sinulle, että sinulla on ollut monta elämää, joissa olet valinnut nautinnollisen, tyydyttävän ja miellyttävän olemisen – et vain muista niitä ollessasi ihmiskehossa.

Olet "ostanut" kaikki nuo yhteiskunnan ja organisoitujen uskontojen egotuomitsemiset, joissa pieni ihmisparka kärsii, koska iso, paha sielu halusi rangaista sitä pakottamalla sen tulemaan negatiiviseen maailmaan. Olet täällä vain, koska valitsit niin. Valitsit ne oppitunnit, joita käyt läpi, ja voit joko oppia ne ja siirtyä eteenpäin tai lopettaa tämän elämän samassa negatiivisessa tilassa, jossa olet tällä hetkellä.

Valaistuminen on sen koko syyn tajuamista, miksi sielu päättää käydä läpi "maahelvetin". Se pakottaa pois negatiivisuuden, vihan ja kostotarpeen ja päättää hyväksyä sen, mitä on, ja antaa itsensä palata ehdottomaan rakkauteen, joka on kaiken negatiivisuuden puuttumista. Vasta silloin pystyt saavuttamaan sydänpohjaisen tietoisuuden. Mutta loppujen lopuksi valinta on sinun.

Kysymys:

Mestarit, miten pystyn ilmentämään monitahoisemman, monimutkaisemman ja monisyisemmän lopputuloksen yksinkertaisen sijasta? Vaikutan ihmisiin musiikilla ja rakkaudella internetin kautta. Haluan, että voisin vaikuttaa useampiin ihmisiin myös reaalielämässä, mutta silloin tarvitsen paljon enemmän rahaa, kuin minulla on, enemmän vetovoimaa, enemmän osallistuvia ihmisiä ja jonkin lupaavan projektin käsiini. Yksityiselämässä äiti estää minua lähtemästä mukavuusalueeltani ja olen liian laiska ja kärsimätön kokeilemaan mitään merkittävää. Asun myös pikkukaupungissa, enkä löydä edes pientä ryhmää tai toimitilaa voidakseni aloittaa projektini. Miten voin visualisoida monimutkaisen lopputuloksen eksymättä prosessiin? –Jorge, Brasilia

Vastaus:

Ensimmäinen askel etenemiseen missä tahansa kehitysvaiheessa on oppia olemaan realistinen. On mahtavaa maata sängyssä ja uneksia saavansa kaiken juuri sillä tavalla, kuin haluaa – mutta sitä ei tapahdu ilman hirveän paljoa työtä.

Olet jo myöntänyt olevasi laiska, joten miten voit edes ajatella, että voit saada aikaan jotain, ennen kuin olet valmis panostamaan kaiken aikasi ja energiasi sen toteuttamiseen? Se kaikki alkaa ja loppuu omilla ponnisteluillasi.

Kun olet koulussa ja ilmoittaudut kurssille sinua kiinnostavassa aineessa, se ei automaattisesti tee sinusta asiantuntijaa tuolla alueella. Sinun täytyy käyttää aikaa koko aihepiirin tutkimiseen, opetella, mitä tarvitaan menestymiseen, ja sitten jatkaa opiskelua ja työtä, kunnes siitä tulee toinen luonto sinulle. Et ole tehnyt mitään tästä.

Olet vasta poistumassa siltä näyttämöltä, jossa kaikki tehtiin puolestasi lapsena eikä sinulla ollut vastuuta itsestäsi huolehtimisesta. Ajatus, että äitisi estää sinua lähtemästä mukavuusalueeltasi, on naurettava. Tietysti hän tekee sen, mitä luulee sinun tarvitsevan ja mitä hän tuntee sinut kykenemättömäksi tekemään itse. Mutta, kaveri, jokaisella sielulla on valinnanvapaus olla siellä, missä haluaa, ja tehdä mitä haluaa – sielun täytyy vain toimia.

Suurempien unelmien kuvitteleminen useampien yksityiskohtien kera, ei riitä saamaan niitä ilmestymään. Jatkuva työ ja usko itseesi vievät sinut sinne, missä haluat olla. Ilmentämisessä on kyse aikomuksen ja ponnistelun käyttämisestä halutun asian toteuttamiseen. Ilmentyminen ei hyppää kuvittelusta lopputuotteeseen kertaheitolla. Aivan kuten rakennus on pystytettävä vaiheittain, niin myös monitahoinen elämä.

Kysymys:

Mestarit, aloittaessani uuden työn tapasin Chrisin ja minusta tuntui, että sydänchakrani ylivuosi mintun viileyttä. Tarkkailin kiinnostuneena, muttei muuta. Polkumme ovat ristenneet toisinaan, ja olen huomannut hänen tuijotuksensa, mutta hän on vältellyt jatkuvasti olemista samassa huoneessa kanssani. Kun silmämme ovat kohdanneet, voimakasta energiaa tuntui kehittyvän ja tuskin pystyin irrottautumaan siitä. Näen jatkuvasti tätä ihmistä unissani, ja niistä tulee romanttisempia ajan kuluessa. Olen ollut romanttisessa suhteessa toisen kanssa, ja uskon, että olen päästänyt siitä irti. Tunnen, että hän on yksi sielukumppanini. Haluaisin tietää, onko tämä entisen elämän yhteys vai jotain muuta. Tapaanko elämänkumppanini tässä elämässä kaikkien niiden romanttisten kokemusten jälkeen, joita minulla on ollut, ja sellaisena kuin olen nyt? –Maija, Iso-Britannia

Vastaus:

Olet pelästyttänyt tuon miesrukan, ja hän pelkää aikeitasi ja sitä, mitä voisit vaatia häneltä. Hänen alkukiinnostuksena oli vain sen oppimista, kuka uusi työntekijä oli – ei mitään muuta. Hän tuntee kiihkeytesi, eikä halua olla missään tekemisissä sen kanssa. Siitä syystä hän ei koskaan jää samalle alueelle kanssasi.

Samaan aikaan sinä olet luonut fantasian suhteestanne. Ette ole sielukumppaneita ettekä ole koskaan viettäneet entistä elämää yhdessä. Joskus joku vain kutkuttaa mielikuvitustasi niin paljon, että luot maailman, jota ei ole – tätä olet tehnyt nyt.

Hän tuntuu turvalliselta ja upealta sinulle, koska ette ole koskaan viettäneet yhtään aikaa yhdessä, joten et näe, ettei hän ole yhteensopiva kanssasi. Unelmasi ovat samanlaisia kuin ne, joita kuvitellet jonkun komean ja kuuluisan henkilön ympärille, josta tunnet, että sinun täytyy saada hänet omaksesi. Lakkaa haaskaamasta aikaa ihmiseen, joka ei ole kiinnostunut.

Tämä on erilainen, kuin aiemmat rakkauskokemukset, koska se on ollut täysin yksipuolista. Olet kuvittelemiesi kumppanuusodotusten orja. On aika katsoa kunnolla, miten olet käyttäytynyt, ja ymmärtää, että suhde vaatii kahta aktiivisesti osallistuvaa yksilöä.

Kysymys:

Mestarit, nuoresta iästä saakka olen ollut "henkisellä" polulla joogaamalla, meditoimalla ja tutkimalla näiden asioiden filosofiaa, metafysiikkaa jne. Minusta tuntuu epäaidolta ja yhteydettömältä, enkä tiedä, miten siirtyä eteenpäin tavalla, joka tuntuu aidolta ja joka voi yhdistää minut oikeasti Lähteeseen. Olen "toipumassa" alkoholista ja minulla on ollut 10 selvää päivää – yksi syy tunteeseen, että olen kadottanut jotenkin aidon itseni. Minusta tuntuu, että olen egossa ja itseni tuomitsemisessa suurimman osan ajasta. Miten voin päästä tästä ohi nykyisessä vaiheessani tai hyväksyä tämän kokemuksen ja oppia siitä? –C., USA

Vastaus:

Mitä pidät aitona itsenäsi? Jokainen luo oman todellisuutensa ja siihen sisältyy määritelmä, kuka tuntee olevansa tai kuka haluaa olla. Sitten hän käyttää valinnanvapauttaan kaikkien tarvittavien osien toteuttamisessa.

On aito persoona kolmannen ulottuvuuden yhteiskunnassa, jossa ego hallitsee tuomitsemisen avulla. Sitten on aito persoona – henkinen jos haluat sanoa niin – joka on poistunut negatiivisesta energiasta ja asettunut tiukasti ehdottomaan rakkauteen ja arvioi tuomitsemisen sijasta kaikkien niiden toimia, joiden kanssa hän on yhteydessä.

Suuntasi perustuu omiin valintoihisi. Sorrutko ja annat maailman sanella sinulle, vai tutkitko jokaista vaihtoehtoa ja menet Lähde-energian ehdotonta rakkautta kohti? Kaikki riippuu sinusta.

Meditointi auttaa sinua näkemään mahdollisuudet. Pyydä apua oppailtasi ja mestareilta. Hyväksy fyysisen kehosi tieto, jota voit kerätä joogan avulla, jotta tunnet puhtaan rakkauden verrattuna egon generoimaan ristiriitaan.

Ole oma itsesi – älä anna toisten ihmisten tai aineiden kertoa, mitä tarvitset tai tunnet. Olet lähtenyt polulle ydinolemukseesi ja Lähteeseen – sinun täytyy vain jatkaa kulkemista.

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

31.7.–7.8.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net