17.07.2015

Kysymyksiä henkimaailman mestareille 16 - 23.6.

Mestarit, vointini ei ole ollut hyvä (fyysisesti ja tunteellisesti) – maailman negatiivisuus on erittäin vaikeaa minulle ja myös joitain henkilökohtaisia asioita on tekeillä.

Työstän yhdistymistä korkeampaan itseeni, tavoitteideni löytämistä elämässä ja syventymistä henkisesti. Haluan mm. alkaa meditoida kuunnellakseni itseäni paremmin ja saadakseni yhteyden henkioppaisiini. Mikä on paras tapa aloittaa se ja pitää negatiiviset energiat loitolla? Lisäksi, onko intuitio korkeamman itseni puhetta minulle vai lähettävätkö oppaani viestejä? Onko teillä ehkä muita neuvoja minulle tällä hetkellä? –Jessica. Belgia

Vastaus:

Jokainen sielu luo tarvittavan todellisuuden, jotta voidaan elää valittua elämää. Koet negatiivista tai positiivista energiaa valinnanvapautta käyttämällä. Vain jos avaudut maailman negatiivisuudelle, sillä voi olla vaikutusta sinuun. Jos keskityt yhteiskunnan kolmannen ulottuvuuden egon tuomitseviin valintoihin, kylvet negatiivisuudessa. Katsele, ole silminnäkijä, mutta älä osallistu.

Aina kun huomaat olevasi surullinen tai tolaltasi, päätä luoda tai muistaa elämäsi onnellisin hetki. Onnellisuus ja ehdoton rakkaus ovat valintoja. Aivan kuten voit nähdä sateisen päivän vaikuttavan negatiivisesti mielialaasi, koska se on ankea ja märkä, voit nähdä myös sen antavan ravinteita ja vahvuutta kasveille, puhdistavan ilmasta saasteita ja myrkkyjä ja huuhtelevan jokapäiväisen elämän likaa.

Meditaatio ei ole mitään muuta kuin kyky kontrolloida jatkuvasti asioihin puuttuvia ajatusprosesseja ja sulkea ne. Et voi kuulla oppaitasi ja useimmiten intuitiotasi, jos mielesi täyttää menneisyyden toistaminen ja tulevaisuudesta uneksiminen. Nykyhetkeen keskittyminen – maailmaan ympärilläsi sellaisena, kuin se on tällä hetkellä – auttaa sulkemaan ajattelukoneen.

Intuitio joka antaa vastaukset kysymyksiisi ja valintoihisi, tulee tietämisenä tai tunteena. Sen antaa korkeampi itsesi tai sielusi – osasi joka ei koskaan kuole ja joka tuo kokemuksesi entisistä elämistä tähän elämään. Silloin kun oppaasi antavat sinulle jonkin viestin, minkä ne tekevät vain pyydettäessä, se tulee enemmän ajatuksena kuin tunteena.

Hyväksy, että voit kontrolloida elämääsi. Älä laita liikaa painetta itsellesi siinä, että kykenet kommunikoimaan hengen kanssa välittömästi. Totuttele siihen, aivan kuin teit opetellessasi puhumaan ja kävelemään.

Kysymys:

Mestarit, minulla oli äskettäin tapaus, johon liittyi jonkinlainen paha henki, joka yritti riivata minua. Se vaati, että minun täytyi antaa sen tapahtua, laskea puolustukseni ja tulla "Nexukseksi", kuten se sitä kutsui. Kun se yritti tulla (väkivalloin) sisään, tein kaikkeni sen torjumiseksi. Tänä aikana näin jatkuvasti eri kuvia itsestäni katsomassa jonkun sotilaan silmin. Kyseisen sotilaan ryhmätoverit imettiin pois törmäävästä helikopterista ja sitten ei ollut mitään, paitsi kummallinen kypärä, jossa oli rikkoutunut visiiri. Tämän jälkeen pakotin hengen ulos ja sain takaisin kontrollin. Mitä tämä merkitsee? –Rhys, USA

Vastaus:

Tämä on inkarnoitumattoman sielun käyttäytymistä, kun se vaeltelee maailmassa ja haluaa kostaa uskotut vääryydet ajalta, kun se oli kehossa. Tämä nimenomainen olento on ollut kanssasi myös useissa muissa elämissä. Tämä oli militaristinen elämä, missä olitte vastapuolilla. Muistit ajan, jolloin se oli ampunut alas kuljetuksenne ja halusi tulla mieleesi hakemaan informaatiota. Muistit tapauksen hetki hetkeltä.

Olet värähtelyltäsi hyvin kehittynyt olento ja pystyt estämään invaasiot. Mikään energia ei voit tulla toiseen, ellei sille anneta lupaa, mistä syystä se yritti vakuutella sinut päästämään sen sisään. Se voi käyttää suurta painetta suostutellessaan sinua sallimaan sisäänpääsyn, mutta se ei voi tulla kutsumatta. Tällaisissa tilanteissa pyydä apua oppailtasi ja arkkienkeleiltä. Ne auttavat enemmän kuin mielellään.

Nexus oli vastajoukkojen jäsen, joka oli käännytetty ja riivattu tottelemaan vihollistaan. Ajattele kapteeni Pickardia, kun Borgit "integroivat" hänet. Lähdit mieluummin ihmistasolta (kuolemalla), kuin tulit hirmuisen vastustajasi työkaluksi.

Voit estää tällaisen toiminnan peittämällä itsesi valkoiseen valoon ja rukoilemalla valo-olentojen suojelua ja apua jokaisen päivän alussa ja ennen nukahtamista illalla. Negatiiviset olennot yrittävät jatkuvasti kiinnittyä sinuun, koska ne ruokkivat itseään sielusi voimakkaalla valovärähtelyllä.

Kysymys:

Mestarit, veljeni pitää spiritistisiä istuntoja talonsa takaosassa. Osallistuin tähän ketjuun, mutta aloin tuntea heikkoutta ja minulla oli ristiriitaa läsnä olevien meedioiden asenteen ja kannan kanssa. Suunnittelen lähteväni pois enkä osallistu enää sessioihin. Minulla on suuria epäilyksiä tehdystä työstä ja psyykkisen/selvänäköisen työn todellisesta luonteesta. Haluaisin suuntaa. –Ricardo, Brasilia

Vastaus:

"Psyykkinen" merkitsee pelkästään jotain, mikä ei ole näkyvää tai mikä on kaikkien ihmisten normaalien fyysisten kokemusten ulkopuolella. Se ei ole positiivista tai negatiivista. Kuitenkin se mitä "ammatinharjoittajat" tekevät kyvyllään kommunikoida ihmisten ja henkien välillä, riippuu heidän aikomuksestaan.

Niillä jotka haluavat käyttää kykyään yhdistymiseen negatiivisten olentojen kanssa, joita usein kutsutaan "pimeiksi", on tuo voima. Niillä jotka haluavat käyttää kykyään yhdistyäkseen universumin ehdottomaan rakkauteen tai universaaliin elämänvoimaenergiaan voidakseen parantaa itseään tai toisia, on vain tuo aikomus.

Meedioissa joiden kanssa veljesi on tekemisissä, on kaikissa kyse egovallasta ja he päättävät yhdistyä negatiivisiin olentoihin, koska he tuntevat olevansa kontrollissa yhteyden säilyessä. Useimmat ovat tehneet tätä niin usein, että heillä on inkarnoitumattomia kiinnittyneenä itseensä.

Silloin kun massiivinen määrä negatiivisia olentoja kerääntyy yhteen, ne syövät kaikkien ympärillä olevien positiivista energiaa. Kun ne syövät sinusta, tunnet kaiken energiasi valuvan pois ja sinulla on negatiivisia tunteita, kuten suru, masennus ja epätoivo.

On ryhmiä, jotka kommunikoivat positiivisten valo-olentojen kanssa ja heidän seurassaan tunnet valoa, rakkautta ja naurua. Heitäkin pidetään meedioina. Älä pelkästään siksi, että sinulla on ollut kokemus negatiivisista meedioista, vie itseltäsi tilaisuutta jakaa valo-organisaatiossa.

Kysymys:

Mestarit, olen aina halunnut tietää, milloin sielu astuu fyysiseen kehoon. Onko se syntymän aikana vai aiemmin? Vastaustenne lukeminen on ollut hyvin hyödyllistä ja opettavaista minulle!!! Kiitos kaikesta arvokkaasta informaatiosta henkimaailmasta. Sitä arvostetaan kovasti!!!! –Kristiine, USA

Vastaus:

Tässä taas sielu käyttää valinnanvapauttaan. Eräänlainen sopimus tehdään äidin ja sikiön sopimiseksi yhteen. Se ei ole tavallisesti kovin muodollinen – sikiö vain valitsee tilanteen, mikä antaa sen etsimät oppitunnit. Tähän sisältyy rotu, kansallisuus, sijaintipaikka ja ympäristö.

Sitten kun tuo valinta on tehty, sielu lähettää kipinän, merkin tai kontaktin merkitsemään paikkaansa munasolun ja siittiön yhdistyttyä. Ilman tätä yhteyttä sikiö ei olisi mitään muuta kuin joukko soluja, jotka jakautuvat.

Sielu jolla on erityinen syy tarkkailla raskausvaiheita, hyppää joskus kehoon heti alussa. Tämä voidaan tehdä varmistamaan, että sikiö kasvaa sen haluamalla tavalla, kenties jonkin epämuodostuman kera. Sielulla säilyy silti kyky jättää vain kiinnike ja palauttaa suurin osa tietoisuudestaan henkimaailmaan aina halutessaan, jotta se voi sanoa näkemiin kaikille syntymää edeltäville ystävilleen.

Valtaosan sielusta täytyy olla sikiössä syntymässä, jotta se on toimintakykyinen, elävä lapsi. Sielu ei voi tulla sikiöön syntymän jälkeen (kuten jotkut ihmiset ovat kertoneet hypnoosissa). Sielu ei ole koskaan kokonaisuudessaan fyysisessä kehossa. Osa siitä jää aina ei-fyysiseen henkiympäristöön, yhdistyneenä universaaliin ehdottomaan rakkauteen.

Aborttikysymyksessä mainostettu myytti on, että se on sielun tappamista. Sielua ei voi tappaa, koska se on energiaa ja ikuinen. Joillekin sikiöille ei ole nimitetty sielua, koska äiti on päättänyt käydä läpi raskaudenkeskeytyksen tunteet läpi elämänoppituntina. Jos äiti on epävarma tulevaisuudestaan, sielu saattaa kiinnittyä ja olla valmiustilassa siltä varalta, että äiti lopettaa sisällään tapahtuvan solujakautumisen – tai se tulee äidin lapseksi, jos hän ei tee sitä.

Kysymys:
"Mestarit", esittämänne mentaliteetti on minulle vastenmielinen ajatuksena, puhumattakaan todellisuutena. Jopa natseilla oli suurempi kunnioitus juutalaisia kohtaan kuin teillä "alempia" laajentumianne kohtaan. Te ikään kuin raiskaatte rakkauden. Kätkeydytte sellaisten sanojen taakse kuin "tehtävät, sopimukset ja elämänoppitunnit", ikään kuin ne millään tavalla oikeuttaisivat kidutuksen. Lakatkaa olemasta itsekkäitä. –Gieljan, Hollanti

Vastaus:

Nautimme filosofisista debateista, mutta tämä ei täytä sen vaatimuksia. Yrität tyrkyttää tuomitsevaa näkemystäsi siitä, millaista elämän pitäisi olla tai millainen haluaisit sen olevan, kaikille muille sieluille, jotka ovat päättäneet tulla maatason kaksinaisuuteen.

Sanot myös, että kaikki mitä tapahtuu sieluille ihmiskokemuksen aikana, on meidän vikamme, ja vihjaat, että meidän pitäisi puuttua jotenkin ihmisten elämään ja olemme itsekkäitä, koska emme tee niin. Itsekkyys on egoistisuutta. Ego on tuomitsemisen paikka. Elämämme paikassa, missä on vain ehdotonta rakkautta ilman negatiivisuutta. Vastauksemme kaikkiin kommentteihisi on "valinnanvapaus".

Sinulla on vapaus yrittää arvostella meitä ankarasti siitä tavasta, millä sielut ovat päättäneet elää elämäänsä maan päällä – sanomme, että sen on sinun valintasi. Meidän täytyy myös nauraa, koska meillä ei ole kehoa eikä kiivautesi voi vaikuttaa meihin. Emme piiloudu. Kerromme asiat vain niin, kuin havaitsemme ne ei-fyysisestä maailmastamme.

Sinun ei tarvitse käyttää aikaa sanojemme lukemiseen, jos ne eivät resonoi kanssasi. Sanomme jatkuvasti ihmisille: hyväksykää vain se, mikä tuntuu hyvältä. Antakaa lopun mennä tai laittakaa hyllylle, jolta voitte käydä tarkistamassa sen, jos todellisuutenne muuttuu tulevaisuudessa.

Emme tuomitse ihmisen mielipidettä tai elämää mitenkään, vaan olemme silminnäkijä ja autamme sielua selittämään maamatkaansa. Se tekevätkö ihmiset itsemurhan tai murhan, ei ole meidän valintamme – se on heidän. Niille jotka haluavat viillellä tai ruoskia itseään mielentilansa tai uskontonsa vuoksi, pitäisi sallia nuo kokemukset kenenkään puuttumatta asiaan – he elävät valitsemaansa elämää.

Kysymys:

Mestarit, tuntuu siltä, että elämässä on kyse vain työpaikan saamisesta ja rahan ansaitsemisesta eikä paljonkaan onnellisuudesta. Mitä tehdä, jos on vaikea löytää työtä, missä on hyvä? Miten pystyy nauttimaan elämästä, yrittämättä löytää vain tapoja selviytyä? –Erika, Ruotsi

Vastaus:

Sielu luo todellisuutensa ehdot. Negatiivisten ja positiivisten energioiden kaksinaisuudessa on oma valintasi, kumpaa haluat saada ympärillesi. Jos sataa, voit olla onneton ja sanoa ulkona olevan kamalaa etkä halua kastua. Tai voit nähdä sateen, hymyillä ja ajatella, että kukat kasvavat, saaste puhdistuu ilmasta ja voit mennä loiskuttelemaan lätäköissä niin kuin lapsena.

Kun saavutat aikuisuuden ja tulet vastuuseen itsestäsi ja elannostasi, sinun täytyy löytää fyysiset keinot itsesi elättämiseen. Kun katsot kaikkia tapoja saada rahaa, voit vain seurata varoja tai voit etsiä jotain mieleistä tekemistä, mistä maksetaan. Elämässä ei ole kyse vain työpaikan saamisesta, vaan myös intohimon löytämisestä.

Tuo prosessi on ainutlaatuinen sinulle. Et lähesty intohimosi löytämistä kysymällä muilta, mitä he ajattelevat, että sinun pitäisi tehdä. Tutki kaikkia työpaikkoja, joista saat positiivisen tunteen. Tutki sitten millaista koulutusta tarvitset tullaksesi palkatuksi sellaiseen. Puhu ihmisille, jotka tekevät tuota työtä, josta olet kiinnostunut, ja katso, miltä heistä tuntuu tuo ammatti.

Sinusta ei tule hyvää työssä, ellei sinulla ole kiinnostusta siihen. Älä pelkää vaihtaa työtä, jos olet onneton. Kun haet työpaikkaa, työnantaja tuntee, miten innostunut olet paikasta. Jos et ajattele olevasi onnellinen, älä vaivaudu lähettämään hakemusta.

Päätä olla onnellinen. Jos et tunne onnea, kysy itseltäsi miksi. Mene tyytymättömyytesi syyhyn ja sitten voit muuttaa sitä, miten näet elämän. Sinun täytyy tehdä vähän työtä muuttaaksesi sitä tapaa, miten katsot elämää – se riippuu täysin sinusta.

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

16. – 23.6.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net