Kysymyksiä Henkimaailman mestareille 26.4.-3.5.16 https://pixabay.com/fi/mieliala-luonto-joki-vesi-virtaus-1335737/
19.05.2016

Kysymyksiä Henkimaailman mestareille 26.4.-3.5.16

Mestarit, minulla on voimakasta kuoleman- ja sairaudenpelkoa. Joskus se saa minut täysin kyvyttömäksi tekemään mitään. Mitä minun pitäisi tehdä tämän tunteen kanssa ja miten yhdistyn korkeampaan itseeni? –Eeva, Suomi

Aina kun yksilö tuntee pelkoa tai epäilyä, se on merkki siitä, että hän katsoo elämänoppituntia, jonka hän valitsi ennen tulemistaan maapallolle. Sielu inkarnoituu (tulee kehoon) siinä tarkoituksessa, että se muistaa ja löytää, kuka se on sieluna ja mitä kykyjä ja voimia sillä on. Se järjestää toisiinsa yhdistyneitä ihmispiirteitä voidakseen nähdä negatiivisuuden tapahtumissa ja sitten valinnanvapauttaan käyttämällä muuttaa negatiivisuuden rakastavaksi, positiiviseksi energiaksi.

Sairaudenpelkoon liittyy oppitunteja, jotka koskevat oivallusta kontrollin puutteesta, mukavan ja tutun puutteesta, mahdollista itsenäisyyden menettämisestä ja riippuvuudesta toisiin. On myös se, mitä toiset ajattelevat sinusta: karttavatko he sinua, pysyvät poissa ja ovat piittaamatta sinusta vai sulkevat sinut jonnekin yksin?

Kuolemanpelko heijastaa yhteiskunnan valtaenemmistön ja uskonnollisten järjestöjen uskomusta, että tulee tuomiopäivä, jolloin teidän täytyy maksaa kaikesta, mitä olette tehneet väärin niiden standardien mukaan – joista valtaosaa et ole koskaan ymmärtänyt. Todellisuudessa kyse on yksinkertaisesta siirtymästä fyysisyydestä ei-fyysisyyteen.

Henkisestä perspektiivistä pelkäät, ettet ole saanut valmiiksi sitä, minkä tulit tekemään, ja sinun on tehtävä kaikki uudestaan. Sinun täytyy hyväksyä ja tietää, että olet sielu, joka on murrettu Lähde-energiasta, ja olet suurenmoinen, kaikkivoimainen, kaikkitietävä ja kaiken luova. Voit tehdä mitä tahansa, mihin uskot kykeneväsi.

Yhdistymällä sisäiseen ehdottomaan rakkausolemukseesi pystyt selvittämään kaiken, mitä vedät puoleesi. Ota askel kerrallaan, ja joka kerta pelon ilmestyessä esiin kysy: miksi tämä on tässä ja mitä voin oppia siitä? Ainoa tärkeä asia on se, mitä ajattelet elämästäsi – ei se, mitä toiset ajattelevat tai ovat sanoneet. Ole rento itsessäsi ja ota pikkuaskelia, kunnes olet rento päätöksissäsi.

Mestarit, haluaisin tietää, mitä vaikutuksia alkoholin juomisella (erityisesti viinin) ja punaisen lihan syömisellä on chakroihin. Vahingoittavatko ne chakroja jo pieninä määrinä? Mitä seuraamuksia on? Kiitos kovasti rakkaudestanne meitä kohtaan täällä. –Rachel, Kanada

Chakrat ovat energiapyörteitä, jotka pyörivät ihmiskehon ympäri, fyysisen kehon ei-fyysisistä aspekteista. Ne auttavat energiaa virtaamaan kehon läpi, päälaen kruunuchakrasta selkärangan tyven juurichakraan. Ne ovat vuorovaikutuksessa praanaputken, sen kanavan kanssa, jonka kautta kaikki energianne virtaa.

Monet asiat voivat vaikuttaa energiavirtaan ja chakrojen pyörimiseen. Kun chakra kääntyy eri suuntaan kuin muut chakrat, se hidastaa kehon yleistä energiavirtausta ja aiheuttaa sairauksia, uneliaisuutta tai tukoksia, jotka vaikuttavat fyysiseen osaan. Fyysiset, mentaali- ja tunnevaikutukset voivat tasapainottaa chakroja.

Ihmisen aikomus liittyy kovasti siihen, mitä vaikutusta eri tiloilla on kehoon. Vakavin haitallisuus on sidottu ihmisen uskomusjärjestelmään. Jos hän uskoo, että jokin, kuten juominen tai lihan syöminen, haittaa hänen kehoaan, niin se haittaa. Ihmiselämässä ei ole mitään absoluuttista. Jotkut ihmiset voivat juoda myrkkyä eikä se vaikuta heihin, jos he oikeasti uskovat, ettei se vaikuta, ja toiset vain ajattelevat sairastuvansa ja sitten sairastuvat.

Ihmiset voivat kuitenkin myös sabotoida itseään. Jos he eivät halua ongelmia jonkin nauttimisesta, mutta tiedostamatta ajattelevat, että se aiheuttaa vaikeuksia, koska he ovat kuulleet toisten sanovan näin, se luultavimmin on vaarallista heille.

Kuten sanoimme, ei ole ehdottomuuksia. Alkoholi – on se sitten viiniä, olutta tai viinaa – ei automaattisesti vahingoita kehoa tai chakraa, kun kulutus on kohtuullista. Liikakäytöllä on taipumusta saattaa fyysinen rakenne epätasapainoon ja aiheuttaa vahinkoa. Sama pätee eläintuotteisiin, jos ne eivät sisällä fyysiselle keholle haitallisia aineita.

Mitä tahansa nauttiessasi sinun pitäisi tarkkailla kehoasi ja nähdä, miten aihe vastaanotetaan. Jos uskot, että se on suotuisaa tai vaaratonta, se on kuin mikä tahansa muu ravintolisä toimivalle keholle.

Mestarit, olen kehittänyt henkistä puoltani melko kauan ja tällä hetkellä keskityn yhdistymään jumalaiseen itseeni, todelliseen itseeni, jotta voin olla kaikkea, mitä olen, ja ilmentää paremman elämäntilanteen (jumalaiset oikeuteni). Elämä (tilanteet) on ollut hyvin haastavaa ja joskus olen hyvin turhautunut, koska en näe paljon tuloksia ja tuntuu siltä, että samat tilanteet toistuvat. Mitä en näe näissä olosuhteissa? Kenties tämä kaikki on tarkoituksenmukaista ja olen vain kärsimätön. Voisinko tehdä jotain päästäkseni eroon tästä kierteestä ja salliakseni uudet ja mukavammat kokemukset ja Hengen ilmentää? –Ricardo, Brasilia

Yrität taistella niitä elämänoppitunteja vastaan, jotka valitsit tähän elämään, sen sijaan että ymmärrät ja selvität ne. Joka kerta kun jokin tilanne toistuu, tämä johtuu siitä, että se on oppitunti etkä ole oppinut siitä. Voit selvittää jonkin tapahtuman ja sitten jätät tutkimatta, mitä tapahtui. Oppitunti heitetään silloin pois eikä opita estämään sitä toistumasta. Ja se tulee takaisin, kunnes tunnistat, mitä halusit oppia.

Elämänoppitunnit ovat vaativia – ne täytyy tunnistaa, ymmärtää, niistä pitää oppia ja ne pitää muuttaa viisaudeksi, tai taustasyy palaa kerta toisensa jälkeen. Yksi oppituntisi on kärsivällisyys. Toinen on oppia elämään hetkessä, jotta tarkkailet ja tiedostat, mitä tapahtuu välittömässä ympäristössäsi ja sinulle.

Näet jonkin tilanteet alkavan, odotat, mitä tulee seuraavaksi, etkä odota nähdäksesi, miten se vaikuttaa sinuun, koska siirryt liian kiireesti johonkin muuhun. Sinun täytyy osallistua niihin toimiin, joita vedät itsellesi oppimistarkoituksessa. Turhautumisesi osoittaa, etteivät odotuksesi elämästä toteudu. Mutta sinulla ei ole kontrollia asioihin ympärilläsi, ainoastaan reaktioosi niihin.

Odotukset ovat haitallisia ja rajoittavia sielulle. Ne pakottavat sinut katsomaan tilannetta tavalla, millä päätit asioiden tapahtuvan – ja vain tuolla tavalla. Et näe, miksi tilanne on olemassa, miten voit työskennellä sen kanssa, miten voit muuttaa lopputuloksen ja miten se pätee muuhun elämääsi. Sinulta menee ohi koko se syy, miksi se tapahtuu.

Lakkaa luomasta odotuksia. Mene ennustamatta tai ohjaamatta tapahtuman energiavirran mukana sinne, minne se menee. Tämä sallii sinun nähdä kaikki mahdollisuudet ja sitten valinnanvapauttasi käyttäen pystyt suorittamaan tehtävän, jota halusit, ja oppimaan oppitunnin.

Mestarit, koen henkistä heräämistä ja huomaan joskus itsessäni paljon valoa ja toisilla kerroilla – erityisesti aviomieheni ja äitini kanssa – tunnen vihaa heitä kohtaan. Tämä on hyvin voimakas tunne, enkä tiedä sen syytä. Pelkään päätyä eroon miehestäni, koska meillä on 8-kuukautinen vauva. Yritän myös kasata holistista tilaa toisten auttamiselle, mikä on työni täällä maan päällä. Haluaisin opastavia sanoja! –Laila, Brasilia

Kun etenet henkisellä polullasi, siirryt pääasiassa negatiiviselta energia-alueelta siihen valintaan, että muutat kaikki negatiiviset tilanteet positiivisiksi ja rakkaudellisiksi. Tätä ei tehdä kerralla kaiken osalta elämässäsi. Sinun on lähestyttävä jokaista negatiivisuustaskua ja päätettävä, mitä teet sillä. Jos jätät se rauhaan, se vaikuttaa edelleen sinuun aina, kun olet sen lähellä.

Viha jota tunnet miestäsi ja äitiäsi kohtaan, liittyy siihen tapaan, jolla he kohtelivat sinua aiemmin, ennen kuin heräsit ja päätit siirtyä pois heidän tyyppisestään energiasta. Kun he pommittivat sinua negatiivisuudella ja rääkkäsivät sinua henkisesti ja tunteellisesti, muodostit tätä sisäistä vihaa heidän teoistaan, ennen kuin oivalsit, että sitä voisi tapahtua vain, jos sallit sen. Nyt sitä vapautetaan, koska et enää pelkää heitä tai ajattele, että sinun täytyy sietää heidän ilkeyttään.

Sinulla on täydellinen vapaus valita, mitä seuraavaksi tulee elämääsi. Voit omistautua työllesi ja ympäröidä fyysisen kehosi ehdottomalla rakkaudella, jottei perheesi negatiivisuus enää vaikuta sinuun. Lapsesi tuntee tuon negatiivisuuden, kunnes tunnistaa, ettei se ole suunnattu häneen. Sinun täytyy päättää, onko teidän kahden mahdollista löytää tapa kukoistaa tässä ympäristössä vai onko parasta siirtyä eteenpäin.

Työsi laittaa sinut enimmäkseen positiiviseen energiaan. Käytä sitä pohjana elämässäsi. Negatiivisuus ei voi olla ehdottoman rakkauden seurassa. Lähetä aikomuksellasi rakkautta niille, jotka ovat negatiivisia, auttamaan heitä löytämään tiensä tuosta energiasta positiiviseen ja rakastavaan energiaan. Älä yritä ajatella tietäsi ulos mistään tilanteesta – kysy aina itseltäsi, miltä sinusta tuntuu se, mitä tapahtuu.

Mestarit, olen taistellut terveyteni kanssa muutaman vuoden. Mikä tilani tarkkaan ottaen on? Onko tämä oppitunti, jonka valitsin itselleni, vai onko se tulos jostain? Olen todella maassa ja kurja ja kamppailen todella mielialani kanssa toisinaan. Onko jokin syy ja meneekö se pois? Kamppailen kovasti myös suhteeni kanssa. Onko sille syy, että kumppanini on, mitä on? Hän on hyvin egoistinen ja häneltä voi puuttua empatia. Minusta tuntuu, että kaikki täytyy olla hänen tavallaan ja minun täytyy jatkuvasti taistella siitä, mitä haluan. Kamppailen kovasti hänen persoonallisuutensa kanssa ja mietin, onko tämä suhde terveellinen minulle. Onko meillä koskaan ennen ollut elämää yhdessä ja jos on, niin millainen? –Joanne, Yhdistynyt kuningaskunta

[USA:n lakien mukaisesti Henkimestarit eivät diagnosoi sairauksia tai määrää lääkkeitä niihin. Lukijat haluavat ehkä katsoa yksityiskohtia Mestarien parantamista koskevasta kirjasesta/e-kirjasta.]

Käsittelet joukkoa elämänoppitunteja. Tämä kaikki alkaa huonosta itsetunnosta ja arvottomuuden tunteesta. Vedit puoleesi miehesi, koska alussa suostuit kaikkeen, mitä hän halusi, koska luulit, että se saisi hänet rakastamaan sinua. Sinun täytyy epätoivoisesti olla tarvittu.

Terveysongelmasi ovat kehon reaktio epäröintiisi elämässä. Ensimmäinen reaktiosi vastoinkäymiseen on jähmettyä ja piiloutua. Tämä saa energian pysähtymään kehossasi ja luomaan tukoksia suojaksi. Tasapainon palauttamiseksi kehoon sinun täytyy olla rennompi itsesi kanssa. Hyväksy, että olet sielu, jolla on fyysinen kokemus ja kyky kutsua kaikkia universumin voimia ja kykyjä.

Et voi muuttaa miestäsi, ellei hän päätä muuttua, koska hänkin on sielu, jolla on täysi valinnanvapaus. Olet tunnistanut useita hänen ongelmistaan, mikä oli mahdollista, koska sallit itsesi analysoida, mikä aiheuttaa vaikeuksia elämässäsi. Onneksi olkoon – tämä on osa henkistä kasvuasi.

On aika jatkaa analysointia. Miltä sinusta tuntuu, kun syntyy ristiriitaa miehesi kanssa? Miten kehosi reagoi jännitteeseen? Voitko saada kehosi jotenkin rennommaksi? Sinulla on kyky luoda oma tulevaisuutesi valinnanvapaudella.

Meditoi sitä, mikä tuntuu parhaalta tilanteelta sinulle. Sitten tee se.

Mestarit, minulla on kysymys kirkkaista unista. Minulla on ollut niitä jo muutama ja mietin, ovatko ne menneistä elämistä. Noin 4-vuotiaana näin unta, että minut laitettiin hiekkamonttuun ja suuria eläimiä lähestyi. Teininä näin unta vuorijonosta. Ajattelen sen olleen Etelä-Amerikassa. Olin sen huipulla ja se oli valtava. Yksi uni oli uskoakseni Espanjasta ja isoäitiäni raahattiin pois haudasta. Minulla oli siirtomaatyyliset vaatteet. Minulla on ollut myös muita. Nämä unet ovat hyvin värikkäitä ja herään sydän pamppaillen pelosta. Ovatko nämä vilauksia entisistä elämistä? Muistan ne aina. –Regina, USA

Kirkkailla unilla joita sinulla on ollut, on useita lähteitä. Jotkut tapaukset joita muistat, ovat pomppaamisesta takaisin elämiin, joita sinulla on ollut aiemmin – entiset elämät. Toiset yhtä dynaamiset tapahtumat ovat tulleet tilanteista, joita olet lukenut, tai asioista joita olet nähnyt elokuvissa ja televisiossa.

Kaikki mikä aiheuttaa tunnevaikutuksen – joko osallistumisesta tai tarkkailemisesta – syöpyy muistiisi. Heittäydyt kiinnostuksesi kohteisiin, erityisesti niihin joihin samaistut, ja niistä tulee osa sitä, kuka olet. Kykenet käymään kaikissa näissä asioissa aina, kun haluat.

Mene meditatiiviseen, "mielettömään" tilaan (sallien kaiken ajattelun loppua) ja kuvittele astuvasi seikkailuun. Olet täysin mukana siinä, mitä tiedostamaton mielesi uskoo, että haluaisit kokea. Se on totta ja kirkas tietoiselle mielellesi.

Tee nyt sama uudestaan, mutta ennen kuin aloitat, katso jotain kuvaa tai dokumenttia paikasta, jossa et ole koskaan ollut fyysisesti tässä elämässä. Kun pudotat pois ajattelevan mielesi, huomaat, että sinun kuljetetaan paikkaan, joka sinua viimeksi kiinnosti. Tämä ei merkitse, ettet ole koskaan viettänyt aikaa siellä toisessa elämässä, koska on ollut jokin syy, miksi valitsit tuon maiseman. Pidä hauskaa, äläkä yritä analysoida matkojasi.

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net