24.07.2015

Kysymyksiä henkimaailman mestareille 30.6 - 7.7.

Mestarit, olen hämmentynyt "itsemme" ja persoonallisuutemme luonteesta sen jälkeen, kun siirrymme henkimaailmaan.

Minulla on diagnosoitu varhaisvaiheen Alzheimer ja käyn hitaasti läpi melko negatiivisia persoonallisuusmuutoksia. Olen ollut rauhallinen ja rakastava ja minusta on tulossa suvaitsemattomampi ja vihaisempi. Silloin kun pystyn vapautumaan näistä muutoksista ja katsomaan, mitä tapahtuu, se on erittäin stressaavaa ja sydäntäsärkevää. Se on erityisen vaikeaa perheenjäsenilleni. Kun kuolen, kumpi persoonallisuus hallitsee? Jos jälkeen jäävä perheeni pyytää opastusta ja tukea minulta henkimaailmassa, antaako sitä "ylisieluni" vai nykypersoonallisuuteni? Pysyvätkö persoonallisuudet joilla on elämiä fyysisessä maailmassa, koskemattomana henkimaailmassa vai imaiseeko "ylisielu" (paremman sanan puutteessa) ne nopeasti? –Larry, USA

Vastaus:

Tämä aika on perheelläsi osa ryhmäoppituntia, jonka jokainen valitsi käsitelläkseen omat demoninsa. Ennustamattomat persoonallisuusmuutokset haastavat kaikki perheenjäsenet käsittelemään ennakkoluuloja, pelkoja, syyllisyyttä, epävarmuutta ja kontrolloin puutetta. Sinulle kyvyttömyytesi olla se, joka olet aina ollut, on järkyttävää ja pelottavaa. Virran mukana meneminen on paljon parempi kuin taisteleminen matkan jokaisella askeleella.

Sielusi on ehdottomassa rakkaudessa, joten negatiivisia persoonallisuuksia ei esiinny, ellet päätä tulla takaisin kaksinaisuuteen ja esittää tuota ei-rakastavaa olentoa. Ydinolemuksesi universaalissa rakkaudessa ilmestyy kaikille, sitten kun kehosi on häipynyt pois.

Olet tuo sielu tai ylisielu, kuten kutsuit sitä. Tuosta termistä tuli merkittävä, koska se kuvaa jokaisen olennon ydintä, joka ei koskaan kuole ja joka menee elämästä toiseen sisältäen kaikki muistot ja kokemukset. Tämä olet todellisuudessa.

Kaikista maakokemuksista jotka sisältävät kaikki fyysiset luonteenpiirteet ja persoonallisuudet, tulee kunkin sielun historia. Säilytät tiedot, mutta et voi ilmaista Kotona negatiivisuuksia, koska negatiivisuutta ei ole olemassa siellä.

Kun autat henkimaailmasta käsin, toimit ehdottomasta rakkaudesta. Elävät tunnistavat sinut värähtelystäsi – melkein kuin äänensävystäsi ja –soinnistasi. He assosioivat sen siihen rakastavaan "sinuun", jonka he muistavat Larrynä ennen heikentymistä ja muutoksia.

Kaikilla sieluilla on valinnanvapaus. Jokainen sielu joka toimii oppaana, valitsee sen, mikä antaa apua toisille, ei sitä, mikä saa heidät kyseenalaistamaan tai epäilemään opastuksen tarkoitusta.

Kysymys:

Mestarit, olen jo jonkin aikaa halunnut ottaa kontaktin korkeampiin oppaisiin tai mestareihin unessa. Olen yrittänyt saada selväjärkisiä unia aina välillä siitä lähtien, kun luin niistä lapsena. Mutta viime vuosina tässä on ollut enemmän halu, koska aloin tiedostaa opiskelujeni myötä mahdollisuuden ottaa kontakti korkeampiin oppaisiin tai mestareihin ja esittää heille kysymyksiä. Lukuisista yrityksistä huolimatta minulla on harvoin ollut selväjärkisiä unia ja silloin kun on ollut, olen ollut vielä niin kiinni draamassa, etten ole kyennyt hiljentämään mieltäni ja muistanut pyytää korkeamman oppaan tai mestarin läsnäoloa esittääkseni kysymyksiä. Voitteko auttaa minua oivaltamaan haluni? –George, Iso-Britannia

Vastaus:

Miksi oletat, että helpoin tapa saada kontakti oppaisiisi on unessa? Unet saattavat jatkua tuntikausia ja sisältää satoja mielenkiintoisia asioita mietittäväksesi. Kokemus voi olla fantastinen ja hyvin informatiivinen, jos on menetelmä sen kontrolloimiseen, miten ja milloin. Alussa on melkein mahdotonta kyetä jatkamaan keskustelua henkien kanssa, koska olet unessa ja draama on mukaansatempaavaa, kuin jatkuva elämäsi tapahtuma.

Sinulla on niin yksityiskohtaiset odotukset, mitä haluat, että estät kaiken muun, paitsi tietyt haluamasi ajatukset. Hellitä ja anna oppaiden auttaa sinua sen sijaan, että sanelet niille, miten haluat asioiden tapahtuvan.

Saatat havaita paljon helpommaksi kommunikoida oppaidesi kanssa puolivalvetilassa, kuten meditaatio, jooga tai tai chi. Tehdessäsi näitä mieli kiinnittää huomion muotoon, mikä jättää tiedostamattoman itsesi (sielu) vapaaksi esittämään kysymyksiäsi ja saamaan vastauksia niihin.

Kun aloitat session, laita "takaraivoosi" pari kysymystä, joihin haluat vastauksen. Näin sinun ei tarvitse kysyä niitä toistuvasti. Selvitä pääsi muista ajatuksista, keskity harjoitukseesi ja kuuntele vastausta aiemmin esitettyihin kysymyksiin.

Muista, etteivät he voi kertoa eivätkä kerro sinulle, mitä teet. He ovat vain neuvonantajia. Jos joku ei-fyysinen olento alkaa kertoa sinulle, mitä teet, kutsu valkoista valoa ja se häviää. Ole kärsivällinen itsesi kanssa. Kaikkien hyvien asioiden luominen vaatii aikaa.

Kysymys:

Mestarit, kolme vuotta sitten minulla oli lupaava ura, mutta hyvin myrkyllinen. Halusin paeta tuota elämää. Tapasin uuden rakkauden ja päätin palata maahani ja jättää kaiken. Vähitellen minusta tuli taloudellisesti riippuvainen vaimostani. Hän on koulutettu, menestyvä ja yksinkertainen, mutta hänen mielialansa vaihtelevat. Tällä hetkellä hän sanoo, että olen liian passiivinen ja laiska enkä saa odotettuja tuloksia. Hän on lähettänyt minut matkoihini toistuvasti. Olen lähtenyt, mutta palannut takaisin. Haluan oikeasti olla itsenäinen, mutta asiat eivät mene kovin hyvin. Toisaalta etsin henkistä kasvuani, mikä on kielletty aihe talossa. Tämä loukkaa hänen älyään syvästi. Olen kiitollinen kaikesta, mitä minulla on tai mitä olen. En tiedä, pitäisikö minun jäädä vai lähteä. Olen hyvin epävarma ja minulla on epäilyksiä siitä, mitä minun pitäisi tehdä. –Luis, Brasilia

Vastaus:

Tällä henkisellä matkalla minkä olet valinnut, teet elämästä mahdollisemman helppoa itsellesi luottamalla toisten hyvyyteen, että he tyydyttävät tarpeesi. Tämä on itsekästä eikä kovin "ylimaallista". Sinusta on tullut laiska ottamaan vastuuta henkilökohtaisista tarpeistasi. Olet riippuvainen siitä, että vaimosi ruokkii ja vaatettaa sinut, kun kulutat aikasi "opiskeluissasi".

Olet kuin tahmeat siemenet, jotka tarttuvat vaatteisiin, ärsyttävät ja juuttuvat sitä tiukemmin, mitä enemmän niitä yrittää ravistaa pois. Näet oikeutenasi, että vaimo huolehtii sinusta, koska hän on naimisissa kanssasi. Elämä ei toimi niin – ylösnousemus ei toimi niin.

Sinun on tehtävä työtä saavuttaaksesi valaistumisen. Se ei tule toivomalla, vaan tekemällä työtä. Yksi vaatimuksista on oppia valitsemasi oppitunnit tekemällä valinnan eri vaihtoehdoista. Sinun täytyy tehdä tämä – ei ratsastaa toisen selässä.

Et halua olla vastuussa valintojesi tuloksista, joten et tee niitä. On aika päättää, mitä oikeasti haluat, koska tällä hetkellä sinulla ei ole aavistustakaan. Lakkaa olemasta lapsellinen ja juoksemasta pakoon velvollisuuksiasi. Aloita asiat valitsemalla suunta oppimisellesi. Epäilyt ja pelot elämässäsi ovat merkkejä siitä, että jokaisen niiden takana on jokin oppitunti. Työstä niiden ratkaisemista ja kasvat.

Kysymys:

Mestarit, ymmärrän, että rakkausmääritelmiä on erilaisia. Voitteko auttaa minua (meitä) ymmärtämään eron "jonkun rakastamisen" ja "johonkuhun rakastumisen" välillä täällä maan päällä? Ilmiselvästi minulla on ongelmia tässä ja olen kiitollinen kaikista neuvoista, joita voitte antaa auttaaksenne minua ymmärtämään virheeni syvällisemmin ja kasvaakseni niistä. –Kim, USA

Vastaus:

Ihmisten rakastaminen on henkinen tila, missä hyväksyt heidät täysin. Sitä kutsutaan myös ehdottomaksi rakkaudeksi, koska sallit heidän olla oma itsensä ja käyttää valinnanvapauttaan oppiakseen oppituntinsa – vaikket pitäisikään siitä, mitä he tekevät, tai et koskaan tekisi itse samoin. Se sulkee pois kaikki kehon hormonaaliset tai tunnereaktiot. Se on joko ajattelevaa/päättelevää toimintaa tai ei-fyysistä, henkistä värähtelytoimintaa.

Rakastuminen on ihmiskehon fysiologinen tunneaistimus, kun se reagoi positiivis-negatiivisessa kaksinaisuudessa. Se on valinta rakastamisen ja ei-rakastamisen välillä. Tässä ihmisrakkauden tapauksessa voidaan rakastaa jotain toista vain siinä määrin, kun rakastetaan itseään.

Kolmas mahdollisuus joka on taas mahdollinen vain kaksinaisuudessa, on ihastuminen tai hullaantuminen. Tämä tapahtuu, silloin kun yksilö ei rakasta itseään tai kokemattaan koskaan minkään tyyppistä rakkautta luo kuvitteellisen, visuaalisen tunnetason reaktion ihmiseen, jonka kanssa hän haluaa saada suhteen – kenties joku jonka on nähnyt vain harvoin tai ei koskaan, kuten näyttelijä. Tästä voi muodostua tuon ihmisen seuraamista, hänen elokuviensa katselemista, hänen kuviensa kantamista mukanaan tai monia muita asioita.

Rakkaus on monissa piirteissään osa monia sielujen oppitunteja maan päällä. Sielun on vaikea täysin ymmärtää rakkautta käsitellessään edelleen ihmiselämää. Ei ole oikeaa vastausta siihen, mitä sinun pitäisi tietää tai kyetä tuntemaan tai ymmärtämään. Mene energiavirran mukana, kuten sanomme – vedät puoleesi sen, mitä sinun tarvitsee kokea. Pysy hetkessä ja tunne, tarkkaile ja opi.

Lakkaa tuomitsemasta, jolloin näet asiat oikeina tai väärinä. Ala arvioida, jolloin katsot elämäsi jokaista tapahtumaa sen mukaan, mitä olet pystynyt oppimaan siitä. Onko se sellaista, mitä haluaisit tehdä uudestaan, vai onko se sellaista, mitä sinun ei tarvitse toistaa? Siinä on kaikki, mitä sinun tarvitsee oikeasti tehdä oppituntiesi kanssa.

Kysymys:

Mestarit, minulla on ongelma. Minulle tehtiin ACL-polvileikkaus paikallispuudutuksessa. Herättyäni tuntui siltä, että vain 30 sekuntia olisi kulunut, mutta itse asiassa oli kulunut kaksi tuntia. Tuona aikana olin ei-mitään. Oli tyhjää, ei muistoja, ei unia – minua ei vain ollut. Oli vain tyhjä pimeys ilman muistoja tai minkäänlaista olotilaa. Olen aina uskonut kuoleman jälkeiseen elämään, mutta nyt minua pelottaa, ettei minua enää ole kuoltuani. Lähtikö sielu kehostani, kun olin tajuttomana? Jos lähti, miksi en muista? –Kieran, Iso-Britannia

Vastaus:

On mahdotonta verrata kokemustasi sielusi olemassaoloon. Toteamuksesi koskevat vain tietoisuuttasi, eivät ei-fyysistä energiaolemustasi. Vaikka kyse oli paikallispuudutuksesta, siihen liittyi myös muita rentouttavia kemikaaleja, joilla on usein sivuvaikutuksena muistinmenetys, jottei leikkauksesta tule mitään traumaa.

Sielusi oli hyvin hereillä toimenpiteesi aikana, mutta irti ajattelevista tietoisista aivoistasi, jotka oli peitetty tai nukutettu kemikaaleilla. Ei ole epätavallista, ettei muista, mitä nukkumisen aikana tapahtuu, joten miksi panikoida, kun et muista tätä lyhyttä kahden tunnin jaksoa? Älä hermoile, ellet voi sanoa, että muistat jokaisen minuutin kehosi nukkuessa. Jos se vaivaa sinua kovasti, etsi hypnotisoija, joka voi auttaa sinua löytämään puuttuvan ajan alitajunnastasi.

Sielusi on Luovan lähteen osa eikä se kuole koskaan. Tulit maapallolle kokemaan asioita ja oppimaan valintojen tekemistä ymmärtääksesi, kuka ydinolemuksesi on ja mitä voimia sillä on. Koska syntymän muistinmenetys estää sinua muistamasta entisiä elämiä, saako se sinut tuntemaan, että olemassaolosi lakkaa jokaisen elämän jälkeen? Sielusi matka jatkuu tämän elämän ja siirtymäprosessisi kautta seuraavaan elämään. Älä ylianalysoi – rentoudu kehoosi ja matkaasi.

Kysymys:

Mestarit, miksi Jumala on luonut niin monta uskontoa? Miksi ihmiset taistelevat jumalan tai uskonnon nimissä? –Deepak, Intia

Vaimoni tuhoaa minut. Tunnen, että hänen uskonnollaan, umbandalla, oli suuri vaikutus tähän eroon, kun hän päätti hyväksyä sen valinnat ja mielivaltaisuuden ja kunnioittaa niitä. En pysty ymmärtämään uskontoa, joka erottaa perheitä eikä yhdistä niitä. –Carlos, Brasilia

Vastaus:

Järjestäytyneet uskonnot eivät ole kenenkään tai minkään luomia henkimaailmasta. Kaikkien maauskontojen perusta on tuomitseminen, joka vaatii negatiivisuutta. Negatiivisen ja positiivisen kaksinaisuus on olemassa vain tällä planeetalla. Ihmiset jotka haluavat kontrolloida ihmismassoja, laativat oppijärjestelmiä, sääntöjä ja määräyksiä saadakseen kannattajat noudattamaan ja toteuttamaan heidän toiveitaan.

Kun jotkut johtajat päättivät, että olemassa olevat uskonnot eivät saaneet ihmisiä toimimaan haluamallaan tavalla – kuten sodan julistaminen heidän vihollisilleen – he tulkitsivat tai loivat uskonnon saadakseen kannattajat tekemään täsmälleen ohjeidensa mukaisesti. Näiden uskontojen perustajat opettavat, että heidän uskontonsa on ainoa oikea ja kaikkien pitäisi seurata sitä. Ja jos joku kieltäytyy jäsenyydestä, niin heillä on oikeus osoittaa hänen tapojensa virheellisyys tappamalla vääräuskoisia.

Umbanda vaihtelee ryhmästä toiseen, mutta se on johdonmukainen siinä vaatimuksessa, että papit ovat ylimpiä ja heitä on toteltava kaikissa asioissa. Se yhdistää piirteitä katolilaisuudesta, henkisyydestä, Afrikan rituaaleista, Amerikan alkuperäiskansojen uskomuksista ja muusta, mitä ryhmäjohtaja haluaa käyttää jäsentensä kontrolloimiseen. Useimmat haarat ilmestyivät jonkinlaisen henkisen meedion ympärille 1800-luvun lopulla ja 1900-luvun alussa. Se on paremminkin kultti kuin uskonto ja vaimosi on saatu tuntemaan olonsa tärkeäksi sen kynsissä.

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

30.6. – 7.7.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net