01.09.2015

Kysymyksiä henkimaailman mestareille 25.8.2015

Mestarit, tiedän, että elämäntarkoitukseni on auttaa ja opettaa toisia henkisyydestä ja elämästä kuoleman jälkeen, erityisesti menetyksestä ja surusta.

Haluan kirjoittaa kirjoja ja aloittaa nettisivut laittaakseni ns. pyörät pyörimään, mutten tunne oikeaksi veloittaa ihmisiltä palveluksistani – haluan auttaa heitä ilmaiseksi, mutta minulla on yleisesti taloudellisia vaikeuksia. Tiedän, että elämäntarkoitukseni täyttäminen on oleellista ja mahdollistaa minulle palaamisen taas kotiin, jossa voin olla yhdessä rakkaideni kanssa. Miten voin täyttää elämäntarkoitukseni ja kuitenkin saada varoja elämiseen ja laskujen maksamiseen ottamatta niiltä, jotka kamppailevat toimeentulon kanssa, kuten minä? –Sara, Uusi-Seelanti

Vastaus:

Todellinen tarkoituksesi on, kuten kaikilla sieluilla jotka päättävät tulla maapallon kaksinaisuuteen, oppia oppitunnit, jotka valitsit ennalta, ja oivaltaa, kuka olet sieluna ja mitä se merkitsee ihmiskehollesi. Sitten kun tunnet voimasi ja kykysi, jotka tulevat olemistasi Lähde-energian osa, voit päättää auttaa muita.

Tarkoituksesi on ennen kaikkea auttaa itseäsi, ei muita. Et voi auttaa toisia, ellet rakasta ja ymmärrä itseäsi. Olet kokenut menetystä ja surua, mutta et ole käsitellyt niiden jälkiseuraamuksia elämässäsi. Kirjoittaminen tai päiväkirjan pitäminen auttaa sinua selvittämään nämä oppitunnit ja saamaan viisautta aiheesta. Sinun täytyy ymmärtää voidaksesi auttaa myös toisia ymmärtämään.

Se mitä haluat tehdä, kuten surukonsultointi, on hyväksytty työskentelyala ja ryhmänjohtajille odotetaan tuloja. Osahuolesi tulee siitä, ettet tiedä täsmälleen, mitä palveluja pystyt antamaan toisille, koska olet hämmentynyt ja etsit suuntaa.

Sinulla on näitä ajatuksia, koska luulet, että sinun on palveltava tullaksesi palkituksi rakkaidesi jälleennäkemisellä. Kaikki sielut voivat palata ehdottomaan rakkauteen ja sielukumppaniensa seuraan pelkästään toivomalla sitä, sitten kun he lähtevät kehostaan. Ei ole mitään sisäänpääsyvaatimuksia, eikä mitään aiempaa palvelua tarvita.

Etsi sen tyyppisiä konsultointi- tai elämänvalmennuskursseja, jotka antavat sinulle todistuksen, jonka monet vakuutuslaitokset hyväksyvät. Rahat tulevat silloin korvauksista eikä tarvitsevien ihmisten taskuista.

Jatka pelkojesi ja epäilyjesi työstämistä, koska ne ovat oppitunteja, joita et ole saanut valmiiksi. Kun olet määritellyt polkusi, aloita nettisivut ihmisten vetämiseksi luoksesi.

Kysymys:

Mestarit, kuusi vuotta olen ollut on/off-suhteessa ja hän lopetti sen taas. Emme ole koskaan kovin ilkeitä toisillemme ja olemme kumpikin hyviä ihmisiä, joten minua loukkaa kovasti, kun hän jätti minut ollessani valmis perustamaan perheen. Kun olin hänen kanssaan, aloin juoda tunteakseni oloni hyväksi, ei epävarmaksi. Ymmärrän, ettei se ole terveen suhteen merkki. Miksi haluan edelleen olla hänen kanssaan? Ja minusta tuntuu, että meidän pitäisi perustaa perhe yhdessä. En ole onnellinen hänen kanssaan enkä ilman häntä. Mistä saan rohkeutta tavoitella unelmiani ja elää omaa elämääni? Löydänkö koskaan miestä, jota rakastaisin ja joka rakastaisi minua? Monet ovat pyytäneet minua ulos, muttei minua kiinnosta. –Emilia91, Suomi

Vastaus:

Et halua ottaa vastuuta päätösten tekemisestä elämässä pitkällä tähtäyksellä. Sinulla on ajatus, että haluaisit saada perheen, muttet ole löytänyt ihmistä, joka on samaa mieltä ja jolla on sama aikomus. Tunnet, että tämä mies on myrkkyä sinulle, ja se ajoi sinut juomaan – piiloutumaan tilanteen realiteeteilta. Silloin kun sinun täytyy turvautua pulloon onnettomuutta paetaksesi, olet väärässä paikassa.

Olet epävarma kaikissa tärkeissä päätöksissä ja haluat toisten kertovan, mitä tehdä. On aika kasvaa aikuiseksi ja tunnustaa, ettet voi siirtyä eteenpäin, ellet ota tuota ensimmäistä askelta. Haluat olla hänen kanssaan, koska hän tekee päätökset. Hänen läsnäolonsa on luonut sinulle mukavuusalueen, jossa tiedät täsmälleen, mitä hän tekee, vaikkei se olisikaan mieleistä sinulle.

Miksi haluaisit perustaa perheen tässä ympäristössä? Millaisen energian se asettaisi noille lapsiraukoille? Olisitko sinä pystynyt menestymään sellaisessa kaaoksessa?

Pelkäät tuntematonta, koska et voi kontrolloida sitä etkä tiedä, mitä tapahtuu. Sinun täytyy hyväksyä, että olet Lähteen osa ja sinulla on kyky luoda ja tuoda itsellesi se, minkä haluat kokea. Sinulta puuttuu itseluottamusta ja ajattelet ansaitsevasi kaiken, mitä sinulle on tapahtunut. Koeta tajuta, ettei niin ole.

Visualisoi sellainen mies, jonka kanssa näkisit perustavasi perheen. Usko, että olet hänen arvoisensa. Lähetä universumiin kutsu, että saat hänet tulemaan luoksesi – ja mikä tärkeintä, sitten kun hän pyytää ulos, mene! Sinun täytyy tehdä työ palkkioiden saamiseksi.

Kysymys:

Mestarit, miksi joitain ihmisiä ei voi hypnotisoida, vaikka he haluaisivat sitä? Mitä voitaisiin tehdä lisäämään sellaisten ihmisten mahdollisuutta saada regressiokokemus? –Nimetön, Iso-Britannia

Vastaus:

Hypnoosi ei ole muuta kuin ohjattu meditaatio kohteille, jotka pystyvät lopettamaan ajattelunsa, jottei se puutu asiaan ja tietoinen mieli voi seurata ohjattua polkua pitkin. Vaikka ihmiset sanovat aina, että he haluavat tulla hypnotisoiduksi, he pelkäävät tiedostamatta luopumista kontrollista elämässään, kuten he hahmottavat sen. Osa tästä tulee show-hypnotisoijien katselemisesta, kun kohteet laitetaan haukkumaan kuin koira tai käyttäytymään kuin apina.

Useimmiten silloin kun kohteet esittäytyvät hypnotisoijalle, he väittävät sen tapahtuvan tietyssä tarkoituksessa. Sitten kun puhutaan ennen hypnoosia, tulee esiin, että heidän täytyy ratkaista jokin muu ongelma, ennen kun he voivat edetä pyydettyyn asiaan. Vahvatahtoisten ja kontrolloivien ihmisten on erittäin vaikeaa päästä ulos päästään. Heidän täytyy olla kontrollissa ja tiedostamatta he eivät osaa rentoutua ja antaa toiselle kontrollia omasta ajattelustaan.

Tällaisten ihmisten valmistelemiseksi jonkinlaiseen hypnoosiin, kuten menneen elämän regressio, terapeutin täytyy innostaa luottamukseen ja uskoon. Useissa tapaamisissa ennen hypnoosia, terapeutin pitäisi rentouttaa asiakas musiikilla, meditaatiolla ja miellyttävillä visualisoinneilla paikoista, jotka ovat hänelle tuttuja ja joissa hän tuntee turvaa.

Varmista, ettei asiakas ole nauttinut kofeiinia tai mielialalääkkeitä ennen mitään sessiota. Myös nikotiinin yliannostus ketjupolttamisesta häiritsee.

Aloita sessio viemällä asiakas hänen turvapaikkaansa ja palaa sitten ajassa taaksepäin ja kysy harmittomasti muutoksista hänen paikassaan. Jos hän on rauhallinen ja rentoutunut, ala viedä häntä menneisyydessä paikkaan, jossa hän voi oppia jotain hyödyllistä nykyelämästään. Kun hän on saanut jonkin mukavan kokemuksen menneisyydessään, hän pystyy palaamaan helposti.

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

25.8.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net