25.06.2018

Kysymyksiä Henkimaailman mestareille 22.-29.5.18

Mestarit, minulla on ollut ongelmia erään ystävän kanssa. Hän pelkää kovasti hylkäämistä ja yksinäisyyttä, joten hän oli erittäin ripustautuva. Itse en pelkää yksinolemista, koska löydän onnellisuuden itsestäni. Hän oli hyvin omistava ja mustasukkainen, ja hän myönsi sen minulle, mutta jatkoi sitä muuttumatta. Rakastan toisten auttamista, mutta kun hän oli uhkaillut minua ja saanut tuntemaan itseni huonoksi, katkaisin ystävyytemme. Tunnen itseni kamalaksi ihmiseksi sen vuoksi. Toivon oikeasti, että hän löytää onnellisuuden itsestään, mutten tiedä kaikkea hänen tilastaan, joten tunnen tuomitsevani hänet. Mitä teidän ajatuksenne ovat? –Juli, Suomi

Vastaus:

Oppitunti joka esittäytyy sinulle, ei merkitse, että sinun täytyy viedä se läpi vaikeuksien kera, kun olet tunnistanut sen ja tehnyt valintoja siihen liittyen. Vaihtoehtosi tässä olivat antaa jatkaa itsesi hyväksikäyttämistä tai tehdä jotain poistuaksesi tilanteesta. Valitsit eroamisen ongelmasta ja siksi sait loppuun tuon oppitunnin.

Sinusta tuntuu kamalalta ainoastaan, koska sinulla on halu auttaa toisia, vaikka sinulla ei ole mitään henkistä velvollisuutta tehdä sitä. Lähetä rakkautta ystävällesi, että hän voisi ymmärtää omat oppituntinsa ja ottaa aikaa niiden työstämiseen. Tuo valinta on yksinomaan hänen.

Onnellisuuden löytää vasta, kun voi rakastaa elämäänsä ja hyväksyä, että on mahdollisuus täyttää se ilolla. Hänellä on pitkä tie sellaiseen pisteeseen, mutta on aina tiedostamismahdollisuus.

Sinä ymmärrät, että on tärkeää rakastaa itseään, mistä syystä sinulle ei ole mikään ongelma olla yksin, kun taas ystäväsi ei voi sietää yksinolemista – hän vihaa itseään ja elämäänsä. Hän on myös riippuvainen mielenrauhassaan siitä tulkinnasta, mitä hän uskoo toisten ajattelevan.

Ymmärrät, että astuaksesi täysin henkiseen potentiaaliisi, sinun täytyy siirtyä egotuomitsemisesta rakastavaan arviointiin. Olet arvioinut tässä, ettet voinut enää altistua hänen vaatimuksilleen ja negatiivisuudelleen ja sinun täytyi lähteä pois. Se ei tee sinusta pahaa ihmistä, koska tässä ei ole tuomitsemisesta.

Kysymys:

Mestarit Ihmeiden oppikurssiin perustuvassa kirjassa "The Disappearence of the Universe" (= universumin katoaminen) Jeesus sanoi, ettei Jumala luonut koskaan universumia, vaan me loimme sen egomme/mielemme avulla erillisyytenä Jumalasta. Ego (demiurgi) jatkaa universumin olemassaoloa. Maailma on vain harhaa, "pahaa unta" ja ainoa tie tämän "ilottoman paikan" läpi on anteeksianto. Se on puhtaasti ei-kaksinainen opetus, vain Jumala on ja korkeampi itse on liittolaisemme Kotiin palaamisessa. Toisissa opetuksissa elämä on evoluutioprosessi, matka jossa olemme päättäneet esittää uhrin ja pahantekijän rooleja. Kärsimme ja teimme julmuuksia negatiivisuuden kokeilemisen vuoksi. Kysyn itseltäni, mikä voisi olla tämä itse, joka suunnitteli meille hyvin paljon kärsimystä ja ahdistusta elämä toisensa jälkeen – ystävä vai vihollinen? –Mario, Kanada

Vastaus:

Jokaisen ihmiselämässä olevan sielun perspektiivin määrittää valinnanvapaus päättää niistä uskomusjärjestelmistä, joiden mukaan se elää päivittäistä elämäänsä. Koko maailma on harhaa, jonka ovat koonneet kaikki sielut saadakseen ne oppitunnit, joita ne päättivät työstää kehossa ollessaan.

Tietyn uskonnollisen uskomuksen tai harjoituksen hyväksyminen, siihen uskominen ja sen eläminen on yksilön päätettävissä. Eri filosofioiden kirjoittajat ilmaisevat ne uskomukset, jotka he valitsivat henkilökohtaisesti ja jotka ovat toimineet heillä siinä harhassa, jonka he ovat rakentaneet.

On monia samanmielisiä ja ristiriitaisia ajatuksia ihmiselämästä. Sinun täytyy katsoa, mikä muodostetuista teorioista resonoi kanssasi, vai onko aika rakentaa oma teoria, joka sopii sinun harhaasi. On mahdollista vaihdella mahdollisuuksien välillä, kunnes tuntuu mukavalta.

Viimeinen kysymyksesi on tulos ylikuormasta toisten ihmisten uskomuksia, jotka koskevat alkuperää ja sen syytä ja seurausta maaplaneetalla. Se miksi olet paikassa, jossa olet, ei ole yhtä tärkeää kuin se, mitä teet tuossa paikassa. Sen tietäminen, miten jokin syntyi, tuo tyydytystä, mutta se ei auta päivittäisen elämän perusasioiden käsittelemisessä.

Syvä meditointi yhdistyen korkeampaan itseesi antaa etsimiäsi vastauksia. Voimme kertoa universumin kehityksestä, mutta se ei ehkä resonoi oman harhasi kanssa tällä hetkellä. Elä vain hetkessä ja mene virran mukana, ja se mitä päätät kokea, tuodaan sinulle.

Kysymys:

Mestarit, kerroitte minulle jokin aika sitten, että olin saanut valmiiksi oppituntini maan päällä. Olen 68-vuotias enkä ole varma, minne mennä seuraavaksi, joten konsultoin erästä psykoterapeuttia, joka oli myös selvänäkijä. Halusin informaatiota entisistä elämistäni, mitä en ollut onnistunut saamaan aiemmin. Yllätyksekseni selvänäkijä oli jo suorassa yhteydessä oppaisiini, jotka kertoivat hänelle, että olin enkeliulottuvuudesta ja tämä oli ensimmäinen inkarnaationi maan päällä. Tulevaisuuden roolini oli tehdä silta Maan ja tämän ulottuvuuden välille valmisteluna siihen työhön, jota teen Maasta lähdettyäni. Minun oli vaikea ymmärtää tätä ja myös sitä, miten minulla voisi olla mukavaa maakehossa ensimmäisessä inkarnaatiossani. Minuun oli myös kiinnittyneenä kaksi hyväntahtoista ruumiitonta olentoa, jotka selvänäkijä poisti. Pystyttekö vahvistamaan mitään tästä informaatiosta tai käsittelemään sitä tarkemmin? –Arthur, Iso-Britannia

Vastaus:

Ihmisellä joka saa informaatiota ei-fyysisestä maailmasta, on monia vaikeuksia sen vastaanottamisessa ja tulkinnassa. Tämän selvänäkijän välittämä tieto oli oman sielusi historiaa kietoutuneena yhteen noiden ruumiittomien olentojen historiaan, jotka olivat kiinnittyneet sinuun.

Sinulla on ollut monia aiempia elämiä kehossa, minkä osoittaa se helppous, jolla saatoit loppuun valitsemasi oppitunnit tässä elämässä, sekä ihmiselämän mukavuustaso. Toinen ruumiittomista olennoista koki ensimmäistä inkarnaatiotaan, ja siksi se ei ollut palannut Kotiin. Sinuun päätettiin kiinnittyä, koska valosi säteili hyvin kirkkaasti niille sen viisauden vuoksi, jota olit aiemmin kerännyt.

Kun olet sieluolemuksessasi, ei ole mitään jakautumista, kuten erityinen enkeliulottuvuus. Valmistaudut olemaan opas tuolta puolen niille, jotka päättävät kokea Maan ensimmäistä tai toista kertaa, sitten kun palaat tästä elämästä.

Sinulla on ollut joukko entisiä elämiä ja olet tutkinut niin monia mahdollisia oppitunteja, kuin olet voinut. Halusit "työkaluvyön" täynnä viisautta jaettavaksi toisten kanssa. Yksi syy vaikeuteesi muistaa entisiä elämiäsi on, ettei ollut mitään huomattavia, keskeneräisiä oppitunteja, mikä tuo ne mieleen. Suurin osa entisten elämien regressiotyöstä tuo esiin jotain, mikä vaivaa asiakasta, koska hänen täytyy ryhtyä tiettyyn toimeen saadakseen sen vaikutuksen loppumaan nykyelämässä.

Vaistosi ja intuitiosi ovat tarkkoja, kun lakkaat epäilemästä tuntemuksiasi. Vedät puoleesi sen, mitä halusit kokea täällä ollessasi, joten ota mukava asento, rentoudu ja mene universumin virran mukana. Sinun ei tarvitse olla kiireinen joka päivän joka minuutti. Ota aikaa vain hengittää sisään energioita.

Kysymys:

Mestarit, ovatko kaikki sielut yhtä lahjakkaita? Täällä maan päällä joillain on hyvin korkea älykkyysosamäärä, jotkut ovat ihmelapsia ja lahjakkaita eri alueilla, kuten musiikki, taide, tanssi jne. Ovatko nämä lahjat kumuloituneet ja parantuneet elämien aikana vai voiko kenestä tahansa sielusta tulla, mitä se haluaa jossain inkarnaatiossa (esim. syntyy korkean älykkyysosamäärän kera)? –Deepthi, Intia

Vastaus:

Kaikilla sieluilla on sama ydinolemus: ne ovat Lähde-energiasta "murrettuja" osia, joilla on Lähteen kaikki samat potentiaaliset voimat ja kyvyt. Toisaalta ihmisiä rajoittaa kaksinaisuus, jossa he ovat päättäneet olla, ja ne olosuhteet joista he ovat päättäneet oppia elämänsä aikana.

Sielu tulee kehoon päättäneenä siitä, palaako se taas johonkin taitoon, joka on ollut aiemmassa elämässä tai elämissä. Sielu saattaa haluta kokeilla jotain uutta. Useimmiten aiemmin kehitetyt taidot jäävät syvälle piilotajuntaan ja ne tuodaan esiin vasta sielun saatettua loppuun uudet oppituntinsa – jos se onnistuu tekemään sen.

Ihmelapsena oleminen voi tuoda ainutlaatuisia persoonallisuushaasteita. Tuolla henkilöllä saattaa olla vaikeuksia kommunikoida muiden ikäistensä kanssa, koska hänellä ei ole mitään yhteistä heidän kanssaan. Hänellä saattaa olla myös alikehittyneet sosiaaliset taidot ja itseluottamuksen puutetta kaikessa muussa kuin "erityisalassaan". Hänen oppitunteihinsa sisältyy sen ymmärtäminen, miksi hän on erilainen ja miten samaistua elämään yleensä.

Myös äärimmäinen älykkyys tai tyhmyys tuo haasteita jokapäiväisten tapahtumien ja toisten ihmisten toiminnan käsittelyssä. Haluatko kaikkien pitävän sinusta? Vai päätätkö olla uskollinen itsellesi? Loukkaako sinua luokkatovereiden kateus tai nälviminen? Vai oletko oppinut, että itsenäsi oleminen ei vaadi toisten panosta?

Olet antanut oman vastauksesi. Jokainen sielu voi tulla, miksi haluaa, ennen inkarnoitumista tehtyjen valintojen ja sen työn perusteella, jota se tekee ollessaan maan päällä. Tämä kaikki antaa sille ne valitut kokemukset, jotka saivat sen alun alkaen tulemaan Maahan.

Kysymys:

Mestarit, mikä suhde kaksoisliekeillä ja sielukumppaneilla on? Reinkarnoituvatko sielukumppaniemme kaksoisliekit omasta ryhmästään yhdessä, kun me emme tavallisesti inkarnoidu kaksoisliekkiemme kanssa? Hengaammeko sekä sielukumppaniemme että kaksoisliekkiemme kanssa henkimaailmassa? Mikä ero näissä suhteissa on, kun olemme henkimuodossa? Onko kaksoisliekkini mahdollisesti inkarnoituneena maan päälle nyt? –Irina. USA

Vastaus:

Kaksoisliekki on Lähteen viimeinen osa, joka "murrettiin" samaan aikaan kuin sinut. Ne ovat kuin siamilaiset kaksoset, jotka on erotettu ja joiden rakenne on sama energiavärähtely. Tunnet itsesi kokonaiseksi ja täysin tyydyttyneeksi ollessasi hänen kanssaan, tekemättä mitään muuta tai oppimatta mitään uutta. Tästä syystä kaksoisliekit ovat harvoin inkarnoituneena samaan aikaan.

Maa on ainoa paikka täydellisyyden (mitä kaksoisliekkiyhteys on) kokemiseen ja sitä käytetään viisauden saamiseen siitä, kuka ja mitä olet. Niissä äärimmäisen harvoissa tapaukissa, joissa kaksoisliekit ovat inkarnoituneena samaan aikaan, he viettävät vain aikaa yhdessä sulkien pois kaiken muun. Jos jompikumpi olisi naimisissa ennen tapaamista, hän jättäisi puolisonsa ja lapsena ollakseen vain kaksosensa seurassa.

"Sielukumppanit" on termi, jolla tarkoitetaan 144 muuta sielua, jotka olivat lähimpänä sinua yksilöllistymisen aikana – 71 ennen ja jälkeen sinun ja kaksosesi. Kaikilla niillä on hyvin samanlainen energia kuin omasi, ja tunnet heidän värähtelynsä, kun he tulevat lähellesi – siis jos avaudut tuolle tuntemukselle.

Koska nämä sielut ovat olleet sinulle pisimpään tuttuja, on käytännöllistä pyytää heitä liittymään seuraasi matkalle Maahan ja osallistumaan niihin sopimuksiin, joita haluat varmistamaan tiettyjen asioiden tapahtumisen. Tämä ei ole vaatimus, ja voit lähestyä ketä tahansa sielua, jolla tuntuu olevan kiinnostusta olla maan päällä samaan aikaan kanssasi.

Kaksoisliekki-intensiteetti ei ole yhtä vaativa henkimuodossa, koska olette kumpikin ehdottomassa rakkaudessa ja saatte saman kaikilta. Teillä ei ole myöskään kehoa hermopäätteineen, tunteineen ja tuntoreaktioineen. Teillä ei ole sukupuolta eikä mitään tarvetta kiinnittyä vain yhteen sieluun.

Kotona on valinnanvapausasia, kuka viettää aikaa kenenkin kanssa. Muista, että voit olla useissa paikoissa kerralla epämääräisessä energiamuodossasi. Harvat sielut päättävät säilyttää määrätyn muodon Kotona, koska se on erittäin rajoittava.

Sinulla ja kaksoisliekilläsi oli tiettyjä asioita, joita halusitte saavuttaa, joten päätitte vuorotella inkarnoitumisessa. Tällä kertaa on sinun vuorosi.

Kysymys:

Mestarit, minulla on ongelmia visualisoinnissa, on ollut monta vuotta. Nyt lopulta tänään törmäsin termiin "afantasia" ja ihmettelin, miksi inkarnoituisin tämän ongelman kanssa, erityisesti jos tunnen tarkoituksekseni auttaa ihmiskuntaa eikä minulla ole nyt suoraa linkkiä henkiopettaja- ja -opastiimiini (kuten monilla on). Näen kuin kuumuutta nousevan pinnasta ympärilläni ja silloin tiedän, että hengestä on joku täällä. Onko elämänoppituntini päästä yli turhautumisesta? –Lesle, Etelä-Afrikka

Vastaus:

Afantasia tai kyvyttömyys muodostaa mielikuvia, ei estä yhdistymästä henkioppaisiinsa. Mitä jos olisit päättänyt syntyä sokeana eikä sinulla olisi viitettä siihen, miltä kissa tai tuoli näyttää? Estäisikö se sinua tietämästä, mitä ne ovat? Ehdottomasti ei. Turvautuisit muihin aisteihisi.

Voit käyttää kykyäsi tuntea energiaa tai nähdä vaikutelmia toisessa muodossa, kuten kuumuuden nouseminen. Sinua estää menemästä eteenpäin ne omat odotuksesi, että visualisointi on välttämätön kommunikointielementti – eikä se ole. Avaa muut aistisi ja aloita keskustelu oppaidesi kanssa. Sinun ei tarvitse tietää, miltä ne näyttävät – niiden ydinolemus on joka tapauksessa vain energiaa.

Visualisointitapasi on tietäminen. Se on täsmällisempi, koska se on selvä koko fyysiselle ja ei-fyysiselle olemuksellesi. Mielikuva on vain sitä – aivoissa luotu kuva. Tietäminen on kokonaisvaltainen tuntemus, joka ilmoittaa toisen fyysisen läsnäolon eikä vain ajatustasi siitä, miltä hän näyttäisi, jos voisit nähdä sen.

Oletat, että useimmat ihmiset pystyvät visualisoimaan selkeitä mielikuvia, eikä se ole totta. Itse asiassa suurin osa ihmisistä ei koskaan pääse edes yrittämään. Mitä tulee käytettyyn sanaan "afantasia", se voi olla osa elämän valintoja tai tapahtua jonkin traumaattisen vamman tai neurologisen toimintahäiriön vuoksi.

Yhteyden muodostamiseksi salli itsesi mennä tietämiseesi. Miten suuri tuo tunne on? Missä se sijaitsee suhteessa kehoosi? Mitä tuntemuksia siitä lähtee? Itseluottamusta? Hilpeyttä? Varovaisuutta? Hyväksynnäntunnetta? Kehitä siihen luokittelu, mitä tunnet – tämä on erittäin voimakas kommunikointitapa.

Jos tarvitset jotain enemmän, kokeile automaattikirjoitusta käsin tai koneella. Istu tietokoneen näppäimistön ääressä ja esitä jokin kysymys. Anna sormiesi naputella ja katso, mitä tapahtuu. Enemmän informaatiota tästä fyysisestä piirteestä voi lukea opetuksestamme 9.7.2017.

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

22.5.–29.5.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net