12.06.2018

Kysymyksiä Henkimaailman mestareille 24.4.-1.5.18

Mestarit, olen miettinyt, voiko kahden ihmisen sielut vaihtaa paikkaa. Siis jos olisi Emma ja Harry, voisiko Emmalla olla yhtäkkiä Harryn sielu ja Harryllä Emman sielu? Jos voi, miksi? Jos ei, miksi? –Siiri, Suomi

Vastaus:
Sielut suunnittelevat hyvin tarkkaan tulonsa fyysiseen ihmiskehoon. Ne asettavat kaikki parametrit sille, mitä ne haluavat kokea, ja käsittelevät projisoidun matkan joka aspektia omasta halustaan. Käytyään läpi kaikki nuo vaikeudet, miksi ne lähtisivät tuosta kehosta ja hyppäisivät uuteen kehoon kokemaan elämää, josta ne eivät ole valinneet mitään?

Sieluilla on täydellinen valinnanvapaus, joten tämä ei tarkoita, ettei kehovaihtoa voisi tapahtua, mutta se romuttaisi kaiken inkarnoitumista edeltävän suunnittelun tarkoituksen. Jos Emma näkee Harryn tekevän jotain, mikä kiehtoo häntä, ja hän haluaa kokeilla sitä, hänen täytyy vain tehdä merkintä noista tekijöistä ja yhdistää ne seuraavaan elämäänsä.

Jos Emma on kärsimätön ja haluaa saada tuon kokemuksen nyt, hän voisi yrittää puhua Harryn jättämään kehonsa ja elämänsä, jotta hän voisi ottaa sen hallintaansa. Mutta mitä jos Harry on keskellä jonkin oppitunnin ymmärtämistä eikä halua aloittaa alusta? Hän sanoo siksi "ei" Emmalle, eikä Emma onnistu, koska hän ei voi pakottaa Harrya ulos omasta kehostaan.

Harvinaisissa tapauksissa tapahtuu ns. vaihdokkuus, jossa sielu jolla ei ole tällä hetkellä kehoa, tulee toisen sielun kehoon. Tuolla hetkellä kehosta luovutaan, koska omistaja palaa Kotiin jostain syystä, ja keho lakkaisi olemasta ilman elävöittävää sielua.

"Vaihdokkaasta" tulee tuo henkilö saman perheen, ammatin ja niiden muistojen kera, joita hän on kerännyt. Tämä tehdään normaalisti, koska tulevalla sielulla on kiire eikä se halua käydä läpi hedelmöitystä, lapsuutta ja koulunkäyntiä, vaan se haluaa hypätä suoraan siihen pisteeseen, jonka alkuperäinen sielu on saavuttanut.

Tämä on harvinaista, koska se ei salli uuden sielun suunnitella yhtä paljon ihmiskokemusta, kuin tavallinen prosessi. Se tulee myös ensimmäisen sielun järjestämien oppituntien kera, ja ne vaikeudet joita sillä oli ymmärtää ja saattaa loppuun jokin oppitunti, ohjaisivat suurta osaa uuden sielun päivästä. Se on kuin henkilö, joka ei ole koskaan pelannut rugbyä, laitettaisiin pelaajaksi mestaruusotteluun.

Kysymys:

Mestarit, syntyykö jokainen ihminen puhtaana valona? Vai tulevatko jotkut pimeinä ihmisinä/sieluina? Ymmärrän, että sielut tulevat valosta, ehdottomasta rakkaudesta ilman muistia tekemään matkansa, joten pysyvätkö ne puhtaana valona ollessaan kohdussa ja sitten syntyessään? Saapuessaan tälle kaksinaiselle maatasolle, missä kohtaa ihminen ja/tai sielu voi alkaa poimia Maan pimeitä energioita? Olen törmännyt moniin ilkeisiin lapsiin. –Christina. USA

Vastaus:

Negatiivisuutta on vain maan päällä. Kun sielu valmistautuu tulemaan kehoon ihmiskokemusta varten, se valitsee kaikki olosuhteet ihmiselämässään, kuten sukupuoli, paikkakunta, perheen alttiudet jne., jotta se valmistelee näyttämön valitsemilleen oppitunneille. Jos sielu haluaa kokea negatiivisuuden kaikki aspektit, tuo energia voisi odottaa sitä syntymässä.

Sielu on itsessään ehdottomasti rakastavaa energiaa, joten kaiken negatiivisuuden täytyy tulla ulkopuolelta ja kiinnittyä maatasolle saapumisen jälkeen, mahdollisesti jo kohdussa tai välittömästi syntymän jälkeen. Sen tapahtuminen tuolla tavalla on hyvin harvinaista, mutta mahdollista. Normaalisti kun sielu haluaa kietoutua negatiivisuuteen, se syntyy vanhemmille, jotka rakastavat negatiivisuutta.

Syntymän jälkeen ihmiskokemus alkaa sielun luodessa uskomusjärjestelmän, jonka mukaan se elää. Ihminen joka on vihan tai negatiivisuuden ilmapiirissä, hyväksyy, että niin asiat ovat, ja hänen uskomuksensa verhotaan kaikkiin negatiivisiin asioihin, mm. ilkeys, viha, epäkunnioitus ja pettäminen.

Kun uskomukset on määrätty, ne muovaavat myös pienen lapsen persoonallisuutta. Siihen saakka kunnes henkilö saavuttaa iän, jossa hän tiedostaa positiivisen ja negatiivisen eron – jos hän saavuttaa sen tilan – hän toimii uskomustensa perustella. Tätä olet tarkkaillut. Sielu on edelleen ehdottomasti rakastava, mutta ihmisfasadi on puhdasta negatiivisuutta, ja se voi tapahtua missä tahansa iässä.

Ihmisyhteiskunnassa negatiivisuus on oletusasetus ihmisille. Kaikki kuuntelevat egoaan ja haluavat olla parempia, rikkaampia ja vaikutusvaltaisempia kuin kaikki muut. Vain ne jotka tutkivat henkistä polkua, tunnistavat negatiivisen elämäntyylin hedelmättömyyden ja pyrkivät positiiviseen, rakastavaan elämään. Anna lapsille tilaisuus nähdä, pystyvätkö he hankkiutumaan eroon vanhempiensa uskomuksista ja löytämään hyvyyden.

Kysymys:
Mestarit, olen kiitollinen vuorovaikutuksesta kanssanne – aina hyvin rikastavaa! Olen lukenut Maan napamuutoksesta ja sen vaikutuksista maan elämään, erityisesti eläimiin, niissä tapahtumissa joiden aikataulu on huhtikuussa 2018 ja lähitulevaisuudessa. Haluaisin tietää mestarien mielipiteen näistä muutoksista planeetalla, ja näin Brasilia voi kärsiä tästä vaikutuksesta nykyisessä kriittisessä tilanteessa: väkivaltaa, vihaa, korruptiota jne. –Duda, Brasilia

Vastaus:

On ollut useita napamuutoksia sinä aikana, kun ihminen on asuttanut tätä planeettaa. Teidän tunnistamanne magneettisen pohjoisen ja etelän sijasta, ne siirtyvät itään ja lähteen tai sen ympärille, jota pidetään nyt Maan keskikohtana tai päiväntasaajana. Tämän kiertoprosessin aikana kaikki sähköimpulssit joita sähkömagneettivirtaukset moduloivat planeetan pinnalla, lakkaavat, kunnes navat asettuvat uuteen paikkaansa.

Menneisyydessä tämä siirtymisprosessi on kestänyt 3–3.5 päivää ajan nykyisellä mittaustavalla. Ihmiset ja kaikki eläimet planeetalla toimivat sähkövälähdyksillä aivojen, lihasten ja elinjärjestelmien välillä. Sähkön loppuessa aivot ja kehojärjestelmät eivät voi toimia. Ihminen kuolee, koska sydämenlyönnin säätelemiseen tarvittavaa sähköä ei ole. Tämä on puhtaasti biologinen prosessi. Se vaikuttaa koko planeettaan, jos se tapahtuu.

Hyvä uutinen on, että muutos joka oli tapahtumassa, peruuntuu sen energian vuoksi, jota henkiset ryhmät lähettivät parantamaan Maata. Lisäksi tätä muutosta stimuloi planeetan negatiivisuus, ja koska hyvin paljon negatiivisuudesta on sidottu konflikteihin maiden välillä ja sisällä, tuo siirtyminen on perääntynyt.

Brasilia, Syyria ja Korea – kaikki nämä viivyttävät napamuutosta käsittelemällä massiivisia negatiivisuusmääriä, joita tarvitaan niiden kamppailuihin. Pinnalla on negatiivisen ja positiivisen energian tasapaino, ja kun hiin paljon negatiivisuutta osallistuu epäsopuun, positiivista energiaa on helpompaa käyttää tasapainottamaan fyysisiä sähkö- ja magneettienergioita.

Kysymys:

Mestarit, voisitteko selittää, miksi eri ihmiset ovat kokeneet entisten elämien regressiossa olleensa sama (tunnettu) ihminen? Esimerkiksi Maria Magdaleena tai Jeesus? Apostoli Paavali? –Mischa, Ranska

Vastaus:

Kaikilla sieluilla ja Lähteellä on kyltymätön uteliaisuus. Koska ne tulivat olemaan täydellisessä ehdottomassa rakkaudessa, ne haluavat saada selville, miltä täydellisyyden vastakohta tuntuu, miten se toimii ja mitä se merkitsee. Se on kaksinaisuuden positiivisen ja negatiivisen energian luomisen tarkoitus – jotta kaikki asiat ovat mahdollisia.

Kun sielu haluaa vastata näihin kysymyksiin, se järjestää ihmiselämän tutkiakseen mahdollisuuksia. Tavallisesti siihen sisältyy koko ihmissykli hedelmöityksestä kasvamisvaiheiden kautta aikuisuuteen. Jos sielu haluaa vain nähdä, miltä yksittäinen tapahtuma tuntuu, ja se näkee jonkun edeltävän sielun, jolla on ollut sama kokemus, jonka se haluaa, se voi pudota tuon sielun osaan ja toteuttaa tuon tapahtuman.

Ajattele, että kaikki tapahtumat ihmiskunnassa sallivat tietyt toiminnat. Sanotaan, että joku on elänyt läpi juutalaisten joukkomurhan ja kärsinyt sen julmuudet. Tutkiessaan äärimmäistä kontrollointia, jota toinen ihminen tekee toiselle, sielu saattaa haluta tuntea juuri nuo fyysiset tunteet ja tuon ahdistuksen. Koska aika ei ole todellisuudessa lineaarista, sielu voi vain hypätä taaksepäin tai eteenpäin käymään tuossa tapahtumassa ja "elämään" sen.

Lähtökohta on, että se näyttelee tuon näyttelijän osan sen tulkinnan ajan, jonka se haluaa saada. Haluatko nähdä, millaista oli olla Maria Magdaleena ristiinnaulitsemisen aikana? Tai Paavali ns. piinaviikon aikana, joka päättyi ristiinnaulitsemiseen? Entä Charles Lindbergh, kun hän ponnisteli Atlantin valtameren yli? Tai Winston Churchill Dunkerquen aikana? Kaikki nämä ovat mahdollisia ikuiselle sielulle.

Nämä eivät ole elämiä – ne ovat satunnaista näyttelemistä. Sielulla on kaikki alkuperäisen tulkitsijan tuntemukset, mutta se pysyy vain lyhyen jakson tuossa elämässä. Se on kuin pääroolihahmon sijaisnäyttelijä kokemuksen saamiseksi.

Kysymys:

Mestarit, katkaisin suhteen erääseen henkilöön, mutta meidän täytyy elää samassa talossa, kunnes kumpikin löytää toisen asuinpaikan. Minä löysin jo uuden paikan, mutta tapahtuu aina jotain, mikä häiritsee muuttoani, tai ilmestyy jokin este asioiden tielle. En enää voi elää tämän henkilön kanssa, koska hänen energiansa kuluttaa minua, välillämme ei ole enää kommunikointia, hän ymmärtää väärin kaiken, mitä sanon, ja olen valmis uskomaan, että hän tekee sen tarkoituksella. Luulen, että hänellä on vaikeuksia olla yksin tässä maailmassa ja hän heijastaa sen jatkuvasti minuun. Mitä minun pitäisi tehdä? Voiko olla niin, että omat pelkoni täysin yksin olemisesta auttavat meitä pysymään tuossa tilanteessa? Haluan vilpittömästi asua yksin, mutta pelkään yksinolemista ikuisesti. –Juliana, Brasilia

Vastaus:

Te kaksi olette läheisriippuvaisia toisistanne ja pelkäätte noiden siteiden katkaisemista. Kumpikaan teistä ei halua pakkoa löytää toista, joka kestää epäkypsyyttänne ja vastuun ottamisen puutettanne. Mitä kauemmin roikut asumisjärjestelyissänne, sitä mahdottomammaksi tulee erota.

Sinä ja hän ette ole olleet koskaan hyvin yhteensopivia, mutta sieditte toisianne, koska olette hyvin samanlaisia. Eläessänne yhdessä kumpikin teistä näki oikeasti, millainen toinen oli. Sinä olet kasvanut henkisesti ja haluat kovasti avoimuutta ja tapaa lisätä ymmärrystäsi. Hän tyytyy jäämään sellaiseksi, kuin on, ilman kasvua, kunhan joku pitää huolta hänestä.

Te kaikki luotte oman maailmanne tekemillänne valinnoilla. Jos et ota tuota askelta erota hänestä, sitä tulee vaikeampaa ja vaikeampaa. Tunnet, että hän on ainoa tilaisuutesi rakkauteen, mikä ei ole ehdottomasti totta, mutta et halua luottaa tuntemattomaan.

Hän tietää, ettet pidä konfliktista, mutta tavallaan tunnet vetoa siihen yrittääksesi selittää sen pois. Siitä syystä hän tulkitsee jatkuvasti väärin toteamuksesi. Sinulla on tarve saada hänet ymmärtämään täsmälleen, mitä tarkoitat, mutta hän ei oikeasti välitä, kunhan se pitää sinut palaamassa takaisin.

Jos haluat oikeasti löytää jonkun, joka rakastaa sinua ja jakaa elämäsi, lakkaa viivyttelemästä. On mahdotonta luoda yhteys toiseen, kun olet edelleen sidottuna tähän toimimattomaan tilanteeseen. Visualisoi, mitä haluat elämässä. Kuvittele sen miehen ominaisuudet, joka rakastaa sinua. Projisoi se universumiin ja sitten ole valmis luomaan yhteys, kun joku uusi ilmestyy.

Kysymys:

Mestarit, luommeko oman todellisuutemme? Jos luomme, niin mikä on totta? –Angela, Kanada

Vastaus:

Kaikki sielut koostuvat ehdottomasti rakastavasta energiasta. Kaikki universumissa on energiaa, ja energia on kaikki. Se on amorfista, ilman muotoa, ellei sille anneta muotoa jonkun sielun aikomuksella, joka tarvitsee fyysisyyttä voidakseen saada halutun oppitunnin.

Jos et koskaan lähtisi ehdottoman rakkauden universumista, et tarvitsisi fyysistä todellisuutta. Se on vain tarvittavien oppimiskokemusten saamiseen. Ollessasi kehomuodossa, jolla on ihmiskokemus, sinua hallitsee ego, joka vaatii kykyä arvostella, arvottaa ja tuomita kaikki ympärilläsi. Luot siis todellisuuden, jota tarvitaan toiveidesi täyttämiseen.

Tähän tarkoitukseen ei riitä pelkästään energia-aistimusten saaminen ympärillesi. Tarvitset jotain, mitä ne voivat tarkastella, jotka jakavat tämän elämän kanssasi, jotain joka on kaikille näkyvää.

Todellisuudella on fyysisessä mielessä pituus, leveys ja syvyys. Riippumatta siitä, miltä jokin esine vaikuttaa sinusta, toiset voivat tulkita sen eri tavalla. Omaisuuden kauneus tai hyödyllisyys voi olla elintärkeä sinulle ja turhanpäiväistä toiselle. Jonkin tilanteen tarve tai halu vaihtelee yksilön polun rakenteen myötä.

Jos matkustat pois kotoa, todellisuutesi sanelee se, mille alueelle menet. Voit hyväksyä asiat niin, miten muut tarkoittivat niiden ilmenevän, tai voit antaa oman tulkintasi. Saatat nähdä jonkin esineen taideteoksena tai roskana, kun taas sen omistaja arvostaa sitä tuolina.

Todellisuus on nestemäistä – se muuttuu tyydyttämään tarpeesi. Se on totta, minkä näet olevan läsnä, ja määritelmä sen tarkoituksesta on se, minkä sanelet. Se on erilainen joka ihmiselle. Kun tarvitaan kiinteyttä kahden yksilön vuorovaikutusta varten, kumpikin näkee sen sellaisena.

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

24.4.–1.5.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net