18.02.2016

Kysymyksiä henkimaailman mestareille 19.1. - 26.1.

Mestarit, kysymykseni koskee oma-apu-, motivointi- ja inspirointikirjoja täällä maan päällä. Olette kertoneet meille uudestaan ja uudestaan, että jokainen sielu tulee tänne oppimaan omat oppituntinsa erityistarpeidensa ja päätöstensä mukaisesti sieluna eikä mikään mitä joku voi sanoa tai tehdä, muuta tuota tosiasiaa.

Koska se on totta, ovat inspirointikirjani edes tarpeellisia? Jos tämä on sieluni työtä tai Kotona olevat tarvitsevat apuani tämän työn jatkamiseen maan päällä, teen sen mielelläni. Pitäisikö minun harkita muita inspiraation ilmaisumuotoja, kuten musiikki ja taide, ja vain RENTOUTUA ja nauttia tästä eteenpäin fantastisesta elämästäni täällä maan päällä, sen sijaan että tunnen painetta auttaa muita kirjoja kirjoittamalla? –Mary Anne, Chile

Vastaus:

Olet oikeassa tiettyyn pisteeseen saakka – kukaan ei voi saada ihmisiä muuttamaan mieltään jostain, elleivät he halua sitä. Mutta ihmiset on kasvatettu katsomaan opettajiin, että nämä antavat heille ajatuksen siitä, mitä heidän pitäisi tehdä tai ainakin harkita, kun he siirtyvät eteenpäin. Meiltä kysytään jatkuvasti: "Mistä minun pitäisi aloittaa?"

Monet ihmiset tarvitsevat oma-apu-, motivointi- tai inspirointikirjoja päättääkseen tutkia potentiaaliaan. Ne jotka haluavat prosessin askel askeleelta, jottei heidän tarvitse ajatella, eivät ole valmiita kasvamaan. Mutta silloin kun oma-apumateriaalia käytetään hahmotelmana mahdollisesta tiestä oppia ja ottaa vastuu tiedon saamiseksi, kirjailija on antanut elintärkeää palvelua niille, jotka eivät ole aloittaneet millään muulla tavalla.

Olet alkuunpanija, joka saa toiset siirtymään mukavuusalueensa ulkopuolelle ja katsomaan käytettävissään olevia vaihtoehtoja. Kirjasi antavat ajattelulle ruokaa, joka ruokkii kaikkia nälkäisiä mieliä. Sinulla ei ole mitään velvollisuutta jatkaa, mutta tutki, miten monia olet lähettänyt henkiselle matkalle, ja katso, pidätkö sitä jatkamisen arvoisena.

Voisit ottaa mukaan myös muita välineitä saavuttaaksesi niiden sielun, jotka ovat jumissa negatiivisuudessa ja ihmisegossa. Kun ihmiset tuntevat vetoa musiikkiin, mikä vapauttaa heidän ajattelevan mielensä, he voivat meditoida ja kommunikoida kanssamme paljon vapaammin. Kuvat, värit ja ajatuksia herättävä taide tekevät saman. Visualisointi on toisille tapa nähdä, mitä heiltä on puuttunut aiemmin – se treenaa heitä olemaan läsnä nyt ja hyödyntämään ympärillä olevia asioita.

Kysymys:

Mestarit, oppaani kehottavat minua johtamaan, ei seuraamaan. Miten teen tämän? Ketä tai mitä minun pitäisi johtaa? Ja minne? Minulla on puoliso, joka joskus seuraa minua, hyväksikäyttää minua, kapinoi ja kostaa. Minulla ei ole lapsia eikä ystäviä. Jokainen yritykseni päätyy umpikujaan. Olen yrittänyt tai aloittanut henkisiä ryhmiä, yhdistyksiä, kursseja, yrityksiä, kiinteistöasioita, kirjoittamista ja muuta. Joka kerta kukaan ei osoita kiinnostusta tai jos osoittaa, hän puukottaa minua selkään, ottaa hallinnan tai en saa mitään siitä irti. Olen väsynyt toistamaan, toistamaan ja toistamaan epäonnistumista. Pankit uhkaavat taloni ulosmittauksella. Tarvitsen jotain suuntaa. Minulla ei ole taloudellisesti, henkisesti tai tunteellisesti varaa uuteen epäonnistumissarjaan. En halua kuluttaa energiaa saadakseni sen vain päätymään taas ei-mihinkään tai vielä pahempaan. –Christina, USA

Vastaus:

Kun oppaasi kehottavat johtamaan seuraamisen sijasta, ne puhuvat asioiden päättämisestä itse, mikä on valinnanvapautesi käyttämistä. Otat vastuu elämästäsi ja mikä tärkeämpää, siitä mitä opit. Matkanasi on saattaa loppuun ne oppitunnit, jotka päätit oppia ollessasi maan päällä, ja hyväksyä, että olet Lähde-energian osa, jolla on kaikki siihen liittyvät voimat ja kyvyt.

Aiemmissa johtamisyrityksissäsi oli aina tarkoituksena saada toiset polulle kanssasi samaan aikaan. Jätit useimmat päätökset ryhmälle, joten vaikka aloititkin tuon ryhmän, et käyttänyt valinnanvapauttasi johtajaroolissa. Tätä tapahtui enimmäkseen, koska toiset eivät olleet samaa mieltä kanssasi asioista ja pyrit saamaan yhteisymmärryksen.

Et pidä aggressiivisuuden käsittelystä ja siksi puolisosi ja muut komentelevat sinua helposti. Se on seuraamista. Sellaisia asioita kuin hyväksikäyttö, pettäminen tai selkään puukottaminen tapahtuu vain silloin, kun sallit sen. Sinulta puuttuu itseluottamusta ja olet päätynyt pisteeseen, jossa tunnet olevasi uhri.

Jos hyväksyt, että sinulla on Lähde-energiaa, hyväksyt, että olet yhtä hyvä kuin kuka muu tahansa ja voit tuoda itsellesi, mitä haluat. On tärkeää, että vapaudut negatiivisesta epäonnistumiskierteestä, jonka olet antanut kuluttaa itseäsi. Näe itsesi suurenmoisena olentona, jolla on kyky menestyä, jos teet valintasi itse. Älä salli kenenkään kertoa sinulle, mitä tehdä, tai puuttua elämääsi.

Salli vain positiivisen ja ehdottomasti rakastavan energian tulla sydämeesi ja mieleesi. Johda tuo tunne olemuksesi joka aspektiin. Näe vain onnistunut loppuunsaattaminen kaikissa tehtävissäsi. Erottaudu negatiivisesta ja epäonnistumisesta. Visualisoi, minne haluat mennä – yksin, ei ryhmänä – ja mene sitten sinne. Älä ajattele tai välitä muista kuin itsestäsi, ennen kuin olet siellä, missä haluat olla.

Kysymys:

Mestarit, en ole enää vähään aikaan löytänyt tarkoitusta elämälleni. Olen taas alkanut pelätä kuolemaa. Minulla oli paniikkikohtauksia siitä nuorempana ja nyt se on tullut takaisin, koska läheinen ystäväni kuoli. Olen menettänyt luottamukseni siihen, että kaikessa on järkeä … Olen myös pitkään ajatellut erästä ihmistä, jota kohtaan tunnen voimakkaasti, mutta hän on sulkenut minut pois. Luulin meidän olleen sielunkumppaneita ja olin todella innostunut siitä, millainen yhteys meillä oli. Luulin, että meidän oli tarkoitus tehdä jotain tällä erityisenergialla. Miksi hän etääntyi? Eikö hän ole sielunkumppanini ja jos ei, olenko tavannut sen, jonka kanssa minun pitäisi jakaa elämäni? –Nadja, Suomi

Vastaus:

Kohtaat tilanteita, joissa odotuksesi eivät täyty määritelmiesi mukaisesti. Kun päätät jotain, odotat, että se ratkeaa tuolla tavalla. Et halunnut ystäväsi kuolevan, joten pelkäät taas kuolemaa. Ajattelit jonkun olevan sielunkumppanisi, joten päätit, että hänen pitäisi käyttäytyä tietyllä tavalla. Ei ole päätetty, ennen kuin tulet maan päälle, kuka kumppanisi on – jos kukaan. Lakkaa elämästä mielessäsi ja unelmissasi ja ala elää nyt-hetkessä.

Miksi pelkäät kuolemaa? Voitko tehdä jotain sen estämiseksi? Jokainen fyysinen keho lakkaa olemasta, mutta sielu joka elävöitti sen, matkustaa toiseen seikkailuun. On mahdollista kommunikoida kuoleman jälkeen niiden kanssa, jotka ovat hengessä, jos sinulle on luottamusta siihen, että voit tehdä sen, ja jos yrität.

Oman ja toisten sielun aistimiseksi mene meditaatioon, jossa selvität kaikki ajatukset pois päästäsi ja tunnet ehdottoman rakkausolemuksesi. Astu tuohon rakkauteen ja yhdisty universumiin. Olet suurenmoinen ja voimakas sielu, jos uskot olevasi ja käytät voimiasi tiedon ja viisauden tuomiseen itsellesi.

Todellinen tarkoituksesi elämässä on selvittää, kuka olet sieluna. Seuraa yllä mainittuja ehdotuksia ja yhdistyt taas itseesi.

Kysymys:

Mestarit, minulle tehtiin magneettikuvaus aivoista korvan takana olevan kivun vuoksi. Minulla oli alkamassa migreeni, kun kuvaus alkoi. Sen aikana oli peräkkäin kovia ääniä ja värähtelyjä. Lähellä loppua kuulin äänen ja värähtelyn, joka näytti sopivalta. Se näytti sopivan yhteen minun ja tuntemani kivun kanssa. Ja yhteensopivuuden vuoksi minusta alkoi tuntua hyvältä ja kipu väheni. Sanoilla voi huonosti kuvata tätä ilmiötä. Ainoastaan pääkipuni ei kadonnut, vaan myös ruuansulatusvaivani näytti paranevan – ikään kuin suuret solmut olisivat avautuneet. Valaisisitteko minulle, mitä tapahtui? Ja onko jokin tapa löytää taas tuo ääni ja värähtely parantumisen jatkamiseksi? –Anne, USA

[USA:n lakien mukaisesti Henkimestarit eivät diagnosoi sairauksia tai määrää lääkkeitä niihin. Lukijat haluavat ehkä katsoa yksityiskohtia Mestarien parantamista koskevasta kirjasesta/e-kirjasta.]

Vastaus:

Kaikki on energiaa ja energia on kaikki. Energia on värähtelyaaltoja, jotka ottavat eri muotoja ja muokkaavat fyysistä kehoa, joka koostuu energiasta. Monissa energiaparannusmenetelmissä – kuten Reiki, terapeuttinen kosketus ja kaikki muut – ohjataan universaalia elämänvoimaenergiaa tasapainottamaan fyysinen keho tai keho-osa alkuperäiseen tilaansa. Universaali elämänvoimaenergia on ehdotonta rakkautta, joka on kaiken ydinolemus.

Kun kehon fyysinen elementti on pois tasapainosta, se taistelee kehon muuta tasapainoa vastaan ja sinulla on kipua ja muita epämiellyttäviä aistimuksia. Tukokset estävät elämänvoimaa virtaamasta kehon läpi ja johtavat fyysisiin sairausoireisiin. Esteettömän energiakuljetuksen palauttaminen kehossa helpottaa kipua ja sallii kehotoimintojen fyysisten kiertojen palata.

Sen sijaan että energiaparantaja auttoi kehosi alistamisessa värähtelyille, jotka virittävät sinut energiavirtaan, sinut altistettiin koneelle, joka matki kehon tuolloin tarvitsemia värähtelyjä tasapainon palauttamiseksi.

Jatkamaan aloitettua prosessia, voit meditoida ja vetää sisään universaalia elämänvoimaenergiaa tai voit saada energiaterapeutin apua. Tämä energia on älykästä ja se menee tarvittaviin paikkoihin – se ei voi koskaan aiheuttaa vahinkoa. Sinun on myös hyväksyttävä, että tämä auttaa sinua, tai muuten kehosi ja tietoinen ajattelusi torjuvat sen. Jotkut ihmiset havaitsevat, että parantavat musiikki-cd:t sisältävät värähtelyjä, jotka "asettavat näyttämön" itsensä tasapainottamiselle. Kuuntele useita ja katso, sisältävätkö ne tuttuja rauhoittavia ääniä.

Kysymys:

Mestarit, lapsena suhde isääni oli erittäin hyvä, kunnes asiat muuttuivat (luulen olleeni silloin noin 8-vuotias). Minulla alkoi olla selittämätöntä vihaa häntä kohtaan ja tunne, että minun pitäisi suojella äitiä häneltä. Hän on hyvä isä ja aviomies ja olen yrittänyt ajatella tätä kerta toisensa jälkeen enkä ole pystynyt keksimään mitään syytä, miksi tunsin, mitä tunsin niin voimakkaasti. Mistä nuo vihan tunteet ja tarve suojella tulivat? Onko se eri elämästä ja/tai onko minulla ratkaisemattomia ongelmia hänen kanssaan? Miksi olen äitiäni kohtaan niin suojeleva? Rakastan isääni ja toivoisin, ettei minulla olisi tätä ristiriitaa hänen kanssaan. –Ani, Israel

Vastaus:

Olet kokenut useita elämiä, joissa elit perheessä, missä isä oli väkivaltainen äidille ja sinulle. Vaikkei ole suoraa yhteyttä tämän elämän isäsi ja noiden entisten elämien isän välillä, tarve tehdä jotain vanhojen olosuhteiden korjaamiseksi, ennen kuin kehenkään sattuu, työntää tunteitasi.

Se tuli tietoisuuteesi vasta noin 8-vuotiaana, jolloin altistuit tutun perheväkivaltatilanteelle. Perheen lapsi pelkäsi niin kovasti, että äiti vammautuisi, että sujahdit takaisin aiempaan elämään, jolloin et ollut kyennyt auttamaan omaa äitiäsi nuoren ikäsi vuoksi.

Kun hyvin fyysiset tunnefaktat toteutuvat elämässä ja syytät itseäsi siitä, ettet tee asialle mitään, se pysyy muistissasi ja tulee laukaistuna "todeksi" nykyelämässä. Se oli oppitunti, jonka järjestit oppiaksesi käsittelemään – tai ainakin ymmärtämään – kaikki seuraamukset, etkä tehnyt sitä.

Näiden tunteiden ymmärtämiseksi, mene niiden tullessa siihen energiaan, joka ne aiheuttaa, ja kysy itseltäsi, miksi tunnet niin, kuin tunnet. Tämän pitäisi antaa sinun pienellä sinnikkyydellä löytää itsesi taas toisesta elämästä. Astu etäämmälle tapahtumista ja näe, että olit kyvytön tekemään mitään nuoren ikäsi ja isäsi ylivoimaisen koon vuoksi.

Päästä myös irti syyllisyydestä siihen, mitä äitisi kärsi – se ei ollut sinun vikasi. Ymmärrä myös, että tämä oli heidän kahden oppitunti väkivallasta ja sinulle tietääksesi sen, ettet kyennyt puuttumaan asiaan. Päästä irti kaikista tunnesiteistä tuohon elämään ja näe teidät kolme sieluina, joilla on ihmiskokemus. Tunne teidät kolme ehdottomassa rakkausolemuksessanne.

Kun ajattelet isääsi, kuvittele hänet henkisenä kulkijana, joka valitsi erittäin vaikeita oppitunteja. Kunnioita ja rakasta häntä hänen vaikeiden valintojensa vuoksi.

Kysymys:

Mestarit, minulla on ollut paljon kokemuksia ja olen oppinut paljon niistä. Olen pyytänyt valoa ja näkemystä. Olen tuntenut luojan rakkauden valon ja pienen oivalluksen, mutta minusta tuntuu edelleen yksinäiseltä. Olen yrittänyt jahdata valoa tuossa pimeydessä ja tuntenut hyödyttömyyttä, pelkoa, voimattomuutta ja tarkoituksettomuutta. Ihmiset ympärilläni ovat nähneet minussa vain pettymystä. Minulla on paljon rakkautta sisälläni ja aikomus auttaa ihmisiä löytämään tiensä tietoisuuteen, mutta en tiedä miten enkä löydä omaani. Olen väsynyt olemaan ei-rakastettu ja ilman tarkoitusta, jonka puolesta taistella. Minulla oli suunnitelmia itseni tappamisesta pian. –Rafael, Brasilia

Vastaus:

Sabotoit elämääsi luomalla odotuksia, jotka sitten tulkitset täyttymättömiksi. Etsit täydellisyyttä epätäydellisessä elämässä ja syytät itseäsi, kun et näe sen tapahtuvan. Sinulla ei ole myöskään kärsivällisyyttä elämää tai itseäsi kohtaan. Anna asioille aikaa – et ole ollut maisemissa kovin kauan.

Perustat useimmat johtopäätöksesi yhteiskunnan egopohjaiseen tuomitsemisjärjestelmään. Mitä tulee ihmisiin joiden tunnet näkevän vain pettymystä sinussa, miten oikeasti teidät, mitä muut ajattelevat? Et ole heidän päänsä sisällä. Ja sinun ainoa pettymyksesi on odotus asioista, joilla ei ehkä ole ollut riittävästi aikaa toteutua.

Käännä tuo rakkaus sisälläsi itsesi kohti. Et rakasta itseäsi tai muuten olisit haltioitunut kaikista asioista, joita olet kokenut ja tehnyt. Kenelle tunnut hyödyttömältä? Sinulla on velvollisuuksia vain itseäsi kohtaan. Pelko on normaali tila ihmisessä – näin hän määrittelee, mitä oppitunteja hän oli valinnut elämäänsä. Se antaa sinulle tilaisuuden latautua suoraan niihin ja ymmärtää, jotta voit siirtyä eteenpäin.

Toisten auttaminen ei saa heitä automaattisesti rakastamaan sinua. Sinun pitäisi tehdä asioita muiden hyväksi, koska rakastat sitä, ei minkään mahdollisen vastapalveluksen vuoksi. Sinun täytyy työntää pois negatiivisuus, joka on saanut sinut tähän masennukseen. Mene sisääsi ja yhdisty ehdottomaan ydinrakkauteesi, joka odottaa sinua siellä aina. Rakasta itseäsi näiden vaikeiden aikojen vuoksi ja käännä kaikki asiat positiivisiksi kokemuksiksi. Sinulla on valinnanvapaus, mutta älä lakkaa uskomasta itseesi niin helposti.

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

19.1. – 26.1.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net