15.11.2015

Kysymyksiä henkimaailman mestareille 27.10 - 3.11.

Mestarit, mikä on mieli? Jääkö se sieluenergiaan kehosta lähtemisen jälkeen? –Oinam, Intia

Vastaus:

Mieli on osa fyysistä kehoa. Sinne kaikki informaatio sielutietoisuudesta tallennetaan – kaikki henkilön kokema, kuulema, lukema ja näkemä. Mieleen päästään helposti yksilön ajatteluprosessilla. Sinne menet hakemaan vastauksia, kun kysyt itseltäsi, mitä ajattelet jostain.

Sama informaatio on myös akaasisissa tiedostoissa, pysyvässä historiatallennuksessa sielun matkasta. Nämä tiedostot sisältävät kaikki asiat sielun joka inkarnaatiosta. Nykyinen persoona ei tavallisesti pääse käsiksi kaikkeen tähän materiaaliin, ainoastaan siihen mikä on nykyelämästä. Kuitenkin osa informaatiosta voidaan paljastaa syvässä meditaatiossa tai hypnoottisessa menneen elämän regressiossa.

Sitten kun sielu on jättänyt kehon, se voi helposti päästä käsiksi pysyvään tiedostoonsa ja tietää kaikki sen sisältämät faktat. Sen matkahistoria on myös kaikkien muiden sielujen käytettävissä, niiden erityyppisten oppituntien oppimiseksi, joita sielu on kokenut.

Mikään mihin sielu osallistuu, ei koskaan unohdu. Fyysinen mieli ei ehkä muista tiettyjä asioita tai se saattaa piiloutua niiltä, koska ne aiheuttavat tuskallisia tunteita, mutta ne ovat aina sielun tiedostoissa.

Kysymys:

Mestarit, olen kehittänyt kyvyn muodostaa energiakuvioita. Suosikkini on kultainen hunajakennokuvio. Otin äskettäin valokuvan ja olin yllättynyt nähdessäni tämän kultaisen energian leijuvan kaikkialla kuvassa. Miten hämmästyttävää! Haluaisin ymmärtää enemmän tätä ilmiötä. Näen sen tavallisesti parhaiten ollessani tyyni ja rentoutunut. –AJ, USA

Vastaus:

Värejä on kaikkialla ympärilläsi energiavärähtelyissä, jotka muodostavat ilmakehän. Ajattele sateenkaaria joita muodostuu lopusta ilman kosteudesta, kun aurinko tulee takaisin myrskyn jälkeen, tai värejä joita näkyy epätäydellisessä lasissa tai kuvioita joita muodostuu kristalleista, kun valo kulkee niiden läpi.

Monet energiaparantajat kertovat näkevänsä eri värejä asiakkaidensa kehossa, mikä on merkkinä sairauden tai tukosten sijainnista. Jokaisella kehon seitsemällä päächakralla on oma värinsä, mitä se huokuu ja mihin se resonoi. On myös mahdollista nähdä sen energian väri, jota parantaja käyttää tai lähettää asiakkaaseen.

Kirlian-kuvaus pystyy vangitsemaan ihmisen ympärillä olevat värit, jotka muuttuvat tuon ihmisen kuvaushetken tunteiden perusteella. Nämä aurat voidaan nähdä ihmissilmällä – yritä katsoa kohdettasi vähän fokusoitumattomasti. Voit pyytää henkilöä tuntemaan vihaa, sitten rakkautta ja pystyt näkemään värien muuttuvan mielialan mukaan.

Luot "energiapalloja", kuten monet niitä kutsuvat. Nämä ilmennetään käyttämällä aikomusta manipuloida ehdotonta rakkautta tai universaalia elämänvoimaenergiaa, jota on ympärilläsi.

Hunajakennokuvio on pyhää geometriaa, joka on yksi kommunikointimenetelmä. Voit saada täydellisen olemassaolohistorian kuviosta, jota sanotaan "elämänkukaksi". Kun keskityt enemmän energian kanssa työskentelyyn, näet niitä helpommin. Energia kutsuu energiaa, joten käyttäessäsi sitä johonkin tarkoitukseen, lisää vedetään tuolle alueelle.

Tyyneys ja rentoutuneisuus sallii värähtelyjen asettua ja muodostaa näkyviä massoja. Silloin kun olet aktiivinen, se on kuin yrittäisi katsoa veden pintaa sen ollessa rauhaton – mikään ei ole selkeää.

Kysymys:

Mestarit, voitteko kommentoida informaatiota siitä, että ylösnousemuksen pitäisi tapahtua 27.9.2015 paikkeilla. On lukuisia enkelien ja teidän kaltaistenne olentojen kanavointeja, jotka paljastavat, että Gaia tai Äiti Maa siirtyy viidenteen ulottuvuuteen ja fyysiset sielut vaihtavat valokehoon. –Kris, Kanada

[Huom.: Vaikka tämä kysymys vastaanotettiin ennen 27.9., se tuli jonosta esiin vasta nyt.]

Vastaus:

Jokainen sielu luo oman todellisuutensa päättämällä, mitä oppeja se sisällyttää siihen uskomusjärjestelmään, jolla se hallitsee omaa inkarnaatiotaan. Metafyysisessä yhteisössä ei ole termisanastoa eikä yhteisymmärrystä siitä, mitä monet käsitteet merkitsevät. Jos käyt erilaisilla henkisillä nettisivustoilla, näet samasta ilmiöstä eri terminologiaa ja ristiriitaisia päätelmiä. Tämä sama ristiriitaisuus on järjestäytyneiden uskontojen opeissa.

Olemme aina sanoneet ihmisille, että ei-fyysisten olentojen materiaaleissa on eriasteista hienostuneisuutta ja viisautta. Tämän yhdenmukaisuuden puuttuessa, älä hyväksy mitään – edes meiltä – uskomusjärjestelmääsi, ellei tuo informaatio tunnu resonoivan sisälläsi.

"Ylösnousemus" on yksi käsite, jolla on ristiriitaisia kuvauksia ja määritelmiä henkisyyden kannattajien keskuudessa. Toisia termejä joita usein käytetään ylösnousemuksen määrittelyssä, ovat "valaistuminen" ja/tai "värähtelyn kohoaminen".

Kaikki maapallolla on energiaa. Sillä on muoto (se nähdään ja siitä tulee fyysinen) vain, silloin kun yksilön tietoisuus antaa sille sen. Tällä tavalla kaikki ihmiset luovat oman todellisuutensa. Todellisuus jatkuu vain, jos ihmisillä on uskomuksia, jotka kontrolloivat toivomuksia ja haluja. Jos he viuhtovat ja muuttavat jatkuvasti uskomuksiaan toisten sanomisten perusteella eikä tuo muutos resonoi heidän kanssaan, heidän maailmansa hajoaa.

Esimerkiksi sinun uskomuksesi, että kotisi kylmä sää on juuri sopiva sinulle, olisi ristiriidassa niiden uskomuksen kanssa, jotka eivät voi sietää alle 4 asteen lämpötiloja. Sinusta tuntuu täydelliseltä siellä, missä olet, mutta nuo toiset karkaisivat tropiikkiin toimiakseen itselleen sopivan todellisuususkomuksen mukaisesti.

Sinulla on valinnanvapaus. Älä anna kenenkään muun kertoa sinulle, mihin sinun pitäisi uskoa tai mitä tapahtuu ympärilläsi. Tarkkaile, tunne ja arvioi, tuntuvatko heidän ehdottamansa käsitykset oikeilta tai resonoivatko ne kanssasi. Jos tuntuvat, niin hyväksy ne uskomusjärjestelmääsi ja muuta todellisuuttasi, kunnes jotain muuta tulee esiin.

Kysymys:

Mestarit, sanotte, ettei ole karmaa, rangaistusta tai armoa. Ymmärrän, että tämä on totta sielu-, taivas- tai lähdetasolla. Mutta onko se totta maan päällä ja ihmistasolla? Muuttuvatko säännöt, kun astumme maan päälle ja ihmiselämään? Onko kahdet erilaiset säännöt? Uskonnot, gurut, opettajat ja saarnaajat puhuvat ympäri maailmaa näistä asioista. –Christina, USA

Vastaus:

On kahdenlaista olemassaoloa. Universumi/ei-fyysinen maailma/Koti on pelkän ehdottoman rakkauden ykseys, jossa ei ole negatiivisuutta sallimaan minkäänlaista tuomitsemista, rangaistusta tai kostoa. Kun sielu tulee kehoon maaplaneetalle, se on tullut kaksinaisuuteen, jossa negatiivista ja positiivista energiaa on yhtä paljon. Tuomitseminen hallitsee egoyhteiskuntaa, missä kaikki tuomitaan, arvostellaan ja arvotetaan.

Kun sielut haluavat oppia omasta luonteestaan, ne tekevät sen kaksinaisuuskattilassa, jossa valinnanvapaus sallii niiden päättää, miten käsitellään tilanteita, joita ne ovat järjestäneet, ja miten opitaan niistä. Valinnan tekemiseksi niillä täytyy olla vaihtoehtoja, joista valita, mikä voi tapahtua vain paikassa, missä on negatiivisuutta – eli maapallolla.

Myös maapallolla kaksinaisuuden keskellä on ihmisiä, jotka voivat elää henkisen aspektinsa mukaan ja tunnistaa ydinolemuksensa, ehdottoman rakkauden. He eivät tuomitse, etsi rangaistusta tai vaadi kostoa menneistä teoista. He ovat nousseet ymmärrykseen siitä, miksi he tulivat kehoon, he ovat saaneet loppuun oppituntinsa ja katselevat sitten muuta yhteiskuntaa päättääkseen, onko vielä jotain muuta, mihin he haluavat osallistua.

Ihmiset luovat todellisuuden itselleen omaksumalla uskomusjärjestelmiä, joita he käyttävät päättäessään, miten he elävät elämäänsä. Näistä tulee heidän käyttäytymissääntöjään ja ne altistuvat usein uskonnollisten järjestöjen vaikutukselle, jotka sanelevat, mitä niiden mielestä toisten pitäisi uskoa.

Kun ihmiset tutkivat jotain henkistä ryhmää, he kokeilevat tavallisesti sen uskomuksia. Jotkut opettajat, gurut ja enkelikommunikoijat väittävät, että heidän uskomuksensa ovat ainoa tie pelastukseen, ylösnousemukseen tai lunastukseen. Ne joiden opetuksiin sisältyy tuomitseminen ja rangaistuksen uhka menneistä teoista, eivät ole ehdottomassa rakkaudessa.

Tunnustele kaikkea, mitä esitetään – myös meiltä – miltä se tuntuu sisäisestä viisaudestasi. Jos se resonoi, hyväksy se uskomuksiisi – jos se hiertää, lähde pois sen luota.

Kysymys:

Mestarit, minulla on allergia-, hengitys- ja iho-ongelmia, jotka vaikuttavat aina elämääni, erityisesti sosiaalisesti, ja siihen, mitä olen tekemisissä ihmisten kanssa näissä tilanteissa. Olen yrittänyt eri tavoin ratkaista näitä vaivoja ja viime aikoina henkisellä kehittymisellä. Tämä ongelma on osa sielusopimusta, jonka olen tehnyt tähän inkarnaatioon, ja ratkaisemisyrityksen vuoksi minun täytyykin tehdä hyväksymistyötä, koska ne ovat aina osa oppituntejani? Vai enkö tee sisäisesti sitä, mitä minun pitäisi, ja nämä ongelmat toimivat varoituksena, etten jotenkin tee sitä, mihin sitouduin ennen tuloani? Jos mahdollista, voitteko myös vahvistaa, että osa elämänoppitunneistani liittyy itseluottamukseen, syyllisyyteen, häpeään ja epäonnistumisen pelkoon? –J.F., Portugali

[USA:n lakien mukaisesti Henkimestarit eivät diagnosoi sairauksia tai määrää lääkkeitä niihin. Lukijat haluavat ehkä katsoa yksityiskohtia Mestarien parantamista koskevasta kirjasesta/e-kirjasta.]

Vastaus:

Elämässäsi on kyse itsesi ja muiden hyväksymisestä ja kykenemisestä rakastamaan itseäsi, silloinkin kun maailma näyttää olevan sinua vastaan. Valitsit vaivoja, jotka saavat sinut erottumaan yhteiskunnassa. On merkittävä oppitunti, miten käsittelet ihmisten reaktiot sinuun. Tämä tuo esiin itsearvostus-, itseluottamus-, häpeä-, pelko- ja vihakysymyksiä.

Olet hyvin huolissasi siitä, mitä toiset ajattelevat ja sanovat. Kuvittelet negatiivisia reaktioita tulevan sinulle toisilta myös silloin, kun he eivät ole sanoneet mitään avoimesti sinulle. Tämä syntyy ajatuksesta, että olet vähempiarvoinen vaivojesi vuoksi. Se mitä ihmiset ajattelevat tai sanovat, ei voi loukata sinua, ellet anna sen loukata. Negatiivisten reaktioiden liittäminen ihmisiin, silloin kun sinulla ei ole aavistustakaan siitä, mitä he oikeasti ajattelevat tai sanovat, on oman onnettomuutesi ja tuomitsemisesi projisointia heihin. Oppiminen rakastamaan itseäsi estää tätä tapahtumasta.

Silloin kun voit rakastaa itseäsi upeana sieluna, joka on tullut tänne käsittelemään epämiellyttäviä tilanteita, huomaat, etteivät toisten ihmisten ajatukset vaikuta sinuun. Olet ennen inkarnoitumista valitsemallasi polulla ja vedät puoleesi niitä asioita, joita halusit kokea.

Lakkaa tuomitsemasta elämääsi toisten elämää vasten. Näe vain, että teet fantastista työtä eläessäsi omaa elämääsi, ja se paranee, kun työnnät pois negatiivisuuden. Tee affirmaatioita rohkeudesta ja menestyksestä, mitä tulee tiellesi, kun olet rennompi itsesi kanssa.

Kysymys:

Mestarit, onko reilua olla naimisissa, jos en pysty määrittelemään, tunnenko rakkautta? Olen ollut naimisissa viisi vuotta. Olemme eri kansallisuuksista ja kulttuureista. Tunnen, miten paljon olen muuttunut ollessani hänen kanssaan. Olin hyvin intohimoinen ihminen ja nykyään etäisempi ja kylmempi kuten hän. Pidän hänen kanssaan olemisesta ja vietämme mukavaa aikaa yhdessä, mutten tunne oikeasti vetoa häntä kohtaan, en esimerkiksi tunne tarvetta harrastaa seksiä. Mitä tästä voi oppia? –Luciana, Suomi

Vastaus:

On aika olla rehellinen itsellesi. Et useimmiten tunne oloasi mukavaksi tässä suhteessa. Pysyt maisemissa, koska toisinaan nautit siitä, miten hän käyttäytyy sinua kohtaan. Rakkaus on itsesi ja kaiken energiasi jakamista kumppanisi kanssa ja kumppani tekee samoin. Et voi panna häntä rakastamaan sinua. Hän kohtelee sinua omaisuutena, ei arvostettuna kumppanina.

Ympärilläsi olevien ihmisten vuoksi tunsit, ettet olisi kokonainen ihminen, ennen kuin menisit naimisiin. Paikalle tuli joku, joka osoitti sinulle kiinnostusta, vaikkei se ollutkaan, mitä olit kuvitellut, mutta toiset sanoivat, että hänestä tulisi hyvä aviomies, joten menit naimisiin. Ennen naimisiinmenoasi et oikeastaan tiennyt hänestä riittävästi oivaltaaksesi, että hän oli kylmä ja etäinen ihminen.

Voit pysyä hänen kanssaan, jos haluat, mutta kysy itseltäsi, näetkö mitään tulevia parannuksia hänen tavassaan käyttäytyä. Sinulla on valinnanvapaus poistua tästä rakkaudettomasta liitosta ja löytää joku, joka arvostaa sinua ja jakaa toiveensa ja unelmansa kanssasi. Siinä päätöksessä ei ole mitään väärää, että olet tilanteessa, missä et ole onnellinen etkä näe itsesi tulevan tyytyväiseksi tulevaisuudessa.

Aina kun sinun täytyy muuttaa persoonallisuuttasi ollaksesi toisen kanssa etkä nauti tuosta muutoksesta, ajattele eteenpäin siirtymistä. On aika kunnioittaa itseäsi. Rakasta itseäsi riittävästi nähdäksesi, että tämä suhde vetää sinua alaspäin, ja tehdäksesi jotain asialle.

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

27.10. – 3.11.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net