21.11.2016

Kysymyksiä Henkimaailman mestareille 25.10.-1.11.16

Mestarit, kiitos neuvoistanne ja informaatiostanne siitä pimeästä olennosta, jonka kanssa olen ollut tekemisissä. Minulla näyttää nyt olevan enemmän kontrollia tilanteessa. Olette sanoneet, että sieluilla on vapaa tahto ja kuoleman jälkeen jotkut sellaiset, joiden kanssa painin, valitsevat pimeyden ja jäävät kiinni Maahan häiritsemään minun kaltaisiani ihmisiä.

Merkitseekö tämä, että on jatkuvasti lisääntyvä määrä pimeitä sieluja/olentoja? Jos sieluja on inkarnoitunut maan päälle miljardi vuotta ja joka vuosi joku päättää olla menemättä valoon, meillä voisi olla jatkuvasti lisääntyvä määrä niitä. Vaaditaanko näitä pimeitä olentoja/sieluja koskaan lähtemään? Vai voivatko ne jäädä kiinni Maahan ikuisesti, jos haluavat – ja tekevätkö ne sitä? Miten monta meillä on täällä tässä elämässä? –Christina, USA

Vastaus:

Sieluilla on aina vapaa valinta ennen kokemuksia, niiden aikana ja niiden jälkeen maan päällä ja muualla. Koska kaikilla on ehdottoman rakkauden ydinolemus riippumatta siitä, etsiikö niiden nykyinen tietoinen mieli negatiivista vai positiivista energiaa, on jatkuvasti tunnejäänne, että ne kuuluvat ehdottomaan rakkauteen.

Sielut eivät koskaan menetää oppaidensa apua, vaikka ne päättäisivätkin pysyä negatiivisuudessa. Oppaat "vinkkaavat", mikä niiltä menee ohi. Sitten kun ne kyllästyvät negatiivisiin tapoihinsa, ne alkavat ajelehtia sitä kohti, mikä on värähdellyt jatkuvasti niiden sisällä – sieluolemus.

Sielut jotka jäävät negatiiviseen kehottomaan tilaan kehon lakattua toimimasta, jäävät pelkästään ihmissyistä, kuten kosto, tunne että ne voivat nyt saada, mitä ovat aina halunneet jne. Sen ne joutuvat oppimaan, että niillä ei ole samoja vuorovaikutuskykyjä ilman kehoa kuin sen kanssa. Esimerkiksi ne eivät voi motata kiusaajaa, jotta ne ovat aina pelänneet ja halveksineet.

Kun ne oivaltavat, miten turhauttavaa on, kun ei kykene suorittamaan sitä, minkä vuoksi jäi, ne etsivät usein muita keinoja hyväolon tuntemiseen. Tällöin oppaat tulevat näyttämään niille vilauksia siitä, millaista on Kotona, jotta ne kaipaavat taas olla osa kokonaisuutta. Niitä ei kuitenkaan vaadita lähtemään, mutta useimmat lähtevät.

On jatkuvasti vaihteleva määrä kehosta luopuneita. Planeetan positiivisen ja negatiivisen tasapaino on 50/50, joten mitä enemmän on niitä, jotka pysyvät maisemissa käyttäen negatiivisuutta, sitä vähemmän inkarnoitumattomille sieluille on negatiivisuutta käytössä elämänoppituntiensa oppimiseen. Tällä hetkellä oppitunteja työstävien sielujen määrä ylittää kovasti niiden sielujen minimaalisen määrän, jotka jäävät "tänne" yli suunnitelmiensa.

Kysymys:

Mestarit, olen huomannut, että minulla on kolme syvään juurtunutta ajatusta, jotka luovat todellisuuteni. 1) huono itsetunto ("sinä idiootti!"), 2) toisten pelko ja 3) katumus teoista tässä ja muissa elämissä. Tarkoitukseni on tasoittaa nämä mielen urat rypyiksi mielen järvessä, samskarat. Arvostaisin mitä tahansa ehdotuksia. –Bill, Australia

Vastaus:

Ensinnäkin niille, joille termi "samskara" ei ole tuttu, se on sanskriitin sana ja tarkoittaa samaa, mitä me kutsumme uskomusjärjestelmiksi, jotka kontrolloivat kaikkia tekojanne elämän aikana. Ymmärtämällä, mikä motivoi teitä, voitte oppia ne elämänoppitunnit, jotka loivat epätasapainon ja ovat asioita, joita halusitte työstää maapallolla ollessanne.

Pelko on aina maisemissa ihmiselämän aikana, koska se on neonvalo, joka näyttää sinulle, mitä päätit työstää tuossa elämässä. Ihminen kohtaa vain kaksi tunnetta tai energiaa: rakkaus ja pelko. Kaikki mikä ei ole rakkautta, on jonkinlaista pelkoa. Pelottomuus on sitä, että olet saanut loppuun kaiken, mitä varten tulit, ja kykenet olemaan ehdottomassa rakkaudessa. Älä siis säti itseäsi peloistasi – anna niiden näyttää sinulle tietä kasvuun ja ymmärrykseen.

Omanarvontunto, itseluottamus ja itserakkaus ovat toisiinsa liittyviä oppituntejasi. Kun astut etäämmälle tutkimaan, kun noita tunteita tulee, se auttaa sinua määrittämään, mitä haluat oppia. Kumpaankin näistä piirteistä ja katumukseen tai itsesi vihaamiseen voidaan helpommin tarttua, jos lakkaat antamasta niille niin paljon valtaa.

Annat valtaa ongelmalle, kun keskityt siihen ja tunnustat sen olemassaolon. Jos sivuutat menneen ja päätät olla vain nykyhetkessä, missä mitään ei ole tapahtunut, ennen kuin laitat jonkin liikkeelle, käsittelet vain yhtä tilannetta sen sijaan, että raahaat mukana elämäsi koko historiaa. Tämä on hetkessä elämisen käsite.

Niiden lankojen katkaisemiseksi jotka pitävät sinua menneisyyden ongelmissa, sinun täytyy ensin käsitellä tulkintasi tuloksena olevasta energiasta. Tämä saadaan aikaan seuraamalla jokaista negatiivista energiaa sen lähteeseen, tarkkailemalla laukaisupistettä ja päättämällä, miten käsittelisit sen nyt niiden kaikkien oppituntien perusteella, jotka olet oppinut alun ja tämän päivän välillä.

Teet upeaa työtä – jatka sitä!

Kysymys:

Mestarit, opetatte, että maan päällä on aina valon ja pimeyden tasapaino, kaikki sielut työstävät valitsemiaan oppitunteja tuolla jatkumolla ja henkisestä perspektiivistä katsottuna mikään ei ole oikein tai väärin, hyvä tai huono. Kerroitte minulle, että olin "tunnistanut kaikki vahvuudet, joita sielu voi ilmaista ihmiskehossa ja että minun "täytyy vain elää jokainen päivä täysillä valiten se, mikä tekee minusta onnellisen". Olen erittäin onnellinen nyt ja valitsen parhaani mukaan ilon joka päivä. Olen kuitenkin myös kuullut, että "pahuuden voittoon tarvitaan vain se, että hyvät ihmiset eivät tee mitään". Pidetäänkö sielun onnellisuus- tai iloenergiaa riittävänä tasapainottamaan osa maailman pimeydestä? Edistääkö nykyinen päivittäinen ilotilani jotenkin tuota valon ja pimeyden tasapainoa? Mikä vastuu vanhemmilla sieluilla on osallistua maailmaan jollain positiivisella tai kohottavalla tavalla? –Mary Anne, Uusi Seelanti

Vastaus:

Lainauksesi on otettu pois asiayhteydestä. Se on osa opetusta, joka yllyttää teitä seuraamaan puhujan tiettyä ajattelu- ja toimintatapaa, ja se kannattaa uskomusta, että kaikki ihmiset ovat veljiensä vartijoita. Se heijastaa kolmannen ulottuvuuden egopohjaista tuomitsemista.

Se ei ole väärin hänelle ja hänen seuraajilleen, mutta sinä olet hypännyt yli koko tuosta "vaaditusta" kokemuksesta tässä elämässä. Henkisessä mielessä se ei ole totuudenmukainen toteamus niistä syistä, joista sielut tulevat Maahan, koska jokainen sielu on omalla matkallaan ja vastuussa vain omista oppitunneistaan.

Jokaisella sielulla ei ole samaa määrää negatiivisuutta ja positiivisuutta. Jotkut ovat päättäneet saada vain negatiivisia energiatilanteita elämäänsä, ja toiset ovat valinneet enimmäkseen positiivisia – tai pelkkiä positiivisia, sitten kun ne ovat saaneet valmiiksi oppituntinsa. Pelkkä läsnäolosi edistää Maan tasapainoa – olet positiivisella puolella negatiivisuuden vastapaino, sanotaan vaikka fanaattisen tyrannin.

Vanhemmat sielut ovat niitä, jotka ovat valinneet monia elämiä kaksinaisuudessa voidakseen paremmin ymmärtää vapaan valinnan toimintaa ja hallitakseen tiettyjen ihmiselämää määrittävien piirteiden kaikki aspektit. Sinun vastuusi on laatimallesi oppituntisuunnitelmalle.

Ehkä päätät auttaa toisia käymään läpi ihmisyyttä, jotta he tulevat tietoiseksi käytössään olevista vaihtoehdoista. Mutta toisin kuin saarnaajat jotka näyttävät vain yhden tien (omansa) valaistumisen saavuttamiseen, auta toisia näkemään, että se mikä on toiminut sinulla, ei ehkä ole sitä, mitä he tarvitsevat – että jokaisella on oma matkansa. Voit myös valita polun, jossa todistat, minne toisten valinnat ovat vieneet heidät. Joskus elämien välissä vietät aikasi niiden eri polkujen tallentajana ja historioitsijana, joita eletään maan päällä. Katso, tuntuuko se oikealta omana panoksenasi elämän yleiseen ymmärtämiseen tässä kaksinaisuudessa. Älä ota toisten taakkaa selkääsi. Olet tehnyt työsi.

Kysymys:

Mestarit, olen ollut kiinnostunut henkimaailmasta koko elämäni. Olen nyt 55-vuotias ja työskennellyt henkisenä valmentajana 20 vuotta. Olen pyytänyt korkeampaa opastusta, jotta voisin auttaa asiakkaitani ja itseäni paremmin. Silti tunnen, ettei minulla ole yhteyttä henkioppaisiin, enkeleihin, akaasisiin tiedostoihin jne. Onko minulla jokin tapa luoda tuo kontakti? Millainen sielusuunnitelmani on? Olenko poissa polultani tämän syvään juurtuneen toiveen kanssa, että saan tietoisen yhteyden henkimaailmaan? Vai mitä? –Jaana, Suomi

Vastaus:

Laitat paljon painetta itsellesi ollaksesi jotain, mitä et ole – ainakaan tällä hetkellä. Se työ mitä olet tehnyt, on ollut äärimmäisen arvokasta asiakkaillesi. Olet esitellyt henkisyyden valtavalle ihmismäärälle. Se mitä olet antanut heille, on todella kaikki, minkä he pystyivät omaksumaan nykyolemuksessaan.

Ihminen vain haluaa olla yhteydessä "ketjun huipulle", "parhaista parhaimpaan", mutta ne ovat oikeasti egon tai kolmannen ulottuvuuden pyrkimyksiä. Tämä ei merkitse, ettet voi muodostaa näitä yhteyksiä – tämä on vain varoitus, että teet sen itsesi etkä sen vuoksi, mitä voit tehdä toisten hyväksi. Sielun henkilökohtainen matka voi olla parempi kuin se, mitä hän voi kertoa toiselle prosessista.

Jos haluat kommunikoida täydellisemmin oppaidesi ja toisten henkien kanssa, sinun täytyy harjoitella ilman odotuksia. Tärkein askel on selvittää täysin pää omista ajatuksistasi ja käsityksistäsi. Jos kuvittelet tai ajattelet, mitä haluat, henget eivät voi siirtää ajatuksiaan sinulle – ne vain sekoittuvat.

Mene syvään meditaatioon aikomuksenasi, että yhteys muodostetaan – ja vain valo-olentojen kanssa. Älä puske, älä kyllästy, odota vain kärsivällisesti. Tee tämä myös nukahtaessasi illalla, sillä lisäaikomuksella, että muistat kaiken, mitä tapahtui kehosi nukkuessa. Tämä on informaatiota auttamaan sinua ennen kaikkea valaistumisessasi.

Sitten kun olet saanut yhteyden ja kommunikoinut säännöllisesti henkien kanssa, pyydä niitä näyttämään, miten päästään akaasisiin tiedostoihin ja mitä hyötyä niistä voi olla sinulle ja toisille. Ole varovainen, koska kaikki ihmiset eivät ole valmiita tietämään liikaa historiastaan – se voi olla yhtä haitallista kuin hyödyllistäkin.

Kysymys:

Mestarit, olen kiitollinen viesteistä! Ihmistieteen kehityksen myötä ennusteet luonnonkatastrofeista ovat aina vain tarkempia. Kuitenkin tästä huolimatta monia ihmisiä kuolee näissä olosuhteissa, kuten melkein 600 haitilaista tällä viikolla. Miksi? –Duda, Brasilia

Vastaus:

Tieto on kaksiteräinen miekka. Se auttaa teitä suunnittelemaan tulevaisuuttanne, mutta se voi myös puuttua niihin suunnitelmiin, joita olette tehneet kokeaksenne epätavallisia tapahtumia. Koska jokaisella sielulla on täydellinen valinnanvapaus, tieto on vain varoitus, ei "täytyy tehdä tämä nyt" –määräys.

Haitin tapauksessa etukäteistiedolla ei ollut paljon käyttöä suurelle osalle väestöstä, koska heillä ei ollut paikkaa, minne mennä, ja tapaa suojella itseään. Jotkut ihmiset eivät edes saaneet varoituksia. Toiset olivat kuvitelleet tällaisen elämänsä keskeytymisen asiaksi, josta he voisivat saada viisautta.

Nämä sielut päättivät elää tuossa maassa ymmärtäen, että se on hyvin köyhä ja siellä on harvoja moderneja mukavuuksia. Se on osa heidän elämänvalintojaan niitä oppitunteja varten, joita he hakivat. Pakeneminen olisi sekaantunut heidän elämänsuunnitelmaansa, koska he eivät olisi kokeneet hävitystä.

Kun asiaa katselee siitä perspektiivistä, että kykenee tekemään jotain katastrofin lähestyessä asuinpaikkaansa, on vaikea kuvitella, ettei sellaisia vaihtoehtoja ole. USA:ssa sama myrsky aiheutti sekasortoa suuressa osassa maata. Jotkut asukkaat lähtivät, kuten heitä neuvottiin, mutta osa jäi ajatellen, että heidän omaisuutensa oli tärkeämpi kuin heidän henkensä. Kaikilla on vaihtoehtoja ja he tekevät valintoja omista syistään.

Kysymys:

Mestarit, meillä on rakas kissa. Kahdelta eläinlääkäriltä meni ohi glaukooman esivaiheet, ja siihen mennessä kun se tarkistettiin kunnolla, toinen silmä oli jo sokea. Tiedän, että meidän täytyy elää läsnä olevassa hetkessä, mutta olisinko voinut tehdä jotain eri tavalla muuttaakseni lopputuloksen? Lemmikkimme ovat niin puhtaita ja tulevat elämäämme opettamaan ehdotonta rakkautta. Miksi kärsimys? Miten tämän tyyppiset elämänoppitunnit valitaan? Teemmekö me (lemmikkien omistajat) niistä sairaita omalla negatiivisuudellamme? Mikä on sen oppitunti ja mikä minun? –Rachel, Kanada

Vastaus:

Oletko varma, että näkökyky on oleellinen kissasi onnellisuudelle ja tyytyväisyydelle? Astu etäämmälle tarkkailemaan, ketä vaivaa enemmän kissasi nykytila. Sinä olet järkyttyneempi kuin se. Se suhtautui tyynesti, kun tilanne oli lopullinen. Se ei kärsi, se vain sopeutuu ja etsii tapoja kompensoida.

Ehdottoman rakkauden oppituntien antamisen lisäksi, lemmikit edesauttavat myös elämänoppitunteja. Oletat sen kärsivän, koska jos tämä tapahtuisi sinulle, tunnet, että kärsisit sen vaikutuksesta jokapäiväiseen elämääsi. Tutkit kontrollointikysymyksiä – sitä, miten paljon sinulla oikeasti on kontrollia.

Et ollut asiantuntija kissan terveydessä ja siksi sinun oli luotettava ihmisiin, joilla oletit olevan tietoa. Otit niin monia askelia, kuin pystyit tämän tilan diagnosoimiseksi, mutta se ei ollut sinun käsissäsi. Päästä irti syyttelystä ja syyllisyydestä, jota tunnet. Et olisi voinut tehdä mitään muuta. Tämä oli kaikki osa kontrollikysymystä – voit kontrolloida vain sitä, mitä toinen sallii sinun kontrolloida.

Ihmisillä on tosiaan vaikutusta eläimiinsä – sopimuksesta tietysti. Kissasi suostui antamaan sinun kokea tämän avuttomuudentunteen. Useimmiten – koska vain 1-2%:lla eläimistä on sielu, joka opiskelee elämänoppitunteja – melkein kaikki sopimukset ovat ihmisen hyödyksi.

Eläimet ovat herkkiä negatiivisuudelle, ja omistaja joka hautoo massiivista määrää negatiivisuutta, jakaa sen lemmikkiensä kanssa.

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

25.10.–1.11.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net