17.10.2015

Kysymyksiä henkimaailman mestareille 29.9. - 6.10.

Mestarit, suosikkipaikkani on koti. Rakastan kokkaamista, kirjojen lukemista, järjestelyä ja perheen kanssa olemista.

En tunne oikeastaan koskaan tarvetta viettää aikaa ystävien kanssa tai mennä baariin tai tapahtumiin. En ole epäsosiaalinen, ainoastaan tyytyväinen kotona olemiseen. Mutta useimmista ihmisistä ei tunnu samalta. He haluavat aina mennä jonnekin. Miksi ihmiset eivät voi olla tyytyväisiä vain kotona olemiseen? Estänkö vain itseäni? –Valerie, USA

Vastaus:

Kaikki ovat erilaisia. Sielut ovat päättäneet saada eri kokemuksia maapallolla. Ihmiset jotka pelkäävät ottaa vastuuta elämästään, eivät voi ajatella tai tehdä päätöksiä itse ja haluavat aina toisten kertovan, mitä tehdään. Tällaisten tyyppien tarvitsee olla toisten lähellä tai muuten he pelkäävät hylkäämistä tai virheiden tekemistä.

Sielut jotka yrittävät tutustua itseensä ja kykyihinsä, voivat tehdä sen helpommin, silloin kun toiset eivät jatkuvasti häiritse. Olet yksi tällainen yksilö. Oppituntejasi on ollut mm. rakkaus, perhe, älyllinen tutkiminen ja astuminen etäämmälle tarkkailemaan, mitä ympärilläsi olevat tekevät.

Tunnet yhteiskunnan paineen noudattaa enemmistön käyttäytymismallia – neuvojen tarve toisilta. Olet oma persoonasi ja kunnioitat itseäsi riittävästi, jotta tarvitset vain sielusi sisäisen tunteen päättääksesi, mikä on parasta sinulle.

Et ehdottomasti estä itseäsi. Kaikkien niiden sopulien seuraaminen, joiden tarvitsee juosta lauman mukana, olisi sinulle sen kieltämistä, kuka olet. Ihmiset jotka eivät voi olla tyytyväisiä yksin tai kotona, eivät rakasta itseään tai omaa matkaansa.

Jatka sen tekemistä, mikä tuntuu oikealta sinulle, ja ole piittaamatta toisten kaikista piikeistä ja nälvimisestä. He kadehtivat vapauttasi. Tyytyväisyys omaan elämääsi sellaisena, kuin se on, tarvitsematta muuta yhteiskuntaa tai täyttämättä yhteiskunnan ajatusta elämästä, on oma valintasi.

Sinulla on vapaus, mitä muut kaipaavat. Päätät, mitä teet ja milloin. Et haaskaa aikaa "odotusauloissa" tai ihmisten kanssa, jotka eivät ole samalla aaltopituudella. Olet kehityksessäsi kohdassa, johon toiset pyrkivät. Anna palaa, tyttö!

Kysymys:

Mestarit, olen kamppaillut eläinten olosuhteiden kanssa maaplaneetalla. Kärsin niiden puolesta koko ajan, joten käsitän, että minun täytyy oppia paljon. Miksi niitä murhataan ja tuhotaan? Miksi jotkut lajit hävittävät toisia lajeja? Miksi niitä käytetään testilaboratorioissa, hylätään, piiskataan ja kidutetaan? Ymmärrän, että jokainen ihminen valitsee oppituntinsa, mutta mikä tarkoitus eläinten jokapäiväisellä tuskalla on? Tunnen, että niillä on omatunto, ja uskon, että niillä on sielu, kun voimme tuntea ja nähdä eläimiä, jotka ovat kuolleet. Kehittyvätkö ne ihmisiksi? –Fernanda, Brasilia

Vastaus:

Useimmilla eläimillä ei ole sielua. Ne elävöittää elämän henki. Ne kehittyivät auttaakseen ihmisiä oppimaan elämään ja ruokkimaan itsensä luonnossa. Yhteen aikaan eläimet olivat saalistajia ja ihmiset niiden saalista. Kun ihmisiä tuli lisää, he alkoivat toimia yhdessä ja ryhmittyä kaupunkeihin. He oppivat kasvattamaan eläimiä samaan tapaan, kuin he oppivat viljelemään kasveja maapallolla.

Jos ihmiset eivät olisi kesyttäneet joitain villieläimiä lemmikeiksi lievittämään omaa yksinäisyyttään ja antamaan jatkuvan ehdottoman rakkauslähteen, ette pitäisi niitä minään muuan kuin ruokana tai jonain, joka voi vahingoittaa teitä.

Eläimet eivät ole tasavertaisia ihmisten kanssa siinä mielessä, että ihmiset "omistavat" ne. Ne eivät ole vapaita ajattelemaan tai kykene huolehtimaan itsestään, paitsi ne jotka ovat luonnossa ja elävät syömällä muita lajeja.

Pidät eläimiä sieluna, joka on päättänyt viettää aikaa eläinkehossa. Häviävän pieni osa sieluista päättää olla eläin. Noissa harvinaisissa tapauksissa he valitsevat tavallisesti lajin, joka sallii niiden tutkia jotain erityisominaisuutta, jota ei ole ihmisessä. Kukaan sielu ei ole päättänyt olla eläin, joka kasvatetaan syötäväksi tai koe-eläimeksi.

Samaistut rääkättyihin luontokappaleisiin, koska tunnet olevasi hyväksikäytetty henkisesti ja tunteellisesti. Tunnet, että pystyt auttamaan itseäsi, jos voit löytää jonkin tavan auttaa niitä. Ne täyttävät sen tarkoituksen, johon ne tulivat.

Sielut eivät kehity. Niistä tulee tietoisempia olemuksestaan fyysisten elämiensä kautta. Jos ne ovat valinneet eläinelämän – sanotaan kissa, koira tai kotka – niillä on vapaus palata myöhemmin ihmiseksi. Useimmat sielut eivät ole koskaan olleet muuta kuin ihminen fyysisissä kokemuksissaan.

Kysymys:

Mestarit, uskon, että kaikki mitä koemme tässä elämässä, johtuu tarpeestamme kasvaa sieluna. Mutta viimeiset kolme vuotta ovat olleet hyvin raskaita: mieheni kuoli onnettomuudessa, menetin työpaikkani ja 9-vuotias poikamme luulee edelleen, että rahaa saa helposti, koska hän tottui saamaan kaiken. Nyt meillä on uusi perhe. Haluan vain ymmärtää, miksi minusta tuntuu hyvin surulliselta ja eksyneeltä. –Sandra, Portugali

Vastaus:

Silloin kun on epävakaassa menetyksen, surun ja jatkuvan muutoksen ympäristössä, on vaikeaa olla niin, ettei se kaikki vaikuta. Sinua on pommitettu katastrofilla toisensa jälkeen. Jokaisen tapahtuman myötä maailmaasi järisytettiin ja se hajotettiin. Oli mahdotonta pitää vain positiivisia ajatuksia mielessä. Ystävät ja perhe ympärilläsi lisäsivät negatiivisuutta jatkuvalla osanotollaan ja muistuttamalla sinua epäonnestasi.

Voit nyt muotoilla uudelleen loppuelämäsi ja tapasi nähdä ja tuntea se. Et voi kieltää tai sivuuttaa sitä, mitä on tapahtunut, mutta voit laittaa sen menneisyyteen ja olla asumatta tuossa energiassa. On valinta, miltä sinusta tuntuu ja miten näet jokapäiväisen elämäsi. Voit ottaa entisen surun tai voit katsoa maailmaa uutena päivänä, jota ei ole vielä tallennettu.

Etsi jokaisen päivän joka hetkestä jotain kirkasta, onnellista ja piristävää sanottavaa ja ajateltavaa. Kun pimeys, onnettomuus ja epävarmuus ilmestyvät, lopeta se, mitä teet, ja tutki noiden tunteiden syitä. Korvaa jokainen jollain positiivisella aikomuksella tuosta hetkestä.

Sinun ei tarvitse kirjoittaa oitis uudestaan koko elämääsi. Ota pikkuaskelia. Poikasi on vielä shokissa ja hän yrittää saada isänsä takaisin kieltämällä, että mikään on muuttunut. Kun ohjaat ajatuksesi ja tunteesi uudelleen, hän alkaa hyväksyä totuuden tilanteestanne.

Sinulla on kyky luoda ja ilmentää tulevaan maailmaasi, mitä haluat. Se voi olla nautintoa tai surua – sinä päätät.

Kysymys:

Mestarit, mikä on skitsofrenian ydinsyy? Miten voin psykoterapeuttina ja henkisyyden tavoittelijana parhaiten edesauttaa tästä kärsivien ihmisten parantumista? –Aditi, USA

Vastaus:

[USA:n lakien mukaisesti Henkimestarit eivät diagnosoi sairauksia tai määrää lääkkeitä niihin. Lukijat haluavat ehkä katsoa yksityiskohtia Mestarien parantamista koskevasta kirjasesta/e-kirjasta.]

On monia fyysisiä tai henkisiä vaivoja tai oireita, jotka lääketieteellinen yhteisö luokittelee skitsofreniaksi. Jotkut lääkärit sanovat, että on yhdenlaisia oireita, toiset erottelevat viisi oirejoukkoa ja vielä toisilla on valtava luettelo tarkempia jakoja. Tilastot kertovat, että 1-2%:llä väestöstä on diagnosoitu skitsofrenia.

Perusominaisuutena ovat asiat, joita yhteiskunnan enemmistöllä ei ole. Yksi merkittävä oire on äänien kuuleminen tai hallusinaatiot. Vaikka useimpia ei ole diagnosoitu skitsofreenisiksi, tämä yleispiirre sopisi myös psyykkisiin ihmisiin, kanavoijiin ja niihin, jotka ovat päässeet ei-fyysisiin ulottuvuuksiin käyttämällä huumeita tai syvässä meditaatiossa.

Henkisestä näkökulmasta sanoisimme, että kaikki henkiset sairaudet syntyvät sielujen ihmismatkasta, jolla he oppivat läksyjä ydinolemuksestaan. Jotkut ovat valinneet skitsofreeniset ominaisuudet elämänoppitunniksi nähdäkseen, pystyvätkö he tulemaan toimeen noiden häiriöiden kanssa elämässään ja tekemään valintoja niihin liittyvän negatiivisuuden lievittämiseksi.

Ne jotka ovat valinneet kemiallisen riippuvuuden, joka aiheuttaa heidän oireensa, haluavat ymmärtää tekemiään valintoja. Jotkut tulevat perhetilanteeseen, jossa geenit ja ympäristö johtavat hallusinaatioihin. Kaikki tällaiset tapahtumat sallivat näiden ihmisten muodostaa kommunikointiyhteyden henkien kanssa, jotka eivät ole näkyviä terapeutille, ja heille kaikille tämä kommunikointi on todellista.

Asiakkaan kanssa puhuminen sen määrittämiseksi, miten äänet alkoivat, antavat tavallisesti ajatuksen siitä, mitä oppituntia hän työstää. Auttaminen tämän kokemuksen kanssa vähentää kauhua ja antaa suuntaa. Hypnoosi tuo kaikkeen perspektiiviä.

Kysymys:

Mestarit, kertokaa minulle, onko raamattu totuudenmukainen kirja Jumalalta (Jehovalta) ja onko se täydellinen ja vireetön kirja suhteessa kristinuskoon? Onko myös koraani totuudenmukainen kirja Allahilta suhteessa islamiin? –James, Ghana

Vastaus:

Järjestäytyneet uskonnot ikuistivat oppinsa ja uskomuksensa ensin suullisessa muodossa ja sitten kirjoina. Raamatusta on ollut monta versiota vuosisatojen saatossa. Siitä on poistettu osia – kuten ne jotka käsittelevät reinkarnoitumista, naisten merkitystä ja homoseksuaalisuutta – ja aineistoa on lisätty varmistamaan hierarkkisten vaatimusten noudattaminen.

Tänä päivänä on useita raamattuja, joista kunkin on omaksunut jokin kristillinen uskontokunta sen perusteella, sopiiko se niihin periaatteisiin, joita se haluaa tuputtaa seurakunnalleen. Lisäksi on hepreankielinen raamattu, joka on periaatteessa vain vanha testamentti. Kaikki teologit ja historioitsijat ovat samaa mieltä siitä, että useat henkilöt kirjoittivat raamatun. Ketään kirjoittajista ei ollut olemassa, ennen kuin miljardien maavuosien jälkeen planeetan syntymisestä, joten heidän tulkintansa luomisesta ja eri profeettojen ja johtajien elämistä tuli heidän kuulemistaan tarinoista, heidän mielikuvituksestaan ja joskus keskusteluista ei-fyysisten olentojen kanssa.

Dokumenteissa on paljon todisteita siitä, että on osia luomaan se ajattelutapa, joka on yhtenevä järjestön johdon suunnan kanssa. Monet julistukset käsittelevät yleisiä kysymyksiä muinaisaikojen kauan sitten kuolleissa kulttuureissa. Historiallinen arkeologia on todistanut, että monia ihmismassojen raportoituja matkoja ei ole tapahtunut – eikä olisi voinut tapahtua. Monien raamatussa kerrottujen tarinoiden voidaan huomata toistavan itämaisten uskontojen, druidikulttien ja magick-oppien uskomuksia. Ne eivät ole ainutlaatuisia kristinuskon tai juutalaisuuden teksteissä.

Kertomusten mukaan arkkienkeli Gabriel antoi koraanin Muhammedille 23 vuoden aikana hänen elämänsä loppupuolella. Muhammed ei osannut lukea eikä kirjoittaa, joten jos hän vastaanotti tekstin, hänen oli kerrottava se jollekin kopiointia varten. Dokumentista on paikallistettu monia eri versioita ja useissa niistä on ristiriitaisia osia. Joidenkin kirjurien täsmällisyyttä ei ole pidetty kovin hyvänä.

Vastauksena kysymykseesi sanomme vain, että kaikki ihmiset jotka elävät maan päällä, ovat sen Lähteen osia, johon monet viittaavat Jumalana tai Jehovana tai Allahina. Siksi kaiken mikä on kirjoitettu raamattuun tai koraaniin, voidaan sanoa tulleen ainakin Lähteen osalta.

Kumpaakin näistä dokumenteista sekä juutalaisten tooraa kunnioitetaan kussakin uskonnossa. Luottamusmäärä kuhunkin niistä riippuu ryhmän hyväksymistä uskomuksista. Kuten sanomme kaikesta informaatiosta, joka toimitetaan tai oletettavasti syntyy Lähteestä, katso, miltä se tuntuu sinusta – resonoiko se kanssasi? Jos resonoi, hyväksy ne osat, jotka selittävät ja auttavat sinua matkallasi.

Kysymys:

Mestarit, tiedemiehet eivät pysty selittämään ihmisen Rh-negatiivinen verta – mistä se tuli ja milloin. Jotkut artikkelit sanovat, että se on maan ulkopuolista perua, ja jotkut sanovat, että se on normaali mutaatio, kuten esimerkiksi silmien väri. Mitä se on? –Mari, Suomi

Vastaus:

On paljon asioita, joita tiedemiehet eivät pysty selittämään, kuten miksi ihmisillä on eriväriset silmät tai miten ihonvärit syntyivät. Tässä ilmiössä joka on ihmiskunta, on monia muuttujia.

Rhesus-tekijä joka on veren proteiini, joko on (Rh-positiivinen) tai ei ole (Rh-negatiivinen). Se ei kuitenkaan oikeasti ole näin yksinkertaista, koska on monia "alitekijöitä". Esimerkiksi negatiivisesta ei ehkä puutu koko Rhesus-tekijää, vaan se sisältää melkein merkityksettömän määrän jotain alihiukkasta.

Tekijällä on merkitystä verensiirrossa tai raskaudessa, jossa toista vanhempaa pidetään pääasiallisesti negatiivisena ja toinen on positiivinen ja sikiöllä on eri tekijä kuin äidillä.

Kun ristiriitaiset verisolut ovat kontaktissa, ne saavat aikaan aineita, jotka hyökkäävät vastakkaisen tekijän kimppuun. Verensiirron aikana tämä voi johtaa kuumeeseen, nokkosihottumaan tai anafylaksiaan. Sikiön tapauksessa se voi johtaa kuolleen lapsen syntymiseen, sisäelinten vahingoittumiseen tai verihäiriöön vauvassa, mikä vaatii veren täydellistä korvaussiirtoa.

Nämä proteiinit veressä on enimmäkseen geneettinen ominaisuus, kun sitä on roduittain ja se on hyvin yleistä Välimeren maissa, osissa Eurooppaa ja Egyptiä ympäröivillä alueilla. Eteläisessä Afrikassa ja Keski- ja Etelä-Amerikassa on erittäin vähän tapauksia.

Lukemasi on antanut sinulle kaksi polkua ja sanomme, että se on vähän kumpaakin. Kun ihmiset ovat kehittyneet, solmineet seka-avioliittoja, matkustaneet ympäri maailmaa ja heihin ovat vaikuttaneet ympäristötekijät, heidän kehonsa on sopeutunut ja muuttunut sopimaan yhteen asuinpaikan ja kehotarpeiden kanssa.

Planeetalla on joitain paikkoja, joissa on vieraillut ja joilla on asunut toisten planeettojen olentoja. Heidän DNA:nsa sekoittui yhteen ihmisten DNA:n kanssa ja se välitettiin jälkeläisille. Yksi väkirikkaimpia alueita oli Muinais-Egyptissä, jo ennen kuin nykyajan arkeologit kertovat ihmisiä olleen olemassa, sfinksin ja joidenkin pyramidien rakentamisen aikaan.

Kaikki tämä on vain historiallinen viitekehys, koska se ei ratkaise tämän proteiinin aiheuttamaa ongelmaa. Lääkärit ovat saaneet selville tapoja tulla toimeen sen kanssa ja saattavat jopa tulevaisuudessa keksiä menetelmän sen poistamiseen ihmisestä.

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

29.9. – 6.10.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net