01.10.2018

Kysymyksiä Henkimaailman mestareille 28.8.-4.9.18

Mestarit, milloin sielu valitsee, haluaako se uudestisyntyä vai ei? Voinko alkaa suunnitella seuraavaa elämääni nyt, vai täytyykö minun odottaa, että pääsen henkimaailmaan? Miten tiedän, onko se mitä sieluni päättää seuraavaa elämääni varten, linjassa oman haluni kanssa tässä elämässä? Ja miten voin toivoa, että minut viedään ja sitten uudestisynnyn saman paikkaan, kuin rakas kissani, koska rakastan sitä kovasti ja haluan sielujemme olevan yhdessä joka matkalla? –Ada, Kaakkois-Aasia

Vastaus:

Maainkarnaatio suunnitellaan henkimuodossa Kotona kahdentoista neuvonantajasi opastuksella. Keskustellaan kaikista sen yksityiskohdista, mitä aiot kokea, ja tarpeellisista keinoista niiden järjestämiseksi. Kun palaat Kotiin, saatat havaita oppineesi enemmän jostain maaoppitunnista, kuin ajattelit, etkä halua kuluttaa lisäaikaa sen toistamiseen.

Mikään ei sano, ettet voi aloittaa suunnittelemistasi nyt, mutta se voi olla samanlaista kuin lapsella, joka näkee itsensä palomiehenä, lakimiehenä, lääkärinä tai tanssijana tulevaisuuden ammatissaan. Saatat huomata, etteivät ne vetoa sinuun enää, kun olet aikuinen. Tai saatat huomata, ettei sinulla ole fyysistä tai henkistä kapasiteettia menestyä yhdessä tai useammassa niistä. Niinpä tuo suunnittelu voi olla paljon haaskattua aikaa ilman olennaista hyötyä.

Tulit Maahan oppimaan oppitunteja ja ymmärtämään, kuka olet sieluna ja mitä voimia ja kykyjä se antaa sinulle. Sinun täytyy olla läsnä hetkessä oppiaksesi ja saadaksesi täyden hyödyn tilanteista, joita olet vetänyt puoleesi. Jos päiväunelmoit jostain kuvitellusta tulevaisuudesta, jota ei ehkä koskaan tule, haaskaat aikaa ja sinulta menee ohi se, mikä auttaa sinua tässä elämässä.

Kissasi on yksi niistä 1–2%:sta eläimiä, joilla on sielu. Te kaksi olette olleet yhdessä aiemmin ja vaihtaneet rooleja joka elämässä. Sinä olet ollut eläin ja se sinun ihmisesi, olette olleet kumpikin eläimiä, ja olette olleet kumpikin ihmisiä – sekä ystäviä että vihollisia. Jokainen inkarnaatio sisältää eri suunnitelmia jonkin uuden oppimisesta, ilman tarpeetonta samojen tapahtumien toistamista. Riippuu myös tuosta sielusta, haluaako se olla kanssasi taas.

Kysymys:

Mestarit, toivottavasti teillä menee hyvin. Haluaisin esittää kysymyksiä sielupersoonallisuuksista. Onko sieluilla persoonallisuus? Jos on, onko se sama, kuin sielun ollessa ihmiskehossa? Esimerkiksi jos olen haaveileva ja sentimentaalinen ihminen, merkitseekö se, että sielullani on samat ominaisuudet? –Sara, Macao

Vastaus:

Sielut eivät ole persoonia, niillä ei ole fyysisiä ominaisuuksia, yhtä sukupuolta, kansallisuutta tai mitään, mikä voidaan arvottaa, arvostella tai laittaa paremmuusjärjestykseen, koska ne ovat vain positiivisessa, ehdottomassa rakkaudessa, josta puuttuu kaikki negatiiviset ominaisuudet. Ne ovat energiaa ilman tunteita. Ne vain ovat.

Ajattele sieluasi monipuolisena näyttelijänä. Sillä kuka hän on työn ulkopuolella, ei ole selvää vaikutusta siihen henkilöön, jota hän esittää elokuvassa tai näytelmässä. Yhdessä ohjelmassa hän saattaa olla hyväksikäytetty nainen, toisessa ihmenainen ja supersankari, seuraavassa kömpelö idiootti tai Yhdistyneiden kansakuntien pääsihteeri, jolla on ylivoimainen älykkyys. Näin myös sielun persoonallisuus heijastaa sitä tilannetta, joka on valittu oppimisprosessia varten.

Jos valitset oppitunnin itseluottamuksessa, sinun täytyisi aloittaa ilman luottamusta itseesi ja peläten toisia ihmisiä ja sitä, mitä he ajattelevat sinusta. Jos olet sadisti, nauttisit toisten ihmisten kiduttamisesta. Jos olet parantaja, olisit empaattinen toisia kohtaan ja lohduttaisit heitä.

Se kuka olet tänä päivänä, on vain persoonallisuus, joka auttaa sinua tekemään tämän matkan. Viet Kotiin mukanasi tämän inkarnaation jälkeen vain "nauhoituksen" tästä roolista. Sieluusi ei vaikuta nauhoitus tai se, miltä sinusta tuntui esittäessäsi sitä (mitä voimme kutsua persoonallisuudeksi). Ensisijainen ydinolemuksesi on yksinkertainen, ehdoton rakkaus.

Kysymys:

Mestarit, paljon kiitollisuutta kaikesta, mitä teette. Olen aina tullut hyvin toimeen perheeni kanssa, jota rakastan, mutta aiemmin en ole aina tehnyt tunteitani ja mielipiteitäni selviksi. Tämä tilanne on erityisesti isäni kanssa, joka voi olla hyvin antelias, mutta myös hyvin itsekäs ja kontrolloiva, kun hän säälii itseään. Olen varma, että tämä voisi kohdistua meihin kaikkiin. Mutta olen huolissani sitä, että mahdollistan (ja mahdollisesti myös äitini) sen olemalla haastamatta tätä käyttäytymistä tarpeeksi. Perheemme on hiljattain lisääntynyt, ja olen huolissani, miten hänen negatiivisemmat piirteensä vaikuttavat heihin. Olen kiitollinen kaikista näkemyksistä, joita voitte antaa tähän tilanteeseen, ja ehdotuksista joita teillä ehkä on tulevaisuutta varten. –Steven, Iso-Britannia

Vastaus:

Asemasi isään nähden on ollut siksi, että voit olla tekemisissä hänen kanssaan, sallimatta hänen sekaantua oppitunteihisi. Hän on sallinut sinun nähdä erityyppisiä ihmisiä, joita asuu planeetalla, ja sen miten suhteet toimivat. Joka kerta kun jaat jotain toisen kanssa, on avoimia ja peiteltyjä toimia, jotka vaikuttavat kumpaankin eri tavalla, riippuen heidän paikastaan omalla matkallaan.

Tunnistat, että isälläsi on uskomuksia, jotka saavat hänet käyttäytymään äärimmäisesti toisinaan. Olet oppinut olemaan ottamatta tätä henkilökohtaisesti, eikä se ole vaivannut sinua viime aikoina. Olet oikeassa siinä, että sekä sinä että äitisi olette sallineet tämän käyttäytymisen ylittää sen, mikä on hyväksyttyä normaalissa yhteiskunnassa.

Sinulla ei ole mitään velvollisuutta tehdä jotain hänen tekojensa suhteen, ellet halua. Hän on tietämätön siitä vaikutuksesta, joka hänen mielipiteillään on toisiin. Sinulla on kolme mahdollista toimintatapaa. Voit olla tekemättä mitään, koska kyse on hänen matkastaan ja hän muuttuu vain, jos haluaa. Voit kertoa hänelle havaintosi hänen junttimaisesta käytöksestään ja katsoa, tunnistako ja hyväksyykö hän muutostarpeen. Tai voit informoida uusia perheenjäseniä hänen "omituisista" reaktioistaan joissain tilanteissa ja varoittaa: "Se on vain hän, älä ota sitä henkilökohtaisesti."

Jos uudet perheenjäsenet ovat nuoria, he olivat tietoisia tällaisen tilanteen mahdollisuudesta ennen tulemistaan, ja se voi olla yksi heidän valitsemistaan oppitunneista. Joka tapauksessa, ympäröi isäsi sielu niin paljolla ehdottomalla rakkaudella, kuin pystyt antamaan hänelle, kera aikomuksen, että hän oppii oppiläksynsä.

Hän pitää enemmän jännitteestä ja negatiivisuudesta, koska hän imee kaiken sen negatiivisen energian, jota aiheuttaa niiden ahdistus, joihin hän vaikuttaa. Kommentoi hänelle, miten negatiivisuus estää onnellisuuden ja täyttymyksen. Muistuta häntä siitä iloisesta energiasta, jota on onnellisen ja antavan ihmisen ympärillä. Loppujen lopuksi kaikki muutos on yksin hänen valintansa.

Kysymys:

Mestarit, mitä Mestarit ovat? –Raul, USA

Vastaus:

Kaikki alkoi Lähteestä, kaikkivoimaisesta energiasta, joka on täydellinen kaikin tavoin. Lähde alkoi ihmetellä, mitä se ei ollut. Mikä on sen täydellisyyden vastakohta? Se päätti ottaa selvää. Se ei halunnut vaarantaa koko olemustaan, joten se jakoi osia itsestään toimimaan kokeilijoina. Näitä osia kutsumme sieluiksi. Ne ovat Lähde, joten niillä on kaikki ne voimat ja kyvyt, jotka määrittelevät Lähteen.

Lähde loi paikan, jossa sen sielupalat voisivat kokea sekä positiivista energiaansa että sen negatiivista vastakohtaa. Ensin kyse oli siitä, miltä negatiivisuus tuntui – tapahtumat olivat lyhytaikaisia ja keskittyneet yhden kokeen ympärille. Haluatko tuntea vihaa! Pam! Tunne se ja palaa sitten Kotiin. Ne olivat tietoisia siitä, mitä ne joutuivat käsittelemään.

Sitten tuli kysymyksiä. Mitä jos et olisi tietoinen negatiivisesta energiasta? Pystyisitkö saamaan sen selville ja päättää poistua siitä ja palata ydinolemuksesi ehdottomaan rakkauteen? Ja mitä jos se olisi monimutkaisempaa – sanotaan, että kaikki erilaisista kontrollointityypeistä pelkän vanhempana ja lapsena olemisen sijasta? Niin siitä kehittyi enemmän ja enemmän toistoja saaden tietoa, sitten ymmärrystä ja lopulta viisautta.

Jotkut sielut päättivät tutkia yleistiedon monia eri piirteitä. Muutama halusi syvällisen kokemuksen, joten ne palasivat toistuvasti, valitsemansa oppitunnin vaihtelevien aspektien kera, kunnes ne olivat yhden ominaisuuden – kuten pettäminen – kaikkien mahdollisten piirteiden "mestari".

Saavutettuaan täydellisen viisauden tietystä negatiivisuuden puolesta, näistä Mestareista tuli kaikkien niiden toisten sielujen neuvonantajia, jotka halusivat maistaa tuota spesialiteettia. Sielu joka on menossa Maahan, kysyy joltain Mestarilta, mitä sen täytyy järjestellä oppiakseen tämän tai tuon – sanotaan vaikka – hyväksikäytöstä.

Sielu jolla on ollut tuhansia inkarnaatioita, voi olla Mestari useammalla alueella. Tämä riippuu vain sen kiinnostuksesta ja siitä, miten paljon työtä se haluaa tehdä. Nuo sielut ovat pelkästään osa Lähdettä eivätkä sen tärkeämpi tai kunnioitetumpi kuin kukaan muukaan.

Kysymys:

Mestarit, tiedemiehet uskovat, ettei näkyvässä universumissa ole riittävästi ainetta tarpeelliseen gravitaatiovoimaan, joka pitää galaksit pyörimässä, joten he ovat ehdottaneet, että galaksit on tehty 25%:sti pimeästä aineesta. Tiedemiehet ovat myös havainneet, että galaksit kiihdyttävät poispäin toisistaan, ja ehdottavat lisäksi, että universumi sisältää 70% pimeää ainetta, mikä sykkii galakseja poispäin. Näkyvä universumimme – tähdet ja planeetat – ovat näin vain 5%! Tiedemiehet eivät ole vielä löytänet yhtään tätä pimeää ainetta ja energiaa. Ovatko nämä teoriat oikeita? Voitteko selittää, mitä oikeasti tapahtuu? Lisäksi, onko alkuräjähdysteoria oikea? Loiko Lähde universumin suuressa räjähdyksessä? –Arthur, Iso-Britannia

Vastaus:

Energia on kaikki, ja kaikki on energiaa. Siihen sisältyy sinä, kaikki sielut ja Lähde. Voidakseen ihmispeitteessään olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa, sieluilla on keskinäinen sopimus sen yhteisen harhan luonteesta, joka luo heidän ympäristönsä. Sitten sen ollessa tällä tavalla vakiintunut, jotkut yrittävät antaa määritelmän tuolle luomukselle sen tosiasian lisäksi, että se on näyttämöpuvustusta. Mutta se on silti vain energiaa.

Kun joku näkee jotain, hän leimaa sen fyysisen kehonsa näköhermoihin ja palaa jatkuvasti siihen vahvistaen uskomustaan, että se on olemassa. Hän yrittää jakaa löytönsä ja saada toiset näkemään täsmälleen saman. Jonkin ajan kuluttua sen olemassaolo tulee hyväksytyksi, koska monet ihmiset ovat sisällyttäneet sen yhteiseen harhaan taivaankannesta.

Ilman ihmisten fyysistä peitettä ja projisoituja harhakuvia mitään ei ole olemassa pysyvästi. Se on kuin ihmisten kokoontuminen yhteen – huoneessa ei ole mitään, ennen kuin osallistujat saapuvat, eikä mitään jää jäljelle heidän lähdettyään. He ottavat itsensä ja kaikki varusteensa mukaan.

Yrität analysoida niiden luomaa kuvitteellista maailmaa, jotka ovat päättäneet osallistua tieteellisiä teorioita täynnä olevaan elämään. He ovat "nähneet" galaksissa ominaisuuksia, joita he eivät voi selittää, koska kukaan ei ole voinut käydä tässä harhakuvassa. Koska se on heidän elämäntyönsä ja ansiotyönsä, he tuntevat pakkoa tarjota mahdollisuuksia.

Lähde loi mahdollisuuksia – positiivisia ja negatiivisia energioita, joita voidaan käyttää sen luomiseen, mitä ikinä tarvitaan, jotta ihmiskuoret oppivat ne oppitunnit, joita ne ovat päättäneet tutkia. Ajattele kaksi- tai kolmiulotteista elokuvaprojektiota. Se on mahdollisuus, kunnes siitä tulee kaikille näkyvää todellisuutta, kun sytytetään projektorin valo ja pyöritetään filmi.

Paljon on luotu ja voidaan luoda. Teillä on Westworld-maailma, Game of Thornes -maailma, Tähtiensota-galaksit ja Keski-Maa – ne ovat kaikki tunnistettuja rakenteita, ja on monia ihmisiä, jotka tuntevat ne yhtä todelliseksi kuin näkyvä universuminne, koska ne ovat osa heidän harhaansa tämän inkarnaation aikana.

Kysymys:

Mestarit, minuun tarttui 2009 sukupuolitauti, joka levisi koko elimistööni. Mikään antibiootti ei voinut parantaa sitä. Fyysinen ja henkinen piina oli sietämätöntä. Neljä vuotta myöhemmin se rauhoittui, ja minusta tuli taas "oma itseni". Sitten 2015 se aktivoitui uudestaan nettiflirttailusta! Puolentoista vuoden kuluttua kun olin päättänyt tehdä itsemurhan, koin ihmeen ja parannuin välittömästi. Minusta tuntui taas upealta. Puolen vuoden kuluttua tapasin erään tytön, mutta hänellä osoittautui olevan narsistinen persoonallisuushäiriö. Minulta vei kolme kuukautta lähteä pois. Pian sen jälkeen vanha hulluus alkoi taas. Olenko voinut taas infektoitua? Minusta tuntuu jälleen kamalalta, ja kaiken kukkuraksi nyt minua myös hävettää ja tunnen itseni typeräksi – kuin olisin läpännyt jumalaa poskelle tuhoamalla ihmeparantumislahjan. Olkaa kilttejä ja AUTTAKAA. Itsemurha on tämän sairauden oire (homeopatian mukaan). –Pascal, Alankomaat

[USA:n lakien mukaisesti Henkimestarit eivät diagnosoi lääketieteellisiä sairauksia tai määrää lääkkeitä niihin. Heidän havaintonsa perustuvat henkeen ja koskevat elämänoppitunteja. Lukijat haluavat ehkä katsoa yksityiskohtia Mestarien parantamista koskevasta kirjasesta/e-kirjasta.]

Vastaus:

Olet äärimmäisen voimakas sielu, jolla on monia inkarnaatioita, ja testaat ilmentämisvoimiasi tässä inkarnaatiossa. Toinen pääoppituntisi kontrolloi uskomusjärjestelmiäsi ja niiden vaikutusta fyysiseen kehoon. Koet sen, mihin uskot, riippumatta siitä, perustuuko se ihmiskehon normaaleihin fyysisiin tai mentaalisiin piirteisiin.

Pelko on ohjannut niitä kärsimyksiä, joita olet aiheuttanut itsellesi. Jos ajattelet, että sinua pitäisi rangaista jostain teosta, ilmennät tuon rangaistuksen – tässä tapauksessa sukupuolitaudin, koska se tuntuu vastenmieliseltä sinusta ja sinun täytyy ruoskia itseäsi. Mutta lisäksi voimasi on niin suuri, että pystyt poistamaan koko taakan hetkessä, kuten olet osoittanut.

Sinun täytyy vain tutkia sitä, mitä ajattelet ja minkä uskot todeksi. Olet täydellinen sielu, joka käy läpi fyysistä maakokemusta niiden testien kera, jotka on saatu aikaan noudattamillasi uskomuksilla.

Inhosit 2009 käyttäytymistäsi, joten loit sukupuolitaudin. Kyllästyit siihen, joten "rauhoitit sen". Liität kaikkeen romanttiseen tai seksuaaliseen rangaistustarpeen, joten loit uudestaan alkuperäisen vaivan pelkästään siksi, että puhuit jonkun kanssa netissä. Silloin kun fyysinen itsesi harkitsi itsemurhaa, sielusi päätti, että sinulla on vielä opittavaa ja sinun pitäisi jäädä.

Lakkaa rankaisemasta itseäsi ja näe, että tässä kaikessa on kyse siitä, mitä ajattelet itsestäsi. Hyväksy, että olet Lähteen suurenmoinen osa ja sinulla on voima luoda tämä elämän vuoristorata. Valinnat ovat sinun. Ilmentymä olet sinä.

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

28.8.–4.9.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net