23.08.2016

Kysymyksiä Henkimaailman mestareille 19.-26.7.16

Mestarit, minulla on kysymys. Sanoitte: "Valottuminen on siirtymistä kolmannen ulottuvuuden egotuomitsemisesta ehdottomaan rakkauteen." Okei. Olette myös sanoneet, että "kaikki sielut palaavat kuoltuaan Kotiin (ehdottomaan rakkauteen)". Tämän huomioon ottaen, mikä täällä maan päällä olemisen tarkoitus on? Oppia oppitunteja ja "valottua"? Jos näin on, miksi kukaan tulisi tänne ehdottomaan rakkauteen palaamisen sijasta, oppii sitten oppitunteja tai ei? Imaji, Brasilia

Vastaus:

Etsimäsi termi on "valaistuminen", ja se merkitsee, että se prosessi jonka sielu jolla on ihmiskokemus, käy läpi maan päällä saadakseen viisautta omasta ydinolemuksestaan, joka on ehdoton rakkaus. Sielulla joka elää ehdottomassa rakkaudessa, ei ole mitään aavistusta, mitä se oikeasti merkitsee, koska se ei ole koskaan halunnut mitään. Kun tuntee ja näkee aina vain täydellisyyttä, ei voi ymmärtää, mitä se merkitsee, koska ei ole koskaan kokenut epätäydellisyyttä tai halunnut jotain erilaista. Jos elää aina ilmastossa, joka on mukava, ei ymmärrä, miten tukahduttava kuumuus tai pakkanen vaikuttaisi ihmislihaan.

Sielut tulevat maan päälle ymmärtääkseen, mikä täydellisyyden vastakohta on ja pystyvätkö ne tunnistamaan sen ja työskentelemään sen kanssa. Nämä ovat niiden elämänoppitunteja. Kaikki oppitunnit tulevat negatiivisuuden valepuvussa, ja sitten kun ihmiset ymmärtävät, miten muutetaan negatiivisuus positiivisuudeksi, he tuntevat mieltymystä ehdottomaan rakkauteen ja sitten osaavat luoda sitä ihmiskokemuksen joka aspektiin.

Kun sielut tai ihmiset tekevät samoja asioita päivästä toiseen ilman vaihtelua, ne kyllästyvät ja laiskistuvat. Samaa voi sanoa olemisesta aina täydellisyydessä, ilman haasteita ja uusia kokemuksia. Tästä syystä sielut lähtevät Kodin ehdottomasta rakkaudesta ja tulevat maan päälle ihmiselämään testaamaan viisauttaan ja kykyään selviytyä negatiivisuudesta. Ne tietävät, että voivat aina palata Kotiin.

Kysymys:

Mestarit, olen vakaasti, tietoisesti ja tarkoituksella nostanut värähtelyäni yrittämällä elää henkisempää elämää. Yritän kohdella toisia niin, kuin haluaisin heidän kohtelevan minua.

Kaikki elämässäni on täydellistä: olen jäänyt eläkkeelle nuorena ja saan kunnon eläkettä, olen osa-aikaisena lapsenvahtina kahdelle upealle lapsenlapselleni ja minulla on ollut pitkäaikainen suhde rakastavan kumppanin kanssa. Mutta minulla on diagnosoitu diabeteksen esiaste eikä painoni näytä putoavan, vaikka yrittäisin kuinka. Mitkään vanhat tapani painon pudottamiseksi eivät enää toimi. Alan miettiä, onko tämä elämäni terveys- ja painoaspekti ennalta valittu ongelma. Voitteko valaista tätä asiaa? Valitsinko tämän taistelun ennen inkarnoitumistani, vai mikä tarkoitus tällä äärimmäisen turhauttavalla valaistumiseni aspektilla on? –Stephanie, USA

Vastaus:

Sinulla on elämäsi ja ympäristösi kontrollointiongelma. Turhautumista tulee silloin, kun sinulla on joku ennakkokäsitys tai odotus siitä, miten haluat jonkin toimivan, eikä niin tapahdu. Ihmiskeho muuttuu jatkuvasti. Kun se ikääntyy, jotkut sen osat eivät toimi samalla tavalla kuin pari-kolmekymppisenä. Tämä aiheuttaa uusia koettelemuksia ja vaikeuksia selvitettäväksesi elämän oppitunteina.

Vanhempi keho ei käsittele ravintoa samalla tavalla ja samalla vauhdilla kuin nuorempi ja energisempi keho. Liikuntamäärä jonka saat eläköitymisesi jälkeen, saattaa näyttää melkein samalta kuin ennen, muttei ole sitä. "Taistelunasi" on selvittää, miten elämäsi osat sopivat yhteen saadaksesi täyden elämän eri tavoin kuin ennen.

Katso painoasi haasteena, jota ei ole aiemmin kohdattu – koska tosiasiassa se on eri järjestely siitä, mitä sinulla oli nuorempana. Keho ei tarvitse yhtä paljon ruokaa kuin silloin, kun se toimi melkein 24/7, mutta se tarvitsee jokseenkin saman verran liikuntaa. Harjoittelu näyttää erilaiselta: kävelyä, kiireetöntä pyöräilyä, vesijumppaa tai joogaa.

Hanki kuntomittari ja katso, miten paljon liikuntaa saat päivässä. Aseta sitten itsellesi tavoite, joka on vähän korkeampi, mitä olet nyt tehnyt. Palaa tavoitteeseen noin kerran viikossa ja ole joka kerta aktiivisempi. Pidä ruokapäiväkirjaa, jotta näet, mitä kulutat. Pane merkille, mikä on ravitsevaa ja mikä pelkkä nautinto, ja tasapainota ne sitten.

Kysymys:

Mestarit, olen viime aikoina kokenut paljon negatiivisuuta ihmisiltä, jotka ovat olleet minulle läheisiä (mieheni perhe). Vaikka olen yrittänyt olla epäitsekäs ja antava, ihmiset ovat olleet todella tuomitsevia ja osoittaneet vain negatiivisiin asioihin minussa. Tämä negatiivisuus näyttää vaikuttaneen myös mieheeni. Hän on ollut viime aikoina äärimmäisen tiukka. Olen ollut tukehtumaisillani ja pakahtunut ja ajatellut itsemurhaa tai karkaamista tästä kaikesta. Ja samaan aikaan minulla on intohimoinen suhde uuden rakkauteni kanssa. Hänkin vastaa tunteisiini, mutta ymmärtää yhteiskunnalliset rajat ja yrittää pitää minut erossa skandaalista/virheistä, mutta tunnen, että hänen tunteensa ovat aitoja ja voimakkaita ja hän oli aviomieheni toisessa elämässä. Tunnen olevani eksyksissä nyt ja minun on vaikea selviytyä. –Anuraj, Intia

Vastaus:

Kaikki sielut tuovat itselleen sitä, mitä ne ovat suunnitelleet kokea elämänsä aikana. Luot oman todellisuutesi sillä, mitä ajattelet, haluat ja teet. Kun elät valhetta, projisoit pettämisen energiaa ulospäin ja tunnet sen, kun se tulee takaisin sinulle.

Piilotat suhteesi, jottei kukaan tiedä, mutta käyttäytymistapasi luo negatiivisuutta ympärillesi. Ihmiset tuntevat, ettet ole enää tottelevainen ja rakastava vaimo. Et näe enää aviomiestäsi haluttavana, ja tämä saa hänet reagoimaan kylmäkiskoisesti ja pidättyvästi. Hän ei tunne rakkautta kohdistuvan itseensä, joten miksi hänen pitäisi reagoida rakastavalla asenteella?

Aivan kuten et ole ollut ihmisille rehellinen omista toiveistasi, yrität piiloutua teoiltasi puhumalla itsemurhasta tai karkaamisesta. Meditoi elämääsi. Mitä haluat tulevaisuudeltasi? Haluatko elää kahta elämää tuntematta oloasi mukavaksi kummassakaan, vai haluatko valita toisen ja omistautua sille?

Puhu rakastajasi kanssa ja katso, haluaako hän sitoutua sinuun. Kysy itseltäsi, onko tämä tulevaisuus, jonka kanssa voit elää. Lakkaa elämästä kahta elämää, jotka eivät sovi yhteen. Lakkaa levittämästä negatiivisuutta pettämiselläsi. Kaikki negatiivisuus on peräisin sinusta.

Kysymys:

Mestarit, noin viisi vuotta (tunnistamani perusteella) olen tuntenut olevani täysin tukossa joko henkisesti (kadotin yhteyden korkeampaan itseeni) tai elämäni muilla alueilla, kuten terveys. Olen etsinyt apua ja pyydän myös usein apua oppailtani ja enkeleiltäni. Olen kuitenkin edelleen tässä vaikeassa tilanteessa kera tunteen, ettei kukaan voi auttaa minua (minä mukaan luettuna). Mikä tällaisen negatiivisen kokemuksen aiheuttaa? Mitä teen väärin? –Em, Portugali

Vastaus:

Olet lakannut uskomasta itseesi ja nyt ajattelet, että vain joku toinen voi antaa sinulle ratkaisun. Mikään ei ole kauempana totuudesta. Jokainen sielu luo oman todellisuutensa ja ilmentää kohtalonsa. Olit täysin tietoinen tästä aiemmin, mutta olet kadottanut kaiken uskon omiin kykyihisi.

Silloin kuin olit kosketuksessa korkeampaan itseesi, tunsit yhteyden koko universumiin ja Lähteen ehdottomaan rakkauteen. Tuo liitto on edelleen sisälläsi. Sinun täytyy hyväksyä, uskoa ja tietää, että se on edelleen siellä ja aktiivinen osa sinua – ja sitten astua eteenpäin ajattelen, tuntien ja käyttäytyen niin.

Miten voit tehdä sen? Muistamalla, kuka olet. Olet Lähde-energian osa, ja se tekee sinusta sielun, joka on valinnut ihmiskokemuksen. Iso osa matkaa on oppia säilyttämään tuo yhteys olemuksesi hyväksymisen kautta.

Olet sallinut kolmannen ulottuvuuden egotuomitsemisen hiipiä sisään ja ottaa haltuun ajattelusi. Ensimmäinen askel on lakata ajattelemasta kaikkia niitä asioita, joita yhteiskunta on laittanut päähäsi, ja alkaa tuntea sielullasi. Kun tiedostat negatiivisten ajatusten yrittävän ottaa hallinnan ja masentaa sinut, tuo mitä positiivisimpia ja rakastavampia kuvia päähäsi korvaamaan tuo negatiivisuus.

Meditoi korkeampaa itseäsi tai sieluasi ja saa takaisin tuo rakkaus, jota virtaa. Sinun täytyy uskoa itseesi ja ottaa sitten askelia yhdistyäksesi jälleen universumin kanssa.

Kysymys:

Kiitos Mestarit, kun autoitte minua urani osalta – sain työpaikan seuraamalla opastustanne. Mestarit, uneksin olevani henkinen opettaja, joka inspiroi ihmisiä olemaan, keitä ovat, ja elämään pelottomasti, kuten Anita Moorjani (jota rakastan kovasti). Kirjojen kirjoittamista, kurssien pitämistä, seminaareissa puhumista jne. Monet merkit tielläni osoittavat tähän suuntaan, jos en ole harhainen. Mikä olisi minulle paras tapa saavuttaa tämä tavoite? Minulla on tunne, että sen saavuttaminen vie jonkin aikaa, kun minun täytyy oppia ensin jotain – mitä se onkin – mutta haluaisin aloittaa jo tieni sitä kohti pikkuaskelin. –Maarit, Suomi

Vastaus:

Sinun täytyy ymmärtää itse, miksi olet valinnut ne oppitunnit, jotka toit mukanasi. Kun olet tunnistanut ne kaikki ja selvittänyt ne täydelliseen ymmärtämiseen saakka, olet valmis siirtymään elämässäsi auttamaan toisia.

Et ole vielä poistanut kaikkea negatiivisutta maailmastasi ja korvannut sitä positiivisella rakkausenergialla. Tämä tehdään hankkiutumalla eroon kaikesta tuomitsemisesta, hyväksymällä, että jokainen sielu on ryhtynyt omaan matkaansa, ja rakastamalla kaikkien valintoja itselleen silloinkin, kun et pidä siitä, mitä he tekevät.

Liity niin moniin henkisesti suuntautuneisiin ryhmiin, kuin sinulla on aikaa, jotta altistut etsijöiden tarpeille. Tämä antaa sinulle tunteen siitä, mitä ehkä voit antaa herääville ihmisille. Ala pitää päiväkirjaa tunteista ja oivalluksista, joita tulee matkan varrella itsestäsi ja siitä, mitä huomaat toisista.

Anita Moorjanin tarina on sen ymmärtämisestä, miksi hänen elämänsä oli, mitä oli, ja miksi hänellä oli syöpä, ja siitä, että hänen täytyi nollata fyysinen kehonsa toimiakseen henkisyytensä mukaisesti. Yksilön henkinen energia on avain. Jos ei ole henkistä ymmärrystä siitä, miksi on tullut, mitä oppitunteja on määrä oppia ja miten ne opitaan, ei ole täyttä kontrollia fyysiseen elämäänsä.

Jatka tätä elämää visualisoiden, mitä tarvitset suorittaaksesi oppituntisi, ja sitten ilmentäen tavan käyttää kokemuksiasi auttamaan toisia näkemään.

Kysymys:

Mestarit, minusta tuntuu levottomalta. Minulla on kivikkoinen suhde äitini kanssa. Hän ei pidä aviomiehestäni. Mieheni pitää hänestä ja yrittää olla hyvä vävy. Hän ON varsinainen hahmo, muttei ilkeä – hän vain pitää leikinlaskusta. Niin paljon kuin pyydänkin häntä olemaan tekemättä sitä, hän vain jatkaa. Toisaalta äitini voi olla ilkeä ja häijy. Perhetapaamisessa äskettäin mieheni ja äitini puhuivat, ja mieheni laski leikkiä, mutta äitini vastasi vihaisella äänellä. Tyttäreni ja minä kuulimme tämän. Tytär sanoi minulle olevansa järkyttynyt siitä, että äitini vastasi niin ilkeästi hänen isälleen. Äitini on 79-vuotias ja asuu vanhainkodissa. Haemme hänet viikonloppuisin. Tunnen hänen loukkaavan perherakennettamme toisinaan. Voiko näin olla? –Dee, USA

 Vastaus:

Voit loukkaantua jonkun teoista ja sanoista vain, jos sallit sen vaikuttaa itseesi. Äitisi on hyvin vihainen siitä, millaiseksi hänen elämänsä on muuttunut. Hän vihaa miestäsi, koska tämä ei salli hänen paistatella kurjuudessa ja negatiivisuudessa. Hänen tapansa tämän estämiseen on huumori. Äitisi ei halua tuntea oloaan hyväksi, joten hän räjähtää aina, kun miehesi pääsee liian lähelle hänen "laukaisupisteitään" ja osoittaa, että suurin osa hänen onnettomuudestaan on itse tehtyä.

Äitisi haluaa negatiivisuutensa ja paheksuu miehesi yrityksiä korvata sen keveydellä ja positiivisella rakkaudella. Äitisi purkaukset eivät vaikuta häneen, koska hän ei ota tätä vakavasti. Hän ymmärtää, että se on vain äitisi mukavaksi tuntema tapa reagoida epätoivoonsa.

Sinun ja tyttäresi täytyy hyväksyä, että äitisi on vain se olento, joka hän päättää olla. Hän tuntee, että hänellä on oikeus olla kurja, jos hän niin valitsee, eikä kenelläkään pitäisi olla julkeutta yrittää muuttaa häntä. Äitisi ei ole tarkoituksella paha ihminen, hän on vain erittäin onneton. Hänen käyttäytymisensä vaikutus perheeseesi on vain se, mitä sallitte sen olla. Jos tulee liian vaikeaksi toimia sen kanssa, voitte aina jättää hänet vanhainkotiin viikonlopuksi tai pariksi saadaksenne perille viestin, että te ette suvaitse hänen hyökkäämistään.

Tämä on täydellinen oppitunti selittää tyttärellesi ero ihmisissä, jotka ovat tietämättömiä toisten reaktioista heidän käyttäytymiseensä, ja niissä jotka tarkoituksella aiheuttavat haitallisia negatiivisia tunteita toisille. Voit keskustella hänen kanssaan henkisestä tarpeesta rakastaa toisia riippumatta heidän toimistaan, koska he ovat kaikki sieluja, jotka kokevat fyysisyyttä. Kerro, että on hänen valintansa, antaako hän isoäidin toimien vaikuttaa itseensä vai rentoutuuko hän vain tarkkailemaan yhtä mahdollista seuraamusta itsenäisyyden menettämisestä, kun ihminen vanhenee.

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

19.7.–26.7.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

 

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net