12.11.2018

Kysymyksiä Henkimaailman mestareille 25.9.-2.10.18

Mestarit, olen oppimassa, etten ole yhtä kuin ajatukseni – olen ajatusteni tarkkailija. Niinpä ollessani tietoinen tästä voin alkaa huomata, milloin ajatukseni menevät negatiivisiin kaavoihin. Voin sitten alkaa muuttaa ajatuksiani joksikin positiivisemmaksi ja tarkoituksellisemmaksi. Teen valinnan. Olen miettinyt sairauksia, kuten masennus, alkoholismi, pelaaminen jne. Opimme, että nämä sairaudet voivat olla oire aivojen kemiallisesta epätasapainosta.

Niinpä nämä sairaudet eivät ehkä ole valinta. Kysymykseni on, mikä on paras strategia hoitaa näitä sairauksia. Ovatko kemialliseen epätasapainoon vaikuttavat lääkkeet ratkaisu? Vai voimmeko vaikuttaa muuttamalla ajattelumallejamme? Tunnen, ettemme ehkä ymmärrä, miten suuri voima meillä on muuttaa ajatteluamme. Se muuttaa aikomuksiamme, sitten tekojamme? Voitteko neuvoa? –Aj, USA

[USA:n lakien mukaisesti Henkimestarit eivät diagnosoi lääketieteellisiä sairauksia tai määrää lääkkeitä niihin. Heidän havaintonsa perustuvat henkeen ja koskevat elämänoppitunteja. Lukijat haluavat ehkä katsoa yksityiskohtia Mestarien parantamista koskevasta kirjasesta/e-kirjasta.]

Vastaus:

Ihmiskokemus on sielu, joka päättää tulla kaksinaisuuteen tarkoituksenaan oppia valinnoista. Sielu on Lähde-energian osa, joka on "murrettu" siitä. Siksi jokainen sielu on kaikkivoimainen ja sillä on kyky luoda, manipuloida ja kontrolloida ihmiselämänsä kaikkia apekteja.

Tämä ei ole avoin valtakirja, koska sielu on haitannut itseään olosuhteilla, joita luodaan mahdollistamaan tiettyjen elämänoppituntien saaminen – kuten tässä tapauksessa riippuvuuksiin liittyvät. Riippuvuuden mahdollistavat rajoitukset voivat olla luonteeltaan mentaalisia, tunteellisia, geneettisiä tai kemiallisia. Oppimisaspektina on ymmärtää ongelman luonne ja tehdä valintoja sen vaikutusten poistamiseksi.

Ensimmäinen askel on aina, että henkilö oivaltaa, ettei sen tarvitse jatkaa kärsimystä, vaan hänellä on kyky muokata elämäänsä. Valtaosa ihmisistä tuntee, ettei heillä oli vaihtoehtoa elämässä. Henkinen polku on siinä oivalluksessa, että jokainen on oman ihmistulevaisuutensa kontrollissa.

Jokaisen ajatukset syntyvät uskomusjärjestelmistä, joita hän on kehittänyt elämänsä aikana. Ne koostuvat asioista, joita hänelle ovat kertoneet perhe, opettajat ja yhteiskunta. Useimmat vain hyväksyvät kyseenalaistamatta sen, mitä toiset sanovat, ja pitäytyvät noissa uskomuksissa, koska se on helpompaa. Ne kontrolloivat tiedostamatta ihmisten käyttäytymistä, kunnes he päättävät muuttaa niitä.

Uskomusten muuttaminen suuntaa koko elämän uudestaan. On mahdollista vaikuttaa fyysiseen tilaansa niillä ideoilla, jotka hyväksyy mahdollisuudeksi. Jos tunnet, että voit muuttaa mielentilaasi, ja sitten etenet kyseenalaistamatta ja ilman ehtoja, huomaat, että se toimii. Jos on epäilyksiä, se epäonnistuu.

Vakavissa häiriötapauksissa on tarpeellista puuttua asiaan lääkinnällisesti, jotta tietoinen mieli voi saada tarpeellista ymmärrystä auttamaan tulevaisuuden ajatusten ja tekojen ohjaamisessa. Aikomusten muuttaminen lopettaa sitten lisälääkityksen tarpeen.

Sielu kehossa on uskomattoman voimakas. Henkilön täytyy ensin hyväksyä tuo periaate, uskoa, että hän voi käyttää sitä, ja sitten ilmaista aikomus luoda se, mitä hän haluaa.

Kysymys:

Mestarit, kiitos kaikesta. Mitä tapahtui korvalleni, joka on edelleen tukossa tulehduksen jälkeen? Liittyikö se ajatukseen, joka toistui päässäni töissä? Mitä voin tehdä tämän nesteen poistamiseksi ja kuuloni palauttamiseksi taas normaaliksi? Tiedän, että pystyn siihen, mutta en näe, mitä tehdä tai mitä parannustekniikkaa käyttää. Käytän Grabovoita, mutta näyttää siltä, etten käytä oikeita numeroita? Voitteko auttaa minua, kiitos? –Edws, Kanada

 

[USA:n lakien mukaisesti Henkimestarit eivät diagnosoi lääketieteellisiä sairauksia tai määrää lääkkeitä niihin. Heidän havaintonsa perustuvat henkeen ja koskevat elämänoppitunteja. Lukijat haluavat ehkä katsoa yksityiskohtia Mestarien parantamista koskevasta kirjasesta/e-kirjasta.]

Vastaus:

Energia on kaikki, ja kaikki on energiaa. Energiaan vaikuttavat värähtelyt, ja värähtelyt alkavat muutoksella tai häiriöllä olemassaolon hiljaisuudessa. Monet tunnistettavat ihmisteot voivat luoda kuvioita energiaan, jotka saavat aikaan muutoksia ja fyysisen olemuksen tasapainottumisen, mikä johtaa vähäisiin tai jopa dramaattisiin muutoksiin fyysisessä tilassa.

Grigori Grabovoi on venäläinen matemaatikko, joka on dokumentoinut numerosarjojen voimasta vaikuttaa energiaan ja näin kaikkeen, mitä on tuossa energiassa. Kaikilla ilmaistuilla aikomuksilla – sanoina, väreinä tai symboleina – on vaikutusta ympärillä olevaan energiaan.

Grabovoin numerot ovat sekä äänipainotteisia että symbolisia, numeromerkkimuodostelman kera. Numerojärjestys ja toistaminen luovat värähtelymalleja, jotka ovat kontaktissa fyysisiin rakenteisiin, vaikuttavat niihin ja muuttavat niiden sisäisiä värähtelyjä. Kun yksi koko ei aina sovi kaikille, ehdotettuja malleja ehkä tarvitsee muokata vähän halutun tavoitteen saavuttamiseksi. Kokeile.

Ajankohtainen tilasi ei liity mitenkään siihen, mitä töissä tapahtui. Korvan sisällä on tulehduksesta johtuvaa paksuuntumista, ja sinun täytyy yrittää vähentää sitä. Jatka numeroiden käyttämistä ja vahvista niitä aikomuksella, että kehosi palaa tasapainoon. Tunne, että universaalia elämänvoimaenergiaa tuodaan kehoosi ja se poistaa tukkeumat ja parantaa kaiken, mitä se koskettaa.

Kysymys:

Mestarit, kertokaa minulle Bachin ja Saint Germain -kukkatippojen vaikutuksesta kehoon. Mitä ne varsinaisesti tekevät neljän kehon värähtelylle? Olen nähnyt raportteja, että ihmiset pääsevät eroon kroonisesta kivusta, kaikenlaisista sairauksista ja jopa kateudesta. Mutta haluaisin teidän näkemyksenne näistä vaikutuksista. Aloitin hoitoni viikko sitten. –Maressa. Brasilia

[USA:n lakien mukaisesti Henkimestarit eivät diagnosoi lääketieteellisiä sairauksia tai määrää lääkkeitä niihin. Heidän havaintonsa perustuvat henkeen ja koskevat elämänoppitunteja. Lukijat haluavat ehkä katsoa yksityiskohtia Mestarien parantamista koskevasta kirjasesta/e-kirjasta.]

Vastaus:

Vuosisatojen ajan parantajat ovat käyttäneet jonkinlaisia kasviperäisiä aineita parannusmenetelmissään. Tavallisimpia kategorioita ovat yritit, kukkatipat, aromaterapia jne. Homeopatia on yhdistänyt näitä aineksia herkistämään ihmiskehon ja auttamaan (sairaan) kehon takaisin tasapainoon.

Yksi perusperiaate kaikkien näiden käytäntöjen takana on, että jokainen sairaus on erityinen potilaalle ja siksi kaikkia täytyy kohdalla yksilöllisesti. Joskus on tarpeellista hillitä ihmistä vaivaavaa energiatuntemusta, kuten masennus tai muu persoonallisuuspiirre, tai käsitellä fyysistä vaivaa, joka on saatu altistumalla jollekin aiheuttavalle tekijälle.

Kaiken lääkinnällisen hoidon tärkein puoli on potilaan ajatteluprosessi. Hänellä täytyy olla uskoa hoidon lopputulokseen. Jos hänellä on jotain epäilyksiä parantumisensa suhteen, hän ei koskaan enää saavuta täydellistä terveyttä. Aikomus on kaikkea värähtelyparannusta kontrolloiva ja ajava tekijä.

Hyväksy mahdollisuudet, usko, että ne tapahtuvat, ja suorita tarvittavat toimet keholle, jotta fyysinen kuori voi uudistua, kun energiakehoja uudistetaan.

Kysymys:

Mestarit, kiitos viesteistänne. Luettuani kirjanne (jotka ovat erittäin hyviä) minusta tuntuu, että todellisen sielualkuperämme tietämisessä on jonkinlainen paradoksi. Olemme täällä ihmismuodossa muistin menettäneenä saadaksemme oppitunteja ja kokemuksia, jotta voimme oppia puutteistamme. Tämä muistinmenetys on avain oppituntien täyteen oppimiseen. Jos valaistumme todellisesta olemuksestamme, eikö se puuttuisi kokemuksiimme täällä ja olisi haitallista? –Jonathan, Iso-Britannia

Vastaus:

On kaksi tapaa katsoa pulmatilannettasi. Riippumatta siitä, miten paljon ymmärrät sielusi kyvyistä, se ei anna sinulle mitään vihjettä tietyistä oppitunneista, jotka valitsit nykyiseen elämääsi. Lisäksi sen tietäminen, että olet Lähde-energian osa, sallii sinun lähestyä "elämän mysteerejä" hieman pienemmän ylivoimaisuustunteen kera, mutta se ei anna sinulle mitään vinkkejä siitä, miksi olet inkarnoitunut.

Siihen saakka kunnes paljastat jokin oppitunnin, muistinmenetys hallitsee edelleen. Sinut pakotetaan seuraamaan opasteita, joita epäilykset ja pelot antavat sinulle. Apu jota tieto antaa sinulle, on vahvistus, että sinulla on valinnanvapaus muuttaa statustasi ja uskomusjärjestelmiäsi. Monet ihmiset eivät koskaan ymmärrä, että heillä on tuo voima. Ja myös jotkut niistä jotka tiedostavat sen, ovat piittaamatta siitä ja jatkavat katsomista toisiin, jotta nämä tekevät valintoja heidän puolestaan, aivan kuten heidän vanhempansa ja opettajansa ovat aina tehneet.

Joillakin sieluilla oppituntivalintaan kuuluu tuleminen tietoiseksi jumalaisesta statuksestaan ja joidenkin noiden uskomattomien kykyjen käyttäminen maaelämänsä muotoilemiseen. Se on korkein ihmistehtävä. Enimmäkseen halutaan ymmärtää vain, miltä jokin piirre, kuten pettäminen, tuntuu ja miten se voi vaikuttaa koko elämään.

Kun henkilö käy vakavissaan käsiksi epäilyksiinsä ja pelkoihinsa ja oivaltaa valitsemansa oppitunnit, hän saattaa silti kangerrella oppitunnin hyväksymisen ja käsittelemisen kanssa, kunnes yksikään sen aspekti ei enää sekaannu hänen elämäänsä. Prosessin tunteminen ei nopeuta sitä, koska täytyy käydä käsiksi noihin osiin järjestyksessä.

On harvinaista, että sielu saattaa elämän aikana loppuun kaikki valitsemansa oppitunnit ja on selvillä keskeisistä voimistaan ja kyvyistään. Sielun on kuitenkin mahdollista tulla tarkoituksenaan tuntea todellinen itsensä, valitsematta mitään oppitunteja.

Toivon, että tämä lohduttaa sinua ja sallii sinun nähdä, että tiedon kera tai ilman sitä et huijaa tai tule huijatuksi elämässä.

Kysymys:

Mestarit, miten haitallista langaton säteily on terveydellemme? Vai onko se haitallista? Maani haluaa olla edelläkävijä 5G-teknologiassa, ja se huolestuttaa monia meistä. Antavatko terveellinen syöminen ja liikunta tarpeeksi suojaa kehollemme? Entä lapset? Suojeleeko myös henkimaailma meitä säteilyltä? –Ailidh, Suomi

Vastaus:

Mahdollisesti haitallisen vaikutuksen määrä ihmiskeholle riippuu sielun valitsemista oppitunneista. Jos yksilön elämä on jatkuvaa huolta kehoa vahingoittavista vaikutuksista, hän toteuttaa nuo kokemukset. Oletko koskaan tuntenut ihmistä, joka puhuu jatkuvasti syövän tai flunssan saamisesta, ettei ole tarpeeksi rahaa tai että puoliso pettää häntä? Ja arvaa, mitä sitten? Se juuri tapahtuu, koska hän on laittanut tarpeeksi energiaa universumiin – kera "halun" nähdä jotain tapahtuvan – että se ilmestyy.

Langattomalla säteilyllä jota käytetään viestinnässä, aaltomuodoilla korkeajännitekaapelien ympärillä ja säteilyllä jota käytetään lääketieteellisissä menetelmissä, voi kaikilla olla vaikutusta kehoon, jos keho tarvitsee tuon kokemuksen. Ensimmäinen suojautumisaskel on uskoa, ettei sinun tarvitse saada tuota kokemusta. Toinen askel on minimoida ylialtistus – minimimaalinen ja edes kohtuullinen altistu eivät muuta kehokemiaa. Kolmas askel on sitten kehon vahvistaminen, jotta se on vahva ja voi voittaa solumuutokset.

Ulkoiset haitalliset tekijät vaikuttavat helposti heikkoon fyysiseen kehoon, jossa on heikot lihakset ja heikko luusto. Terve muoto ihanteellisen ravinnon kera voi taistella mahdollista haittaa vastaan. Kehon ikä voi auttaa määrittämään sen taipumuksen tuohon vaikutukseen kasvun vuoksi. Edellä mainitut tekijät voivat vähentää tuota tekijää mahdollisuutena.

Henkimaailma on historiallisesti suunnannut toisaalle massiivisia säteilymääriä, jotka olivat matkalla Maahan aurinkonne purkausten jälkeen, mutta kokonaisuutena se ei ole sekaannut yksilöllisiin elämänkokemuksiin. Jokainen sielu tekee omat oppituntivalintansa, luo oman todellisuutensa ja sillä on aina valinnanvapaus suuntamuutokseen. Se olisi puuttumista sielun tehtävään maan päällä, jos henget suojelisivat sitä.

Kysymys:

Mestarit, voitteko selittää rotueroja maan päällä ja miksi sielut inkarnoituvat eri rotuina? Onko jokin rotuhierarkia? –Schealer, USA

Vastaus:

On monia erilaisia oppitunteja sielun voimista ja kyvyistä, joita se voi tulla maan päälle oppimaan. Päätettyään, mitä toimintoja se haluaa tutkia, sielu järjestää lavasteet elämälleen. Tämän ympäristön täytyy sopia sen oppitunteihin ja auttaa niissä.

Matkaa tukeviin taustavalintoihin sisältyvät vanhemmat, mitä ominaisuuksia heillä on, sosiaalinen ja ekologinen ympäristö sekä olennaiset asiat, kuten sukupuoli, rotu, planeettasijainti ja geneettinen alttius.

Rotuvalinnat antavat monia erityisiä oppituntimahdollisuuksia. Onko rotu tuolla alueella hallitseva vai vähemmistö, jota aina väheksytään? Haluaako se "täyttä uppoutumista" tiettyyn rotuun vai sekoittua mahdollisuuksiin ympäröivällä alueella? Suunnitteleeko sielu noudattaa tuon rodun yleisiä ominaisuuksia, vai kokeileeko hän toisen rotuidentiteetin taipumuksia? Mahdollisuuksia on loputtomasti.

Kaikki sielut joilla on ihmiskokemus, ovat samanlaisia. Yksikään sielu ei ole parempi tai huonompi kuin toinen. Tuomitsemista on vain kaksinaisuuden egoyhteiskunnassa maan päällä. Toisin sanoen, ei ehdottomasti ole mitään hierarkiaa roduissa tai missään muissa sieluryhmissä, joita on inkarnoituneena planeetalle.

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

25.9.–2.10.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net